2014 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar.. Dün gece sabah 5'e kadar uyuyamadım hiç. Karnımın sağ ve sol alt kısmında sanki yara varmış gibi bir acı bir gariplik bir gerginlik dön oraya dön buraya.. Bacaklarım ve belimin ağrısını hiç saymayayım.. Uyumak ne mümkün?.. Sabah 5'de eşim işten geldi ona ovdurdum bacaklarımı falan da anca öyle uyuyabildim. Öğlen uyandığımda da gece boyu tuvalete gitmeme rağmen avuç içi kadarcık bir ciş karnımı nasılll sancılandırmışş. Koştum tuvalete.. Yani son aylara yaklaştıkça zorluklara merhaba

çok geçmiş olsun kuzummm .nasılsın şimdi
ahaha ban ban çiki çiki ban ban dinlerken 3 tane tekme yedim şimdi

ahahha yazık la adama çok acıyorum ben

benım gbı bırının olması sevındırıcıymıs:)ama sen cıtırsın bıısı olmaz yavrucum

ahh yavrummm yalnız değilsin tabi...açıldı benim iştah maşallah

bişi olmaz deyip yersem halim harap

sağlıkla kullansın inşallahhhhh

inşallahh tatlım

9 muuuuuuuuuuuuuuu

evet ama aynı anda değil...dün öğlen 5 tane yedim.aksam 4 tane yedim....bugün öğlen de 5 tane yedim

maşallah canım bebişine yarasın ben hamile kaldımdan beri agzıma sürmedim normaldede o kadar çok severim her zaman yerim

sagol canım benim.bebişime yarasın tabi....o alsın kiloları

çok geçmiş olsun kuzummm .nasılsın şimdi

ahahha yazık la adama çok acıyorum ben

sağol canım benim
iyiyim şükür..
bizim oğlanlar büyüdükçe çekeceğimiz var belli oldu
böyle çileye can kurban bee

29 Ekim de eşimin iş durumu belli değil canım. Haberleşelim pazartesi. Ben Ebus a da yazıyorum şimdi. Belki o da katılır :)

Bugün aldım canım. Aldıklarımız topiğine ekliyorum az sonra.
Sen buluşmaya gelir misin salı günü? Uygun musun?

Merhaba.siteye yeni üye oldum.istanbuldayım ve ilk hamileliğim,kızım inşallah 28 şubat gibi doğacak:)))bu arada site çok karışık geldi, çözemedim bir türlü:)))

ya ben dün 9 şimdi 5 olmak üzere 14 lahmacun yedimmm..:18::18:

çok pişmanımmmm....öküz gibi yiyorum yaaaa

nabtın sen hacım ya 9 mu 5 mi bi oturuştamı

ben hamiş değilken 2 taneyi bitiremiyodum şiödi bi nefeste yiyorum 2 taneyi bu sıra yemedim belki artık 3te yerim

odanda çok hoşmuş bebek arabasıda tam benim istedigimden nerde yaşıyosun sen canum bide arabayla odanın fiyatları ayrı ayrı ne kadardı nerden aldın ki bunları oda bebek arabası ve adan zye herşeyi bulabilmişsin araba bende böyle istiyorum zaten yeni bebek olanalrda hep bu travel sisistemden var avmlere gezmeye gittimizde deli gb bebek arabalarının peşine düşüyorum hatta bu gecede marketteydik eşime hep anlatıyorum tabia dam anlamıyo bi gördüm o bebek arabasında eşime barıyorum koş koş çabuk bak bundan diye bebek arabasının yanından on kere geçtik ailede dicek bunlar cocuk hırsızımı nedir diye

Merhaba.siteye yeni üye oldum.istanbuldayım ve ilk hamileliğim,kızım inşallah 28 şubat gibi doğacak:)))bu arada site çok karışık geldi, çözemedim bir türlü:)))
hoşgeldin tatlımmm
Günaydın kızlaar,
Bu saatlerin geri alınmasıyla tatilde erkenden uyanmış oldun. Birazcık daha uyuömak vardı

günaydınnnnnnn
saatler geri alındı bi garip oldu yaa

günaydın hanımlar iyi pazarlar herkeze nasılsınız bakalım herkez nerde kimse yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…