geçmiş olsun kuzummm
sana portakallı tarifimi yazmıştım
birde ben öle süslü dantelli lohusa pijaması cok sevmiyorum.hoş biri eve bebek görmeye geldiğindede öle karşısına pijama ile cıkacağımı sanmıyorum.oyüzden cok para vermek mantııklı değil daha derli toplu kıyafet tarzı amak makul geliyor.
Lizoz ve yelek takımını giymen cok hos olur bence.benimde bebeklik battaniyem duruyor daha.
kuzum haberdar et bizi sonuç yorumundan
ama bence iyisin .vucudun şekeri tolere etmiş
bu SMYK denen mağazadan aldıklarımızın üzerinde de %100 pamuk ve organiktir yazıyor , inş. öyledir.. nedense pahalıya aldıklarımın üzerinde yazanlara inanıyorum ama fiyatı düştüğünde alınca inanasım gelmiyor
canım bizim iş arkadaşları doğum yapar yapmaz 2-3 saat sonra hastaneye geliyorlar çok meraklılar:) gerçi haber verilmezse gelemezler, belki de haber vermem...ama o sefer de eve gelirler ki, evde daha zor olur, ikram lazım gelir. Neyse hayırlısıyla doğum yapalım da tek derdimiz bu olsun:))
bu yüzden hastaneye ilk gün gelen giden olması durumuna karşı ben bir tane süslü, bir tane de gündelik takım düşünüyorum. Süslü dediğim de allı pullu deil tabi, üst kısmında hafif dantel olabilir ne bileyim...bir de ben esmer olduğum için kırmızıyı pek yakıştırmıyorum kendime, vasat duruyor, toz pembe gibi renkleri daha çok beğeniyorum.
canım bizim iş arkadaşları doğum yapar yapmaz 2-3 saat sonra hastaneye geliyorlar çok meraklılar:) gerçi haber verilmezse gelemezler, belki de haber vermem...ama o sefer de eve gelirler ki, evde daha zor olur, ikram lazım gelir. neyse hayırlısıyla doğum yapalım da tek derdimiz bu olsun:))
bu yüzden hastaneye ilk gün gelen giden olması durumuna karşı ben bir tane süslü, bir tane de gündelik takım düşünüyorum. süslü dediğim de allı pullu deil tabi, üst kısmında hafif dantel olabilir ne bileyim...bir de ben esmer olduğum için kırmızıyı pek yakıştırmıyorum kendime, vasat duruyor, toz pembe gibi renkleri daha çok beğeniyorum.
ben de lizöz öreceğim kendime kuzum
hala model beğenemedim
benim de kv ve annem alışverişe çıkıp bakmışlar bana takım. ilk bir takım beğenmişler ki aman allahım. iyiki annem akıl edip fotosunu yollamış bana. ben böyle süslü, dantelli takımları pek sevmem. olacaksa da beyaz falan belki yani. ama gidip yavruağzı bir takım bulmuşlar. sabahlığı neredeyse sırf dantel. anne bu ne dedim ben bunu giymem. ben de öyle düşünmüştüm diyor bi de. madem öyle niye zaman kaybediyorsunuzneyse sonra başka bir yere girmişler. genç hamile deyince adam çıkartmış penyeleri. böyle beyaz üstüne siyah puantiyeleri var minik minik. üstünde de bebek falan. hıh dedim bana böylesi lazım onlar her ne kadar ama eve gelenler vs deseler de dedim benim süse bakacak gelecek kimsem yok. sonunda o takımı almışlar. gecelik, sabahlık ve alt-üst pijama takımı. 125 e almışlar. onlara daha uyguna bulabileceğimizi söylemiştim ama alasıları tutmuş. neyseki en azından penyesi falan güzel hoşuma gitti.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar kızlar
allah bebişlerimize sag salim kavuşmayı cennet kokularını içimize çekmeyi nasip etsin onlara saglık sıhat versin bizlerede tabi
trtde saraçoğlu var gözümü açtım tv açtım bi hamile telefona bağlanmış tsh yüksek dedi ana dedim rüyamı görüyorum hemen gözlerimi açtım kulaklarımıda dere otu öneriyo tsh için yiyemezseniz yogurtlayın dedi hemen bugün gidip alıcam biliyodum ama hamileler yiyebilirmi diye düşünüyodum yiyomuş bide aynı hamile idrar yolu enfeksiyonlarını sordu saraçoğluda melisa çayını önerdi günde bi bardak dedi bol su ve üşütmesin kadınlar dedi enfeksiyondanda çekenler var söylüyeyim dedim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar kızlar
allah bebişlerimize sag salim kavuşmayı cennet kokularını içimize çekmeyi nasip etsin onlara saglık sıhat versin bizlerede tabi
trtde saraçoğlu var gözümü açtım tv açtım bi hamile telefona bağlanmış tsh yüksek dedi ana dedim rüyamı görüyorum hemen gözlerimi açtım kulaklarımıda dere otu öneriyo tsh için yiyemezseniz yogurtlayın dedi hemen bugün gidip alıcam biliyodum ama hamileler yiyebilirmi diye düşünüyodum yiyomuş bide aynı hamile idrar yolu enfeksiyonlarını sordu saraçoğluda melisa çayını önerdi günde bi bardak dedi bol su ve üşütmesin kadınlar dedi enfeksiyondanda çekenler var söylüyeyim dedim
teşekkür ederim tatlım benim geçti enfeksiyon ama sanki tekrarlıyormuş gibi geliyor
ay kızlar yemekhaneden nasıl kaçtığımı bilmiyorum. hala içim bulanıyorhep yemek listesine bakıp çıkardım. çok da bir şey ayırmıyorum, yerim. ama ay baş diye yeni liste yayınlanmamış. şansa da yemekte taze fasulye varmış... hamile kaldığımdan beri severek yediğim taze fasulyeden tiksindim, yakınında duramıyorum yazık eşim de benim yüzümden yaz boyu yiyemedi. yemekhaneden bir kaçışım var yazık görevli abla da ne olduğunu şaşırdı, bir telaşa kapıldı. ama hala içim bulanıyor.
yine de dereotunu abartmadan ye canım, maydonoz-dereotu gibi otların adet söktürücü özelliklerinden dolayı hamilelikte çok fazla yenilmemesi gerektiğini okumuştum. gerçi saraçoğlu bizden daha iyi bilir ama yine de paylaşmak istedim...
kızlar bunları kendime aldım.
Eki Görüntüle 845553 Eki Görüntüle 845552
bunu da kızıma....hiç tulum almamıştım.kadife bi tane olsun dedim
Eki Görüntüle 845554
ilk kremler ne işe yarıyor acaba ben bilmiyorum onları???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?