- Emoji Skoru
- 70
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #4.941
Kan mi idrar mi canım gözün aydinBenimde pozitif çıktı sonucum kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan mi idrar mi canım gözün aydinBenimde pozitif çıktı sonucum kızlar![]()
Ya bende öyle gördüm sankiAma orda cok silik bir çizgi var gibi gözüküyor
Parlaklığı açınca belli oluyor ilk idrarla mi yaptınız peki bende yarın yapicamYa bende öyle gördüm sanki![]()
Hayır yarım saat önce iki saat su içmedim idrara gitmedim o şekilde yaptım chatcpt öyle de olur dediParlaklığı açınca belli oluyor ilk idrarla mi yaptınız peki bende yarın yapicam
Bana da ya ilk idrarla ya da su içme seyreltmeden yap dediHayır yarım saat önce iki saat su içmedim idrara gitmedim o şekilde yaptım chatcpt öyle de olur dedi
Sizin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gündesiniz varmı belirtilerBana da ya ilk idrarla ya da su içme seyreltmeden yap dedi
Benim de 2 Ocak beta günüm ama dayanamadım bugün yaptım erken gebelik testi2 ocakta beta günüm,bakalım bekleyip görecek.Rabbim hepimize güzel günler göstersin.Sizde sağlıkla alın inşallah evladınızı kucağınıza.
Benimki 5.gun embriyosu yarin 1 hafta olacak test tarihim ayın 5 i bende dayanamadım test yapicam yarin prodoctordan siparis verdimBenim de 2 Ocak beta günüm ama dayanamadım bugün yaptım erken gebelik testi
Kan mi idrar mi canım gözün aydinOl canıl
Sağıol canım kanda 65 çıktıKan mi idrar mi canım gözün aydin
Ay değil miEvet canım yakınlaştırıp bakınca hafif belli oluyor![]()
3. Gün embriyosu yeni tutunmuş olabilir inşallah kanada çıkar sağlıkla ilerlerAy değil mi![]()
Güzel haberi vermiştir inşallah sizin testinizBenim de 2 Ocak beta günüm ama dayanamadım bugün yaptım erken gebelik testi
Güzel haberi vermiştir inşallah sizin testiniz
Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sonuç siz de yorumlar mısınız çizgi görebiliyor musunuzGüzel haberi vermiştir inşallah sizin testiniz
Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sonuç siz de yorumlar mısınız çizgi görebiliyor musunuz
Benimkine baktınız mıBenimde tertemiz tek çizgi