iyi akşamlar :) kızlar ben artık iş yerinde çok yorulmaya başladım sizde de aynı durum var mı ?
iyi akşamlar :) kızlar ben artık iş yerinde çok yorulmaya başladım sizde de aynı durum var mı ?
bende buralardayımbugün bebişimizi görmeye gittik 860 gram 32 cm olmuş. doktor koca yanak yuvarlak yüzlü bi bebiş dedi
kan tahlilleri de iyi çıktı bi daha ki kontrol bi ay sonra
Olmaz mi canim.aslinda bennhep oturuyorum.bedenen yorulmuyorum ama goz ve beyin bitiyo aksama.cizim yapiyrm.e malum ayrintili is.onun dışında surekli oturmaktan belim agriyo.
ben okulda biraz biraz yorulmaktayım. ama gene de enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorumama bu göbişler daha ne kadar büyüyecek?
Selamlar.Kim var kim yok
bende buralardayımbugün bebişimizi görmeye gittik 860 gram 32 cm olmuş. doktor koca yanak yuvarlak yüzlü bi bebiş dedi
kan tahlilleri de iyi çıktı bi daha ki kontrol bi ay sonra
bende sürekli oturarak çalışıyorum bel ağrısı yetiyor. Allah yardımcımız olsun :)
çok doğru söylüyorsun sürekli büyüyor öne doğru , bi de her gören ay bu büyümüş diyor e hamileyim normal :)
Kimler olsun isterdin acep Güneşin annesi
Maşallah size ya biz hala yüzünü göremedik sıpamın
Haklisin canim.yetiyo vallaAminn
Anammmm yavru kusum burdaymis...Güneşimin teyzesi
Her daim olamasam da sen seslen ben gelirim yahu
Bi tek hajım eksik bu gün fazla görünmedi :26:
benide özleyen varmı
Merhaba arkadaslar nasılsınız nasıl keyifler?Ben iyiyim cok sukur ama persembe gununu beklıyorum merakla Allah a dua etmekten baska carem yok.Sizler de bol bol dua edin lutfen...
Bu arada kızımıza aladıgımız seylerı yukluyorumEki Görüntüle 851034 Eki Görüntüle 851035 Eki Görüntüle 851036
Delu karu
Adallyim eksik olma kuzum benim
benide özleyen varmı
Ben varim ki.
Ne guzel hepiniz geldiniz sma benim gozler Kayiyo
kızlar facete falan lauranayı gören var mı
yarın şeker testim varrrrrrrrrr tetenozum varrrrrrrrrrrrrrr kan alıncak o varrrrrrrrrrrr oy oyyyyyy akşama kadar çıkamam sağlık ocandan:18:
Sende yavyuummm
Beni de özleyen yok ona bakarsan kuzum
Yat dinlen sen bence direnme malum yeni iyileştin sayılır
Var var orada yazıyor gayet iyi merak etme sen
Ohh maşallah var da var kolay gele valla şimdiden :26:
ya 5 ay agzıma tatlı okoymadım şu bayramdan sonra nasıl canım istiyo çukalatalı ekmek çok yedim evde sütlaç var tulumba tatlısı aldırıyorum o bitmeden puding yapıyorum bu akşamda hacı dan gelen bi arkadaşımızı hgne gittik bisürü hurma yedim:18::18: baklava tatlı kurabiye yedim aa hiç 7 aylık durmuyosun maşallah dediler diye önüme konulan herşeyi lüplettimyarın şeker çok kızarsa kulamı çekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?