canim benimde akşamları başlıyor mide ekşimesi..
merhaba şubat anneleri. bende nasipse şubatta doğum yapacam inşallah..benim 3. bebeğim :) kızım 8 yaşında 2. sınıfa gidiyor. oğlum 15 aylık3. meleğimde 24 haftalık ..kızıma tedaviyle hamile kaldım sonra ikinci bebek için 5 sene tedavilele uğraştım.en son bıraktığım aylarda 3-4 ay adet görmedim ve oğluma hamile kaldım süpriz geldi..sonrasında biraz korunduk birazda olmaz düşüncesi ile kafa rahatlayınca 3. süpriz yumurtamda bize ben geliyorum dedi.. neyse fazla uzattım..Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin..benide aranıza alırsanız çok sevinirim..
canım aramıza hoşgeldinnn allah kucagına almayı nasip etsin.merhaba şubat anneleri. bende nasipse şubatta doğum yapacam inşallah..benim 3. bebeğim :) kızım 8 yaşında 2. sınıfa gidiyor. oğlum 15 aylık3. meleğimde 24 haftalık ..kızıma tedaviyle hamile kaldım sonra ikinci bebek için 5 sene tedavilele uğraştım.en son bıraktığım aylarda 3-4 ay adet görmedim ve oğluma hamile kaldım süpriz geldi..sonrasında biraz korunduk birazda olmaz düşüncesi ile kafa rahatlayınca 3. süpriz yumurtamda bize ben geliyorum dedi.. neyse fazla uzattım..Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin..benide aranıza alırsanız çok sevinirim..
akşama teyzeme gidicem hiç bir hastalık kalmaz pofidiğimi sevicem cumartesiden beri görmüyorum öyle çok özledim ki :2:
bugün 8 günlük oldu sıpa
Hoşgeldin aramıza 3. bebeğine de sağlık sıhhatle gelir inşallah dünyaya
oohh şimdi ne tatlı bebiş allah başlasın darısı bizim başımıza inşallah bizde o günleri görürüz..
merhaba şubat anneleri. bende nasipse şubatta doğum yapacam inşallah..benim 3. bebeğim :) kızım 8 yaşında 2. sınıfa gidiyor. oğlum 15 aylık3. meleğimde 24 haftalık ..kızıma tedaviyle hamile kaldım sonra ikinci bebek için 5 sene tedavilele uğraştım.en son bıraktığım aylarda 3-4 ay adet görmedim ve oğluma hamile kaldım süpriz geldi..sonrasında biraz korunduk birazda olmaz düşüncesi ile kafa rahatlayınca 3. süpriz yumurtamda bize ben geliyorum dedi.. neyse fazla uzattım..Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin..benide aranıza alırsanız çok sevinirim..
slm kızlar bugün cok eski ve hiç beklemediğim bi arkadaşım hediye paketi göndermiş kızıma ve bana cok mutlu oldum anlatamam şaşkınlığımı.içinde patiğinde örgü battaniyesine lohusa tacından bebek bandına takımına şapkasına çorabına kadar herşey vardı.cok güzel bi duygu beklenmeden gelen böyle hediyeler.
anlıyorum heycanını arkadaşıma oturmaya gittik başka arkadaşalrda geldi birisi kızıma bandana toka bide çorap almış sanki neler neler almış gb öyle sevindimki beklenmeden düşünülmek çok güzel bişey güle güle giysin bebişin
çok saol canım valla taaa memleketten iş yerime göndermiş bide netten bulupda.ama bende birdaha hamile arkadaşım olursa ona böyle bi paket göndereceğim.insan cok mutlu oluyormuş.
guzeller ben geldım st 7 den berı okuldaydım cok yoruldummmmm.ordanda asımızı olduk ıkıncı doz bu sefer yandı yandı.dun aksam halen oynamamıstı bebek artık agladım yemedıgım kalmadı.arabaya bınınce kesın gecırır normalde bı tane esım arabayla gezdırdı yok tık demedı.ah hastane olmayınca.artık ıyce kotu oldum eve geldım bır kac st sonra esım karnımı dınlıo delı :) su sesı gelıo dedı.sonra vurdu bı tane ayyyy nasıl rahatladım cok sukur.saglık ocagındada kalbını dınledım rahatladım rabbıme sukurler olsun
ben hep çocuklulara elim boş gitmemeye çalışırdım ama hamileler içinde dediğin gb ayrı bi anlam oluyomuş aynen bende bu ince düşüncenin farkına vardım :))
ay hemen hayallere daldım arka arkaya çocukların geldiğini düşündümben 1 sene dikkat ederim oda bebeğim sütünden mahrum kalmasın emzirebileyim diye sonra gene salıcam kısmetse olsun yawrularım arka arkaya inşallah bida senelerce bekletmez bebeişlerim 6 sene çok yattım acık evde ekşın olsun
ben daha birini doğurmadan en az 3 çocuk istiyorum ya kızlar, bilmiyorum baş edebilecek miyim ama istiyorum işte...
eşim de ben naz yaptıkça "2. çocuğu ben düşünmem senin bu halini gördükten sonra " diyor...napcaz bakalım
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
ben hiç naz yapamıyorum ya bi ovala beni diyemiyorum bile adam zaten yorgun geliyo utanıyorum 6 aydır 2-3 kez anca ovalamıştırheryerima yrıyo yatınca aslında şöle bi masajla uyudsam ne güzel olur ama biizmki nazdan değilde maddi açıdan çok çocuk sitmekten vazgeçebilir ne bu ya bi biboran 35 lira dedi yani daha bişide almadık hepsini alınca fikri değişebilir ama bunalr ilk diye böle çok mafraf oluyo 2. çocugu olanalr bi hastane çıkışı alıyolar ya inşallah olur bebekelrimiz bende 2-3 isterim çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?