Kahvaltıyı yaptık mutfak toplanıcak evi bok götürüyo benim hiç bişi yapasım yok(
herkesin fikri, hayata bakışı farklıdır elbet canım, herkese saygımız var. ben de elimden geldiği kadar hamileliğimi gizlemeye çalışanlardanım, örtülüyüm zaten ve o da vücudumuzun bir parçası hem de en özelimiz,gizemlimiz, herkes görmemeli bence..tabi ne kadar şal-pelerin alsan da üzerine belli oluyor hamile olduğun ona yapacak bi şey yok; ama herkesin gözüne sokmaya çalışmaktan iyidir yine diye düşünüyorum..kaynak riyazüz salihin olduğu için sahihliğini sorgulamıyorum bile hadisin, inş. inanarak amel edersek biz de o günahsızlardan oluruz tatlım..
ben yemeğe gidiyorum kızlar ama gitmeden önce bişi yazmak istedim şu az önceli paylaşımla ilgili olarak
bi tanıdğım var yeni doğum yaptı
kimseyi yargılamak istemiyorum ama
sancıdan korkuyor diye sezeryan oldu hiç sancı çekmedi yani (ilk bebeği) sancı sevabı gittimi
birde bebeği nerdeyse hiç emzirmedi emmiyormuş e bebeğin azına biberonu mamayı dayarsan bebek emermi emmez tabiki
ben yemeğe gidiyorum kızlar ama gitmeden önce bişi yazmak istedim şu az önceli paylaşımla ilgili olarak
sancıdan korkuyor diye sezeryan oldu hiç sancı çekmedi yani (ilk bebeği) sancı sevabı gittimi
birde bebeği nerdeyse hiç emzirmedi emmiyormuş e bebeğin azına biberonu mamayı dayarsan bebek emermi emmez tabiki
teyzemin oğlunu sevdikçe kızıma daha hızlı kavuşmak istiyorum
İclal Aydın / LAL şirini dinletiyorum hep kızıma sanki benden kızıma yazılmış gibi.
bende bayılıyorum o şiire bide izelin hoşgeldin bebeğim mi neydi adı onunla kızıma klip hazırlıcam dogunca fotoraflarıyla harika bi şarkı du bak yüklim dinle narım diyo şarkıda birdim bin oldum senle narı[video=youtube;JDRhS9c8Cvw]http://www.youtube.com/watch?v=JDRhS9c8Cvw[/video]m ne güzel
ay çok güldüm
bence niyetle alakalı canım, sezeryan da olsa o dikişlerin,yaranın acısını çekmiştir sonrasında..
Rabbimin verdiği bir meleği dünyaya getiriyorsun sonuçta, mutlaka her şekilde o zorluğu çekiyorsun, ve genel olarak tüm bu zorluklara değiniliyor bence..
emziremesen bile ona bakmak, geceleri uykundan olmak yani hayatını tamamen ona göre idame ettirmek olağan üstü bir şeydir eminim ve hayli zordur. bence burada yalın anlamıyla sadece emzirmek değil, ona tam manasıyla her şekilde bakmak beslemek kastediliyor...
BUDA güzelmiş şimdi dinledim.
sibel tüzün ah kıymetlim de harika
masallh arkadasimm senin el emegine :) bende alicam nevresim bide yatak :) cok fazla birsey almiyorum ilk kizimin giymedigi giysisi cok.sadece kis old.icin kadife takimlar alcam.
klibindede hamile göbeği acık hemdebuda iyimiş
branşın nedir tatlım
resim istiyoruzzz :)
çiçem 100 lük yaptırsan daha kesin sonuç çıkmazmı
o haller bana da geliyor bazen canım, annem de çalıştığı için akşamları yorgun olurdu mutfağı öylece bırakırdı, sabah erken kalkıp yıkardı...ben akşamları bırakmıyorum da mutlaka makineye diziyorum. ama haftasonu sabah kahvaltısından sonra hiç toplayasım gelmiyor. çamaşırlar kurudu çamaşırlıkta kaldı, toplayamadım daha...ev de kirlendi 10 gündür temizlik yapılmıyor, amaan hiç umurumda deil giden gelen yok nasıl olsa, haftasonu bakarız bir çaresine:))
doğum şekliyle ilgili muhabbet olmuş...bende bu gün rüyamda normal doğum yapıyordum ve çok kolay yaptım dün doğum hikayelerini okudum diye bilinç altıma yerleşmiş sanırım ben acayip çok kokuyorum ya hem sezeryandan hem normal doğumdan sanki ben bu işi beceremicekmişim gibi geliyo biiyorum çok saçma ama bu aralar ruh halim böyle.en başta normal doğum istiyorum tabi dr. en son neye karar verir bilemiyorum. aslında daha erken diyorum kendi kendime son hafta gelince düşünürsün diyorum o zamanda fırtlatırım gider
ben artık benim gibi düşünen annecikleri görünce seviniyorum, bundan 10 sene önce sezeryan moda olmuştu resmen. kime sorsan sezeryan oluyordu, sanki bir modernlik göstergesi gibi...(!) ama artık yabancı olsun türk olsun ünlüler, şarkıcılar, mankenler hep doğal doğum yapıyor. çevremdeki birçok anne de doğal doğumu bekliyor, olmadığı takdirde tıbbi zorunluluk dolayısıyla sezeryan oluyorlar. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah, ben hiç korkmuyorum çok şükür, her şeyin iyi olacağına dair inancım tam
doğum şekliyle ilgili muhabbet olmuş...bende bu gün rüyamda normal doğum yapıyordum ve çok kolay yaptım dün doğum hikayelerini okudum diye bilinç altıma yerleşmiş sanırım ben acayip çok kokuyorum ya hem sezeryandan hem normal doğumdan sanki ben bu işi beceremicekmişim gibi geliyo biiyorum çok saçma ama bu aralar ruh halim böyle.en başta normal doğum istiyorum tabi dr. en son neye karar verir bilemiyorum. aslında daha erken diyorum kendi kendime son hafta gelince düşünürsün diyorum o zamanda fırtlatırım gider
çok sabırlı olmak lazım, bir de etraftakileri fazla dinlememek lazım herhalde, hani diyorlarmış ya "bu çocuğa sütün az geliyor, bu çocuk doymuyor, mama verelim ..vs" diye... anneyle bebek başbaşa olunca daha mı iyi olur acaba?
bu arada ben dün biraz doktor araştırması yapmıştım tam kafama göre bir doktor buldum, adam sezeryanı hakikaten tıbbi zorunluluk olarak görüyor, kendine ait internet sitesinde de bu şekilde bilgiler vermiş. buradaki memorial hastanesinde zeki salar diye bir doktor.bakalım eşim ve annem doktor değiştirmeme hiç sıcak bakmıyor ama kafama eserse değiştirebilirim.
psikolojini normal doğuma hazırla canım bu çok önemli.. sen ruhla beden okadar büyük bir uyum içindeki inanamazsın ruhsal olarak neye hazırlarsan kendini bedeninde ona göre hareket edip kendini hazırlıyor..normal doğumdan asla korkma.muhteşem bir duygu iki kez normal doğum yaptım inşallah bu defada normal olur diye dua ediyorum...allah hepimizi hayırlı yol hangisiyse sezeryan yada normal onu nasip etsin inşallah....
klibindede hamile göbeği acık hemdebuda iyimiş
bizim göbüşleri eşlerimiz ve tabii bir de doktorla hemşire görüyor:) ben bazen açıp anneme gösteriyorum da hemen "kapat kız kapat üşümesin" diye kapattırıyor, tam bakamıyor, içinde bir canlı olduğunu bilince garip oluyor herhalde
psikolojini normal doğuma hazırla canım bu çok önemli.. sen ruhla beden okadar büyük bir uyum içindeki inanamazsın ruhsal olarak neye hazırlarsan kendini bedeninde ona göre hareket edip kendini hazırlıyor..normal doğumdan asla korkma.muhteşem bir duygu iki kez normal doğum yaptım inşallah bu defada normal olur diye dua ediyorum...allah hepimizi hayırlı yol hangisiyse sezeryan yada normal onu nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?