2014 Şubat Anneleri

arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah ocak sonu şubat başı gibi doğum yapacağım, benim problemim ise eşimin ailesi, kaynım aralık ya da ocak ayında ameliyat olmak için ankara ya gelecek, ve muhtemelen bizde kalacak, eşimin ablası da burda ama büyük ihtimal bize yükler misafiri, ya şimdiden kara kara düşünmeye başladım, eşime söyledim, ben ilgilenemem o halimle ben kimsenin doğumuma yakın bizde kalmasını istemiyorum dedim, tamam dedi, ancak eşimin ailesi devreye girdimi eşim ağzını açamaz, ben annenlere de derim istemiyorum doğuma yakın diyorum ama ben böyle bir şey kesin diyemem, ve kendileri çok yüzsüz eğer öyle dersem, tüm sülaleyi toplar gelirler bize.... birde şöyle bir durum var ki, 7 ay boyunca ne beni ne bebeği sordular bir kez bile, yanlızca kayınvalidem bir kaç kez aradı o kadar, görümcem hayırlı olsun dahi demedi, malum bu nedenle kendilerinden gıcık kapmaktayım, şimdi doğuma yakın gelirlerse, sinirden erken doğum felan yaparım diye korkuyorum.... akıl verin lütfen, ne diyeyim ne yapayım... şimdiden teşekkürler

onu hiç sanmıyorum işte öyle bir sistem yoktur henüz düşünsene doktorun sgk sitesiyle ne ilgisi var hem bak mesela sppedinin haftası doktorun ilk 10 haftada söylediğine göre değişti sanırım bebek gelişimine göre falan öyle bir dğeişiklik yapsa doktor tekrar kim ne diyebilirki yada 32 de çalçışlabilir raporu verdi misal sonra dediki 34 de erken doğum tehliken var raporun erken yazıyorum dinlenmen gerek sgk olmaz diyemez tatlım bence

Cok bilemiyorum detaylarini iste nasil olmustur. Raporda gerekli degisikligi yapabilir doktor onemli olan baslama tarihidir sanirim

Cok bilemiyorum detaylarini iste nasil olmustur. Raporda gerekli degisikligi yapabilir doktor onemli olan baslama tarihidir sanirim
bekleyip görecez tatlım şu yeni yasada çıksaydı bir an evvell

arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah ocak sonu şubat başı gibi doğum yapacağım, benim problemim ise eşimin ailesi, kaynım aralık ya da ocak ayında ameliyat olmak için ankara ya gelecek, ve muhtemelen bizde kalacak, eşimin ablası da burda ama büyük ihtimal bize yükler misafiri, ya şimdiden kara kara düşünmeye başladım, eşime söyledim, ben ilgilenemem o halimle ben kimsenin doğumuma yakın bizde kalmasını istemiyorum dedim, tamam dedi, ancak eşimin ailesi devreye girdimi eşim ağzını açamaz, ben annenlere de derim istemiyorum doğuma yakın diyorum ama ben böyle bir şey kesin diyemem, ve kendileri çok yüzsüz eğer öyle dersem, tüm sülaleyi toplar gelirler bize.... birde şöyle bir durum var ki, 7 ay boyunca ne beni ne bebeği sordular bir kez bile, yanlızca kayınvalidem bir kaç kez aradı o kadar, görümcem hayırlı olsun dahi demedi, malum bu nedenle kendilerinden gıcık kapmaktayım, şimdi doğuma yakın gelirlerse, sinirden erken doğum felan yaparım diye korkuyorum.... akıl verin lütfen, ne diyeyim ne yapayım... şimdiden teşekkürler

canım ev senin değilmi kimseyi evinde zorla ağırlamak zorunda değilsinki hemde karnın burnundayken bence hiç oralı olma eşinle kesin bir dille konuş hayır kimse olmasa neyse ama görümcende varmış orda onda kalsınlar madem

onu hiç sanmıyorum işte öyle bir sistem yoktur henüz düşünsene doktorun sgk sitesiyle ne ilgisi var hem bak mesela sppedinin haftası doktorun ilk 10 haftada söylediğine göre değişti sanırım bebek gelişimine göre falan öyle bir dğeişiklik yapsa doktor tekrar kim ne diyebilirki yada 32 de çalçışlabilir raporu verdi misal sonra dediki 34 de erken doğum tehliken var raporun erken yazıyorum dinlenmen gerek sgk olmaz diyemez tatlım bence

gidince sorarız yada aralık annelerine sorarız :34:

bekleyip görecez tatlım şu yeni yasada çıksaydı bir an evvell

canım ev senin değilmi kimseyi evinde zorla ağırlamak zorunda değilsinki hemde karnın burnundayken bence hiç oralı olma eşinle kesin bir dille konuş hayır kimse olmasa neyse ama görümcende varmış orda onda kalsınlar madem

o kadar yüzsüzler ki, kayınbabam evin kendisine ait olduğunu istediğini yapabileceğini düşünüyor,gibi hareketleri var, hayır oturduğumuz ev de kiralık hani, ama oğlu çalışıyor, ben çalışmadığım için bu tavırlarda olduklarını düşünmekteyim,düşünmeyim hatta tavırları bizzat öyle

Son düzenleme:
kızlar bu arada kızımın dolabı için
bu kulplardan alacağım en uygunda burası geldi bana
toplamda 6 adet olacak 5 çekmece bir dolap şeklinde yaptırcam çünkü
2 sini yıldızlı
2 sini ay dedeli
2 sinide bulutlu almayı planlıyorum nasıl olur sizce ???

Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Gökyüzü Serisi, Pembe Yıldız | hızlıal.com
Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Gökyüzü Serisi, Pembe Bulut | hızlıal.com
Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Gökyüzü Serisi, Pembe Bulut | hızlıal.com

çok güzel ben beğendim canım hem çok cırtlak da değil sade hoş

günaydın herkese,

bugün aysonu olduğundan yoğun, herkese kolaylıklar diliyorum, bugün ve yarın da hemencecik geçiverse de cumartesi olsa, biz de bizim minnak tavşanı görsek:)

sen hiç muhatap olma..eşin desin diyebilirse tabi....anne karnı burnunda doğurdu doğuracak siz iyimisiniz dese yeter de....zaten hep eşlerimiz veriyor bu cesareti ....insan bir düşünür ama yok olur mu...oğullarının evi kendi evleri demek....görümce ele karıştı evlendi...boşver sakin ol....illa da gelirse eğer,umarım gelmez,ekstra birşey yapacağım diye hiçççç kendini yıpratma:34:

Günaydın kızlar bende kırmızı dolap kulbu arıyorum ama bulamadım.nerden bulabilirim acaba bileniniz varmı?

bugün hayattan soğudum ben ya _

oturamıyorum belim ağrıyor :43: sandalye bir rahatsız etti göbeğim masaya çarpıyor :53:

Günaydın kızlar bende kırmızı dolap kulbu arıyorum ama bulamadım.nerden bulabilirim acaba bileniniz varmı?

canım o benim baktıklarımın içinde kırmızı mantarlıda var
koçtaş falan varsa bakmanı öneririm orda varmış yada netten alabilirsin

Porselen Çocuk, Bebek Mobilya Kulpları, Çiçek Serisi Mantar | hızlıal.com bu olaiblir mantarlı
Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Sevimli Hayvanlar Kırmızı UğurB | hızlıal.com bu var uğur böcülü
birde arabalı var kırmızı araba olan erkekse

Kızlar merhaba dün gece yazsım ama kimse cevap vermedi bebeğe isim düşündükte iki ismi olcak biximkinin sırf kimsenin gönlü kırılmasın diye . Osman dedesinin adı koyucaz tek erkek torun yanınada ben istediğim şsmi koyucam . Emir ve E he arasında kaldık ??

Kızlar merhaba dün gece yazsım ama kimse cevap vermedi bebeğe isim düşündükte iki ismi olcak biximkinin sırf kimsenin gönlü kırılmasın diye . Osman dedesinin adı koyucaz tek erkek torun yanınada ben istediğim şsmi koyucam . Emir ve E he arasında kaldık ??

canım efe mi demek istedin bence osman efe kulağa hoş geliyor

Durup durup kilo deme hele 3 kilonu burda goze gelir tumden catlarsin benden demesi:)kiz biz nspalim aldgn 3 kiloyu diyip duruyosun tobe tobe:)

yavyumm deme öyle boy yok bende diyorum kiz bendeki 4 kilo sizdeki 10 kilo gb durur yavyum deme öyle korkuyorum:18:

özledim hajım yaa.pertim çıktı bugün

moraller nasılll yevrımm
bu arada benim memişler 4,5. cu ayda başladı çatlamaya

aynen yawrum benimde göğüslerim evrim geçirdi evde hiç sütyen takmıyorum özgür bırakıyorum ama dışarı çıkarken mecbur takıyorum çünkü uçları benim büyüktü şimdi dahada büyüdü biboron gb maşallah:9::9: sütüm çok olursa besleyici olursa biborona ihtiyacımız olmaz:1::1: bide benim prolaktin hormonum hep yüksekti yani süt hormonum yüksekti o yüzden ve kistlerim yüzünden 6 sene hamişle kalamadım zaten sütümün fışkırmasını hayal ediyorum yani bu hormonla bu memelerle:9::9: çocuklar oluncada onları konuşcaz dimi yani pc ye oturup 2 kelam yazabilirsek:27:

Tobe tobe:) oda ayrı komik bir adammis

ah ahh daha bus ene vazgeçti ölçmeyi baktı büyümüyorum:9: yaş olmuş 24 büyümezmişim artık:1:alırken nere bakıyodun diyorum bende:19: hatta ben hep 1*60 diyodum hamilelikte saglık ocanda ölçüyolar ya boyumuda ölçtü şok oldum:53: söleyemicem şimdi hala hazmedemedim:9::9::9::52:

dün bebeiş görmeye gittik eşimle daha 2 günlük bbek enemmmmmmmmmmmmmmmmmmm eve girer girmek bebek koktu:25::31: oh misss gb bizim evlerimize kokcak inşalllah:31: sezeryanla dogurmuştu tuvalete eşinin destegiyle gitti geldi :18: kimbilir nası acıyo göbegide öylece duruyodu nası eritcez bakalım bu göbüşleri:1:

bebege gelince 3*320gr mış sarmışlar sarmalamışlar düşündüm yavrum da dün annesinin sıcacık akrnında kıpraşıyodu nasıl bi mucize yarabbim dedim artık farklı gözle bakıyorum bebişlere :16:

çogu gitti azı kaldı bizlerde tadıcaz inşallah o duyguyu:31:

bugünde komşum çardı ohhh bi süt içiyim şimdi kahvaltı yapmım orda yerim bogula bogula:56::56::9::9::1:

evrene güzel mesajlar yolluyorum kısır istiyorum börek istiyorum patatesli bide o arkadaş güzel boton neskuikli pasta yapıuyo ondan istiyorum allahım lütfen lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn bide sarma istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm bide bide onun nkayınvaldesi güzel zeytinli ekmek yapıyo ondanda istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:56::56::56::56:

Back
X