2014 Şubat Anneleri

hoşgeldin lepi yoktun sanki sabah beridir
benimde bu yeni kan ilacı sanki öyle diğer kan ilacım rahatlatıyordur wc olayını ama bu sanki daha çok kabız etti bilemedim :26:

doğumdan sonra da verilebiliyor bu kez emzirme süresi için teyzeme benzeri bir kaç ilaç verdi doktor

inşallah bana vermez doğumdan sonra uzun süre doktoru görmek istemiyorum açık açık desem mi böyle
haha o an diyebilirsin
lohusa olcan nasılsa sonradan lohusaydım aklım başımda değildi dersin

hoşgeldin lepi yoktun sanki sabah beridir
benimde bu yeni kan ilacı sanki öyle diğer kan ilacım rahatlatıyordur wc olayını ama bu sanki daha çok kabız etti bilemedim :26:

ivit yoktum yeni geldim:)
iki hafta kadar içmedim ben hapı
bi rahattım bi rahattım
başladığımın ertesi günü kabız etti şişrdi beni gene
tartılar fazla gösterio birikimlerim sayesinde
eskiye dön sen olmadı
bana tek yarayan şuan kullandığım hap malesef zaten kabızlık eskiden beri var ama hapla katmerlendi

selam kızlar ..aranıza katıldığım için memnunum.. çok güzel paylaşımlarınız var..3. bebeğimin cinsiyetini soran arkadalarım olmuş. doktorlar erkek diyorlar bakalım hayırlısı inşallah..sormak istediğiniz sorularınız olursa yardımcı olurum her konuda..tabi oğlumdan fırsat buldukça cevaplamay çalışırım..herkese hayırlı akşamlar canlarıım..

nefes darlığı,mide yanması,bel ağrısı hepsi mevcut artıkkgece acıksam da inatla yemiyorum,önceden uyuyamazdım ama artık kontrol ediyorum kendimisen de düşünmemeye çalış geceleri...

ah ya düşünmemek mümkün mü geçen yemiycem dedim ki gündüz vaktiydi kilolar aldı başını gidiyor diye 1 saat dayanabildim sonrası malum kusma baygınlık hissi falan cidden yemeye ihtiyacımız var sanırım

ben bu demir ilacını hiç düşünememiştim bir hafta kadar kullanmadım ne kadar rahattım şimdi gene kabızlık şişkinlik

sizin sezeryan olursa kova burcu, normal olursa balık burcu olma ihtimali var ozaman:)
bu arada bir sey duydum tv. de astrolog söylemiş, (tabi inanan-inanmayan herkesin kendi fikri) güneş tutulması yeni oldu biliyorsunuz ve akrep burcunda gerçekleşmiş, bizim bebişler de anne karnında güneş tutulmasını yaşadıkları için kişilik olarak güçlü ve hırslı bir karakter yapısı taşıyabilirlermiş.

canım mideye dair ne şikayet ararsan bende mevcut. bulantı, ekşime, yanma, kusma vs.. doktorundan mide koruyucu şurup isteyebilirsin ben kullanıyorum rahatlatıyor.. dediğiniz gibi soda çok iyi geliyor yalnız şişme varsa ayakta elde soda içmeyin çünkü soda şişiriyor...kuruyemiş tavsiye edrim kesinlikle bana iyi geliyor. ayrıca çiğ soğan-sarımsak-domates de yememeye çalış, çok fena azdırıyor, meyvelerin (elmanın-armutun vs) kabuklarını da soyarak ye , inş. rahatlatır biraz

hakikaten 4.700 bebeği nasıl normal doğurmuş ayol, 41 kere maşallah:)
4 kilo üstü olunca doktorlar korkuyor sezeryana alıyor normalde. ama belki de bebeğin kafa çapı önemlidir, kafa çıktıktan sonra vücut daha rahat çıkıyor ya:)

Hepsi çok güzel canım güle güle kullanın

Güzel haberlerle gel inşallah

O el uyuşması ne gıcık bişeydir ya bende de var kavrayamıyorum bazen elimdekileri

kızlar geçen hafta gittiğim muayene 26 haftalıkken kızım
ancak ekleyebildim

Eki Görüntüle 851602

oy maşallah ya

Maşallah demekten artık yoruldum valla çok güzeller ama çook

hakikaten 4.700 bebeği nasıl normal doğurmuş ayol, 41 kere maşallah:)
4 kilo üstü olunca doktorlar korkuyor sezeryana alıyor normalde. ama belki de bebeğin kafa çapı önemlidir, kafa çıktıktan sonra vücut daha rahat çıkıyor ya:)

sağol tatlım

canım kafada kolay çıkıyor aslında çıkarken kafa henüz parçalı zaten taş gibi değilki esnek yapıda bıngıldak dediğimiz olay yani esniyor kemikler birbirine geçiyor adeta sonra eski haline dönüyor birde ilk çıkınca zati sivri oluyor kafaları

Abim 4 300 normal doğumla olmuş canım ve boyun damarları ezilmiş eğer kafadan bele kadar alçıya alınmasaymış gitgide belinden sağa doğru yamulacakmış o yüzden ben çok korkuyorum iri bebek olursa normal yapamam diye ki doktorumda 4 kilo ve üstüne riske girmemem hayatta Allah korusun dedi bilemiyorum :18: ama sırf normal doğurabilmek içinde riske girmenin alemi yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:

evet bende 4 üzeri derse zorlanırım açıkcası yani iki kez düşünürüm umarım öyle çok iri bir bebek olmazlar ya
sende diyabet çıktımı adalyy sende 50 likten kalmıştın çünkü 100 lük sonucun ne oldu ?

eğer diyabet çıakrsa malesef bebek 4 üstü olabilir

hoş usgde gerçek sonuçlar çıkmayabiliyor bana oğlum için iri iri dediler 3600 gr doğdu onların hesabına 3900-4000 gr dı ama

4 küsür kilo olması çok zor bizim bebeklerin ya kaldı 2,5 ay ne zaman 2*3 kilo alacaklar hiç sanmam 3 kilo ancak olurlar gibi geliyor yada 3,5 olsun maxımum

şekerden dolayı da kilolu olmasını istemem

teyzemde çıktı şeker kesinlikle çok dikkatli ol kilolu diye sağlıklı anlamına gelmiyor sonucu ölüm bile olabilir demişti / Allah korusun / kaç ay şekerini ölçtü neyseki sorun olmadı

Son düzenleme:

Malesef 100 lük şekerim de yüksek çıktı canım bir hafta deneme diyeti verdi ben salak gibi son üç gün deli gibi portakal mandalina yedim tabi kilo da var uçtu şeker sonucu doktoru bu yüzden bebeğin 4 kilo üzeri olabileceğini söledi şimdiden haftası da kilosu da önden gidiyormuş korktum açıkçası.

Benim büyük ihtimalle şekerden dolayı gereksiz bir kiloda doğacak ama Allah büyük artık dikkat ediyorum :18:

Benim büyük ihtimalle şekerden dolayı gereksiz bir kiloda doğacak ama Allah büyük artık dikkat ediyorum :18:

adalyy ; kapsülle beslen dikkatli ol valla evini basarım sağlıkla gelsin kuşum dünyaya ondan sonra ne isterse ye ...
strese sokma beni çat diye doğururum

1 hafta şekerini ölç falan demedi mi ? açlık tokluk şekeri

kızlarrr yokmu mide yanması yaşayannnn

Mide ile ilgili aklına gelebilecek her sorunu yaşıyorum canım. Hamileliğimin ilk 3 ayında hiç bulantım olmamıştı ama son 15 gündür rutin bir gece çıkarması yaşıyorum. Berbat bişey. Oturarak uyuyorum artık. Eh tabii bu da sırt ağrılarımı dayanılmaz hale getiriyor. Son 3 ... Dayan diyorum kendime... Gaviscon şişesi çantamda, iş yerinde, evde... onunla bütünleştim artık

Canım benim de 50 lik 191 çıkmıştı. 100 lük yüklemede de durum pek iç açıcı değildi. 1. saatte 158 2. saatte 171 çıktı. Dr sınırdasın deyip diyet verdi ama açıkcası pek uymuyorum diyete. İnsülin falan başlarsa da kullanamam zaten. Çünki artık karnımda veya kolumda iğne yapacak yer kalmadı Zaten kan sulandırıcı iğneler yüzünden heryerim mosmor ve topak topak şiş. Son 3 ayyyy.. Dayan diyorum kendime....

Tamam bea çemkirme dikkat ediyorum valla ayrıca sen çok konuşma bakayım öyle çat diye doğururmuş
Şeker ölç demedi pazartesi günü bakacak yine sabah 7 de açlık ölçülecek 7:30 da kahvaltı yapıcam 9:30 da yine bakılacak bir de hemoglabine bakacakmış :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…