2014 Şubat Anneleri

tamam teşekkür ederim ikinize de....aklımda olsun da alayım bari lansinoh....bebe yağı var zaten evde...kullanayım en iyisi..

bende mi lansinoh kullanmaya başlasam internette 38. hafta diye okumuştum ondan başlamadım
ama şimdiden önlem almak lazım

ilk emzirme biraz zor oluyor normal doğum da nasıldır bilmiyorum ama sezeryan da sağa sola dönmek zor oluyor
hemşirelerde beden komple sağa dön öyle diyor teyzemi görünce korktum inşallah bizim için sıkıntı olmaz.

bu gece rüyamda kızımı emzirdim bol bol ilk kez güzel bir rüya gördüm

Son düzenleme:
orası öyle kimseyi takmamak lazım ama insan işte takılıp kalıyosun:) bide ilerde dalga geçerler deyince hmen değişiyor fikrim:)

Dalga geçme konusunda da haklısın ama hiç hayal edemeyeceğimiz şeyler de bulup dalga geçebilirler yine de. Ne bileyim düşünüyorum acaba zamanında öykü adı için de böyle şeyler söyleyenler olmuş mu diye. Ama ne olursa olsun bana masal adı çok romantik geliyor:))

ben de son bir ay kala diye okudum,burda da birisi demişti hatırlayamacağım ama o da öyle demişti....öyle olunca alacakken vazgeçmiştim...eczanede de küçücük olanı vardı,büyüğü yokmuş ben de almamıştım....başka yerden büyüğünden alayım bari..

Doğumdan sonra da kullanacağımız için büyük almak avantajlı

biz de isim konusunda aslında bir karar verdik ama soranlara daha düşünüyoruz diyoruz salak salak yorumlar olabiliyor çünkü sana ne yani senin çocuğuna mı koyuyoruz ismi sanki valla dövesim geliyo benim üzerine vazife olmayan konularda ahkam kesenleri...
dalga geçmeye gelince herşeyle geçilecek bir dalga bulur bizim milletimiz.. sadece telaffuzunda sıkıntı olmamasına dikkat ediyoruz.. telefonda falan ben hep adımı kodlamak zorunda kalıyorum farklı erkek isimleri falan yazılabiliyor yoksa masal ismi çok güzel bence buarada biz de rüya düşünüyoruz önümüzdeki günlerde değiştirmezsek

az önce milupanın sitesinde okudum bende....aynısı yazıyordu...sor bakalım....

Aynen ya sanki onların çocukları. Takmamak lazım. Bir de herkes her ismi beğenmek zorunda değil zaten ama biz bunu seçmişiz, fikrini sormadıysak eğer saygı duy. İlla yorum yapmak zorunda değilsin ki.
Biz de fazla türkçe karakter olmasın diye çok isim eledik. Mesela ben kendi mail adresimi falan da birine söylerken hiç zorlanmıyorum, eşim de öyle. İkimiz de mesela ışıl adını çok beğendik ama çok da zorlanırmış gibi geldi, 4 harfli bir ismi olacak 3 ü türkçe karakter.

Bu arada rüya ismi de çok güzel bir isim. O da romantik:) ben şimdi telden girdiğim için böyle maşallah falan yapamıyorum ama maşallah yani:)

az önce milupanın sitesinde okudum bende....aynısı yazıyordu...sor bakalım....

Hmm bak onu görmemiştim. Ben bu durumu öğrenince yazayım hemen. İşe yarıyorsa boşu boşuna para vermeyelim.

Kızlar ya bir de aklıma takıldı. Dün kv yle konuşuyorduk. İlk çocuğunun hareketlerini hiç hatırlamadığını, belki de hissetmesiğini, ikincide de rahatsızlık duyduğunu söyledi. Son zamanlar artık iyice büyüyünce çok rahatsız olmuş, onu hissetmiş. Mümkün mü ki hiç hissetmemek ya?

o zamanlar bebekten mi nereden geliyor anlayamamıştır bence
bide her bebek yada her kadın aynı olmuyor bebek az hareketli oluyor yada kadında kilo fazla oluyor.

benim doktorum ilk ayımda söylemişti kilodan dolayı son ayda hisseden bile var diye

senin son adet tarihin kaç canım günümüz aynı ikimizin

slm cicis anneler benim kizim dört gündür cok asada tekme atiyor canim cok yaniyor sizinde öyle oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…