2014 Şubat Anneleri

garip garip beslenmeye başladı ahu
kıymalı yumurta yapıp yedim öğlen
arkasından üzüm yedim
ocakta pişmiş ıspanağım var yüzüne bakmıom:)
gözüm saralleye gidio ama nayır diom gözümü çeküom
hamileieğin en zor ayları galba bu aylar:))

yaa sorma bee benim de canım gül reçeli çekiyorrrrrrr napcamm evde de yok valla sarelle çekse onu da yerdim hiç tutmuyorum kendimi nasılsa tuvalette gidiyor bir kısmı :)))))))))))

garip garip beslenmeye başladı ahu
kıymalı yumurta yapıp yedim öğlen
arkasından üzüm yedim
ocakta pişmiş ıspanağım var yüzüne bakmıom:)
gözüm saralleye gidio ama nayır diom gözümü çeküom
hamileieğin en zor ayları galba bu aylar:))

yaa sorma bee benim de canım gül reçeli çekiyorrrrrrr napcamm evde de yok valla sarelle çekse onu da yerdim hiç tutmuyorum kendimi nasılsa tuvalette gidiyor bir kısmı :)))))))))))

merhaba hanımlar..bugün kendim için kalkıp kuaföre gittim..şöyle baştan aşağı yenilenip geldim..tam 5 saat sürdü..inanın dünya varmış dedim..gözüm gönlüm açıldı..saçımı boyatıp röfle attırdım(doktorumdan izin aldım),bir güzel ağda yaptırdım,kaş bıyık derken hoş bir hatun olup çıktım..inanın çok ihtiyacım vardı..kendimi çok salmıştım..bir salınca zaten öyle gidiyor..neyseki toparlandım..sakın sizde kendinizi salmayın..her daim bakımlı olun lütfen..

merhaba hanımlar..bugün kendim için kalkıp kuaföre gittim..şöyle baştan aşağı yenilenip geldim..tam 5 saat sürdü..inanın dünya varmış dedim..gözüm gönlüm açıldı..saçımı boyatıp röfle attırdım(doktorumdan izin aldım),bir güzel ağda yaptırdım,kaş bıyık derken hoş bir hatun olup çıktım..inanın çok ihtiyacım vardı..kendimi çok salmıştım..bir salınca zaten öyle gidiyor..neyseki toparlandım..sakın sizde kendinizi salmayın..her daim bakımlı olun lütfen..

merhaba keping,

çok çok iyi yapmışsın, ben de bayram öncesi gidip kaş-bıyık ve fön operasyonuna girmeyi düşünüyorum. insan eşine çekici görünmek istiyor çünkü. en başta da kendimize olan saygımız gereği bakımlı olmak gerekiyor. çok haklısın cnm, katılıyorum sana.

OOO hemde ne alışkanlık bana mısın demiyorum.

keşke hiç olmasa yada kendi kendine temizlense.
benimkide yapar sağolsun da işte hemen yapmıyor dermişim :p bir de o yapana kadar bazen ben bekleyemiyorum. neyse haklarını yemeyelim, ay kızlar ne oldu benim bu olayların üstüne bir arkadaşım (eşinden yeni boşandı 2 çocuklu ) demez mi ah dağınıklığı olsaydı da yine evde olsaydı 2 çocukla çok zor dedi ay bi üzüldüm içim bi tuhaf oldu. Doğrudur haklısın ama sen üzülme, kendi de suçlu hissetme diyebildim.

sağolsun eşimde yapar
makine boşaltma işi falan genelde onda oluyor hadi şunu yap diyim mutlaka yapar bu ara geç geliyor ve iş değiştirdiği için uzun süre böyle olacak o taratftan kötü biraz ama napalım:17:

son aylarımda kısmetse bir kadın tutmak istiyorum ayda 1 bile olsa işimi görür benim :35:
dip köşe temizlik için birkadın tutmam lazım önce ama biraz daha geçsin zaman son zamana yakın alayım diyorum :34::34:

bende düşünüyorum bende bende, zaten çalışmayanlar bile düzenli kadın tutuyorken bizim tutmamamız olmaz :49: hatta benim eşimin gömlekleri birikti, diğer şeyleri ütülüyorum da..onun gömlekler çok zor oluyor başka 10 parça ütüleyeceğim yerde onun 1 gömlek oluyor.

benim mobilyam bunun birebir aynısını
3 kapılı olarak yaptırıyorum :32:

gerçekten mi güzelim offf içime su serptin çünkü önceden öyle güçlü vuruyordu kiii 2 gündür yavrumdan ses çıkmayınca çok korktum....teşekkür ederim canım yaa

korkma cnm, hayra yor. ben zaten şu an kırıntı şeklinde hareket duyuyorum. dün akşam çok acaip bişi oldu aşağı dopru bi baskı hissettim bi an nasıl tuvaletim geldi o sırada, eve nası dayanıcam dedim, sonra geçti.
bi de tatlı ye bakalım, belki enerjisi düşmüştür yavrucanın :30:

ben anca kendime çalışıyorum:) hastanede giyeceğim lizözümü temin ettim anam sağolsunn:) kısa kollu pijama takımı alcam üzerine de bu lizözü giycem bakalım beğenecekmisiniz??

Eki Görüntüle 820663 Eki Görüntüle 820664

ÇOK ŞİRİN annemin de varmış hala duruyor ama ben pişerim bunlarla ya :1::1:

selam kızlar,

detaylı ultrasona girdik, maşallah bir sıkıntı yok. radyoloji uzmanı uzun uzun baktı, pek de konuşkan değildi hatta suratsız bile diyebiliriz:) yani resmen bir an evvel bitsin diye dua ettim. bebiş 460 gram olmuş. detaylı usg de bebeğin her bir organının detaylı görüntüsü alınıp ölçüm yapılıyor, daha sonra onu kaydedip kendi doktorumuza gönderiyorlarmış. kendi doktorumuz da bir kaç gün içinde bizi arayıp bilgi verecekmiş. bu arada fiyatı 250 TL, indirimle 187,50 TL ödedik.

sonra yukarıda kendi doktorumuzu gördük,

ben aşırı terlemelerimi sordum, hamilelikte olağan olduğunu söylediler. idrar ve kan testini 16 haftalıkken yaptırmıştık en son. onu tekrarlamaya gerek olup olmadığını sordum. gerek olmadığını söylediler. bir de bebeğin şu anki kilosunun doğum kilosu hakkında fikir verip vermeyeceğini sordum. son haftalarda fikir verebileceğini söylediler. yani kızlar pimpirik yapmayın sakın. bebeklerin şu anki kilosu doğum kilosu hakkında fikir vermiyormuş. sonuçta bebekler asıl kiloyu son 2 ayda alıyor. şu an önemli olan kemiklerinin ve ağırlık ölçümlerinin gebelik haftasıyla uyumlu olması.
bir de geçen bizim bir arkadaşı gördüm. oğlu hep 1-2 hafta geriden geliyormuş hamileliği boyunca. ama son 2 ay kilo almış ve 4.700 gram doğmuş. şu anda da aynı annesi ve babası gibi genetik yapısı gereği iri bir çocuk. 1 yaşında ve 11 kiloymuş.

durumlar böyle, ekim sonunda rutin kontrolümüz var kısmetse.
benim işler de 2 gündür çok yoğunlaştı, biraz hafiflemesini umuyorum...
öpüyorum sizi

maşallah herşey yolunda ne güzel :nazar:

valla süper olur canım ya adam gibi mobilyacı olsun diyoruz
yaptırma olcağı için de öyle herkese güvenilmio bi teli ile adresini verirsen bizde bi konuşuruz

gül mobilya akşam karttan ismine falan detayına bakarım :34:

merhaba keping,

çok çok iyi yapmışsın, ben de bayram öncesi gidip kaş-bıyık ve fön operasyonuna girmeyi düşünüyorum. insan eşine çekici görünmek istiyor çünkü. en başta da kendimize olan saygımız gereği bakımlı olmak gerekiyor. çok haklısın cnm, katılıyorum sana.

aman ihmal etme lip mutlaka git..valla havam değişti..bekarlığımdaki gibi oldum..hatta beni görünce eşimin dediği ilk cümlede bu oldu :))

Ya kızlar bi şey daha diycem ben gene burda ya da facede ayşe mira ismini duymuştum yaklaşık 10 gün önce falan eşim de med cezir dizisini çok sevdi orda da kızın adı mira baya beğendi bu ismi bu arada annelerimizin ismi de ayşe eşim de diyo ki ben anne için değil sen internetten söyledin ben baya beğendim diyo bayadır ayşe mira'mız diye seviyo kızımızı ben de iki isim söylenmez diyorum bizim ve sizin orda ayşe derler tek diyorum o da biz 2sini de kullanırız diyo 2 -3 gündür ben de baya alıştım bu isme sizce nasıl ayşe mira kullanılır mı ikisi de biri sesli bitip biri sessiz başladığı için ağıza zor gelmio aslındaa abowwww çok uzattım kusura bakmayın öpüommmmm sizi ve bebişleriiiiii:35::35::35:

tamam sağolasın arkadaşım...heyecandan öleceğim nasıl birşey diyee:9::9:tüm gece bu konuyla uğraştım durdum zaten...rüyamda bile rahat yoktu yani...doktor çektikten sonra elimize hiçbir görüntü cd birşey vermiyordu:27:sonrada uyuyamadım birdaha...nerdeyse 4ten 7ye kadar uyanık kaldımm:27:

inşallah görüş gününde iyice hasret giderir ve hayırlı haberlerle dönersin canım:9::16:

Ya kızlar bi şey daha diycem ben gene burda ya da facede ayşe mira ismini duymuştum yaklaşık 10 gün önce falan eşim de med cezir dizisini çok sevdi orda da kızın adı mira baya beğendi bu ismi bu arada annelerimizin ismi de ayşe eşim de diyo ki ben anne için değil sen internetten söyledin ben baya beğendim diyo bayadır ayşe mira'mız diye seviyo kızımızı ben de iki isim söylenmez diyorum bizim ve sizin orda ayşe derler tek diyorum o da biz 2sini de kullanırız diyo 2 -3 gündür ben de baya alıştım bu isme sizce nasıl ayşe mira kullanılır mı ikisi de biri sesli bitip biri sessiz başladığı için ağıza zor gelmio aslındaa abowwww çok uzattım kusura bakmayın öpüommmmm sizi ve bebişleriiiiii:35::35::35:

siz kullanırsanız herkes öyle kullanır
bizim de 2 isim olacak başında bende tereddütte kaldım ama en azından ileri de kızlarında seçeneği olacak
büyüdüğünde ister tek ister çift kullansın

inşallah görüş gününde iyice hasret giderir ve hayırlı haberlerle dönersin canım:9::16:

evet iyice görüştükkk:54:çektirdik detaylı ultrasonu..hiçbir sorun yokmuş çok şükürr:nazar:yüzünü sakladı tabi bizim oğlann göremedik dört boyutlu kısmında...çok az gösterdi...çok canavar çokkk....kıpır kıpırr...

kuzum sizin metabolizmanız hızlı, ben yesem direkt kalçaya bacağa yağ olarak gider. genetik yapı orta asyaya kodlu olduğundan herhalde vücut tüm besinleri yağ olarak depolama gayretinde:)
sanki kıtlık çıkacak:)
bugün bir arkadaş tatlı almış herkese getirdiler valla ağzıma sürmedim, canım da istemedi. dedim ki ben onun yerine ne güzel meyve yerim:)

Yorgun ve ağrılı spse geldi.sacini boyatan boyatacak var mi ne soyledi doktorunuz neyle boyayacaksiniz

kızlar nasılsınız gene günlerdir bişey yazamadım. bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. her şey yolunda görünüyor bebişimiz 388 gram ve 22 cm olmuş biraz tombik olucak galiba :) ancak doktor sol uterin arteride (bebeğe kan taşıyan 2 ana damardan solda olanmış) kan akışı yavaş dedi. kan sulandırması için coraspin önerdi. 1 ay sonra kontrol edilmesi uygun olur dedi. böyle bir şeyi ilk kez duydum. şu an normal haftasından ilerde çıkıyor bebeğim boy ve kilo olarak ama bu arterdeki sorun devam ederse bebek düşük ağırlıklı olabilirmiş. gerçi coraspinle düzeliyormuş ama bilemedim. gerçi bunu sorundan bile saymıyorum doktor her şey normal görünüyor çok mutlu bir bebek dedi, bebişim gülümsedi bize kuzum :) burası çok iyi ama babam çok rahatsız kızlar babama dua edin ne olur. bağırsakta ceviz büyüklüğünde tümör çıktı. mide kanserinden dolayı midesi alınmıştı bu seferde ince bağırsağa sıçramış lanet olasıca hastalık. yarın sabah ameliyata alıcaklar ama diğer organlara sıçrama yaptı mı yapmadı mı tümörü alıp kapatıcaklar mı yoksa ileri safhadaysa sadece açıp kapatacaklar mı belli değil. aylardır torununu bir kere olsun görebilmesi için dua ediyorum :(

Back
X