2014 Şubat Anneleri

Kızlar bebis 4 gündür çok az oynuyor

canım soluna yat, bol bol oksijen al, besin değeri yüksek gıdalar ye,
hatta bir ılık duşa gir istersen, sonrasında da karnına çatlak kremini ya da yağını sür, sürerken konuş bebişinle.
oynayacaktır,

bizimki de bazı günler çok sert hareketler yapıp da, ertesi gün daha hafif ya da az hareket edince endişe oluyor ama bence yersiz endişeler.

Merhaba Kızlarr
Bugün Keyifleriniz Nasıl ??
Ben Az önce Sağlık Ocağına Gittim, Tetanoz Aşısının İkinci Dozunu vurulmaya, ama vurmadılar
Pazartesi Gel dediler. Pazartesiye kaldı aşı

Merhaba canım,
Ben bugün, hatta birkaç gündür, inanılmaz yorgun hissediyorum. Her N yatsam uyuyacağım gibi. Şu an gözlerimi zor açık tutuyorum. Ama yemek de hazırlamam lazım. Bir de doktorumdan telefon bekliyorum, şeker sonucumu bildirecek, o yüzden de uyuyamıyorum. Heyecanla sonucu bekliyorum. Umarım bir şey çıkmaz.

Kzlar geldik dıktorumuz çok güzel ilgilendi profesör . Tek tel herşeyi gösterdi anlattı . Bebişimiz çok sağlıklıymış. İçimiz rahatladı :))

Evet bebişin bazen istemezse hiç oynamıyor bazende içerde karete yapıyor gibi.

Dün çok güldüm arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdım. Midem çok bulandı kusamamak için kendimi zor tuttum. şekerli suyu içtim çıktım koridora oturdum kendime gelmeye çalışıyorum bi baktım bebiş coşmuş içerde nasıl oynuyor. annesi mahvolmuş durumda şekerden bebeğimde çok sevdi galiba şekeri annesini hiç umursamadı

pazara sırf balık almaya gittim tabi tsh için dereotu aldım yeşil şeylere karşı aşk besliyorum içimde ya marulları maydanozları rokaları görünce otlayasım geliyo hepsinden aldım kocaman bi salata yaptım bide mis gb tarhana çorbası eşimin glmesini bekliyorum ağzımın suları akıyo şuan

anası tatlı yemeyince bizim bebiş de şekeri pek bilmiyor, gerçi meyvelerden, pekmez, baldan şeker alıyorumdur ama yarınki şeker yüklemesinden sonra tepkisi ne olacak ben de çok merak ediyorum.
bizim kız ilk ben domates çorbası içtikten sonra hareketlerini hissetmiştim, daha sonra da bu böyle devam etti.

bir de kızlar benim karnımda dünden beri şişkinlik, gaz ve ağrı vardı, dün korkmuştum açıkçası çok yoruldum ondan mı oldu diye, karnım çok sert ve gergin, kasıklarımda da ağrı olunca. eve gidip dinlenince biraz geçer gibi oldu ama sabah yine sertlik ve şişkinlik vardı. kayısı ve eriği biraz aksatmıştım bu aralar. hemen bugün yedim ve sonuç olarak bugün boşaltım sistemi çalışıp da rahatlayınca ben de rahatladım. sizde de benzeri durum olursa diye yazdım,

afiyet olsun canım, yavruna yarasın inşallah
ben de balık ve rokalı-marullu yeşil salataya bayılırım, sırf ikisini ekmeksiz yerim
biz de bir gün haftasonu bir gün de haftaiçi balık yapıyoruz, çok iyi oluyor

arkadaşlar çok şükür şeker yuuklemem temiz çıktı.75mg lik yapıldı.bebeğim 10günde çok kilo aldığı için suphelenmisti cikolata yaptı karbonhidrat olduğu için..cok şükür.bugun tetanoz 2.dozda oldum.çok cikolata yemeyin benim gibi yapmayın bide incir üzüm ceviz uclusude yemiştim.bebeği düşük kilolu olanlar yiyebilir buarada benimde hasimatom var eutryox 50mg kullaniyorum oda duzene girdi.dereotu hep tavsiye ediliyor hamileleikten sonra balık ve lahanaya dikkat ama

Son düzenleme:

bana kalsa 3 kerede yerimde haftada bi anca eşimle

benşi o ilaç maf etti ya bilgin varsa benim tsh hamilelikte önce 3bucuk cıktı doktor 25lik o ilaçtan verdi bende çok yan etki yaptı hiç bulantım yokken tuvaletin kapısından ayrılamaz hiçbişi yiyemez oldum e haliylede kıpırdayamıyodum halsizlik de yapıyodu sonra doktora gittim 10 gün kullanıp 4bucuk cıktı tsh bu sefer 50 iç dedi yan etkisi yok bu ilacın dedi ama maf oldum bi hafta daha içtim hasta gbydim doktora sürükelnip gititm başka bi hastaneye orda 1*75 cıktı doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi ilacı bıraktırdı ben gene sapasağlam halime geri döndüm en son bayramdan önce yaptırdım tsh testi 2*600 çıktı gene ilaç felan içmiyorum ayın 6sında saglık ocanda gene yaptırayım bakalım yüksek cıkarsa gene gitcem mecbur doktora kara LAHANA DUYDUM AMA BEYAZ KELAMI YİYORUM TURŞUSUNU HELE COK YİYORUM BEYAZINDAN BİŞİ OLMAZ İNŞALLAH BALIKTA MI YEMEMELİYİM O NEDEN ONU DUYMAMIŞTIM BİLDİN ŞEYLER VARSA BENLEDE PAYLAŞ

Gecenlerde usgde bebegin kafa olcumu kucuk cikinca apar topar ayrintiliya girdik. Hafif yassilik var doguma kadar yuksek ihtimal duzelir dedi. Ama benimde kafamda soru isareti kaldi. Nedir ne degildir diye. Kendi drumdan da 11 ine aldim randevu aldim. Basina boyle bisey gelen varmi?

haydi gözün aydın,
şeker çıkmamasına çok sevindim canım. ben de yarın sabah test olucam.
çikolatayı hamileliğin başından beri hiç yememiştim, ama bayramda hediye geldi, biraz yedim tabii. baktım bana kilo aldırıcak, göz önünden kaldırdım artık yoksa başedemiycem.

bizim ofiste her hafta 1-2 defa birileri tatlı bir seyler alır dağıtır, ev-araba alan, kıdem alan...içinden gelen... ben bunların hiç birine ağzımı sürmüyorum, bazen canım ister gibi olsa da içinde margarin vardır diye düşünüp tiksiniyorum o zman... ne yapayım şeker çıkmasın, kilolar bana gelmesin diye hep gayretim...her sey sağlık için yani,

neyse cümleten iyi akşamlar ben eve gideyim artık,

Bende de tam tersi deli gibi çikolata çekiyor canım ve her gün de yiyorum gerçekten erkek bebekte boyle mi oluyor acaba:) bu batıl konulara inanmaya başlayacağım nerdeyse. Çünkü ilk oğlumda da aynı şekildeydi. Hep çikolata çekiyordu canım oyle baklava vs değil. Onlar zararlı zaten..ayarında yersek çok kilo yapmıyor herhalde ben 4,5 kilo aldım. Şeker de çıkmadı allaha şükür. Ama gerçekten kendimi tutuyorum yoksa bir iştah açıklığı ki sormayın:)

Kizlar bi sorum olacak fikir almak istiyorum.
Brn 1.75 boyundayim ve sanirim 70 kilo falan olmusumdur en son 68'dim.
Kazak siparis vermek istiyorum internetten.
Yani oyle yumuk yumuk asiri sisman biri degilim tek belirgin yerim karnim acikcasi.
Ama yine de kilo aldim tabiki.
Sizce kac beden alayim kazagi ?
40-42 mi? 44-46 mi?
Doguma iki ay var en agirlasacagimiz zamanlar biliyosunuz iyice sisicez falan.
Ondan sonra lohusalikda da hemen kilo veremicez yani sizce hangi beden alayim?

ben 42 dusundum

Bir alışveriş yorgunluğunu daha attık üstümüzden.Artıkdemirbaşlar kaldı alınacak halı perde yatak vs...Şimdilik bie selam verip dinlenmeye çekiliyorum kızlar öptüm hepinizi ve bebişlerinizi

Tesekkur ederim canim.
Evet 40-42 düsünüyorum ben de.
Ama kücük gelmez dimi? O kadar da şişmem dimi yaa?
İdeal olan 40-42 bence de..

Canım ben 1.57 yim ve 70 kilo oldum. Hamilelik öncesi de üst beden olarak s-m giyerdim. Şimdi de çok şişerim diye hep L almaya niyetlendim ama onları da deneyince iyice emanet gibi duruyor. Yine s ve m aldım hep. Pantolon bedeni olarak da 40-42 giyerdim. Hala öyle. Yani hepsine zaten göbek payı yapıyorlar. Ama büyük olunca omuzlar falan oturmuyor, pek hoş durmayabiliyor. Bence sen de çok büyük alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…