- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
hahahah seni görünce kaçtılar aga![]()
Kro olduğum için mi deli olduğum için mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah seni görünce kaçtılar aga![]()
Kro olduğum için mi deli olduğum için mi![]()
zaman bi geçse çabucak . doğum yaklaşssa her an bekliyo olsak :)
merhaba inş. bende şubat annesi olacağım.Benim hamileliğim biraz zor gidiyor.1 aydır yatıyorum ve iğne oluyorum ve çok korkuyorum bbeğime birşey olacak diye.Aranızda hamileliği sırasında yatanlar var mı..
Allah yardımcın olsun dona.İnşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu.Benim hatırladığım taube var.Oda her gün iğne vurunuyor![]()
kizlaar daha once konustunuz mu bilmiyorum, aranizda baby shower yapmayi dusunen var miii ?? neler yapacaksiniz ?? ben arastirmalara basladim yavastan![]()
mustafa kemal koyacağım nasipse kuzum
günaydınnnnnn
umarım düşer yaaa.daha kontrole 9 gün var
bizim hastanede daha bişi yok.şeytan kulağına
tatlım çok geçmiş olsunnn.ben gebeliğin başından bari senin diyet listene benzer bir listeyi uyguluyorum sıkma canını
krocummmmmm hoşgeldinnnnnn
güle güle kullansın paşaaaaa
aynen yaaaaa![]()
kizlaar daha once konustunuz mu bilmiyorum, aranizda baby shower yapmayi dusunen var miii ?? neler yapacaksiniz ?? ben arastirmalara basladim yavastan![]()
Ben bayılıyorum bu tarz kutlamalara ama, benım cevrem oldukca gerı kafalı oldugndan yadırganmak ıstemıyorum o yuzden esıme soylemedım bıle... daha dun kayınvaldemın arkadası ne kadar cok alısverıs yapıosundogmamıs cocuga bu kadar alınmaz sonra uzulursun dedıııkaynvaldemde evett bı dogsun zaten bız gıder herseyını alırız dedı tastıkledııııı sonrada k.v mın arkadası zaten gelen hedıye getırcek bence masraf etme dedııı.. bende dayanamadımmm gelenın elıne mı bakayımm ne getırmıs dıe dedım
sınırım oynadı. yanı canmm benım cevrem boyleyken bıcok sey ıcımde kalmaya musaıt.. ama boyle bı hevesın varsa aıle ve ortamında uygunsa yapp tabıı.. bende soruna cvp verrken ıcımı doktumm :)
Meraba,
Lütfen şeker ve diyeti kafana takma ben 26 senedir şeker hastasıyım ve günde 4 kez iğne olup defalarca da parmak uçlarımdan şekerimi ölçüyorum.. şükret senin ki geçici bir durum... ben hamilelik öncesi ve hamileliğimde hep dikkat edip, heran acaba ona zarar verir miyim diye düşünüyorum.. aklım fikrim bebeğimde.. sende ne olur stres yapıp üzülme stres şekeri tetikler... sadece birkaç ay daha yediklerinedikkat etve yürüyüş yapmaya özen göster..
ben yapıcaktım ama çıkan fiyattan dolayı vazgeçtim çünkü daha önemlileri hastane odası süslencek mevlüt yapılcak bebeş şekeri hastanede dağıtılcak hediyelerim fln hepsi ağır gelicek diye vazgeçtim
Canim cok gecmis olsun. Daha yeni gördüm mesajini.
Kesinlikle moralini yüksek tut. Diyetle kontrol altina alinmayacak birsey degil bu.
İnsan ister istemez sarsilir. Ben daha baktirmadim sekerime. Sabahlari bal vazgecilmezim. Diyorum seker cikarsa naparim. Ama elbet allah sabrini verir. Verecektir. Onemli olan kuzularimizin sagligi. Canini sikma hic. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
ayy keşke ya
doğum çantası kapıda beklese alıp çıksak eve bebeğimizle dönsek![]()
günaydın kızlar![]()
ben nezle oldum yine burnum tıkalı vicks sürüyorum bi zararı yoktur demi tamamen kapandı burnumdan nefes alamıyorum hiç![]()
kızlar bizim ofiste hasta olanlar ne yazık ki gelip hastalıklarını bulaştırmaya çalışıyorlar, bir rapor alıp eve gidiyim kimseye de bulaşmasın diyen yok. dolayısıyla yanımdaki kişiden geçtiğini düşündüğüm hastalık beni biraz salladı.çarşamda akşamı eve gittiğimde bademciğimden biri şiş gibiydi yutkunma zorluğu vardı, hemen sarmısağı kesip sürdüm, birkaç diş sarımsağı da ezip yuttum. bir çorba yaptım onu içtim ve direkt 9'da yattım. tabi gece iki defa sırılsıklam terledim üzerimi deiştim filan...sabah olunca hemen doktora gittim, baktı "ciddi deil ama farenjit olmuş 2 gün rapor yazıyorum dedi".dedi. zorda kalırsa diye panadol adlı ilacı yazı ama almadım ben. neyse 2 gün evde mis gibi dinlendim. cumartesi günü de 100'lük şeker yüklemesi vardı. sabah 08.30'da eşimle gittik, koluma damar yolu açıldı, açlık alındı, 100 ml'likl glikosol şurubu içtim, ama resmen fenalaştım bir ara. gittim bir dolandım geldim, midem bulandı, çıkarsam her şey boşa gidecek. neyse 1. saat, 2.sat ve 3. saat değerleri alındı. eve gittik, kahvaltı yaptık. sonra eşim 2 gibi sonuçları almaya gitti ve şokkk. açlık 78, 1.saat 210, 2. saat 158, 3.saat 106. yani olay şu ki 2 değer ve üzeri sınırın üstünde çıkarsa endokrinoloji uzmanına görünüp diyete başlıyorsun. ve ben 2. saat değeri 155 olması gerekirken 3 puanla kaybettim. resmen sınav gibi.2. saat değeri de max. 185 olmalıymış. neyse moral bozuldu tabi benim ağla ağla...hemen bize önerilen endokrinoloji uzmanına gittik, randevusuz filan...adam neyse binbir naz niyazla kabul etti, benim acele etmemin sebebi de "adam baksın ne olacaksa olsun bir iki gün daha bu stresi çekmeyeyim." neyse b.k suratlı herif baktı, 3 tane daha kan testi istedi. sabah zaten 7 tüp kan vermişim. 3 tüp de orada aldılar. bir hemşire çağırdı haftalık olarak nasıl şekerimi ölçeceğimi gösterdi, freestyle diye dünya pahası bir alet yazdı reçeteye onu aldırttılar. her gün 6 defa açlık ve tokluk olmak üzere şeker ölçüyorum. dün başladım. değerler iyi çıkıyor çok şükür. bir de diyetisyene yönlendirdi, ona da 130 tl bayıldık, kurumum ödemiyor onu tabii. bir diyet verdi tam evlere şenlik bakın ekliyorum buraya. diyetisyen benim halimi görünce teselli etmek isterken ben iyice salya sümük ağlamaya başladım orada. eşim de kahtoluyor tabii o halimi görünce. bir hafta boyunca çıkan değerleri kaydedip cumartesi göstereceğiz doktora. sonra duruma göre diyetisyen biraz daha farklı bir diyet verecek.yalnız yine muayene ücreti 130 tl isterse gitmem o kadına.soyguncular resmen. işte artık çıktık hastaneden benim moral yerlerde, bir de eşimin park ettiği yerde arabamıza sürtüp geçmiş kırmızı bir otobüs ya da dolmuş onu görmeyelim mi? kaçmış gitmiş tabii pislik...Allah bize yaptığının bin katını versin ona...ben yine ağlamaya başladım iyice sinirlerim boşaldı. "nerden geldik buraya, arabamız mahvolmuş" diye...sonra eve gittik, erkek kardeşim var o uğradı bize, sağolsun moral verdi, arabadan da anlar, "ben yaptırırım" dedi. tabii benim olayı duyan arıyor, eşimin ailesi, bizimkiler...annem de hala memlektte 2 haftadır, büyükbabam ameliyat oldu ona bakıyor. neyse çrş günü gelecek inşallah.eşime hiç kimseyle konuşmak istemediğimi söyledim, o konuştu artık ...ben tabi arada ağlama krizlerine giriyorum zor sakinleşiyorum.eşim de benden bin beter. neyse artık pazar sabahı biraz iyileştim, diyete uygun kahvaltı yaptım, yoga dersine gittim çok rahatladım orada. dün iyi geçti çok şükür. bu haftayı da sağ salim atlatmak istiyorum. moral çok önemli kızlar, moralinizi ne olursa olsun yüksek tutmaya çalışın benim gibi yapmayın siz...
merhaba inş. bende şubat annesi olacağım.Benim hamileliğim biraz zor gidiyor.1 aydır yatıyorum ve iğne oluyorum ve çok korkuyorum bbeğime birşey olacak diye.Aranızda hamileliği sırasında yatanlar var mı..
aralık annelerine baktım 30. haftada nst bağlayıp kontrol etmişler acaba bize de yapacaklar mı ?
benim haftaya 30. haftam artık gittiğim de bakarsa bakar herhaldeşu NST çok merak ediyorum kesin korkarım ben