• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Ayyy kızlar şu takvimde bebişin bu haftaki duruşuna bayıldım ya
anneeeemmm yiyesim geldi walla
kuzu bunlar kuzu

bugün temizlik yapıcam kızlar çok kararlıyım :) süpürüp siliyim bi etrafı bide banyo pislenmiş ona bi çamaşır suyu döküp bekleteyim temizlensin biraz :) içimden geldi .. bayram temizliğide bi perde yıkıycam yeter bize pek gidp gelen olmaz zaten kaynanama giderler. bizde orda oluruz :)

ben de temizlik yapcam şimdi ya :(

tam yemek saati ama aklıma bişey geldi canınız istemesin :20::20:

akşama kayınvalidemler gelecek bide ankaradan misafirleri varmış karı koca ben tanımıyorum ama eşim tanıyr :34:
çaya geleceklerini düşünüyorum yemek yapma gibi planım yok :1::1::1:

çayın yanına tatlı yapıyım diye düşündüm ama ne ? cuma günü de misafirim olacak 2 kişi onlar yaptığım tatlı kalsa onlara da ikram etsem harika olur

hoşgeldin tatlım sonunda kendine takvim yapmışsın hayırlı olsun inş. :16:

kendini çok yorma yinede bende cam kapı v.s için ayın 10nunda kadın alcam yarım gün benim camlar baya kötü durumda çünkü

yok canım kendimi pek yormadan yavaş yavaş yapıcam :) hamilelik takvimimi yaptım sonunda hayırlısıyla doğduklarını bi görsek allahım nasip etsin :)

kıslarrr ben kaçıyorum şimdiii biraz mandalina yiyip tv karşısındaki üçlü koltuğumda uyumayı düşünüyorum eee güzelliğim burdan geliyor:)))) hadi çok öpüyorum hepinizi....eltangel,esengülvedat size hosgeldiniz diyemedim demiş olayım eğer yeni gelip te hosgeldin demeyi unuttuğum varsa kısmayın bana nolurrr,seviyorum sizleri byy:):54::54::54:

kıslarrr ben kaçıyorum şimdiii biraz mandalina yiyip tv karşısındaki üçlü koltuğumda uyumayı düşünüyorum eee güzelliğim burdan geliyor:)))) hadi çok öpüyorum hepinizi....eltangel,esengülvedat size hosgeldiniz diyemedim demiş olayım eğer yeni gelip te hosgeldin demeyi unuttuğum varsa kısmayın bana nolurrr,seviyorum sizleri byy:):54::54::54:

:47::47::47: uyumayın beeeeeeeeeeeeeeeeee :20: :ssz:
gözümden uyku akıyor :43::43::43:

iyi dinlenmeler canım sana afiyet olsun :)

tam yemek saati ama aklıma bişey geldi canınız istemesin :20::20:

akşama kayınvalidemler gelecek bide ankaradan misafirleri varmış karı koca ben tanımıyorum ama eşim tanıyr :34:
çaya geleceklerini düşünüyorum yemek yapma gibi planım yok :1::1::1:

çayın yanına tatlı yapıyım diye düşündüm ama ne ? cuma günü de misafirim olacak 2 kişi onlar yaptığım tatlı kalsa onlara da ikram etsem harika olur

canım bence pratik ve kendini yormayacak bişeyler yap şekil vermeyle falan uğraşmak istemezsen mesela haşhaşlı tatlı

canım bence pratik ve kendini yormayacak bişeyler yap şekil vermeyle falan uğraşmak istemezsen mesela haşhaşlı tatlı

aslında aklıma geldi haşhaşlı tatlı ama sonra düşündüm de tuturamazsam falan 2. tatlıyı yapmaya zamanım olmaz dedim kendi kendime
yoksa krem şantili haşhaşlı tatlıyı seviyorum hiç yapmadım daha önce

etimekli tavuk gögsü geldi aklıma dün annemler vardı mozaik yaptım ama kalmadı

bugün sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama hiç acımadı ağrı sonra mı oluyo kızlar bebeğimin kalp atışlarını da dinlettiler ne tatlı bi cihaz o yaa :46: tansiyonum da 8 e 6 :18:

:124: gözün aydınnn.bebiş yüzünü gösterdimi

canım ben bu sefer devlete gittim ilac yazdırmak icin doktor ayrıntılı zamanın gelmis dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi orda benim bakabilecegim ekran yoktu ultrason resmi falan da vermediler bende hiç göremedim simdi nasıl pismanım keske kafamı kaldırıp baksaydım die=(

selam hatunlar,
mşnnağımı gördüm
maşallah subanallah 440 gram 25 cm yakınız
21+3 çıktık(zaten geç döllenme vardı garipsemedim:))
onun dışında herşeyimiz normal ağzı burnu bana benzio:)) burun hele rop gibi aynnı benn:DD
biraz amniyotik sıvı fazla imiş o kontrol edilecek şeker testini erkene aldı doktor oyuzden
pazartesi test yaptırcam 75 gramlıktan
fotomuzu aldık çıktı olarak
cd de de verdi basarız ordan da bi kaçtane daha :nazar:

şimdi biz 6. aya girdikmi kızlar

Normalde girmiş sayılmıyoruz. Adetimizin bittiği gunden ıtıbaren saymaya başlayacağız ay hesabında, demişti doktorum. Yani atıyorum ayın 1 inde son adeti gordun, ayın 7 sınden itibaren sayacaksın artık kaç ay geçmişse.:34:

kızlar nasılsınız gene günlerdir bişey yazamadım. bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. her şey yolunda görünüyor bebişimiz 388 gram ve 22 cm olmuş biraz tombik olucak galiba :) ancak doktor sol uterin arteride (bebeğe kan taşıyan 2 ana damardan solda olanmış) kan akışı yavaş dedi. kan sulandırması için coraspin önerdi. 1 ay sonra kontrol edilmesi uygun olur dedi. böyle bir şeyi ilk kez duydum. şu an normal haftasından ilerde çıkıyor bebeğim boy ve kilo olarak ama bu arterdeki sorun devam ederse bebek düşük ağırlıklı olabilirmiş. gerçi coraspinle düzeliyormuş ama bilemedim. gerçi bunu sorundan bile saymıyorum doktor her şey normal görünüyor çok mutlu bir bebek dedi, bebişim gülümsedi bize kuzum :) burası çok iyi ama babam çok rahatsız kızlar babama dua edin ne olur. bağırsakta ceviz büyüklüğünde tümör çıktı. mide kanserinden dolayı midesi alınmıştı bu seferde ince bağırsağa sıçramış lanet olasıca hastalık. yarın sabah ameliyata alıcaklar ama diğer organlara sıçrama yaptı mı yapmadı mı tümörü alıp kapatıcaklar mı yoksa ileri safhadaysa sadece açıp kapatacaklar mı belli değil. aylardır torununu bir kere olsun görebilmesi için dua ediyorum :(

Allah şifalar versin, çok geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah canım

selam hatunlar,
mşnnağımı gördüm
onun dışında herşeyimiz normal ağzı burnu bana benzio:)) burun hele rop gibi aynnı benn:DD
biraz amniyotik sıvı fazla imiş o kontrol edilecek şeker testini erkene aldı doktor oyuzden

maşallah ya :nazar::nazar:
herşey güzel sıvı fazlasının ne zararı var ki yüzmeyi öğrenr işte :10:

:52: saat kaç oldu ya yarın saabh 8 de watsuptan uyandıracağım seni :ssz:
ona göre erken yat :27:

Pikiii :52::52:

selam hatunlar,
mşnnağımı gördüm

Ay maşallah kilosu da boyuda çok iyi çok sevindim canım darısı başıma :16::nazar:

kör istedi 1 göz Allah verdi 2 göz valla ya :1:

kayınvalide çayn yanına bişeyler yapmış rahatladım
akşam eve gidince yarın ki misafirlerime hazırlık yaparım :1::1:

Gözkapaklarımı kaşlarıma bantlayasım var. Artık açık tutmak da zorlanıyorum.
Gece o kadar çok uyanıyorum ki, uykumu alamıyorum bir türlü..
Zaten hava da soğuk... Ohh şimdi evde kanepeye uzanıp, bir elinde kumanda, diğerinde meyve tabağı, üstüne de bir battaniye örtüp keyif yapmak vardı...:46: Oyyy oy .....

Back
X