2014 Şubat Anneleri

ben yaptırdım canım ya zaten canımın çektiği bişey vardı söylemeyeyim şimdi istanbulda bulamadık onlar bulmuşlar saklamışlar o kadar çok yedim ki çok şükür :) artı bir de ciddi anlamda bir kabızlık yaşadım son 10 gündür en son ilaç tedavisi ile düzeldi sayılır o ağrılar kramplar derken zaten ye ye çıkarma geldi kilolar:)

ben meyve, kuru meyve yiyince kabızlık hiç olmuyor canım. bir de en az 2.5 litre su iç

sllmmmm
yine döndük kürkçü dükkanına :)
güzel 9günlük aile sadeti sona erdi ve dün sağsalim izmirimize döndük
bayramda istanbula annemlere gittik, abime kız istedik söz yaptık ve geldiiikkk
sonunda minnoşun hareketlerinide gayeeet net hissediyorum
özellikle anlatmadan geçemeyeceğim, eşimin izni olmadığından bayramın 3.günü döndü malesef
soğuk diye ben yolculamaya gidemedim, evde sarıldı tam öptü kendinize dikkat edin dedi ve tam göbeğimin ortasından bir "pat"
eşim bile hissetti, ne güldük ya, millet yanlış anlamasın diye tabi hemen açıklama yaptık, yani şimdiden "hooopp burdayım" diyor zilli
eşimde sonunda kızı olacağı fikrine alıştı ve artık kızım kızım diye dolanıyo ortada
bizden bölee, umarım herkes iyidir ve keyifler yerindedir..

Şeker yüklemesi yaptınız mı?

Ben bayramdan önce 50 mg lık yaptırmıştım ve 168 çıktı.Şimdi de 100 mg lık yapıldı.3 kez saat başı kan veriyorum.1 kez verdim daha 2 defa daha vereceğim.Şekeri alınca inanılmaz kötü oldum neredeyse bayılacaktım.Doktor umursamadı ama.İnşallah düşük çıkar.

Ablamın 50 mg lık yüklemesinde 160 çıkmıştı ve doktor 100 mg lık yaptırmaya gerek görmedi ve hemen diyet verdi.Keşke bende 100 mg lık yaptırmasaydım.
geçmiş olsun canım inş. iyi çıkar sonuçların bende 1 kasımda yaptırcam şeker yüklemesini
ben de aynı düşünüyorum canım,

bir de vücudun besin depolarını hep güçlü tutmak lazım, böylece sütümüz de daha yarayışlı olur.
evet haklısın
bbilimim bende öyleyim yaaa...napcam bilmiyorum...geceleri zorlanıyorum saga sola dönerken..ağırlaştım iyice.altı üstü 5 kilo aldım ama ...:5:

aynen gece yatakta dönerken komik oluyor baya on tane ah ofla dönüyorum :1:

$T24700KH8N001_1_org.webp

evet kızlar sonunda kendime isteidğim kazağı alabildim ben vizon rengi falan istiyordum ama bu kısmetmiş inş. gelincede güzel çıkar

hayırlı olsun canım nerden aldın güle güle giyin:)

sağol spse
trendyoldan aldım canım aynı model burda denedim c.tesi günü H&M de vardı 50 tl idi çok pahalı geldi benim bütçeme bende trendyoldan aldım 20 tlye 2 kasıma kadarda gelecekmiş gelene kadar idare ederim artık harbi kıyafet sorun ama kışın ya yazlık çok bende ama kışlık yok:50:

Herkeşlere merhabalar

şeker yüklemesinden geliyoz anam o neydi öle ya :25::25:

sevmedim hiç :ssz::ssz:

ultrasonada girdik gördüm eşşek sıpasını

1 aydır baya büyümüş kilo 633 gr boyda 30 cm

ağzını burnunu yidiğim :1::1:

kafada kocaman :27: saat 3 te şeker yüklemesinin sonuçlarını almaya gitcem çok uykum var sabahtan beri hastanedeyim :49:

sağol spse
trendyoldan aldım canım aynı model burda denedim c.tesi günü H&M de vardı 50 tl idi çok pahalı geldi benim bütçeme bende trendyoldan aldım 20 tlye 2 kasıma kadarda gelecekmiş gelene kadar idare ederim artık harbi kıyafet sorun ama kışın ya yazlık çok bende ama kışlık yok:50:

canım hangi markadan aldın trendyolda.sitede sorun var bakamıyorum hepsine...:31:

kızlar merhaba nasılsınız ? ya bu oda konusu kafama çok takılıyor ben çok istiyorum eşimde alırız dedi ama sizce oda almalımıyım ?

kızlar merhaba nasılsınız ? ya bu oda konusu kafama çok takılıyor ben çok istiyorum eşimde alırız dedi ama sizce oda almalımıyım ?

ben ılk kızımı dogdugu gunden berı odasında yatırdım ama sureklı gece kalk emzır felan zor oluyor oyuzden bızım bır azamız vardı ben ordada yatıyordumm..
dıycem okı cook gereklı degıl tamameen senın ıstegıne kalmıs tek bır yatak la ıdare edebılırsın eger dolabında bebek kıyafetlerıne yer varsa cunku ıvırı zıvırı cok sey oluyor:)

mgn diye bir marka var canım ordan aldım birde laciverti kalmıştı

cook guzelmıs gule gule kulanınn

bide bebek hareketleriniz nasıl ne gibi bir hareket hissediyorsunuz _?

oda konusunda bence bu tamamen sizin fikriniz maddi imkanınız varsa koyacak yerinizde uygunsa alınmalı diye düşünüyorum fakat şunuda unutmamak gerek yatak konusunda büyüyebilen yataklar pek kullanışlı olmuyorlar oda alırken buna dikkat etmek iyi olur

hareketlere gelince benimki 18.haftadan beri vurma şeklinde hissediyorum son 3 haftadırsa bildiğin sağ sol kroşe şeklinde girişiyor fakat benim 2.gebeliğim ondan erken hissettim birde sen yeni hissetdiysen şuanda kımıldanma şeklinde hissediyorsundur belki

oda konusunda bence bu tamamen sizin fikriniz maddi imkanınız varsa koyacak yerinizde uygunsa alınmalı diye düşünüyorum fakat şunuda unutmamak gerek yatak konusunda büyüyebilen yataklar pek kullanışlı olmuyorlar oda alırken buna dikkat etmek iyi olur

hareketlere gelince benimki 18.haftadan beri vurma şeklinde hissediyorum son 3 haftadırsa bildiğin sağ sol kroşe şeklinde girişiyor fakat benim 2.gebeliğim ondan erken hissettim birde sen yeni hissetdiysen şuanda kımıldanma şeklinde hissediyorsundur belki

yeni yeni arada hissediyorum gündüz pek hareket etmiyor akşam tv izlerken bişiler hissediyorum sanırım bebektir :)

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar. Sanırım herkesler gayet iyi. Ohhh yemişiz mamaları...

Güle güle kullan canım. Ne marka bu ve ne kadara aldın ? Yazabilirsen sevinirim. Bize de fikir olur.

Şeker yüklemesi yaptınız mı?

Ben bayramdan önce 50 mg lık yaptırmıştım ve 168 çıktı.Şimdi de 100 mg lık yapıldı.3 kez saat başı kan veriyorum.1 kez verdim daha 2 defa daha vereceğim.Şekeri alınca inanılmaz kötü oldum neredeyse bayılacaktım.Doktor umursamadı ama.İnşallah düşük çıkar.

Ablamın 50 mg lık yüklemesinde 160 çıkmıştı ve doktor 100 mg lık yaptırmaya gerek görmedi ve hemen diyet verdi.Keşke bende 100 mg lık yaptırmasaydım.

Ben bayramdan 2 gün önce yaptırdım canım ve 191 çıktı. Dr çok yüksek bulduğu için, diyetisyene gönderdi. Perşembe günü 100 mg yükleme yapılacak. Düşmezse insülin başlarız dedi. Pek kafama takmamaya çalışıyorum ama, inşallah çok sıkıntı çıkarmaz.

İlk aşlarda minik dokunuşlar geliyordu içerden ama özellikle son 1 haftadır. sağlı sollu el ve ayaklarla feci yumruklar atıyor. Dün gece attığı tekmeler dışarıdan bile belli olmuştu :)) Yakında seninki de çok güçlü tekmeler atacak.

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar. Sanırım herkesler gayet iyi. Ohhh yemişiz mamaları...

Güle güle kullan canım. Ne marka bu ve ne kadara aldın ? Yazabilirsen sevinirim. Bize de fikir olur.

Ben bayramdan 2 gün önce yaptırdım canım ve 191 çıktı. Dr çok yüksek bulduğu için, diyetisyene gönderdi. Perşembe günü 100 mg yükleme yapılacak. Düşmezse insülin başlarız dedi. Pek kafama takmamaya çalışıyorum ama, inşallah çok sıkıntı çıkarmaz.

İlk aşlarda minik dokunuşlar geliyordu içerden ama özellikle son 1 haftadır. sağlı sollu el ve ayaklarla feci yumruklar atıyor. Dün gece attığı tekmeler dışarıdan bile belli olmuştu :)) Yakında seninki de çok güçlü tekmeler atacak.
teşekkür ederim canım içindeki yatak ile 300 liraya aldım markası sunny babby ölçüleri 70 e 120 bu ölçü daha makul geldi bana diğer ölçüler çok küçük geldi gözüme henüz kullanmadım ama ben çok araştırdım netten ve mağazalardan içime en çok sinen bu oldu

Eki Görüntüle 834408

evet kızlar sonunda kendime isteidğim kazağı alabildim ben vizon rengi falan istiyordum ama bu kısmetmiş inş. gelincede güzel çıkar
güzelmiş canım ben de bi bakayım kazak mı bu kalın dimi yani

yani yerin varsa hevesin varsa para durumu da musaitse neden olmasın canım
bizim yerimiz yok ona rağmen çekyatı sabit tutup bi gardrop bi karyola aldık odamıza da beşik alcaz
bi heves oluo illa
böyle bazen tekme bazen içini karıştırırlar gibi her hareket farklı:)

önlemi alınırsa sorun çıkmaz canım
içini ferah tut

Back
X