2014 Şubat Anneleri

ya kızlar şeker testinin sonucu için aradılar şimdi,

50'lik yükleme sonucu 150 çıkmış, normal sınır 130 muş. tekrar 100'lük test yapılmasını istiyorlar, bu hafta içinde de şekerli gıda-hamurişi ve kızartma yenilmeyecekmiş. sinir oldum şimdi!

beni biliyorsunuz aşırı kilo almamak için zaten dikkat ediyordum, daha nasıl dikkat edicem anlamadım,

zaten test yapılmadan önce "bakın 50 lik yazılmış ama 75'lik ya da 100'lük yapın direkt, ben bir daha gelmem" demiştim, yok dinletemedim. şimdi inat ettim gitmiycem ya zaten dikkat ediyorum yediklerime... daha ne yapıcam yani... tam gerizekalı bunlar

canım çok geçmiş olsunnn kendine ve güneşine çok iyi bakkk... ayyy kızlar aşureden bahsetmişsinizz benim canım çok çektiiiiiiiiii...hakseverr sana yarışmada başırılarrrrrrrrrrr

ayyy cok haklsın canım ya sankı ısımız gucumuz yok ben yaptırmadım ama eger her testte para alınıyorsa sebebı acık yanı.bakalım ben marastan kayserıye gıdıcem yanı zart zurt gıdemem ne dıycek.hos bana ac gel deme lutfunda bıle bulunmadıda sankı oyuncak gbı gıdıp gelıyoruz

senin o kadar dikkat etmene rağmen böyle çıkması gerçekten çok şaşırtıcı lip

aslında çok yüksek değil sınır 130 deil 140 bildiğim kadarıyla
doktor bana 200 gün üzerindeyse kesin diyabet dedi 160 üstüyse büyük ihtimal çıkıyor dedi falan

ben açıkcası hiiç dikkat etmiyorum yediklerime bu perşembe veya cuma yine gidicem 100 lük için halada dikkat etmiyorum açıkcası yedim dün çikolatalı pastaları

bence sorun çıkmıcak lip ama yinede bu kadar dikkat etmene rağmen böyle çıkması bendede bir acaba yaptı doğrusu :44::44: gitsenmiki acaba 100 lük için :44:

canım benim kızımın hareketleri çok az doktora gittik bi sorun çıkmadıııı içini ferah tut oğluşun inşallah iyidirrrrrr...

benim 50 lik yükleme yapıldığı gün hemogram ve idrar tetkiklerimde yapıldı hepsine fark olarak 12 tl verdim bilmiyorum acaba 100 lük için ne alacaklar :26:

hayır ya bir de ben yediklerime dikkat ediyordum, şimdi bu hafta dikkat edip gitsem belki yine yüksek çıkacak... bir de 100'lük yükleme bildiğim kadarıyla 3 defa kan alınıyor her saat başı, üff ne sinir bozucu bir sey yaaa.

eşime de "hiçbir kuvvet beni tekrar oraya götüremez, yaptırmak istemiyorum." dedim, o da "sen nasıl istersen" demiş, normalde tartışır, ikna etmeye çalışır filan, bir de ona buna söyleyip yaymasın millete diye de "kimseye söyleme" dedim, şimdi millet saçmasapan yorum yapar iyice canımız sıkılır, bir de "şeker hastasıymış, vah tüh " diye laf çıkarırlar,
bu hafta yine zindan oldu bana yani

afiyet olsun bende salep içiyorum kızım cosştu resmen mandalinadan sonra ilk kez salep e böyle tepki verdi

dimi öyle tepki verdikleri yiyecekler var benim ki özellikle ceviz ve kabak tatlısı pişerken kokuyor ya ona çok fena tepiyor kokuyu alıyolarmı :26:

anneler nasılsınız bugün bebişi gördük daha doğrusu bi sıkıntı yaşadık dra gittik herşey normal mi diye ağrım vardı azıcık kızım büyümüş dr umuz dedi ki çok çatık kaşlı bu kız ya:) kaşlar da pek gürmüş çok merak ediyorum çok

evet canım 3 saat her saat başı kan alıyorlar

zaten orda beklemek sinir bişi
kendine zindan etme lip boşver takma kimseyi ben olsam şeker olmadığını göstermek için gider yaptırırdım 100 lük yüklemeyi

dimi öyle tepki verdikleri yiyecekler var benim ki özellikle ceviz ve kabak tatlısı pişerken kokuyor ya ona çok fena tepiyor kokuyu alıyolarmı :26:
ooyyyyyyyyy ne güzellllll bizim tembel kızımızzzzz hiçbirşeyeeeeee tepki vermiyorrrrrrr

canım çok geçmiş olsunnn kendine ve güneşine çok iyi bakkk... ayyy kızlar aşureden bahsetmişsinizz benim canım çok çektiiiiiiiiii...hakseverr sana yarışmada başırılarrrrrrrrrrr

teşekkürler canım bana oy vermişsin öpüldün herkez oy kullansın oy kullanın dogumlarınız koaly olsun

ben yükleme yaptırmadım..dr açlık ve tokluk şekerine bakalım sonuca göre yükleme yapıp yapmamaya karar verelim dedi öyle yaptık.sonuçlar gayet normal oluncada çok şükür yükleme yapmadı

şimdilik böyle tepki verdiğime bakma canım sinir oldum o ayrı...
paşa paşa gidecem tabii, hayır dikkat etmeyen bir insan olsam, bu hafta dikkat edip giderdim, ama yani neye dikkat edecem, pirinç pilavı zaten yemiom, ekmek de tam buğday unundan günde maximum 2-3 dilim, hamurişi pasta zinhar yasak, tatlı desen bi yediğim günde 2 tatlı kaşığı pekmez ya da bal var, bir de meyve...aslında şeker çıkarsa ne halt yicem diye bir korku sardı hafiften...

ya herkez artık hareket hissetmiyorum felan demeye başladı ben zman öyle aman aman bişi hissetmiyorum yani bişi hissaetmeyincede sorun yapmıyorum yani bagdaş kurup oturunca ve yemek yiyip karnım tokken gerildigi için karnım pıt pıt bişiler oluyo bazen cumburlop sanki dönnüyomuş gb bişiler dalgalanmalar oluyo alt tarafa baskı oluyo bazen kasılıyo akrnım felan ama ben hiç ona yoramıyorum yani tekme atıyo felan diyemiyorum yani odur herelde barsak hareketleri gb bişiler sonuçta siz o akdar kafasını tekmesi bacadı nasıl hissediyosunuz yada benim hissettikelrimde onlar mı yani 3-4 hafta önceye göre tabi daha belirgin bişiler hissediyorum ama anlayamıyorum ne neresidir diye:44:

canım pekmezi kesiver hele balıda öyle bakma sen onlarda şekeri yükseltir çok masumda görünseler birde hakiki pekmez nerdeki hani
kalbini ferah tut çıkmıcak inş. bişi

kızlar demiştim ya dr a gittim sıkıntı vardı diye bu gece önemli dualarınızda bana da yer verin şimdilik bi sıkıntı yok ama böyle durumlarda 24 saat dikkatli olmak lazım dedi dr karnıma sert bir darbe aldım

canım neyseki bişiyin yokmuş seninde bebeğinde çok geçmiş olsun naptın düştün falanmı ???
allahım sağlıkla geçirsin şu günlerimizide bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inş.

bu arada cuma akşam bende düştüm ama şükür ellerimin üzerine kapaklandım karnım yere gelmedi ucuz atlattım bende yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…