merhaba hanımlar,
ben de bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım

bütün haftasonu halsizlik vardı zaten. gelişini bekliyordum adeta. çok hafif de baş ağrısı var. inşallah daha kötüye gitmez.
canım çok geçmiş olsun. ben son gidişimde doktora sordum. benim de hasta oldum mu hep burnum tıkanır ve normalde hep sprey kullanırdım. kullanabileceğim sprey var mı deyince "sterimar" dı yanlış hatırlamıyorsam öyle bir burun spreyi varmış. deniz suyu olduğundan rahatlıkla kullanabilirsin dedi. bi sprey daha önerdi ama onu 2-3 günden fazla kullanırsan bebeğe zarar verir deyince hiç adını bile tutmadım aklımda.
çok geçmiş olsun tatlım. ne güzel söylemişsin önemli olan moral diye. ama şöyle bir geçmişten şu ana göz atınca moralin de yükselmiş gibi hissettim. sen zaten yediklerine dikkat eden bir insandın. belki şu ölçümler bir süre zorlayacak ama sadece 3 ay ve bebeğin ve senin sağlığın için. işe bir de iyi yönünden bak, biz kilo vermekle uğraşırken senin böyle bir derdin olmayacak belki de

tanıştığım ve hamileliğinde şeker çıkanlardan hep bunu duydum. ama moralinin yüksek olması tabii ki bu süreçte çok önemli. tekrar çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım. inşallah bebeğini zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
ben pek yapmayı düşünmüyorum canım. öyle bir hevesim yok. ama senin varsa ve ortamın uygunsa içinde kalmasın. ve bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor, o yüzden kendin ne istiyorsan öyle yap. şimdiden kolay gelsin