2014 Şubat Anneleri

Değerli anne adayları ben yni üye oldum 25+1günlük gebeyim 20.haftada bebeğimin kalp kappakçığında beyaz parlaklık yani ekojenik odak görüldü...doktor tek başına bir anlamı yok dedi ama benim gibi bebeğinde arlaklık yaşayan var mı cevap verirseniz mutlu olurum

çok çok geçmiş olsun canım ayrıntılıdamı çıktı bu durum ?
belkide bir sorun yoktur gerçekten
ben böyle kafam karışmasın diye ayrıntılı usgye hiç girmedim çünkü yanıltabiliyor
ki umarım seninkide yanılmıştır

Canım iyiki girmemişsin benim şimdiki aklım olsa hiç girmezdim günlerce ağladım şimdi çocuğumun sağlıklı olduğuna inanıyorum 8ayda geçiyormuş belk bu durumu yaşayan olmuştur diye düşündüm

canım bazı bebeklerde doğumdan sonraki 1 yılda bile geçiyor bunun gibi durumlar
benim bir arkadaşımın oğlunda üfürüm vardı mesela 1 yaşından sonra geçti ve bir yaşına kadarda hiç bir sorun yaşamadılar çocuk gayet sağlıklıydı ne gelişmesinde ne hareketlerinde diğer çocuklardan hiç bir farkı olmadı şükür

yani kaygı etme içini ferah tutmaya çalış allahın izniyle bebeğin sağlıklıdır inş. canım
hayırlı doğumlar diliyorum

İnş canım ben de Allah'a sığınıyorum o içimde oynadıkta hep umutlanıyorum Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin

Kızlar bebis 4 gündür çok az oynuyor

spse bazen bendede oluyor o durum canım bebek içe dönük olduğunda oluyor sanırım iç tarafa vuruyor o durumda bizde az hissediyoruz

benimki de yaa azaldi hareketler. ama normal sanirim yerleri daraliyor artik

ben bunu dün doktora sordum kızlar, ben de kızımın hareketlerini pek hissetmiyordum son günlerde. önce herhangi bir problem var mı diye baktı. su azaldığında ya da eşte kireçlenme olduğunda biz hissetmeyebilirmişiz. biz de çok şükür bir problem yokmuş. bunun üzerine de bazen sadece daha az hareket ederler dedi sizin bebişler de böyledir muhtemelen. içinizi ferah tutun. benim eşim çok söyledi de biraz panik olmuştum. en son beni doktora şikayet etti:26:

Ssgol canım inşallah dorun yoktur artikbdaha sakin davraniyorum:)

canım dr bana da söyledi üstelik bağırsaklarında da var dedi.dünyam başıma yıkıldı o an. sonra başka bir dr a daha gittim o da bşy görmedi .içim rahatladı biraz ama aklıma kötü şeyler de gelmiyor değil tabii ..yine de Herşeyin Allah tan olduğunu düşünüp içimi ferah tutmaya çalışıyorum. internetteki kötü yorumlardan da uzak durmanı tavsiye ediyorum. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş.

evet biraz fazla panik oluyoruz sanirim ama iste doktordan duymayinca ben de rahatlayamiyorum ne yazik ki. tesekkurler cevabin icin hepimizde az cok ayni seylerin olmasi normallestiriyor sanirim bizi :)

içini ferah tut bence iyi düşün iyi olsun arkdaşımın ayrıntılı ultrasonda bebğin beyninde ur gördüler yazık onlarda gitmedikleri doktor kalmadı sonra bebiş doğdu dünya tatlısı maşallah öle bişi de yokmuş kimbilir neyi gördüler ur sandılar tıp o kadar da ileri deil yani bol bol dua edicez hepimiz içimizi ferah tutucaz elden hiç bişey gelmio çünkü ayrıntılı sorun çıkmayıp allah korusun problem yaşayan bebişler de olabiliro..

Merhaba Kızlarr
Bugün Keyifleriniz Nasıl ??
Ben Az önce Sağlık Ocağına Gittim, Tetanoz Aşısının İkinci Dozunu vurulmaya, ama vurmadılar
Pazartesi Gel dediler. Pazartesiye kaldı aşı

Merhaba Kızlarr
Bugün Keyifleriniz Nasıl ??
Ben Az önce Sağlık Ocağına Gittim, Tetanoz Aşısının İkinci Dozunu vurulmaya, ama vurmadılar
Pazartesi Gel dediler. Pazartesiye kaldı aşı

canım bende okul çıkışı gittim aynen benimkide haftaya kaldı en son 3 ekimde olmuştum tam 4 hafta geçsin dedi doktor

ya kızlar şeker sonucumu aile hekimime gösterdim sağolsun çok ilgili birisi bence iyi dedi sorun yok dedi (151 sonucum) ben eşimin sonucu böyle olsa ona 100 lük yaptırmam dedi ama senin için rahat etmeyecek yaptır dedi kadın doğum doktoru izinde onun gelmesini bekleyecem yaptırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…