2014 Şubat Anneleri

pazartesiye kadar midene kilit tak , yada ağzına tutkal dök şekerli olan hiç bişeyi yiyip içme doktor herşey çok güzel desin..
yoksa doktor dönüşü önünü keser pıçaklarım

pazartesiye kadar midene kilit tak , yada ağzına tutkal dök şekerli olan hiç bişeyi yiyip içme doktor herşey çok güzel desin..
yoksa doktor dönüşü önünü keser pıçaklarım

Çimento dökeyim mi
zaten sadece şeker derdi de yok ben de kilo vermeliyim :18:

kızlar topik olarak şekerle başımız dertte:)
çok şeker hatunlarız vesselam:))

hemoglobin benim önceden 13' tü, her gün demir hapını aksatmadan içmeme rağmen 12' ye düşmüş kuzum. ama hamilelikte 10.5' a kadar bile düşebilirmiş, senin değerlerin güzel çıkar inşallah adallyim, paşanın annesi:))

Sorma canom acaba başka topiklerde bizim kadar şekerli hatunlar var mı
Normalde bana kan değerlerin çok iyi kan bile verebilirsin demişti sanırım 4. ayda falandı ama şimdi tekrar bakmak istemesinin nedenini bilemiyorum :18:İnşallah dediğingibi güzel çıkar ballım yoruldum valla testlerden

olabilir çimento da olur

vereceksin canım ya bol yürüyüş ile inşallah

Vereceğim vermek zorundayım

Demir ilacı bendede mide ağrısı yaptığı için gece alıyorum canım. Ama öncesinde süt ve yoğurt yemiyorum, akşam yemeğinde yediysem bile üzerinden 2-3 saat mutlaka geçsin diye bekliyorum ve öyle içiyorum. Kalsiyum emiyormuş çünkü demiri ve içmenin hiçbir anlamı olmuyormuş. Birde aç karnına alınması öneriliyor. Ben akşam yemeğinden sonra 4 saat geçince içiyorum en azından mide öğütmüş olsun yediklerimi diye. Sende dikkat et istersen. İçiyoruz bari işe yarasın. Gerçi ben bu kadar dikkat ettiğim halde kapsüller bir işe yaramamış ve 14 den 9 a düşmüş. Birde etmesem yada içmesem ne olacaktı bilemedim..

canım 50lik kaç çıkmıştı acaba

Canım benim 50'lik 153 çıkmıştı. Sonra 100 lük yaptı ve ölçümler normal çıktı..

İyi günlerde, güzel günlerde giysin minişin inşallah. ankarada nerden alışveriş yapıyorsun. Ben daha hiç başlamadım doğru düzgün ya. İki tulum, iki takım, 4 bady, 4 alt ve 6 çorap aldım :) daha karyola, beşik, puset, nevresim ve uyku setleri hiç bakmadım.. Anneannesi yorganını yapmış yastıklarını yapmış ama, ellerine sağlık.. En azından onlar hazır inşallah.

kızlarrr yokmu mide yanması yaşayannnn

Mide yanması artık şu dönemde yaşamayan yoktur sanırım içimizde. Benim midem ağrırdı ama yanma hissi hiç duymamıştım şimdiye kadar. Ama son ayda ne yesem yanma yapıyor.. Gece yatmadan bişi yemeyeye dikkat et canım, birde yastığını yükselt,,, reflü sorunu yaşamakta mide yanmasına neden oluyor çünkü. Ben gaviscon kullanıyorum yanmalar için, doktorların önerisi birtek bunu sende kullanibilirsin doktoruna sorup.. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah..Sağlıkla alalımda kucağımıza geçecek bunlarda inşallah.

Son düzenleme:
Bendede felaket el uyuşması ve ağrı var.. Sol elim kopuyor sanıyorum artık gece uykudan bir uyanıyorum. Şiş, uyuşmuş ve dirseğime kadar felaket ağrı.. Sinir sıkışması yapılacak hiçbir şey yok dediler ama gerçekten zorluyor beni. Geceleri 2 saat toplamda ancak uyuyorum sanırım.. El uyuşması ve ağrısı yaşayan varmı benim gibi..

Kızlar bebek bakımıyla ilgili kitap almak istiyorum. Önerileriniz var mı ???

cnm ben "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler yazar: Tracy Hogg, Melinda Blau" diye bir kitap aldım. arasıra okuyorum ama bitirmedim henüz, daha çok uyku sorunu, beslenme sorunu vb. sorunlar üzerine örneklerle açıklama yaparak anlatmış.

canım , benim hamilelikten önce böyle çok yoğurmalı şeyler falan yaptığımda (içli köfte, börek vs ) geceleri olurdu o ağrı..bir de dün değil önceki gün akşam şişmişti ayağım ve ellerim o gece oldu tekrar bahsettiğin ağrıdan. araştırdım, hamilelik şişliği, karpal tünel sendromunu yani sinir sıkışmasını tetikliyormuş.. ağır işlerden kaçınmamız gerekiyormuş.bnm yemekli misafirim vardı, mantı açmıştım bu halimde ve ertesi günü mahfoldum: şişlik-ağrı vs .. doğuma kadar daha da yemekli misafir almammmmmm

birde şuan okuduğum kitap var tavsiye edebilceğim çok detaylı ve güzel anlatımlı bir kitap

Banada karpal tünel sendromu dediler zaten doktorlar. Hatta fizik tedavi doktoruna bunun çözümü yok mu dedim hamileliğimin 6 ayı böyle geçti dedi. Kadın kendine bile çözüm bulamamış ben ona soruyorum.. Canım benim artık ağır iş felan farketmiyor. Sürekli ağrılı ve uyuşuk. Önceleri sadece gece oluyordu şimdi gündüzde uyuşuk ve ağrılı. Ama gece daha felaket.. Uyandığımda resmen acı çekiyor oluyorum. Sende maşallah mantı felan açmışsın birde ne gerek var, dikkat etmek lazım bende bazen kaptırıyorum kendimi temizliğe felan ama artık son aylara girdik daha dikkatli olmamız lazım.. ama şu uyuşmalarım inşallah hamilelik sonrası geçerde bende rahatlarım gerçekten çok ağrılı oluyor.

ayyyy mutfağımdan o kadar güzel pırasa kokusu geliyor anlatamam çok güzel eşim saolsun kokuttu ortalığı

gelin hep beraber yiyekk

ayyyy mutfağımdan o kadar güzel pırasa kokusu geliyor anlatamam çok güzel eşim saolsun kokuttu ortalığı

gelin hep beraber yiyekk

afiyet olsun sevgi:) ne güzel sebze seçmeyen bir eşin var, bizimki pırasa, kereviz yemez. şimdi çiğ kerevizi rendeleyip cevizli, yoğurtlu salatasını yapıyorum onu yiyor. bamyaya zor alıştırdım.

afiyet olsun sevgi:) ne güzel sebze seçmeyen bir eşin var, bizimki pırasa, kereviz yemez. şimdi çiğ kerevizi rendeleyip cevizli, yoğurtlu salatasını yapıyorum onu yiyor. bamyaya zor alıştırdım.

benimki yemeğe kalmıyor bide yapıyor o pişirdi ben pazardaydım

valla o kız bunu doğurduysa kmse korkmasın 57 kilo ile doğuma girdi kızceğiz ben yanındaydım bi ıkkk demedi yahu

oy maşallah ne bu kız al eline hoplat 4 aylık gb anam aldıgı cicilerin çogunu giydiremez pusetede sıgmaz 1-2 aya bu ebbek görümcem oğlunu hiç pusete yatıramadı ayakları hep aşada kalıyodu hop kayıyodu onunda boyu uzundu da ne güzel ya senin dogum fotoraflarını kim çekicek:44: keşke bende çektirebilsem bizim özel hastanede fiyatlar faiş zaten 100tl bile olsa yaptırmaz kocam gereksiz gleir yani yanımıza gelince çekeriz der teklif nbile etmiyorum ama harika pozlar yakalamışsın tebrik ederim inşallahs enin dogumununda güzle kareleri olur böyle ı bişi daha doğarken gördün mü hiç yani oraları çekmiyosundur herelde

bilmem hiç bakmadım zaten küçüktüm ya ilk bebeğinde liseye yeni geçmiştim ama ilk bebeğinde kopmuştu öyle diyolardı aglıyodu hep emzirirken hatırlıyorum 2. bebeğindede benim zaten hamile ve bebek göresim yoktu 6 snee bebeğimiz olmadı bizim ya baya psikolojik sorunlarım oldu pek ilgilenip alıcı gözüyle bakmadım hiç görmem gerektigi kadar gördüm gittim hazmedene kadar öyleydi yani ama benimkinden küçük gb ablamınki benimki kocaman gleiyo ya bilmiyorum yani sütyen takmak istemiyorum ama dışarı çıkarken mecbur takıyorum pırlıyo herşeyden

bendede şeker çıktı canım 50lik yüklemede 172 çıktı nelere dikkat etmemiz gerektigini sen daha iyi bilirsin bidaha ki yüklemeye kadar dikkat edicem bende tatlı,tuzlu hamur işi,ekmek,pilav ,patates,havuc ,muz ,üzüm başka bunalrı öğrendim başka ne yapmalıyız düşmesi için diyet yapmak sitemiyorum çünkü ödemde çıktı muhtemelen beni diyete sokcaklar50: allah sanada kolaylık versin canım

kızlarrr yokmu mide yanması yaşayannnn

banim sabahalrı oluyo midem yanıyo bizdede bebek saçlıysa yanar son aylar derler daha sacları çıktımı bilmem ama ben eşime diyorum kızına toka al midem çok yanıyo diyorum namaza flean kalktıgımda mandalişn a atıyorum agzıma felan öyle bastırıyorum

gelin hep beraber yiyekk

ohh hamarat kocan var senin benimki yumurta bilem kıramaz nerdeeeeee pırasa acaba pazarda pırasayı bulabilirmi yani maydonozla marulu ayıramayan adam benimki en sinir oldugu tezgah salatalık tezgahalrı hepsi yanyanaymış bide hepsi birbirine benziyomuş hem tipleri hem isimleri diyo

ay ne güldürdün beni haksever
cidden marulla maydanozu ayıramıyomu :26:
ayy hala gülüyorum yaa

sorularına gelince benim fotoğraflarımı eşim çekicek düşüp bayılmadan çeker diye umuyorum

diğerine gelince evet oralarıda görüyorum
çekmeye gelince isteyen olmuyor çünkü işine yaramaz o fotoğraflar kimseye gösteremez anı olarakta biraz garip olur saklamak ben çektim ama resmi sahiplerine vermedim istemedikleri sürece sezeryanları veriyorum çekip normalleri kendime saklıyom

abu odaha vahim nabıyosun insanalrın şeylerine bakıp deliay bende buna çok güldüm ay altıma yapıcam tetenoz etkisini göstermeye başladı sol kolum hafiften betono dönüşüyo sanki

eşinde inşallah bayılmaz erkekler muhtemelen hazmedemez o görüntüleri ki ben bile normal dogum izleyemedim en iyisi suda gb gözüküyo annenin yüzünde tubaletini yapıyomuş gb bi ifade fırt bebek geliyobende öle istiyom

ay sen soguk kanlısınd emek ben çok kan görmeye gelemiyorum iğne görünce bayılan insandım ben ya düşün her penisilin vuruşumda hoppp ekran kayardı bende aynı filimlerdeki gb ama bebek tedavisinde kendime iğne vurmam gereken zmanlar oldu o fobimide aşmış oldum böylece

benim hayatım bu görmeyince tuhaf oluyom çünkü memur olmadan önceki mesleğimde manikürcüydüm günde 3-5 görüyordum

şimdide eşim düğün bende doğum fotoğrafları çekiyoruz o ilk defa doğum çekicek normal olarak

biz çok izliyoruz doğum videolarını çünkü oda hazırlıklı olması lazım girmek istiyor doğuma bende vercem eline makineyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…