2014 Şubat Anneleri

Kızlar şimdi eşim aradı. Aydın da oturun bi aile dostumuz vardı. Bebekleri oldu 2 ay önce.
Bebeğin yüzünde sivilceler çıkmış. Onlar ateş yapınca soğuk kompres yapmışlar. Ciğerlerini üşütmüş. Kalbinin etrafında su toplanmış.
İzmir e gelmişler gece, araştırma hastanesine. Şuan yoğun bakımdaymış bebek. Allah rızası için dua ediverin. Annesi çok üzgün..

Allahım derdinin şifasını versin inşallah, günahsız bebecik sağlığına kavuşsun...

Kızlar şimdi eşim aradı. Aydın da oturun bi aile dostumuz vardı. Bebekleri oldu 2 ay önce.
Bebeğin yüzünde sivilceler çıkmış. Onlar ateş yapınca soğuk kompres yapmışlar. Ciğerlerini üşütmüş. Kalbinin etrafında su toplanmış.
İzmir e gelmişler gece, araştırma hastanesine. Şuan yoğun bakımdaymış bebek. Allah rızası için dua ediverin. Annesi çok üzgün..

Rabbim şifa vetsin inşallah

hoşgeldin uzun süredir yoktun
yaramaz bişi yoktur inş.

Yok canım çok şükür, ev taşıma işimiz vardı ev aradık bulduk ama ay sonuna taşınıcaz, birde kayınvalidemler şehir dışında bayramda ordaydık yol yorgunluğu vs... yoruldum bayağa...

Ama kızım ve ben iyiyiz diye tahmin ediyorum, randevumuz 2 kasımda ben bu ayda bir kere gitmeyi sevmiyorum özlüyorum yavrumu...

Sizleride takip edemedim artık buradayım kısmetse hep :)

Son düzenleme:
canım allah yardımcıları olsun ama ateşin falan yüzündeki sivilce benzeri şeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkcası o sivilce benzeri şeyler çoğu bebekte çıkar annenin sütünün yağından kaynaklanır benim oğlumdada çıkardı hep 9-10 aylığa kadarda çıkmaya devam etti yani
allah şifasını versin inş.

hmm haklısın aslında. kendi bile bir süre söylemekte zorlanabilir. e sen bu düşüncelerini eşinle de paylaş bakalım ne diyecek babası:) belki onun da aklına yatar.
evet söylicem bunu ona biraz daha zaman geçsinde

benim eşim küçükken annesigilin yatak odasında yer yatağında yatmış, sonra da oturma odasında kanepede. yavrumun evleninceye kadar yatak odası bile olmamış. biz evlendikten sonra evlerinde odasını gösterdi de ne yatağı vardı ne de televizyonu. bir kanepede yatmış canım benim.

bbilimcim sen kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüosun? ben 34'ü tamamlamayı düşünüyorum bu da aralık sonu oluyor.
aslında bizim buradaki herkes 37.haftaya kadar çalışmıştı.doğum öncesinde artan izinleri de doğum sonuna aktarmışlardı.
işte para da önemli, para da lazım...
ben 36 ya kadar götüreyim diyorum oğlumdada öyle yapmıştım buda ocağın ilk haftasına denk geliyor ilk haftayı bitirip öyle iznimi başlatayım diyorum bakalım nolacak götürebilirsem tabi

Yok canım çok şükür, ev taşıma işimiz vardı ev aradık bulduk ama ay sonuna taşınıcaz, birde kayınvalidemler şehir dışında bayramda ordaydık yol yorgunluğu vs... yoruldum bayağa...

Ama kızı ve ben iyiyiz diye tahmin ediyorum, randevumuz 2 kasımda ben bu ayda bir kere gitmeyi sevmiyorum özlüyorum yavrumu...

Sizleride takip edemedim artık buradayım kısmetse hep :)

ev taşıma gebeyken ne kadar zor olur kimbilir ben gebe değilken iki kez taşınmıştım oldukça zordu allah yardımcın olsun

benimde randevum 1 kasımda
ben iyice hareketliğinden beri o kadar aramıyorum randevuları hareketlerini hissetmek beni mutlu ediyor 1 kasımda bizim 1,5 ay olacak görüşe inan şeker yüklemesi olamasa daha 15 gün falanda gitmem :1:

ev taşıma gebeyken ne kadar zor olur kimbilir ben gebe değilken iki kez taşınmıştım oldukça zordu allah yardımcın olsun

ben iyice hareketliğinden beri o kadar aramıyorum randevuları hareketlerini hissetmek beni mutlu ediyor 1 kasımda bizim 1,5 ay olacak görüşe inan şeker yüklemesi olamasa daha 15 gün falanda gitmem :1:

iyi dayanıyorsun vallahi. ben neye benzedi, nasıl oldu, ne kadar büyüdü, bunları da çok merak ediyorum. zaten bir de hareketlerini hissetmiyor olsam meraktan çatlardım herhalde. eşim o bir şey hissedemiyor diye bir ara doppler cihazı bile almayı düşündü eve. "ben de duyayım sağlıklı mıymış" deyip duruyordu:1:

bbilimmm ben sigortaya gidip soyadı değişikliğimi yapmadım daha.bi sıkıntı çıkmaz dimi doğumda...yoksa hemen gidip yapmalı mıyım?:31:

evet hareketlerini hissetmek çok tatlı, zaten yurtdışında son 3 ay önemli bir durum olmadıkça ultrasona girilmiyormuş.
bizim minnak da her sabah bu saatlerde tekmelemeye başlardı, şimdi uyuyor herhalde tık yok. insan merak ediyor hareket etmeyince de.
biraz kuru incir filan yedim bakalım...

Bencede zor olucak , inşallah kazasız belasız atlatırım...
Evet hareketlerini hissetmek güzel oluyor en azından sağlıklı olduğunu biliyor insan gerçi bugün sanki hareketsiz yada rahatı iyi anlayamadım birazda tedirgin oldum

iyi dayanıyorsun vallahi. ben neye benzedi, nasıl oldu, ne kadar büyüdü, bunları da çok merak ediyorum. zaten bir de hareketlerini hissetmiyor olsam meraktan çatlardım herhalde. eşim o bir şey hissedemiyor diye bir ara doppler cihazı bile almayı düşündü eve. "ben de duyayım sağlıklı mıymış" deyip duruyordu:1:
alsaydı kız fiyatı bişi değil 100 milyar kadar :9::9:
benim ikinci bebeğim ya belki ondan biraz daha rahatımdır diye düşünüyorum
bbilimmm ben sigortaya gidip soyadı değişikliğimi yapmadım daha.bi sıkıntı çıkmaz dimi doğumda...yoksa hemen gidip yapmalı mıyım?:31:
bilmiyorum canım ya onu bir resmi muhasebeci arakdaşa danışmanda fayda var böyle personel işleri ile ilgilenen

evet hareketlerini hissetmek çok tatlı, zaten yurtdışında son 3 ay önemli bir durum olmadıkça ultrasona girilmiyormuş.
bizim minnak da her sabah bu saatlerde tekmelemeye başlardı, şimdi uyuyor herhalde tık yok. insan merak ediyor hareket etmeyince de.
biraz kuru incir filan yedim bakalım...
ye bakalım benimde mide yanmam feci bugün sabah iki lokma simit yedim arkadaş almıştı mayalı mahvetti beni :50:

canım allah yardımcıları olsun ama ateşin falan yüzündeki sivilce benzeri şeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkcası o sivilce benzeri şeyler çoğu bebekte çıkar annenin sütünün yağından kaynaklanır benim oğlumdada çıkardı hep 9-10 aylığa kadarda çıkmaya devam etti yani
allah şifasını versin inş.

evet söylicem bunu ona biraz daha zaman geçsinde

ben 36 ya kadar götüreyim diyorum oğlumdada öyle yapmıştım buda ocağın ilk haftasına denk geliyor ilk haftayı bitirip öyle iznimi başlatayım diyorum bakalım nolacak götürebilirsem tabi

Olayın ayrıntısını bilmiyorum canım. Allah'ım acil şifalar versin..

Canım bende 1 ay kadar önce yaptım. İzmir de yaşıyorum İzmir SGK nın sitesinde bi form buldum ordan düzenledim. Güncellemişler.

alsaydı kız fiyatı bişi değil 100 milyar kadar :9::9:
benim ikinci bebeğim ya belki ondan biraz daha rahatımdır diye düşünüyorum

bilmiyorum canım ya onu bir resmi muhasebeci arakdaşa danışmanda fayda var böyle personel işleri ile ilgilenen

ye bakalım benimde mide yanmam feci bugün sabah iki lokma simit yedim arkadaş almıştı mayalı mahvetti beni :50:

yok ya o kadar değil :1: küçüklerindendi. 200 lira falan. sonra zor ikna ettim. saçmalama onun yerine ihtiyacı olacak bir şey alırız diye de vazgeçti. :1:

yok ya o kadar değil :1: küçüklerindendi. 200 lira falan. sonra zor ikna ettim. saçmalama onun yerine ihtiyacı olacak bir şey alırız diye de vazgeçti. :1:

sen sağlık ocaklarında olan el dopplerinden bahsediyorsun sanırım yoksa diğerleri çok pahalı anacuğummmmmmmmmm

kızlar size ne dicem
ya benim göbüş buzzzz gibi, o kadar soğuk ki anlatamam
eşim her akşam kontrol ediyo :)))
bu niye bu kadar soğuk, üşütüyosun sen diye
normal mi ya sizin nasıl göbüşlerrr

kızlar size ne dicem
ya benim göbüş buzzzz gibi, o kadar soğuk ki anlatamam
eşim her akşam kontrol ediyo :)))
bu niye bu kadar soğuk, üşütüyosun sen diye
normal mi ya sizin nasıl göbüşlerrr

Herhangi bir soğukluk yok canım bence de üşütüyor olabilirsin, dikkat et ince ince ama kat kat giyinmeyi dene

Günaydın kızlar anca uyanabildim

canım çok sıkkın keyifsizim inşallah keyfimi yerine getirecek güzel bişi olur
beklediğim bişi var ama gelirmi bilmiyorum denicem

inşallah olur :2:

Back
X