- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
slm cicis anneler benim kizim dört gündür cok asada tekme atiyor canim cok yaniyor sizinde öyle oluyormu
o bile aynı bebek gelişimi de demek aynı gidiyor seninde kızdı galiba
Ocak 20 den sonra her an gelebilir demişti doktor ama bu gittiğimde yine soracağım bakalım ne diyecek
benim doktorumda aynısını söyledi caanım ocak 20 enson şubat 5 dedi canım evet kız benımkı senin ne cinsiyeti
slm cicis anneler benim kizim dört gündür cok asada tekme atiyor canim cok yaniyor sizinde öyle oluyormu
Günaydın kızlar.....nasılsınız?erkenciyim bugün.eşimin erken gitmesi gerekiyodu işe.sen uyu yürüyerek gidersin dedi.yok yokkkk dedim dünkü yürüyüş maceramdan sonra erken kalkarım ben sen bırak beni dedim
maşallah serpilim
günaydın kızlarr
istanbulda hava pırr diye değişti kapalı soğuk bi hava var artık
yarın bebişimi görcem inşallah güzel büyümüştür aslanım yiğidom
he bi de biraz alışveriş yaparım hazır toktora gitmişken boş dönmek olmaz
günaydın kızlar nasılsınız bugün. sabah sabah krampla uyandım.hemen sarıldım magnezyuma.ama nasıl bi sancıymış öyle o kramp.
gunaydın canlar
nasılsınız
uykusuz bir gece geçirdim saat 2,30 civarı uyumuşum sanırım ve sabahta uyuya kalmışım geç geldim işe hala sersem gibiyim
bugün yapmam gereken işler var fakat yapacak bir ben yokum
nolcak böyle bilemiyorum
sizler iyisiniz umarım
Kasım annelerine baktım. gögüs ucu çıkarıcı kullanmak zorunda olanlar olmuş aklıma takıldı benimde gögüs ucum küçük alsam mı ki ?
yoksa çıkar mı acaba ?
Kızlar ya bir de aklıma takıldı. Dün kv yle konuşuyorduk. İlk çocuğunun hareketlerini hiç hatırlamadığını, belki de hissetmesiğini, ikincide de rahatsızlık duyduğunu söyledi. Son zamanlar artık iyice büyüyünce çok rahatsız olmuş, onu hissetmiş. Mümkün mü ki hiç hissetmemek ya?
o zamanlar bebekten mi nereden geliyor anlayamamıştır bence
bide her bebek yada her kadın aynı olmuyor bebek az hareketli oluyor yada kadında kilo fazla oluyor.
benim doktorum ilk ayımda söylemişti kilodan dolayı son ayda hisseden bile var diye
İşe giderken yürümek zor oluyorda dönüşte yürüyebilirsin çıtırım öperim kocaman
görüş günü geldiiiiiii hayırlı haberlerle inşallah canım alışveriş yapmadan da olmaz insanın sinir oluyor valla
kıyamam geçmiş olsun kuzum benim de sağ bacağım sürekli üstüne yattığımda feci uyuşuyor ne olacak bilmem
Allah kolaylıklar versin bbilimim uykusuz iş yapmak berbattır bilirim
sıpaydim geçen doktorda göğsümü açtım kaşınan ve pul pul dökülen bölgeyi göstermek için, göğsümün ucunun iri olduğunu söyledi doktor.Bu iyi bir şey mi dedim.Bilemeyiz kimi bebek minik göğüs ucu sever dudak ucuyla emer kimi bebek damakla kavrar geniş büyük göğüs ucu sever dedi.Artık sanırım bebeğe kalacak o tercih :26:
Hiç hissetmemenin mümkün olduğunu sanmıyorum canım ama geç ve az hissetmiş olabilir kv
Kolay gelsin canım...selam kızlar işlerim çok fazla kalamıcam ama şunu yazayım dedim
dün milupadan numune gelmediğini söylemiştim
birde baktımki az önce iki tane birden paket geldi milupadan
sanırım kulakları çınlamış
oysa ben üye olalı çok fazla oldu gebeliğimi ilk öğrendiğimde üye olmuştum
sağolsunlar geç oldu ama güç olmadı
sıpaydim geçen doktorda göğsümü açtım kaşınan ve pul pul dökülen bölgeyi göstermek için, göğsümün ucunun iri olduğunu söyledi doktor.Bu iyi bir şey mi dedim.Bilemeyiz kimi bebek minik göğüs ucu sever dudak ucuyla emer kimi bebek damakla kavrar geniş büyük göğüs ucu sever dedi.Artık sanırım bebeğe kalacak o tercih :26:
Gerçi o zamanlar böyle şeyleri konuşmuyorlarmış bile belki de dediğiniz gibi nerden geldiğini anlamıyordur hareket varsa da.
Ama kızlar valla teknoloji falan bazen fazla pimpirikli yapıyor insanı ama şanslıyız yine de. Benim eşim makat gelişli doğmuş ve doğum sırasında anneyi mi kurtaralım bebeği mi muhabbetlerini duymuş kv. O zamanlar ultrason falan yaygın değil tabii. Şimdi çok şükür böyle durumlar yok. Önceden her şeyin önlemi alınıyor.
selam kızlar işlerim çok fazla kalamıcam ama şunu yazayım dedim
Kolay gelsin canım...
Ay bana da gönderecekler mi acaba? Çok heyecanlı:))
selam kızlar işlerim çok fazla kalamıcam ama şunu yazayım dedim
evet 3 tane numune mama var zaten, ben zaten mama sevmiyorum fakat yinede dursun bir kenardaben açamam diyorum ama doktor daha özel yerlerimi gördü zaten
aman neyse bakalım bizimki memnun kalacak mı daha doğmadan anasını beğenmezse bozuşuruz
bende makat gelişli doğmuşum canım 3 günde doğabilmişim onun için
sezeryan falan o zaman son raddede kullanılırmış Allahtan dönmüşüm kendiliğimden
içindekiler pek işe yarayacak şeyler değil ama olsun
çantası fena değil belki kullanabilirim
ben de üyeyim herkese mi gönderiyorlar yoksa sitede biryerleri mi tıklamak gerekiyor....
ben açamam diyorum ama doktor daha özel yerlerimi gördü zaten
aman neyse bakalım bizimki memnun kalacak mı daha doğmadan anasını beğenmezse bozuşuruz
sezeryan falan o zaman son raddede kullanılırmış Allahtan dönmüşüm kendiliğimden
yollarlar herhalde canım
ben gaza gelip primayada üye oldum şimdi
ben açamam diyorum ama doktor daha özel yerlerimi gördü zaten
hatta kızlar makat gelişli olan bebekleri ebeler elini içeri sokar çevirirmiş eskiden öyle doğurturmuş
öyle derdi nenem
biri makat mı dedi :))) ben de evde doğmuşum ve makattan geldiğimi görünce ebe elini sokmuş yukardanda karnına birşeyler yapmış annemin döndürmüşler beni,zavallı annem ne acılar çekmiş yaa,sonra da uyuşturucu olmadan dikmişler ühüüü bir de kanama dursun diye içeriye pamuğu tıkamışlar tabi zamanla kan kuruyunca ve pamuğun çıkma zamanı gelince de ayrı bir işkence olmuş,yaniii eskiler ölmediyse bize hiçbişey olmaz :)))) bazen düşünüyorum şimdi bi ton vitamin hapı var,test yapıoyrlar yok şeker,yok tiroid felan,yahu bu eskilerde hiç mi tiroid ya da şeker yoktu??? maşallahları varmış tüm bebeklerin,topaç gibi vucut ve zehir gibi kafayla doğmuşlar :)
evet 3 tane numune mama var zaten, ben zaten mama sevmiyorum fakat yinede dursun bir kenarda
çantasıda kullanılabilir dediğiin gibi
Off 3 günde doğum yapmak ne demek:-O helal olsun annene!!
hatta kızlar makat gelişli olan bebekleri ebeler elini içeri sokar çevirirmiş eskiden öyle doğurturmuş
öyle derdi nenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?