2014 Şubat Anneleri

iyi akşamlar :) kızlar ben artık iş yerinde çok yorulmaya başladım sizde de aynı durum var mı ?

Olmaz mi canim.aslinda bennhep oturuyorum.bedenen yorulmuyorum ama goz ve beyin bitiyo aksama.cizim yapiyrm.e malum ayrintili is.onun dışında surekli oturmaktan belim agriyo.

Olmaz mi canim.aslinda bennhep oturuyorum.bedenen yorulmuyorum ama goz ve beyin bitiyo aksama.cizim yapiyrm.e malum ayrintili is.onun dışında surekli oturmaktan belim agriyo.

bende sürekli oturarak çalışıyorum bel ağrısı yetiyor. Allah yardımcımız olsun :)

ben okulda biraz biraz yorulmaktayım. ama gene de enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu göbişler daha ne kadar büyüyecek?

çok doğru söylüyorsun sürekli büyüyor öne doğru , bi de her gören ay bu büyümüş diyor e hamileyim normal :)

Haklisin canim.yetiyo vallaAminn

Kimler olsun isterdin acep Güneşin annesi

Maşallah size ya biz hala yüzünü göremedik sıpamın

Anammmm yavru kusum burdaymis...Güneşimin teyzesi

yarın şeker testim varrrrrrrrrr tetenozum varrrrrrrrrrrrrrr kan alıncak o varrrrrrrrrrrr oy oyyyyyy akşama kadar çıkamam sağlık ocandan:18:

Delu karu

Adallyim eksik olma kuzum benim

Sende yavyuummm

benide özleyen varmı

Beni de özleyen yok ona bakarsan kuzum

Ben varim ki.

Ne guzel hepiniz geldiniz sma benim gozler Kayiyo

Yat dinlen sen bence direnme malum yeni iyileştin sayılır

kızlar facete falan lauranayı gören var mı

Var var orada yazıyor gayet iyi merak etme sen

yarın şeker testim varrrrrrrrrr tetenozum varrrrrrrrrrrrrrr kan alıncak o varrrrrrrrrrrr oy oyyyyyy akşama kadar çıkamam sağlık ocandan:18:

Ohh maşallah var da var kolay gele valla şimdiden :26:

ya 5 ay agzıma tatlı okoymadım şu bayramdan sonra nasıl canım istiyo çukalatalı ekmek çok yedim evde sütlaç var tulumba tatlısı aldırıyorum o bitmeden puding yapıyorum bu akşamda hacı dan gelen bi arkadaşımızı hgne gittik bisürü hurma yedim:18::18: baklava tatlı kurabiye yedim aa hiç 7 aylık durmuyosun maşallah dediler diye önüme konulan herşeyi lüplettim yarın şeker çok kızarsa kulamı çekicem

face gıtmem derken hatuna bak sen teessuflerimi iletiyorum kendisine bızde burda merak edıyoruz.sagolasın canım haber verdıgın ıcın

3 kıloyla durmazsın tabı:))9 ye kız ye bırazda sen kılo alda kendımızı normal hıssedelım yanı:)

bu arada artıkın 7 aylıkmı olduk olemı dıycez haftadan anlamıo kımse ay soruyor onuda ben bılmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…