nabtın sen hacım ya 9 mu 5 mi bi oturuştamı
ben hamiş değilken 2 taneyi bitiremiyodum şiödi bi nefeste yiyorum 2 taneyi bu sıra yemedim belki artık 3te yerim
evet tatlım geri alındı.sevdim bu saatigunaydın kuslarım stler gerımı alındı dun gecemi hic haberım yok:)
Günaydın canlarrr.kahvaltimi yaptim.temizlige baslamadan bi bakim kimler var dedim
Kuzum bende oyleydim.bizim lahmacunlar pasta tabagi buyuklugundedir.cok acsam uc yerdim zorla.ama benim kiz beni ne hale getirdi gör
evet canım alındı sanada günaydın
kızlar kafam gene bır mılyon bı doktor bulamadım yaaaa kk de doktorumla ılgılı bısıler yazılmıs doktordan cok hastaneyle ılgılı kayserıde normal ozel hastaneler 300 lıra cıvarında mılletde memnun benım gıttıgım hastane su an 1500 lıra doktorumdan memnun gbıydım ama bır arkadas yazmıs normal dogum yapmıs bebegıde kendıde enfeksıyon kapmıs ustunde kazakla ayakkabıyla dogum yapmıs dıkıslerı falan acılmıs hadı sımdı napıcam ben::doktor degıl ama hastanenın ıhmalınden bahsetmıs cok karıstım sımdı
Uleynnn sabah sabah gitmişim 2012 gurubuna yazıyordumdalmışım guruba hiç okumadan. bakıyorum nickler farklı yeni katılanlar olmuş diye düşündüm ama neyseki erken farkettim Günaydın tombik annelerrr Nasılsınız? Hepinize güzel pazarlar diliyorum. biz oğluşumla kahvaltımızı yaptık, ablasının uyanmasını bekliyoruz bu aradada nette dolaşıyoruz.
napmayı düşünüyon canım bu konuda
kızlar kafam gene bır mılyon bı doktor bulamadım yaaaa kk de doktorumla ılgılı bısıler yazılmıs doktordan cok hastaneyle ılgılı kayserıde normal ozel hastaneler 300 lıra cıvarında mılletde memnun benım gıttıgım hastane su an 1500 lıra doktorumdan memnun gbıydım ama bır arkadas yazmıs normal dogum yapmıs bebegıde kendıde enfeksıyon kapmıs ustunde kazakla ayakkabıyla dogum yapmıs dıkıslerı falan acılmıs hadı sımdı napıcam ben::doktor degıl ama hastanenın ıhmalınden bahsetmıs cok karıstım sımdı
Uleynnn sabah sabah gitmişim 2012 gurubuna yazıyordumdalmışım guruba hiç okumadan. bakıyorum nickler farklı yeni katılanlar olmuş diye düşündüm ama neyseki erken farkettim Günaydın tombik annelerrr Nasılsınız? Hepinize güzel pazarlar diliyorum. biz oğluşumla kahvaltımızı yaptık, ablasının uyanmasını bekliyoruz bu aradada nette dolaşıyoruz.
manyukkkkkkk
günaydınnn kuzummmm
Teşekkür ederim canımgünaydın canım afiyet olsun yarasın bebişine
kuzum bence kafanı karıştırma.bin doğum olur birinde hata olur.
hayırlısıyla bulursun gönlüne görebi doktor canım insallah rahat edersin
arkadaşlar hangi kan ilaçını kullanıyonuz
ınsallah bacım sagolasın yanı dıger hastanelerın 5 katı fıyatı daha temız ozenlı olsunlar dıye vermeyı goze alıyorum ben ama kısmetsızmıyım ne:)
ferrum fort kullanıyorum canım bendearkadaşlar hangi kan ilaçını kullanıyonuz
bir araştırma yap bakalım nasılsa çevren kayseride.bana özelden yollasana hastane ve doktor adını kuzumorası ole kuzuda ıste:18: korktum bır kere yanı nasıl ustundekı kazakla ve ayakkabıyla doguma alıyorlar orda temızlıkcıler bıle ızledı dıyor gcık olurum ya seyırlıkmı bu durumtanıdıklarım var aynı hastanede dogum yapacak benden once ama hepsı sezeryan sezeryanda bır sıkayet duymadım daha ama bende kısmet olursa normal dogum ıstıyorum zaten korkuyordum sımdı ıyce arttı bebebk bır hafta yogun bakımda yatmıs enfeksıyondan kendısınınde dıkıslaerı atmıs enfeksıyondan
arkadaşlar hangi kan ilaçını kullanıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?