- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah ocak sonu şubat başı gibi doğum yapacağım, benim problemim ise eşimin ailesi, kaynım aralık ya da ocak ayında ameliyat olmak için ankara ya gelecek, ve muhtemelen bizde kalacak, eşimin ablası da burda ama büyük ihtimal bize yükler misafiri, ya şimdiden kara kara düşünmeye başladım, eşime söyledim, ben ilgilenemem o halimle ben kimsenin doğumuma yakın bizde kalmasını istemiyorum dedim, tamam dedi, ancak eşimin ailesi devreye girdimi eşim ağzını açamaz, ben annenlere de derim istemiyorum doğuma yakın diyorum ama ben böyle bir şey kesin diyemem, ve kendileri çok yüzsüz eğer öyle dersem, tüm sülaleyi toplar gelirler bize.... birde şöyle bir durum var ki, 7 ay boyunca ne beni ne bebeği sordular bir kez bile, yanlızca kayınvalidem bir kaç kez aradı o kadar, görümcem hayırlı olsun dahi demedi, malum bu nedenle kendilerinden gıcık kapmaktayım, şimdi doğuma yakın gelirlerse, sinirden erken doğum felan yaparım diye korkuyorum.... akıl verin lütfen, ne diyeyim ne yapayım... şimdiden teşekkürler