2014 Şubat Anneleri

lipcannnnnnnnn inş. Bendede şeker çıkmazda yerim aşure ya çok severim ben Annemde çok güzel yapar offff olsada yesek şöyle boş cevizli
Hoş ben şeker çıksada yicem 1 kase :26::26:

lip birde biz şeker değilde pekmezle yaparız aşureyi zaten rengide o yüzden kahverengi olur öyle dene sende olmazsa hem daha besleyeici olur

alemsin:)
çimento olayı çok yaratıcı hakikaten, tom & jerry de olurdu ya hani öyle şeyler:))

geçmiş olsun canımmm benim bebiş bir haftadır oynamıyor gbi bişi çok dikkatli dinlersem hafif bir kıpırtı sadece

kim cıkarmıs ulen bu seker testını yaaaaaa.ıykı kayserıde degılım komaya gırerdım heralde burdada en fazla ıkı komsum getırır normalde becerebılırımde su an yemek bıle yapamadıgım ıcın yapamıycam ama acaıp canım cektı yanııııı yaaaa

Benimde çok canım çekti ya ama bari şeker testi günüme kadar yemeyim tutayım kendimi sanırım perşembe günü gidicem 100 lük yüklemeye :26::26:

geçmiş olsun hayatım, iyi ki doktora gitmişsin, bir sey yiyemediğin için serum bağlamaları iyi olmuş. Allah şifanı versin, eski haline dönersin inşallah hemencecik...

geçmiş olsun canımmm benim bebiş bir haftadır oynamıyor gbi bişi çok dikkatli dinlersem hafif bir kıpırtı sadece

teşekkür ederim canım.pozisyonuyla alakalıdr annesi,merak etme.belki totosunu dönmüştür içeri doğrudur tekmeleri.hissedemeyebilirsin

geçmiş olsun hayatım, iyi ki doktora gitmişsin, bir sey yiyemediğin için serum bağlamaları iyi olmuş. Allah şifanı versin, eski haline dönersin inşallah hemencecik...

çok teşekkür ederim lipim.Amin inşallah.

evet bizde mevlit var hemide kız oldu 6 ay kınası var var da var hem mevlitlerde acayip oluyo biz akika kurbanından kavurma pilav dagıtalım diyoruz ama lahmacun felan pogaca ayran dagıtan oluyo benim uzaktan gelcekelr var pilav et daha mantıklı olcak acıkır insanalr bide çember dagıtıyosun bide buzdolabı süsü yani baya uzun işler

çok iş varmış gerçekten sizde

bizde mevlüt yok ama magnetli bebek şekeri yapcam bende
hatta bu ayın sonuan doğru sipariş verecem malzemeleri kafamda birşey var ama tam karar veremedim daha magentin ortasındaki biblomu olsun kelebekmi olsun net deilim yani

bende keçeden kundakta bebek gördüm o hoşuma gitti becerebilirsem bende kendim yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum şuan yani parayla alsam en az 200 almam lazım yada en az 150

bende keçeden kundakta bebek gördüm o hoşuma gitti becerebilirsem bende kendim yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum şuan yani parayla alsam en az 200 almam lazım yada en az 150

o bahsettiğini bende görmüştüm ama sanki yapımı zor gibi daha doğrusu o keçeleri o boyda hemde aynı boyda aynı şkeilde kesmek zor geldi bana
ben direk tüllü müllü bişiler yapcam 100 tane yapmayı planlıyorum ben mevlüt olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…