başka türlü başedemicem
ağzım dolu olsun diye sürekli sakız çiğniyorum
canım çok geçmiş olsunnn kendine ve güneşine çok iyi bakkk... ayyy kızlar aşureden bahsetmişsinizz benim canım çok çektiiiiiiiiii...hakseverr sana yarışmada başırılarrrrrrrrrrrherkese merhaba...nasılsınız?
belki görmüşsünüzdür.cumartesi günü tadım yok yazmıştım...sırt ağrısı,gögüs ağrısı ve nefes darlığıyla başlamıştım güne.işe gittim ama izin alıp eve geçtim....bütün gün midem bulandı...hiçbir şey yiyemedim.bi meyve suyu bir de su.onu da çıkardım akşama...fena üşütmüşüm anlayacağınızgece de ateşlendim,hiçbir şey yiyeeyince elden ayaktan düştüm.dr a gittik minişim de hareket etmeynce korktum...geceyi acilde geçirdi serum falan takıldı...iyi geldi biraz...bugün iyiyim yatıyorum dinleniyrum.işe gidemedim...inş yarına iyi olurum da sizlerle muhabete devam ederim...kızımla konuştum bugün maşallah tepki veriyo...o tepki verdikçe de gözlerim doluyo...Allahım bagıslasın yavrularımızı bizlere
bbilim merak edeceğin aklıma geldi biliyo musunşdedim şimdi yazmıştır jack yok diye..girdim baktım yazmıssınteşekkür ederim
sizleri merakta bırakmayım daha fazla dedim
ya kızlar şeker testinin sonucu için aradılar şimdi,
50'lik yükleme sonucu 150 çıkmış, normal sınır 130 muş. tekrar 100'lük test yapılmasını istiyorlar, bu hafta içinde de şekerli gıda-hamurişi ve kızartma yenilmeyecekmiş. sinir oldum şimdi!
beni biliyorsunuz aşırı kilo almamak için zaten dikkat ediyordum, daha nasıl dikkat edicem anlamadım,
zaten test yapılmadan önce "bakın 50 lik yazılmış ama 75'lik ya da 100'lük yapın direkt, ben bir daha gelmem" demiştim, yok dinletemedim. şimdi inat ettim gitmiycem ya zaten dikkat ediyorum yediklerime... daha ne yapıcam yani... tam gerizekalı bunlar
bende aynı durumdayım ya iki dkk boş durmuyor ağzım
şimdide kuru pasta yiyorum çayla[/I][/B]
50'lik yükleme sonucu 150 çıkmış, normal sınır 130 muş. tekrar 100'lük test yapılmasını istiyorlar, bu hafta içinde de şekerli gıda-hamurişi ve kızartma yenilmeyecekmiş. sinir oldum şimdi!
beni biliyorsunuz aşırı kilo almamak için zaten dikkat ediyordum, daha nasıl dikkat edicem anlamadım,
zaten test yapılmadan önce "bakın 50 lik yazılmış ama 75'lik ya da 100'lük yapın direkt, ben bir daha gelmem" demiştim, yok dinletemedim. şimdi inat ettim gitmiycem ya zaten dikkat ediyorum yediklerime... daha ne yapıcam yani... tam gerizekalı bunlar
canım benim kızımın hareketleri çok az doktora gittik bi sorun çıkmadıııı içini ferah tut oğluşun inşallah iyidirrrrrr...ayyy cok haklsın canım ya sankı ısımız gucumuz yok ben yaptırmadım ama eger her testte para alınıyorsa sebebı acık yanı.bakalım ben marastan kayserıye gıdıcem yanı zart zurt gıdemem ne dıycek.hos bana ac gel deme lutfunda bıle bulunmadıda sankı oyuncak gbı gıdıp gelıyoruz
ayyy cok haklsın canım ya sankı ısımız gucumuz yok ben yaptırmadım ama eger her testte para alınıyorsa sebebı acık yanı.bakalım ben marastan kayserıye gıdıcem yanı zart zurt gıdemem ne dıycek.hos bana ac gel deme lutfunda bıle bulunmadıda sankı oyuncak gbı gıdıp gelıyoruz
ayyy cok haklsın canım ya sankı ısımız gucumuz yok ben yaptırmadım ama eger her testte para alınıyorsa sebebı acık yanı.bakalım ben marastan kayserıye gıdıcem yanı zart zurt gıdemem ne dıycek.hos bana ac gel deme lutfunda bıle bulunmadıda sankı oyuncak gbı gıdıp gelıyoruz
afiyet olsun bende salep içiyorum kızım cosştu resmen mandalinadan sonra ilk kez salep e böyle tepki verdi
hayır ya bir de ben yediklerime dikkat ediyordum, şimdi bu hafta dikkat edip gitsem belki yine yüksek çıkacak... bir de 100'lük yükleme bildiğim kadarıyla 3 defa kan alınıyor her saat başı, üff ne sinir bozucu bir sey yaaa.
eşime de "hiçbir kuvvet beni tekrar oraya götüremez, yaptırmak istemiyorum." dedim, o da "sen nasıl istersen" demiş, normalde tartışır, ikna etmeye çalışır filan, bir de ona buna söyleyip yaymasın millete diye de "kimseye söyleme" dedim, şimdi millet saçmasapan yorum yapar iyice canımız sıkılır, bir de "şeker hastasıymış, vah tüh " diye laf çıkarırlar,
bu hafta yine zindan oldu bana yani
ooyyyyyyyyy ne güzellllll bizim tembel kızımızzzzz hiçbirşeyeeeeee tepki vermiyorrrrrrrdimi öyle tepki verdikleri yiyecekler var benim ki özellikle ceviz ve kabak tatlısı pişerken kokuyor ya ona çok fena tepiyor kokuyu alıyolarmı :26:
canım çok geçmiş olsunnn kendine ve güneşine çok iyi bakkk... ayyy kızlar aşureden bahsetmişsinizz benim canım çok çektiiiiiiiiii...hakseverr sana yarışmada başırılarrrrrrrrrrr
senin o kadar dikkat etmene rağmen böyle çıkması gerçekten çok şaşırtıcı lip
aslında çok yüksek değil sınır 130 deil 140 bildiğim kadarıyla
doktor bana 200 gün üzerindeyse kesin diyabet dedi 160 üstüyse büyük ihtimal çıkıyor dedi falan
ben açıkcası hiiç dikkat etmiyorum yediklerime bu perşembe veya cuma yine gidicem 100 lük için halada dikkat etmiyorum açıkcası yedim dün çikolatalı pastaları
bence sorun çıkmıcak lip ama yinede bu kadar dikkat etmene rağmen böyle çıkması bendede bir acaba yaptı doğrusu :44::44: gitsenmiki acaba 100 lük için :44:
şimdilik böyle tepki verdiğime bakma canım sinir oldum o ayrı...
paşa paşa gidecem tabii, hayır dikkat etmeyen bir insan olsam, bu hafta dikkat edip giderdim, ama yani neye dikkat edecem, pirinç pilavı zaten yemiom, ekmek de tam buğday unundan günde maximum 2-3 dilim, hamurişi pasta zinhar yasak, tatlı desen bi yediğim günde 2 tatlı kaşığı pekmez ya da bal var, bir de meyve...aslında şeker çıkarsa ne halt yicem diye bir korku sardı hafiften...
kızlar demiştim ya dr a gittim sıkıntı vardı diye bu gece önemli dualarınızda bana da yer verin şimdilik bi sıkıntı yok ama böyle durumlarda 24 saat dikkatli olmak lazım dedi dr karnıma sert bir darbe aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?