• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

5.ayda kaç almak gerekiyormuş kuuzcum

canım senin içinde bulunduğun 21.haftaya baktım orada diyorki

Şu ana kadar 6 kilogram almış bulunuyorsunuz...
Gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla
5 ile 7 arası kilo alırlar

diyor

HAftaya 6.ayıma girmiş oluyorum o zaman aman artık bıraktım takip etmeyi
önceden ne zaman tekme atacak ne zaman büyüyecek diye hevesle ay takip ediyordum şimdi ikisini de gördüm :34: doğsun diye 9. ayı beklemek zorundayım:ssz:

bende takip edeyim oradan haftalık bilgilere genelde o siteden bakıyorum

5. aydayım 6 ile 9 kilo yazıyor

o zaman 6 kilom çok normal sevindim:)

canım senin içinde bulunduğun 21.haftaya baktım orada diyorki

Şu ana kadar 6 kilogram almış bulunuyorsunuz...
Gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla
5 ile 7 arası kilo alırlar

diyor
ayyyyy sağolun ya yaşasın:) çok sevindim anormal değilmişim yani:) canım linkini yazabilirmisin ben bulamadımda

kızlar ben de 6 kilo aldım şimdiye kadar sanki daha az almalıydım gibi geliyor:26: daha önce 65 den 60 a düşmüştüm gebelikten önce kilo vermiştim.. şimdi 66 kiloyum 20 yi bulmam heralde demi iştahım çok açıldı çünkü :18:
addaxın mağazımı varki ya çarşıaya çıktığımda yokki acaba burdada varmıki fiyatıda çok uygunmuş orda :26::26:

hiç söyleme onun göbek en birinci :1:

benim boyda yok canım 160 cm boyum kilomda evde 71 gelir sanırım yarın tatılayım hakkat 10 gün oldu tartılmayalı
ama sağlık ocağında 74 geldim dediğim gibi

bursada var canım addaxın ürünlerini satıyor 3 katlı her şey var :34: sen nerdeydin bi araştır istersen

kızlar ben de 6 kilo aldım şimdiye kadar sanki daha az almalıydım gibi geliyor:26: daha önce 65 den 60 a düşmüştüm gebelikten önce kilo vermiştim.. şimdi 66 kiloyum 20 yi bulmam heralde demi iştahım çok açıldı çünkü :18:

bursada var canım addaxın ürünlerini satıyor 3 katlı her şey var :34: sen nerdeydin bi araştır istersen
ben antepyeyim canım nette bakayım mazalarının olduğu yere dedim ama göremedim

ayyyyy sağolun ya yaşasın:) çok sevindim anormal değilmişim yani:) canım linkini yazabilirmisin ben bulamadımda
canım oranın linkini buraya atınca çıkmıyor ben aralara boşluk bırakarak yazayım sana sen boşlukları sil öyle yaz adresi

http://www.gebelik .org/ dosyalar/ kiloalimi1. html

kıyafetten herhalde tatlım ya öyle görünüyor yoksa büyüdü sıpa :9::9::9:
seninkide güzel görünüyor bu arada :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bişi dicem birde benim bu üzerimdeki gömleğin göğüs kısmıda daralmış ekisine göre kilolar bedenime yerleşmiş yani sizde durumlar nasıl ???

evet canım bende de öyle, hele ki ilk aldığım o 5 kilo yerleşmiş durumda. gömleklerimin kol ve göğüs kısmı dar geliyor, likralı ya da bol kesim olanlar oluyor artık. ben kilo aldığımda hep tüm vücuttan eşit alırım bu yüzden sırt ve kollar da aynı oranda genişliyor.senin de vücut yapın aynı şekilde galiba

Selam olsun herkese :16:
Gece yatmaz sabah kalkmaz ben gün içinde ruh gibi gezmeye devam...

evet canım bende de öyle, hele ki ilk aldığım o 5 kilo yerleşmiş durumda. gömleklerimin kol ve göğüs kısmı dar geliyor, likralı ya da bol kesim olanlar oluyor artık. ben kilo aldığımda hep tüm vücuttan eşit alırım bu yüzden sırt ve kollar da aynı oranda genişliyor.senin de vücut yapın aynı şekilde galiba

sanırım öyle tatlım birde bende kırılma noktası gibi kilolar var ben biliyorum mesela 69 ile 71 bende inanılmaz fark ediyor yani 70 kırılma noktası üzrine bir kilo çıktığımda inanılmaz kilo almış görünürken altına bir kilo bile indiğimde insanlar bana aa ne akdar kilo vermişsin diyorlar
onu keşfettim kendimde keza 65 de öyle benim için

Selam olsun herkese :16:
Gece yatmaz sabah kalkmaz ben gün içinde ruh gibi gezmeye devam...

hoşgeldin canım, gece uyumamak hepimiz için ama sen şanslısın yine geç kalkabiliyorsun biz onuda yapamıyoz kuşum

günaydın hamişler dün rahatsızlığımdan dolayı giremedim dinlendim nasılsınız bakalım baya muhabbet dönmüş gene :)

bugün temizlik yapıcam kızlar çok kararlıyım :) süpürüp siliyim bi etrafı bide banyo pislenmiş ona bi çamaşır suyu döküp bekleteyim temizlensin biraz :) içimden geldi .. bayram temizliğide bi perde yıkıycam yeter bize pek gidp gelen olmaz zaten kaynanama giderler. bizde orda oluruz :)

bblim bana çok normal geldin göbeğin de bir önceki eklediğine göre ufalmış gibi geldi.

bende ekleyim dedim 23. haftamız

Eki Görüntüle 821321
sna maşallah demekten parmaklarım isyan etcekler:) göbeğin süper yaa hangi kremi kullanıyrosun? ben lierac almıştım ama daha 3 kere felan sürdüm,bir de bebe yağı kullanıyorum arada....

kıyafetten herhalde tatlım ya öyle görünüyor yoksa büyüdü sıpa :9::9::9:
seninkide güzel görünüyor bu arada :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bişi dicem birde benim bu üzerimdeki gömleğin göğüs kısmıda daralmış ekisine göre kilolar bedenime yerleşmiş yani sizde durumlar nasıl ???
benim göğüslerim göbeğimden önce büyüdü güzelim elbiselerim söz konusu olunca göğüsler baya problem,gömleklerim de zorluyor artık:)

bugün temizlik yapıcam kızlar çok kararlıyım :) süpürüp siliyim bi etrafı bide banyo pislenmiş ona bi çamaşır suyu döküp bekleteyim temizlensin biraz :) içimden geldi .. bayram temizliğide bi perde yıkıycam yeter bize pek gidp gelen olmaz zaten kaynanama giderler. bizde orda oluruz :)

hoşgeldin tatlım sonunda kendine takvim yapmışsın hayırlı olsun inş. :16:

kendini çok yorma yinede bende cam kapı v.s için ayın 10nunda kadın alcam yarım gün benim camlar baya kötü durumda çünkü

kızlar nasılsınız gene günlerdir bişey yazamadım. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Her şey yolunda görünüyor bebişimiz 388 gram ve 22 cm olmuş biraz tombik olucak galiba :) ancak doktor sol uterin arteride (bebeğe kan taşıyan 2 ana damardan solda olanmış) kan akışı yavaş dedi. Kan sulandırması için coraspin önerdi. 1 ay sonra kontrol edilmesi uygun olur dedi. Böyle bir şeyi ilk kez duydum. şu an normal haftasından ilerde çıkıyor bebeğim boy ve kilo olarak ama bu arterdeki sorun devam ederse bebek düşük ağırlıklı olabilirmiş. Gerçi coraspinle düzeliyormuş ama bilemedim. Gerçi bunu sorundan bile saymıyorum doktor her şey normal görünüyor çok mutlu bir bebek dedi, bebişim gülümsedi bize kuzum :) burası çok iyi ama babam çok rahatsız kızlar babama dua edin ne olur. Bağırsakta ceviz büyüklüğünde tümör çıktı. Mide kanserinden dolayı midesi alınmıştı bu seferde ince bağırsağa sıçramış lanet olasıca hastalık. Yarın sabah ameliyata alıcaklar ama diğer organlara sıçrama yaptı mı yapmadı mı tümörü alıp kapatıcaklar mı yoksa ileri safhadaysa sadece açıp kapatacaklar mı belli değil. Aylardır torununu bir kere olsun görebilmesi için dua ediyorum :(

canım çok geçmiş olsun, dün aklıma geldin walla hiç görünmüyo dedim kendi kendime
allah torununa bağışlasın inşallah babanı dünya gözüyle görsün tez zamanda iyileşir inşallah
bu arada benimde bayramdan sonra ayrıntılı ultrason karar veremedim hala
sen nereye yaptırdın ve ne kadara
memnun kaldın sanırım

sna maşallah demekten parmaklarım isyan etcekler:) göbeğin süper yaa hangi kremi kullanıyrosun? ben lierac almıştım ama daha 3 kere felan sürdüm,bir de bebe yağı kullanıyorum arada....

[/SIZE][/FONT]

ÇOK SAĞOL canım :54::54::54: kocaman oluyor göbeğim yanları boşluk çok ilginç bir büyümesi var :1::1: ve tabi bol kıllı :53::53:
bende banyo da bebek yağı sürüyorum sonrasında da acıbadem sütü krem okadar
deli gibi kaşınmama rağmen çatlağım yok hala :30:

Back
X