2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun cnm tarhana içmeye devam en iyi şifa kaynağı

Canım bende hiç bişi almadım öyle fazla bi bunlar var . Bunları nişantaşı oazarı var yıldızda oradan aldım büyük alışveriş içinde ulusta özelcan bebe var indirim felan yapıyolarmış fiyatları uygunmuş oraya bakmayı düşünüyorum . Oda takımı beşik vs herşey varmış 3 katlı bi mağazaymış .

ay adama başkasını izletme kız bizide çeksene ya üff etrafımdada yokki şöle fotorafcı bi arkadaş eş dost bi arkadaşım var o bekar oda çok sıkıntılı valla onu carsam doguramam sıkıntıdan hadi ya der durur bana dogurda çekeyim der sinir eder beni teklif etmedim bile daha ona ama gelsede çekse ne güzel olur çünküe şimin o gün benden daha doguruk olcanı düşünüyorum

ben seni nasıl çekem o zaman ya doğurmuş olurum yada doğuracak yada en kötüsü sen doğururken çıkarıveririm bende

kızlar napıyosunuzzzz
bayağı konuşmuşsunuz :)
sezeryanı yerden yere vurmuşsunuz
doğrusu çok mana veremedim.herkesin kendi şahsi fikridir
ister sancı çeker ister sancı çekmek istemez
biz kadınların birbirimizi eleştirdiği kadr erkekler eleştirmiyor
üzüldüm doğrusu

ben de bu aya kadar bişey istemedim bu ay hep tatlı şeyler yemek istiyorum sonumuz hayır olsun :)

canım önce seni arkadaş olarak eklememiz lazım ama arkadaşlık isteği yollayamıyorum.Ayarlarından bi düzelt sonra gruba alayım seni.

ben de face e eklenmek istiyorum :)
https://www.facebook.com/irem.atasoy

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

tercih meselesidir bende karşı değilim ne yalan söyleyim sonrası zor olduğunu bilmesem bende isterim yani sezeryanı

bizim baba yine yaptı sürprizini

bu adam herşeyini bjk lı alıyor ya az kaldı transfer yapıcam çocuu

Hastane çıkışı almış gelmiş

bunuda ben almıştım daha önce eşime sürpürüz kayınvalidenin gazına gelerek ama eklemeyi unutmuşum

buda uyku setimiz

çok ilginç tecrübeler yaşıyorsun canım benim ya ay o anı görsem korkardım herhalde:)

kizlar doguma hazirlik kursuna giden var mi ? ben en kisa zamanda baslamak istiyorum, kurslara bakiyorum... ya da hamile yogasi yaptiran bir yer bakiyorum. giden var miii ???

çok ilginç tecrübeler yaşıyorsun canım benim ya ay o anı görsem korkardım herhalde:)

ya aslında memnunum halimden yani korkak tedirgin olmak bana göre değil galiba çok girişkenim ayrıca yani hırslıyımda ne bileyim

nerde bilmediğim görmediğim şey ben orda

bu arada kızlar doğumdan sonra göğüslerinizde yara olursa hatta olmadan önce sodalı suyla yıkamak iyi geliyormuş

nefes darlığı,mide yanması,bel ağrısı hepsi mevcut artıkkgece acıksam da inatla yemiyorum,önceden uyuyamazdım ama artık kontrol ediyorum kendimisen de düşünmemeye çalış geceleri...

Bu hafta yemedim hep kısıtladim kendimi hamileyken cok yer insan ama ben hamile kalmadan önce daha cok yiyodum ve zayiftim :) Simfi masallah su icsem yariyo neyse artik dayancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…