2014 Şubat Anneleri

canım bebişin güle güle kullansınnnnnnnnnn

canım hiç sorma ben de öğretmenim stresli olduğum zamanlar öğrencilere kızıyorum sonra da üzülüyorum...ben de de kaygılar arttı nasıl olacak sağlıklı mı olacak diye....dua etmekten başka çaremiz yok...asker gibi şafak sayıyorum...hatta ben 32. haftada izin bile almayı düşünüyorum sen ne zaman almayı düşünüyorsun...

Kızlar merhaba..

Şeker yüklemem 50 'lik yüksek çıkınca iki gün sonra 100 lük yüklediler. Şükür o normal çıktı, normal devam edebilirsin dedi doktorum. Ama kan değerim çok düşük çıktı.Gyne ferro sanol içmeme rağmen 3.aydan itibaren 14 lerde olan hemoglabin değerim 9 lara düşmüş ve acil müdahale etmemiz lazım dediler. Geçmişe baktımda 10 lara düşen arkadaşlar olmuş. onlar mutlaka doktorlarıyla görüşsünler, çünkü 10,5 dan küçük olan değerler ciddi anemi sayılıyormuş hamilelikte. Ve beni hemen dahiliyeye yönlendirdi. Doktor kiloya göre ve kan değerine göre hesaplama yaptı. 8,5 ünite demir yüklemesi yapılacak dedi. Ama her gün bir ünite olarak yapıldı çünkü biraz ağır bir ilaçmış ve yan etkileri varmış. O yüzden acilde yer hazırlıyorlardı ve yatarak veriyorlardı. Damar yolu iki gün açık kalıyordu ve sonra tabii o kol şişiyordu benim ve damar artık işlemiyordu damar değiştiriyorlardı. 8 gün yükleme yaptılar. Haftaya kan değerime bakılacak.

O yüzden doktorunuzla mutlaka konuşun değerleriniz düşükse. Çünkü bebeğin gelişimi duruyormuş bir süre sonra eğer demir takviyesi yapılmazsa..

ben dayanamıyorum artık ne zaman gelecek bu şubattt.. güya şubata kadar ders çalışacaktım sıkı bir şekilde, sonra bir iki ay toparlanıp ara verip temmuza kadar tekrar çalışacaktım ama bu heyecanla olmuyor ki, hep onun hayaliii... hele o doğduğunda hiiiç olmaz.. gitti bu sene de atama, yalan oldu...

canım benim geçmiş olsun, bunları söylediğin çok iyi oldu, sağ ol. ben de bir hafta kullanmadım demir ilacını hemenn düşmüş değerlerim; ama bu kadar tehlikeli ve önemli olduğunu bilmiyordum ben.. bir de doktorum bana kalsiyumla birlikte al alma bi şey demedi, aç karna yazıyor ama tok da içiyorum ben, aklıma ne zaman gelirse yani, bi sakıncası olur mu ki, fayda etmez mi yoksa ? dikkat edeyim bari

selam anneler nasılsınız ya ben çok stresliyim son zamanlarda herşey sinirimi bozuyor bebişle ilgili alışveriş yapmadım tam anlamıyla mesela ona bile sinir oluyorum çok stresliyim çok

ben de varım 151 benim de ama anlamadığım bişey var bana erzurumdaki doktor gerek görmedi 100lüğe buradaki aile hekimim gerek görmedi antalyadaki doktorla tel. görüştüm o dedi 100lük yaptır diye allah sürekli diyabet hastalarına yardım etsin ben de salı yaptıracam 100lük ama tatlı yemeden durmak çok zor meyve bile yemeye korkar oldum kuru incir hurma falan onları da yemiycem salıya kadar inşallah umarım sonuçlarımız iyi çıkar da tatlılarla aramız düzelir çünkü yasak oldukça deli gibi canuım isitiyor

Hello kızlarr,çok şükür şeker değerim ii çıktı darısı diğer arkadaşların başına..ancak emin olun yenilen içilenle ilgisi yok olsa bende çıkardı..istanbulda tatlı çikolata bol bol götürdüm hatta 3 kg birden aldım..tombikim şuan gayet..
sanırım genetik yatkınlık varsa gebelikte çıkma ihtimali daha yüksek..bir de herkese 50 likle başlanıyormuş eğer yüksek çıkarsa 100 lük yapılıyor..ama çok takılmayın şekere Allah başka şey vermesin hafif bir diyetle çözülüyor..

Bu arada tetanoz aşımı yaptırdım şimdilik ağrı sızı yok..
Bu arada tam kan sayımı da yaptırdım ferrum fort kullanmama ve önceki değerimin gayet ii olmasına rağmen depoları eritmeye başkamış kızancık..yarın randevum var bakalım dr ne dicek..şimdiden emiyolar bizii:)

Son düzenleme:

canım 50lik kaç çıkmıştı acaba

kuzum 140 üstünde gelen değerler için 100 lük test istiyorlar

ben üniversitede okutmanım 17 ocakta okulun birinci dönemi bitiyo canım yani yoğun zamanları ondan sonrasında izin alıcam 34.haftada olucam yani ondan öncesinde büyük bi problem olmadıktan sonra izin alamam gibi benim öğrenciler küçük değil problem daha az olması gerekir diye düşünüyo insan ama hiç bi fark yok yani dinlemeyip çıldırtıyolar çoğu zaman. Ben de bi an önce izne çıkmak istiyorum artık 10 haftam kaldı

Son düzenleme:

demir ilacı mide asitinde çözüldüğünden tok karna içince pek faydası olmuyo canım.. ben gece tuvalete kalktığımda içiyorum hem karnım aç oluyo hem de uyandığımda kahvaltımı çayla yapabiliyorum

Allah sabır versin...en azından çalışınca zaman daha çabuk geçer....benimkilerde lise...

Merhaba arkadaslar nasılsınız nasıl keyifler?Ben iyiyim cok sukur ama persembe gununu beklıyorum merakla Allah a dua etmekten baska carem yok.Sizler de bol bol dua edin lutfen...
Bu arada kızımıza aladıgımız seylerı yukluyorum

Uyku setini nerden aldın canım? Ben English Home'dan beğendim ama daha uygun bişeyler bulabilir miyim diye araştırıyorum. :)[/B]
canım kemeraltında onur bebe var yatağımızı da ordan aldık uyku setini de ordan aldık. kampanya vardı 79 tl idi uygun geldi bayaa :) annem daha kaliteli başka bi takım almış ama onun fiyatını bilmiyorum.

Kızlar ya beni acaip ateşler basıyor. Eşim kalın kalın giyinmiş, üzerine battaniye almış oturuyor, ben incecik penyeyle terliyorum. Normal bir şey mi bu?

Normal galiba ben hep tişörtle geziyorum herkes bana şaşkın şaşkın bakıyor. daha önce gebelik yaşayanlar gayet normal sana sıcak basıyordur diyolar :)

Gobek deligim aciyor kizlar. Geriliyor diye mi acaba?

bana da oluyor her gün değil ama genişleme hızlandığı zaman oluyor galiba.zaten fark ediliyor iyice tuhaf oldu göbek deliğimiz :)

bende buralardayım bugün bebişimizi görmeye gittik 860 gram 32 cm olmuş. doktor koca yanak yuvarlak yüzlü bi bebiş dedi

kan tahlilleri de iyi çıktı bi daha ki kontrol bi ay sonra

iyi akşamlar :) kızlar ben artık iş yerinde çok yorulmaya başladım sizde de aynı durum var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…