geçen hafta doktordaydım işte
şeker testi sorunsuz çıktı
bazen sadece face de yazıyorum ama gelip bakıyorum burayada:)
alışverişler yapıyoruz
haftasonuikeadan aldık oğluma bişiler:)
dünde bi siteden alışveriş yaptım onların kargoya verilmesini bekliyorum:)
eksikleri tamalıyoruz
tabi ilk olunca hiç bişiyimiz yok nasıl ucuza hallederiz diye bakıyoruz bi yandan
senin bi bebiş var eksik daha az tabi:)
dolabı gelsin sen de onu seversin :))
aynen canım eksiklerimiz oldukça az hani en son demiştim ya bi kredi kartına şu kadar geldi fazlamı açıldım ne diye ondan beri hiç bişi almadım bebişeBi baktım eksik bitmiş bi alt açma yaptık uğur böcülü onun malzemelsini aldık geçen annemle çarşıdan kumaş falan bir tane patik aldık yanında 4 tlye
birde kızıma yaz aylarında giymesi için ayak süsü yapcam ona malzeme aldım henüz dikmeye fırsatımız olmasada
senin sonuçların iyi çıkmış hadi gözün aydın canım evet aldıklarınıda gördüm eklediklerini güle güle sağlıkla kullanırsınız inş. Canım
onlar ayrı bir de ikeadan aldık:)
dünde aldım
bu ay battık battık:d
şaka bi yana sen almayı kesitn ben başladım çok fena bu ay 600 ü geçti
ama napayım denk gelince almak gerek 3 ay kaldı zaten
şimdi lohusa pijaması alamk istiyorum ama nası bişi olsun karar veremiyorum
onden düğmeli normal gecelikler kullanışlımıdır sence
yoksa lohusa için özel dikilenlerden mi olmalı
aynen canım eksiklerimiz oldukça az hani en son demiştim ya bi kredi kartına şu kadar geldi fazlamı açıldım ne diye ondan beri hiç bişi almadım bebişeBi baktım eksik bitmiş bi alt açma yaptık uğur böcülü onun malzemelsini aldık geçen annemle çarşıdan kumaş falan bir tane patik aldık yanında 4 tlye
birde kızıma yaz aylarında giymesi için ayak süsü yapcam ona malzeme aldım henüz dikmeye fırsatımız olmasada
senin sonuçların iyi çıkmış hadi gözün aydın canım evet aldıklarınıda gördüm eklediklerini güle güle sağlıkla kullanırsınız inş. Canım
sen maşallah hallettin her bir seyi:)
ay o minnak ayaklarını yerim;
bu arada ayak süsü ne ola ki bacım?
lepi bak bugünde markafonide var, lohusa pijama takımı emzirme yeride var böyle değişik bişi daginin 54,99 mu ne geçende attım buraya bakan olurmu diye
yani bence bir pjima takımına 100-150 tl çok para gibi geliyor bana tabi, yine herkesin bütçe durumu farklı ihtiyaç görüp alanada saygım var
birde o lohusa takımlarındaki sabahlık olayı bana çok fuzuli geliyor ben şuana kadar hiç sabahlık kullanmadım mesela ne lohusayken nede öncesinde veya sonrasında sabahlık bana gereksiz bir parça gibi geldi hep
lepi bak bugünde markafonide var, lohusa pijama takımı emzirme yeride var böyle değişik bişi daginin 54,99 mu ne geçende attım buraya bakan olurmu diye
yani bence bir pjima takımına 100-150 tl çok para gibi geliyor bana tabi, yine herkesin bütçe durumu farklı ihtiyaç görüp alanada saygım var
birde o lohusa takımlarındaki sabahlık olayı bana çok fuzuli geliyor ben şuana kadar hiç sabahlık kullanmadım mesela ne lohusayken nede öncesinde veya sonrasında sabahlık bana gereksiz bir parça gibi geldi hep
ben de o kadar para verilir mi diyorum loğusa takımına,
üstüme başıma bir sey almıyorum zaten aylardır, yani sabahlık + gecelik + alt üst pijama neredeyse 250 TL' ye gelecek. çok abartı geldi kıyamadım valla daha uygun bir seyler bulurum inşallah, görüp almak en iyisi ama internetten de markalı olduktan sonra alışveriş yapılabilir bence beğenmezsen iade imkanı da var,
ben birtaane 115 liraya acık pembe aldım kızlar ama bıtane yetmez en az bırtane daha lazım yanı.bılımcım bugun markafonıdekınde lohusa dıye ben gormedım canım:44:
sağol lipcan
bak attım tekrardan foto bazı net sitelerinde görmüştüm butik bebede falan çok hoşuma gitmişti ama tanesi 20-25 tl arası o kadar para edecek bişide değil yani
Hayır takamama ihtimalimizde var
bana her biri 2 tlye flaan mal olacak bak tekrar ekliyorum cancan Eki Görüntüle 849017
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
anca sbah 11de kalktım mutfagı tmeizledim bugün yarın derken şu bulaşık makinası boşaltmak bile işkence hadi ocagı sileyim ovalayım aspiratörü tezgahı derken temizledim bi güzel keşke hiç batmasamutfak işte yarın gene aynı öyle ovalamışımki kolum hala agrıyo sonra 1de hatim vardı okuma yeri oraya gittim anca geldim ikindiyi kıldım yeni oturdum pc ye oturmasam daha iyi yemek yapıcam daha buzluktan taza fasülye çıkarttım bide et pilav yapıp yanına et koyarım şu bayramda o akdar çok et yendiki canım hiç istemiyo ama eşim etçil oldugu için yicez mecbur
ay aynı tıpkısı benim fiziğimay dediğime kendimde güldüm
arkadaşlar bijama takımlarından konuşulmuş ben o 150-200 civarı olanalrdan alabilirsem böle kürklü gb simli boncuklu hırkaları gb ü. Eşyaları var onların onlardan alabilirsem onu bebek mevlidinde giyerim kıyamam valla günlük giymeye
Lohusalık içinde 2 takım yeni alırım çünkü evdekielr hep eskidi yada spor şeyler zaten hepsi xs miş giremiyorum hiçbirine kaldırdım hepsiniYani mecbur 2 takımda orta yollu bişeye ihtiyacım var her gün birileri gelir bebek görmeye malum almak lazım ben evlenirken bi tane almıştık tişört emzirme yerleri var altı uzun bacak bide üstünde hırkası var kolarında bacakalrında fırfırları var oda gayet şık onuda hastanede giyerim diyorum çünkü hastaneye anca kendi ailemdekielr gelir ne halde olcamızda belli değil sanki kan revan olcakmışım gb geliyo hep bana korkuyorum:18: Sonra evimize gelince temizlenip güzelce giyiniriz kızımla Allahım inşallah sağ salim dogsunlarda
geldi aşure ayı napcaz hadı nasıl tutcaz bogazı tamda bugun dıyet kararı vermıstım:)
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineherkese merhaba...nasılsınız?
Belki görmüşsünüzdür.cumartesi günü tadım yok yazmıştım...sırt ağrısı,gögüs ağrısı ve nefes darlığıyla başlamıştım güne.işe gittim ama izin alıp eve geçtim....bütün gün midem bulandı...hiçbir şey yiyemedim.bi meyve suyu bir de su.onu da çıkardım akşama...fena üşütmüşüm anlayacağınızgece de ateşlendim,hiçbir şey yiyeeyince elden ayaktan düştüm.dr a gittik minişim de hareket etmeynce korktum...geceyi acilde geçirdi serum falan takıldı...iyi geldi biraz...bugün iyiyim yatıyorum dinleniyrum.işe gidemedim...inş yarına iyi olurum da sizlerle muhabete devam ederim...kızımla konuştum bugün maşallah tepki veriyo...o tepki verdikçe de gözlerim doluyo...allahım bagıslasın yavrularımızı bizlere
bbilim merak edeceğin aklıma geldi biliyo musunşdedim şimdi yazmıştır jack yok diye..girdim baktım yazmıssınteşekkür ederim
Sizleri merakta bırakmayım daha fazla dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?