5.ayda kaç almak gerekiyormuş kuuzcum
canım senin içinde bulunduğun 21.haftaya baktım orada diyorki
Şu ana kadar 6 kilogram almış bulunuyorsunuz...
Gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla
5 ile 7 arası kilo alırlar
diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.ayda kaç almak gerekiyormuş kuuzcum
HAftaya 6.ayıma girmiş oluyorum o zaman aman artık bıraktım takip etmeyi
önceden ne zaman tekme atacak ne zaman büyüyecek diye hevesle ay takip ediyordum şimdi ikisini de gördümdoğsun diye 9. ayı beklemek zorundayım
![]()
bende takip edeyim oradan haftalık bilgilere genelde o siteden bakıyorum
5. aydayım 6 ile 9 kilo yazıyor
ayyyyy sağolun ya yaşasın:) çok sevindim anormal değilmişim yani:) canım linkini yazabilirmisin ben bulamadımdacanım senin içinde bulunduğun 21.haftaya baktım orada diyorki
Şu ana kadar 6 kilogram almış bulunuyorsunuz...
Gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla
5 ile 7 arası kilo alırlar
diyor
addaxın mağazımı varki ya çarşıaya çıktığımda yokki acaba burdada varmıki fiyatıda çok uygunmuş orda :26::26:
hiç söyleme onun göbek en birinci
benim boyda yok canım 160 cm boyum kilomda evde 71 gelir sanırım yarın tatılayım hakkat 10 gün oldu tartılmayalı
ama sağlık ocağında 74 geldim dediğim gibi
o zaman 6 kilom çok normal sevindim:)
ben antepyeyim canım nette bakayım mazalarının olduğu yere dedim ama göremedimkızlar ben de 6 kilo aldım şimdiye kadar sanki daha az almalıydım gibi geliyor:26: daha önce 65 den 60 a düşmüştüm gebelikten önce kilo vermiştim.. şimdi 66 kiloyum 20 yi bulmam heralde demi iştahım çok açıldı çünkü :18:
bursada var canım addaxın ürünlerini satıyor 3 katlı her şey varsen nerdeydin bi araştır istersen
canım oranın linkini buraya atınca çıkmıyor ben aralara boşluk bırakarak yazayım sana sen boşlukları sil öyle yaz adresiayyyyy sağolun ya yaşasın:) çok sevindim anormal değilmişim yani:) canım linkini yazabilirmisin ben bulamadımda
ben antepyeyim canım nette bakayım mazalarının olduğu yere dedim ama göremedim
l
ben antepyeyim canım nette bakayım mazalarının olduğu yere dedim ama göremedim
canım oranın linkini buraya atınca çıkmıyor ben aralara boşluk bırakarak yazayım sana sen boşlukları sil öyle yaz adresi
http://www.gebelik .org/ dosyalar/ kiloalimi1. html
kıyafetten herhalde tatlım ya öyle görünüyor yoksa büyüdü sıpa
seninkide güzel görünüyor bu arada
kızlar bişi dicem birde benim bu üzerimdeki gömleğin göğüs kısmıda daralmış ekisine göre kilolar bedenime yerleşmiş yani sizde durumlar nasıl ???
Selam olsun herkese
Gece yatmaz sabah kalkmaz ben gün içinde ruh gibi gezmeye devam...
direk internet sitesinden al yada trendyol markafoni sürekli geliyor görürsem haber veririm
tamam canım haber verirsen sevnirim direk net sitesine güvenemedim baktımda hatta morhipodan olursa daha makbule geçer orda hipoparam varda 8 tl![]()
evet canım bende de öyle, hele ki ilk aldığım o 5 kilo yerleşmiş durumda. gömleklerimin kol ve göğüs kısmı dar geliyor, likralı ya da bol kesim olanlar oluyor artık. ben kilo aldığımda hep tüm vücuttan eşit alırım bu yüzden sırt ve kollar da aynı oranda genişliyor.senin de vücut yapın aynı şekilde galiba
Selam olsun herkese
Gece yatmaz sabah kalkmaz ben gün içinde ruh gibi gezmeye devam...
sna maşallah demekten parmaklarım isyan etcekler:) göbeğin süper yaa hangi kremi kullanıyrosun? ben lierac almıştım ama daha 3 kere felan sürdüm,bir de bebe yağı kullanıyorum arada....bblim bana çok normal geldin göbeğin de bir önceki eklediğine göre ufalmış gibi geldi.
bende ekleyim dedim 23. haftamız
Eki Görüntüle 821321
benim göğüslerim göbeğimden önce büyüdü güzelim elbiselerim söz konusu olunca göğüsler baya problem,gömleklerim de zorluyor artık:)kıyafetten herhalde tatlım ya öyle görünüyor yoksa büyüdü sıpa
seninkide güzel görünüyor bu arada
kızlar bişi dicem birde benim bu üzerimdeki gömleğin göğüs kısmıda daralmış ekisine göre kilolar bedenime yerleşmiş yani sizde durumlar nasıl ???
bugün temizlik yapıcam kızlar çok kararlıyım :) süpürüp siliyim bi etrafı bide banyo pislenmiş ona bi çamaşır suyu döküp bekleteyim temizlensin biraz :) içimden geldi .. bayram temizliğide bi perde yıkıycam yeter bize pek gidp gelen olmaz zaten kaynanama giderler. bizde orda oluruz :)
kızlar nasılsınız gene günlerdir bişey yazamadım. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Her şey yolunda görünüyor bebişimiz 388 gram ve 22 cm olmuş biraz tombik olucak galiba :) ancak doktor sol uterin arteride (bebeğe kan taşıyan 2 ana damardan solda olanmış) kan akışı yavaş dedi. Kan sulandırması için coraspin önerdi. 1 ay sonra kontrol edilmesi uygun olur dedi. Böyle bir şeyi ilk kez duydum. şu an normal haftasından ilerde çıkıyor bebeğim boy ve kilo olarak ama bu arterdeki sorun devam ederse bebek düşük ağırlıklı olabilirmiş. Gerçi coraspinle düzeliyormuş ama bilemedim. Gerçi bunu sorundan bile saymıyorum doktor her şey normal görünüyor çok mutlu bir bebek dedi, bebişim gülümsedi bize kuzum :) burası çok iyi ama babam çok rahatsız kızlar babama dua edin ne olur. Bağırsakta ceviz büyüklüğünde tümör çıktı. Mide kanserinden dolayı midesi alınmıştı bu seferde ince bağırsağa sıçramış lanet olasıca hastalık. Yarın sabah ameliyata alıcaklar ama diğer organlara sıçrama yaptı mı yapmadı mı tümörü alıp kapatıcaklar mı yoksa ileri safhadaysa sadece açıp kapatacaklar mı belli değil. Aylardır torununu bir kere olsun görebilmesi için dua ediyorum![]()
sna maşallah demekten parmaklarım isyan etcekler:) göbeğin süper yaa hangi kremi kullanıyrosun? ben lierac almıştım ama daha 3 kere felan sürdüm,bir de bebe yağı kullanıyorum arada....
[/SIZE][/FONT]