Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şimdi eşim aradı. Aydın da oturun bi aile dostumuz vardı. Bebekleri oldu 2 ay önce.
Bebeğin yüzünde sivilceler çıkmış. Onlar ateş yapınca soğuk kompres yapmışlar. Ciğerlerini üşütmüş. Kalbinin etrafında su toplanmış.
İzmir e gelmişler gece, araştırma hastanesine. Şuan yoğun bakımdaymış bebek. Allah rızası için dua ediverin. Annesi çok üzgün..
hoşgeldin canım. geçmiş olsun. sev oğluşunu bu arada bari de onla ilgisi olmadığını anlasın![]()
kızımla bana gelince biz gayet iyiyizsadece kızıma özlem duyuyorum onu göremediğim için
4 hafta oldu
![]()
Kızlar şimdi eşim aradı. Aydın da oturun bi aile dostumuz vardı. Bebekleri oldu 2 ay önce.
Bebeğin yüzünde sivilceler çıkmış. Onlar ateş yapınca soğuk kompres yapmışlar. Ciğerlerini üşütmüş. Kalbinin etrafında su toplanmış.
İzmir e gelmişler gece, araştırma hastanesine. Şuan yoğun bakımdaymış bebek. Allah rızası için dua ediverin. Annesi çok üzgün..
hoşgeldin uzun süredir yoktun
yaramaz bişi yoktur inş.
canım allah yardımcıları olsun ama ateşin falan yüzündeki sivilce benzeri şeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkcası o sivilce benzeri şeyler çoğu bebekte çıkar annenin sütünün yağından kaynaklanır benim oğlumdada çıkardı hep 9-10 aylığa kadarda çıkmaya devam etti yaniKızlar şimdi eşim aradı. Aydın da oturun bi aile dostumuz vardı. Bebekleri oldu 2 ay önce.
evet söylicem bunu ona biraz daha zaman geçsindehmm haklısın aslında. kendi bile bir süre söylemekte zorlanabilir. e sen bu düşüncelerini eşinle de paylaş bakalım ne diyecek babası:) belki onun da aklına yatar.
ben 36 ya kadar götüreyim diyorum oğlumdada öyle yapmıştım buda ocağın ilk haftasına denk geliyor ilk haftayı bitirip öyle iznimi başlatayım diyorum bakalım nolacak götürebilirsem tabibenim eşim küçükken annesigilin yatak odasında yer yatağında yatmış, sonra da oturma odasında kanepede. yavrumun evleninceye kadar yatak odası bile olmamış. biz evlendikten sonra evlerinde odasını gösterdi de ne yatağı vardı ne de televizyonu. bir kanepede yatmış canım benim.
bbilimcim sen kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüosun? ben 34'ü tamamlamayı düşünüyorum bu da aralık sonu oluyor.
aslında bizim buradaki herkes 37.haftaya kadar çalışmıştı.doğum öncesinde artan izinleri de doğum sonuna aktarmışlardı.
işte para da önemli, para da lazım...
Yok canım çok şükür, ev taşıma işimiz vardı ev aradık bulduk ama ay sonuna taşınıcaz, birde kayınvalidemler şehir dışında bayramda ordaydık yol yorgunluğu vs... yoruldum bayağa...
Ama kızı ve ben iyiyiz diye tahmin ediyorum, randevumuz 2 kasımda ben bu ayda bir kere gitmeyi sevmiyorum özlüyorum yavrumu...
Sizleride takip edemedim artık buradayım kısmetse hep :)
ev taşıma gebeyken ne kadar zor olur kimbilir ben gebe değilken iki kez taşınmıştım oldukça zordu allah yardımcın olsun
benimde randevum 1 kasımda
ben iyice hareketliğinden beri o kadar aramıyorum randevuları hareketlerini hissetmek beni mutlu ediyor 1 kasımda bizim 1,5 ay olacak görüşe inan şeker yüklemesi olamasa daha 15 gün falanda gitmem![]()
ev taşıma gebeyken ne kadar zor olur kimbilir ben gebe değilken iki kez taşınmıştım oldukça zordu allah yardımcın olsun
ben iyice hareketliğinden beri o kadar aramıyorum randevuları hareketlerini hissetmek beni mutlu ediyor 1 kasımda bizim 1,5 ay olacak görüşe inan şeker yüklemesi olamasa daha 15 gün falanda gitmem![]()
alsaydı kız fiyatı bişi değil 100 milyar kadariyi dayanıyorsun vallahi. ben neye benzedi, nasıl oldu, ne kadar büyüdü, bunları da çok merak ediyorum. zaten bir de hareketlerini hissetmiyor olsam meraktan çatlardım herhalde. eşim o bir şey hissedemiyor diye bir ara doppler cihazı bile almayı düşündü eve. "ben de duyayım sağlıklı mıymış" deyip duruyordu![]()
bilmiyorum canım ya onu bir resmi muhasebeci arakdaşa danışmanda fayda var böyle personel işleri ile ilgilenenbbilimmm ben sigortaya gidip soyadı değişikliğimi yapmadım daha.bi sıkıntı çıkmaz dimi doğumda...yoksa hemen gidip yapmalı mıyım?![]()
ye bakalım benimde mide yanmam feci bugün sabah iki lokma simit yedim arkadaş almıştı mayalı mahvetti benievet hareketlerini hissetmek çok tatlı, zaten yurtdışında son 3 ay önemli bir durum olmadıkça ultrasona girilmiyormuş.
bizim minnak da her sabah bu saatlerde tekmelemeye başlardı, şimdi uyuyor herhalde tık yok. insan merak ediyor hareket etmeyince de.
biraz kuru incir filan yedim bakalım...
canım allah yardımcıları olsun ama ateşin falan yüzündeki sivilce benzeri şeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkcası o sivilce benzeri şeyler çoğu bebekte çıkar annenin sütünün yağından kaynaklanır benim oğlumdada çıkardı hep 9-10 aylığa kadarda çıkmaya devam etti yani
allah şifasını versin inş.
evet söylicem bunu ona biraz daha zaman geçsinde
ben 36 ya kadar götüreyim diyorum oğlumdada öyle yapmıştım buda ocağın ilk haftasına denk geliyor ilk haftayı bitirip öyle iznimi başlatayım diyorum bakalım nolacak götürebilirsem tabi
bbilimmm ben sigortaya gidip soyadı değişikliğimi yapmadım daha.bi sıkıntı çıkmaz dimi doğumda...yoksa hemen gidip yapmalı mıyım?![]()
alsaydı kız fiyatı bişi değil 100 milyar kadar
benim ikinci bebeğim ya belki ondan biraz daha rahatımdır diye düşünüyorum
bilmiyorum canım ya onu bir resmi muhasebeci arakdaşa danışmanda fayda var böyle personel işleri ile ilgilenen
ye bakalım benimde mide yanmam feci bugün sabah iki lokma simit yedim arkadaş almıştı mayalı mahvetti beni![]()
yok ya o kadar değilküçüklerindendi. 200 lira falan. sonra zor ikna ettim. saçmalama onun yerine ihtiyacı olacak bir şey alırız diye de vazgeçti.
![]()
sen sağlık ocaklarında olan el dopplerinden bahsediyorsun sanırım yoksa diğerleri çok pahalı anacuğummmmmmmmmm
kızlar size ne dicem
ya benim göbüş buzzzz gibi, o kadar soğuk ki anlatamam
eşim her akşam kontrol ediyo :)))
bu niye bu kadar soğuk, üşütüyosun sen diye
normal mi ya sizin nasıl göbüşlerrr