2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun kuzummm
sana portakallı tarifimi yazmıştım

Kuzum sağolasın ya. Zaten sana çok dua ettim. Günde 2-3 defa içtim senin tariften. İlaç falan kullanmayınca daha da zor oluyor grip yav. Aman kızlar çok dikkat edin kendinize. Ben artık iyice yaşlandım herhalde:26: daha mı sık hasta oluyorum ne

canım bizim iş arkadaşları doğum yapar yapmaz 2-3 saat sonra hastaneye geliyorlar çok meraklılar:) gerçi haber verilmezse gelemezler, belki de haber vermem...ama o sefer de eve gelirler ki, evde daha zor olur, ikram lazım gelir. neyse hayırlısıyla doğum yapalım da tek derdimiz bu olsun:))

bu yüzden hastaneye ilk gün gelen giden olması durumuna karşı ben bir tane süslü, bir tane de gündelik takım düşünüyorum. süslü dediğim de allı pullu deil tabi, üst kısmında hafif dantel olabilir ne bileyim...bir de ben esmer olduğum için kırmızıyı pek yakıştırmıyorum kendime, vasat duruyor, toz pembe gibi renkleri daha çok beğeniyorum.

:)) bütün kadınlar aynıdır canım geçen alışveriş yapıyoruz eşimle bi takım beğendik bebişe 45 lira ben ııh dedim tabi 100 lira olsaydı atlardın diyo eşim :)

günaydın anneler kahvaltımı da yapıp geldim çok yorgunum dün temizlik günümdü fazla mı yordum ne bir de akşama misafir geldi sol bacağıma ara ara kramp giriyor

Hastaneye zaten geliceklerde orda yayıyor olucaz.onun içinde zaten gecelik olucak üzerimizde ilk zamanda ev için demiştim ben.daha eşofman tarzı i olur diye

kırmızı pijama okadar cok aradımkki ama bulamadım.hem ekru pembe lila mavi var.keşke kırmızı beyaz bulabilsem

benim de kv ve annem alışverişe çıkıp bakmışlar bana takım. ilk bir takım beğenmişler ki aman allahım. iyiki annem akıl edip fotosunu yollamış bana. ben böyle süslü, dantelli takımları pek sevmem. olacaksa da beyaz falan belki yani. ama gidip yavruağzı bir takım bulmuşlar. sabahlığı neredeyse sırf dantel. anne bu ne dedim ben bunu giymem. ben de öyle düşünmüştüm diyor bi de. madem öyle niye zaman kaybediyorsunuz neyse sonra başka bir yere girmişler. genç hamile deyince adam çıkartmış penyeleri. böyle beyaz üstüne siyah puantiyeleri var minik minik. üstünde de bebek falan. hıh dedim bana böylesi lazım onlar her ne kadar ama eve gelenler vs deseler de dedim benim süse bakacak gelecek kimsem yok. sonunda o takımı almışlar. gecelik, sabahlık ve alt-üst pijama takımı. 125 e almışlar. onlara daha uyguna bulabileceğimizi söylemiştim ama alasıları tutmuş. neyseki en azından penyesi falan güzel hoşuma gitti.

güle güle giyin canım,

rahatlık önemli tabi, neyse sana sormaları iyi olmuş

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar kızlar

allah bebişlerimize sag salim kavuşmayı cennet kokularını içimize çekmeyi nasip etsin onlara saglık sıhat versin bizlerede tabi

trtde saraçoğlu var gözümü açtım tv açtım bi hamile telefona bağlanmış tsh yüksek dedi ana dedim rüyamı görüyorum hemen gözlerimi açtım kulaklarımıda dere otu öneriyo tsh için yiyemezseniz yogurtlayın dedi hemen bugün gidip alıcam biliyodum ama hamileler yiyebilirmi diye düşünüyodum yiyomuş bide aynı hamile idrar yolu enfeksiyonlarını sordu saraçoğluda melisa çayını önerdi günde bi bardak dedi bol su ve üşütmesin kadınlar dedi enfeksiyondanda çekenler var söylüyeyim dedim

teşekkür ederim tatlım benim geçti enfeksiyon ama sanki tekrarlıyormuş gibi geliyor

ay kızlar yemekhaneden nasıl kaçtığımı bilmiyorum. hala içim bulanıyor hep yemek listesine bakıp çıkardım. çok da bir şey ayırmıyorum, yerim. ama ay baş diye yeni liste yayınlanmamış. şansa da yemekte taze fasulye varmış... hamile kaldığımdan beri severek yediğim taze fasulyeden tiksindim, yakınında duramıyorum yazık eşim de benim yüzümden yaz boyu yiyemedi. yemekhaneden bir kaçışım var yazık görevli abla da ne olduğunu şaşırdı, bir telaşa kapıldı. ama hala içim bulanıyor.

yine de dereotunu abartmadan ye canım, maydonoz-dereotu gibi otların adet söktürücü özelliklerinden dolayı hamilelikte çok fazla yenilmemesi gerektiğini okumuştum. gerçi saraçoğlu bizden daha iyi bilir ama yine de paylaşmak istedim...

teşekkür ederim tatlım benim geçti enfeksiyon ama sanki tekrarlıyormuş gibi geliyor

melisa çayını dene bi canım bakalım inşallah şifa olur hamileler kullanabilir dedi çünkü

aman midesi bulanmayan bile tiksiniyo taze fasülyeden bende çok severim hatta en az 10 poşette buzluga attım ama yazın gına geliyo yemekten

bende bunu bildiğimden yemiyodum canım daha öncede duymuştum tsh iyi geliyo diye ama hamişelyim diye yemiyodum otu çöpü çok severim zaten şimdi öyle hamileyede önerince içim rahatladı yani maydonozun söktürücü özellliği varda dere otunu duymadım allaha emanet şifa niyetine yiyorum allah korusun gene doktora gidincede sorarım

Saat 4 de detaylı ultrasonumuz var kızlar gelince yazarım herşey iyidir umarım allahım bebeklerimzi korusun ..

Selam kızlar yoğunluğun arasında sıyrıldım biraz
canımda biraz sıkkın bugün alış veriş sitelerine anca bakabildim

markofonide doremi
limangoda dagi var indirimde güzel pijama takımları var kızlar 60 tl civarına 3 parça olanlarda o fiyatlarda özellikle dagidekiler çok hoş üstelik daginin kaliteside tartışılmaz ihtiyacı olan varsa bakabilir diye haber edeyim dedim

LOHUSA TAKIMI VAR MESELA BU https://www.limango.com.tr/urun/dagi-kadin-lohusa-pijama-takimi-mavi-4792117 55 TL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…