ne kadar almıştın tatlım
56.7 gibi birşeydim başlangıçta...şuanda 68.3 olmuşum

yaklaşık 12 gün önce sağlık ocağında 66 idim birdeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar almıştın tatlım
geldim şeker,bayramdan sonra kendime gelemedim,bir de bir face bir burası yavaşlatıyor hızımı haliyle :) ee anlat bakalım neler yapıosun?
aynı şeyleri söyleyebilirim canım hamilelik başından beri kum ve iltihap ağrısı çekiyorum sadece 1 kere çok şiddetliydi acillik olduk o kadar ama iltihap oranı yüksek olunca dr ilaç verdi son 2 gündür de karnım ciddi şekilde büyüdü maşallah diyeyim kilo da almıyorum ama eşim bile dedi ne oldu böyle bir anda diye sanırım bu yüzden hem çok kaşınıyo ara ara hafif ağrıyo ayakta kalınca falan
56.7 gibi birşeydim başlangıçta...şuanda 68.3 olmuşumdoktorum kızdıı naptın sen dedii
yaklaşık 12 gün önce sağlık ocağında 66 idim birdeeekısacık sürede 2den fazla almışım....ekmek pilav hamur işinden uzak duruyorum abur cubur yemiyorum ara öğün yapıyorum. daha ne yapayım...aşırı kuruyemiş yemiyorum....
canım şöyle diyeyim ben sana kilo konusunda en çok şikayet edenlerden biriyim yani dikkat et demesi kolay çünkü zaten dikkat ediyoruz hamur işi yok kuruyemiş sayı ile yemek ölçüyle daha ne yapalım ama bünye meselesi alıyoruz yani
sorma yaa nası kaşınmaya başladı artık kremlerimi sürmeye başladım çoktan almıştım ama sürmemiştim doğru düzgün artık sürüyorum,göğüslerim de o kadar büyüdüki bol modelli gömleklerim bile dar oluyorlar ühüüüüiyice tipim elden gitti yani,eşimde göbeğine sür de çatlamasın diyor artıkın beni mi kendini mi düşündüğü meçhul :))) bol su içmekten başka düzgün ilaç yok bize galiba bu arada...
ya baktım bi ara burda kimse kalmadı kalanlar da bana cevap vermedi inan çok sıkıldım ve face ye girdim anammm nasıl tıkır tıkır yazılıyor orda ve muhabbet paylaşımlar çok süper oluyor bir de burada senin yazdığını görmem için sayfayı yenile yapıp duruyorum orda öyle sıkıntı olmaması da ayrı rahatlık tabi elimden geldiğince burada da paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ama face gizli grup olduğu için göbeğimi daha rahat koyuyorum artık :)gelsene sen de bekleriz :)bu arada isim düşündünüz mü???kız sendemi giriyorsun face allah seni:) napayım canım çok şükür daha iyiyim okuldan geldim çok olmadı yatıyorum gbi bişi bana herşey yakışır izliorum:)
ya baktım bi ara burda kimse kalmadı kalanlar da bana cevap vermedi inan çok sıkıldım ve face ye girdim anammm nasıl tıkır tıkır yazılıyor orda ve muhabbet paylaşımlar çok süper oluyor bir de burada senin yazdığını görmem için sayfayı yenile yapıp duruyorum orda öyle sıkıntı olmaması da ayrı rahatlık tabi elimden geldiğince burada da paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ama face gizli grup olduğu için göbeğimi daha rahat koyuyorum artık :)gelsene sen de bekleriz :)bu arada isim düşündünüz mü???
senin ne durumda kilon![]()
63 ile başladım 68-70 arası git gel oluyor
ya baktım bi ara burda kimse kalmadı kalanlar da bana cevap vermedi inan çok sıkıldım ve face ye girdim anammm nasıl tıkır tıkır yazılıyor orda ve muhabbet paylaşımlar çok süper oluyor bir de burada senin yazdığını görmem için sayfayı yenile yapıp duruyorum orda öyle sıkıntı olmaması da ayrı rahatlık tabi elimden geldiğince burada da paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ama face gizli grup olduğu için göbeğimi daha rahat koyuyorum artık :)gelsene sen de bekleriz :)bu arada isim düşündünüz mü???
Kilo demeyin kızlar yaa. 74 le hamile kaldım. Şuan 83 kiloyum. Duramıyorummmmmmmmmmmmmm![]()
isim galiba çınar olacak teyzesi:) diyosun:) bilemedimki ya
Orası öyle valla çat çat yazıyo herkeşler ama bizim ofiste face yasaklı habire telefondan da zor oluyor, firemiyorum oraya pek. Arada buralara da uğrayın böle bea..![]()
dedim gitti bile :))) çınar güzel isim ama benim o isimde kız arkadaşım var yaaben şuan 66 kiloyum şeker yani toplamda 6 kilo almış bulunuyorum ama başta 4 kilo vermiştim yani onu da hesaba katarsak 10 kilo almışım vuuuuu çok diğilmi yav
(((( çatlağım olmadı şükür ama kaşıntım artınca korkmaya başladım hanii amaannn offff
gelicem artık ama kimseler kalmayınca cevap veren olmuyor![]()
önce kaşınıyor zaten .ya kız ismi olarak duydum bende ama çınar kıza koyulur mu bea ya:)
sağol canım yaa Allahı var sen prolet,bilim,çağlar,lip lepi bunlar yazıyorlar aklıma gelmeyenler de var ama bizler face takıldığımızdan beri yeni arkadaşlar gelmiş galiba ve tanışma fırsatımız olmayınca yazışamadık neysem topiği boş bırakmayalım dimi :)))) çınar unisex değilmi yaaa :)))kız nie biz hep yazıyoruzya:)
önce kaşınıyor zaten .ya kız ismi olarak duydum bende ama çınar kıza koyulur mu bea ya:)