2014 Şubat Anneleri

merhaba şubat anneleri. bende nasipse şubatta doğum yapacam inşallah..benim 3. bebeğim :) kızım 8 yaşında 2. sınıfa gidiyor. oğlum 15 aylık 3. meleğimde 24 haftalık ..kızıma tedaviyle hamile kaldım sonra ikinci bebek için 5 sene tedavilele uğraştım.en son bıraktığım aylarda 3-4 ay adet görmedim ve oğluma hamile kaldım süpriz geldi..sonrasında biraz korunduk birazda olmaz düşüncesi ile kafa rahatlayınca 3. süpriz yumurtamda bize ben geliyorum dedi.. neyse fazla uzattım..Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin..benide aranıza alırsanız çok sevinirim..

canim benimde akşamları başlıyor mide ekşimesi..

akşama teyzeme gidicem hiç bir hastalık kalmaz pofidiğimi sevicem cumartesiden beri görmüyorum öyle çok özledim ki :2:
bugün 8 günlük oldu sıpa

Hoşgeldin aramıza 3. bebeğine de sağlık sıhhatle gelir inşallah dünyaya

canım aramıza hoşgeldinnn allah kucagına almayı nasip etsin.

oohh şimdi ne tatlı bebiş allah başlasın darısı bizim başımıza inşallah bizde o günleri görürüz..

Son düzenleme:

BENİMDE BEBEĞİM 6 SENE SONRA GELDİ NERDEYSE TÜP BEBEK YAPICAKTIK İĞNELERİ OLDUM OLDUM ÇATLATMA İĞNESİNİ UNUTTUM Bİ GÜN GEÇ VURDUK GİTTİK TABİ YUMURTALAR ÇATLAMIŞTI İPTAL OLDU İLK DEFA BU AY OLMADI BİDAHAKİ AYA DEDİĞİM Bİ ZMANDA GELDİ EBBEĞİM BABALAR GÜNÜ EVLİLİK YILDÖNÜMÜ BABASININ YAŞGÜNÜ VE BAYRAM HEDİYEMİZ OLDU KIZMIZ

demek bizimde böle arka arkaya gleebilir süprizler çok şükür rabbim isteyen herkeze versin evlat bizimkilerede saglık sıhat versin hoşgeldinnnnnnnnnnn

ay hemen hayallere daldım arka arkaya çocukların geldiğini düşündüm ben 1 sene dikkat ederim oda bebeğim sütünden mahrum kalmasın emzirebileyim diye sonra gene salıcam kısmetse olsun yawrularım arka arkaya inşallah bida senelerce bekletmez bebeişlerim 6 sene çok yattım acık evde ekşın olsun

slm kızlar bugün cok eski ve hiç beklemediğim bi arkadaşım hediye paketi göndermiş kızıma ve bana cok mutlu oldum anlatamam şaşkınlığımı.içinde patiğinde örgü battaniyesine lohusa tacından bebek bandına takımına şapkasına çorabına kadar herşey vardı.cok güzel bi duygu beklenmeden gelen böyle hediyeler.

anlıyorum heycanını arkadaşıma oturmaya gittik başka arkadaşalrda geldi birisi kızıma bandana toka bide çorap almış sanki neler neler almış gb öyle sevindimki beklenmeden düşünülmek çok güzel bişey güle güle giysin bebişin

çok saol canım valla taaa memleketten iş yerime göndermiş bide netten bulupda.ama bende birdaha hamile arkadaşım olursa ona böyle bi paket göndereceğim.insan cok mutlu oluyormuş.

çok saol canım valla taaa memleketten iş yerime göndermiş bide netten bulupda.ama bende birdaha hamile arkadaşım olursa ona böyle bi paket göndereceğim.insan cok mutlu oluyormuş.

ben hep çocuklulara elim boş gitmemeye çalışırdım ama hamileler içinde dediğin gb ayrı bi anlam oluyomuş aynen bende bu ince düşüncenin farkına vardım :))

geçmiş olsun cnm ben de endişeleniyodum hareketsiz zamanlarda ama doktor şu an için hareketlerini takip etme yok yere endişelenirsin ben sana söyliycem 26. haftdan sonra takip edicez falan dedi endişelenmemek elde değil tabi :) gözün aydın bu arada bebişin tekmelemiş

ben hep çocuklulara elim boş gitmemeye çalışırdım ama hamileler içinde dediğin gb ayrı bi anlam oluyomuş aynen bende bu ince düşüncenin farkına vardım :))

evet canım ya insan başına gelmeyince bilemiyormuş anlamını küçük hediyeler bile insanı deli gibi mutlu etmeye yetiyor.gerci kızımın maşşallahı var ben bile okadar hediye almamışımdır bu yaşımda odasını dedesi aldı.park yatağını yakın bi arkadşım daha ne olsun

ooo maşallah ya... sen bizden tecrübelsindir artık yardımcı olursun dimi bize ? 3.cinsiyeti ne canm?

kızlar benim kalbim sıkışıyo sanki gün geçtikçe nefes almakta zorlanıyorum. Bide psikolojik olarak da daralıyorum ilk bebişimiz Allah nasip ederse. Endişelerim günden güne artıyo bakabilcek miyim minicik bişey sonuçta yeri geliyo kendimize bile bakamadığımız oluyo. Minnoşlar bide korunmasız oluyo malum ne bileyim yaa hamilelik psikolojisi heralde eşimin hareketleri falan batar oldu böyle alıngan huysuz bişey oldum. Okul da yoruyo insanı öğrenciler falan bilemiyorum fiziksel yorgunluk psikolojik dengesizliği de beraberinde getiriyo olabilir. İnşallah sağlıkla zamanında bebişlerimizi elimize alırız da bu günleri unuturuz hemen

ben daha birini doğurmadan en az 3 çocuk istiyorum ya kızlar, bilmiyorum baş edebilecek miyim ama istiyorum işte...
eşim de ben naz yaptıkça "2. çocuğu ben düşünmem senin bu halini gördükten sonra " diyor...napcaz bakalım

ben hiç naz yapamıyorum ya bi ovala beni diyemiyorum bile adam zaten yorgun geliyo utanıyorum 6 aydır 2-3 kez anca ovalamıştır heryerima yrıyo yatınca aslında şöle bi masajla uyudsam ne güzel olur ama biizmki nazdan değilde maddi açıdan çok çocuk sitmekten vazgeçebilir ne bu ya bi biboran 35 lira dedi yani daha bişide almadık hepsini alınca fikri değişebilir ama bunalr ilk diye böle çok mafraf oluyo 2. çocugu olanalr bi hastane çıkışı alıyolar ya inşallah olur bebekelrimiz bende 2-3 isterim çocuk

masraf tabi oluyor illa ki, ama bence asıl en büyük masraf kalemi eğitim giderleri. bizler özel okullarda okumadık ama bir şekilde ünv. okuduk kendimizi kurtardık. şimdiki devirde öyle değil ne yazık ki, her şey parayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…