kızçeler selaam
öğlen yemeğimi yedim yemekhanede salata vardı yiyemedim:S
az yemekle şişmeyi başardım gene
bu demir ilacı nekadar masum olsada sevemedim hep acaip edio beni kabız şiş:S
nesse son 3 ay sonra gene hapsız günler inşallah
rica ederim canım.. tarih yaklaştıkça heyecan artıyor :)TŞK ederim tatlım.evet bende öyle duydum.tahmini 11 subat sezeyan 20 den sonra olur gibi.
haha o an diyebilirsindoğumdan sonra da verilebiliyor bu kez emzirme süresi için teyzeme benzeri bir kaç ilaç verdi doktor
inşallah bana vermez doğumdan sonra uzun süre doktoru görmek istemiyorum açık açık desem mi böyle
hoşgeldin lepi yoktun sanki sabah beridir
benimde bu yeni kan ilacı sanki öyle diğer kan ilacım rahatlatıyordur wc olayını ama bu sanki daha çok kabız etti bilemedim :26:
nefes darlığı,mide yanması,bel ağrısı hepsi mevcut artıkkgece acıksam da inatla yemiyorum,önceden uyuyamazdım ama artık kontrol ediyorum kendimi sen de düşünmemeye çalış geceleri...
kızçeler selaam
öğlen yemeğimi yedim yemekhanede salata vardı yiyemedim:S
az yemekle şişmeyi başardım gene
bu demir ilacı nekadar masum olsada sevemedim hep acaip edio beni kabız şiş:S
nesse son 3 ay sonra gene hapsız günler inşallah
Canım arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sezeryanı 38. haftada yapıyorlarmış. ilk doğumda son ana kadar bekliyorlar ama 2. doğumlarda 15 gün önceden alıyorlarmış. benim doğum 28 şubat görünüyor ama sanırım 15i civarında olacak doğumum.
tam kaburgalarımın altı orta boşluk acıyor ağrıyor gibi,yanıyor da gibi ne olduğunu anlayamıyorummmsoda iyi geliyor demek ben de deneyim.önceden bu kadar olmazdı,şimdi ne yersem yiyim çok kötü yapıyorr
haha o an diyebilirsin
lohusa olcan nasılsa sonradan lohusaydım aklım başımda değildi dersin
i
canım ben silmedim valla bilmiyorum silende oluyordur belki
benim o yeni doğum yapan tanıdğım kremleri doğumdan önce kullanmaya başladı ben ona hastane gittiğimde dedimki soğan sür yok yok dedi bu kremler yeni çıkmış en iyisinden dedi yanında arkadaşıda vardı dediki bana soğanmı kaldı ayol dedi küçükseyerek (kendisi avukatta) beni horladı aklınca
bi duydum 4 gün sonra göğüs uçları yara olmuş meme veremiyormuş
ay maşallah ya bunu normal doğurdu diyorsun ayyyyyyyyyyyy
vallahi bravo onada ona doğum yaptıran doktorada bak bu bana güç verdi hayır doktor iri bebek dese yinede normal dicem ozaman
Eki Görüntüle 851321 Eki Görüntüle 851322 Eki Görüntüle 851323 Eki Görüntüle 851324 bunları aldık kızlar hepsine 90 tl verdim :)
Merhabalar güzel anneler...
Geç saatte yazıyorum ve siz yoksunuz farkındayımama uykum kaçtı yorgunluktan napayım..
Yorgunluktan diyorum çünkü oğluşun alışverişini yaptık bugün.
Bir kısmını da sonra alıcaz.
Anladım ki herşey bi günde toptan alınmıyormuş
aldıklarımı ekleyeceğim en kısa zamanda. Öyle yorgunum ki şu an.. Bir ben mi bukadar hantallaştım?
En önemlisi yarın ayrıntılı (4D) ultrasonumuz var.
Saat 16.30'da ama erken çıkıcaz ki hastaneyi bulabilelim
sonuçları inşallah mutlulukla paylaşacağım o temiz sonuçları yazmayı nasip eder Allahım..
Heyecan zirve...
Dua ve iyi dilekleriniz bizimle olsun..
Akşama doğru mutlaka online olurum..
Öpüyorum sizleri
günaydın kızlar ben 8bucukta gittim saglık ocana açlık şekerim 82 çıktı 50lik şeker yüklemesinden 1 saat sonra malesef 172 çıktıben açlıktan korkuyorum ama yüklemeden sonra çok çıktı doktor muhtemelen tekrarını ister kendi kadın doum doktorunla bi görüş dedi sanırım 75 lik yapıcaz ekmekten nişastalı şeylerden uzak dur dedi bende 5-6 . ayıma kadar hiç tatlı koymadım ağzıma tiksindim tatlıdan ama gel gelelim bayramdan sonra krşzlerim tuttu çukalatasıydı pastasıydı attlısıydı yedimde yedim en son zaten sütlac tulumba yedim dün akşam tatlı kurabiyeler bisürü hurma yedim çıkmasında nabsın püff
ama şeker yüklemesinde hiç zorlanmadım yani ben cay bardandaki caya 7 küp şeker atıyorum hoşuma bile gitti yaniarada bekşicem 1 saattede kan aldı tsh içinde kan verdim idrarıma baktı bişi cıkmış anlamadım bol su iç dedi sonra kiloma baktı tansiyonumu ölçtü başta ölçemedi çok düşüktü sonra 9-7 çıktı başkaaaa hı bide kalbini dinledi yedi şekeri bak nasıl kıpır kıpır dedi kalbini dinlicek bi ore bi bure kayıyo zor dinledi
bide sol elim akrımcalanıyodu ve avcumun içinde şişlik var damar gb morarıyo bazen ödem var dedi kadın dogum doktoruna danış dedi öyle işte
ayın 21 inde endokrinolojiden randövü aldırdım saglık ocanda bakalım oda yüksek cıkcak muhtemelen yarın saglık ocandan alıp ögrenirim durumumu puff puffffffftatlıdan ve ekmekten uzak durcakmışım ee nişastalı şeylerdende nelerde nişasta var acaba bu sefer kadın doguma 1 ay sonra gideyim diyodum ama mecbur gitcem herelde onada yada telefonal arar sorarım artık
benimde 2 gece önce yakın arkadaşım doğum yaptı çekimlerini ben yaptım
bu tombik bebeği paylaşayım dedim sizlerle
4.5 kilo doğdu erkek cinsiyeti
Eki Görüntüle 851826 Eki Görüntüle 851827
canım ben silmedim valla bilmiyorum silende oluyordur belki
benim o yeni doğum yapan tanıdğım kremleri doğumdan önce kullanmaya başladı ben ona hastane gittiğimde dedimki soğan sür yok yok dedi bu kremler yeni çıkmış en iyisinden dedi yanında arkadaşıda vardı dediki bana soğanmı kaldı ayol dedi küçükseyerek (kendisi avukatta) beni horladı aklınca
bi duydum 4 gün sonra göğüs uçları yara olmuş meme veremiyormuş
ay maşallah ya bunu normal doğurdu diyorsun ayyyyyyyyyyyy
vallahi bravo onada ona doğum yaptıran doktorada bak bu bana güç verdi hayır doktor iri bebek dese yinede normal dicem ozaman
sağol tatlım
Hepsi çok güzel canım güle güle kullanın
Güzel haberlerle gel inşallah
O el uyuşması ne gıcık bişeydir ya bende de var kavrayamıyorum bazen elimdekileri
oy maşallah ya
Maşallah demekten artık yoruldum valla çok güzeller ama çook
canım kafada kolay çıkıyor aslında çıkarken kafa henüz parçalı zaten taş gibi değilki esnek yapıda bıngıldak dediğimiz olay yani esniyor kemikler birbirine geçiyor adeta sonra eski haline dönüyor birde ilk çıkınca zati sivri oluyor kafalarıhakikaten 4.700 bebeği nasıl normal doğurmuş ayol, 41 kere maşallah:)
4 kilo üstü olunca doktorlar korkuyor sezeryana alıyor normalde. ama belki de bebeğin kafa çapı önemlidir, kafa çıktıktan sonra vücut daha rahat çıkıyor ya:)
sağol tatlım
canım kafada kolay çıkıyor aslında çıkarken kafa henüz parçalı zaten taş gibi değilki esnek yapıda bıngıldak dediğimiz olay yani esniyor kemikler birbirine geçiyor adeta sonra eski haline dönüyor birde ilk çıkınca zati sivri oluyor kafaları
Abim 4 300 normal doğumla olmuş canım ve boyun damarları ezilmiş eğer kafadan bele kadar alçıya alınmasaymış gitgide belinden sağa doğru yamulacakmış o yüzden ben çok korkuyorum iri bebek olursa normal yapamam diye ki doktorumda 4 kilo ve üstüne riske girmemem hayatta Allah korusun dedi bilemiyorum :18: ama sırf normal doğurabilmek içinde riske girmenin alemi yok diye düşünüyorum
evet bende 4 üzeri derse zorlanırım açıkcası yani iki kez düşünürüm umarım öyle çok iri bir bebek olmazlar ya
sende diyabet çıktımı adalyy sende 50 likten kalmıştın çünkü 100 lük sonucun ne oldu ?
eğer diyabet çıakrsa malesef bebek 4 üstü olabilir
hoş usgde gerçek sonuçlar çıkmayabiliyor bana oğlum için iri iri dediler 3600 gr doğdu onların hesabına 3900-4000 gr dı ama
4 küsür kilo olması çok zor bizim bebeklerin ya kaldı 2,5 ay ne zaman 2*3 kilo alacaklar hiç sanmam 3 kilo ancak olurlar gibi geliyor yada 3,5 olsun maxımum
şekerden dolayı da kilolu olmasını istemem
teyzemde çıktı şeker kesinlikle çok dikkatli ol kilolu diye sağlıklı anlamına gelmiyor sonucu ölüm bile olabilir demişti / Allah korusun / kaç ay şekerini ölçtü neyseki sorun olmadı
Benim büyük ihtimalle şekerden dolayı gereksiz bir kiloda doğacak ama Allah büyük artık dikkat ediyorum :18:
kızlarrr yokmu mide yanması yaşayannnn
Topiğin en şekerli annesinden selam herkeseeeforuma çok girmiyorum oyüzden geçmişi okuyamadım ama benden başkada insiülin alan yok sanırım. normal değerlerin 140 olduğunu yazanlar olmuş ama gebe olmayanlarda 140 gebelerde 125in altı olması gerekiyor dedi bana da dahiliye doktorum. açlıklar 95 altında olmalıymış. Kafam karıştı biraz ama benim diyete rağmen tokluklarım 160-200 civarına çıkıyor. 2 gündür sadece akşam 10 da insülin yapıyorum yarında her öğün öncesi olan insüline başlayacaz.
adalyy ; kapsülle beslen dikkatli ol valla evini basarım sağlıkla gelsin kuşum dünyaya ondan sonra ne isterse ye ...
strese sokma beni çat diye doğururum
1 hafta şekerini ölç falan demedi mi ? açlık tokluk şekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?