2014 Şubat Anneleri

o bile aynı bebek gelişimi de demek aynı gidiyor seninde kızdı galiba

Ocak 20 den sonra her an gelebilir demişti doktor ama bu gittiğimde yine soracağım bakalım ne diyecek

benim doktorumda aynısını söyledi caanım ocak 20 enson şubat 5 dedi canım evet kız benımkı senin ne cinsiyeti

İşe giderken yürümek zor oluyorda dönüşte yürüyebilirsin çıtırım öperim kocaman

görüş günü geldiiiiiii hayırlı haberlerle inşallah canım alışveriş yapmadan da olmaz insanın sinir oluyor valla

günaydın kızlar nasılsınız bugün. sabah sabah krampla uyandım.hemen sarıldım magnezyuma.ama nasıl bi sancıymış öyle o kramp.

kıyamam geçmiş olsun kuzum benim de sağ bacağım sürekli üstüne yattığımda feci uyuşuyor ne olacak bilmem

Allah kolaylıklar versin bbilimim uykusuz iş yapmak berbattır bilirim

Kasım annelerine baktım. gögüs ucu çıkarıcı kullanmak zorunda olanlar olmuş aklıma takıldı benimde gögüs ucum küçük alsam mı ki ?

yoksa çıkar mı acaba ?

sıpaydim geçen doktorda göğsümü açtım kaşınan ve pul pul dökülen bölgeyi göstermek için, göğsümün ucunun iri olduğunu söyledi doktor.Bu iyi bir şey mi dedim.Bilemeyiz kimi bebek minik göğüs ucu sever dudak ucuyla emer kimi bebek damakla kavrar geniş büyük göğüs ucu sever dedi.Artık sanırım bebeğe kalacak o tercih :26:

Hiç hissetmemenin mümkün olduğunu sanmıyorum canım ama geç ve az hissetmiş olabilir kv

Gerçi o zamanlar böyle şeyleri konuşmuyorlarmış bile belki de dediğiniz gibi nerden geldiğini anlamıyordur hareket varsa da.

Ama kızlar valla teknoloji falan bazen fazla pimpirikli yapıyor insanı ama şanslıyız yine de. Benim eşim makat gelişli doğmuş ve doğum sırasında anneyi mi kurtaralım bebeği mi muhabbetlerini duymuş kv. O zamanlar ultrason falan yaygın değil tabii. Şimdi çok şükür böyle durumlar yok. Önceden her şeyin önlemi alınıyor.

günaydın kızlar koca evde yicek bişi bulamadım yaa

ekmek yok börek koyim dedim onuda yaktım

hala açım

isim tartışılmış benim kv nın isimden hala haberi yok duyunca kıyamet kopcak

ya şöle bişi desede eşimin yanında bende versem karşılığını çok stres atasım var ama ben doğana kadar sölemicem adını zaten merak edip sormuyorda :44:

istanbul ne güzel kış gelmiş gidip yürücem gene

selam kızlar işlerim çok fazla kalamıcam ama şunu yazayım dedim

dün milupadan numune gelmediğini söylemiştim

birde baktımki az önce iki tane birden paket geldi milupadan
sanırım kulakları çınlamış

oysa ben üye olalı çok fazla oldu gebeliğimi ilk öğrendiğimde üye olmuştum
sağolsunlar geç oldu ama güç olmadı

Kolay gelsin canım...

Ay bana da gönderecekler mi acaba? Çok heyecanlı:))

selam kızlarr dün akşam benden sonra açılmış topic :)) nabersiniz napıonuz bakalım?? kramp girenler olmuş çeken biri olarak acaip beter birşey yaa hele alt baldırım bir geriliyor anaammmm feci:))) bir iki kere de kalçamdan başlayıp tüm bacağımı yakan sinir sıkışması mı yakması mı desem öyle birşeyler oldu çok zormuş hakkaten yaa ((( neyseki haftada bir oluyor bunlar tabii zaman geçtikçe sıklıkları çoğalacakmış gibi bir his var içimde :)

ben açamam diyorum ama doktor daha özel yerlerimi gördü zaten
aman neyse bakalım bizimki memnun kalacak mı daha doğmadan anasını beğenmezse bozuşuruz

bende makat gelişli doğmuşum canım 3 günde doğabilmişim onun için
sezeryan falan o zaman son raddede kullanılırmış Allahtan dönmüşüm kendiliğimden

içindekiler pek işe yarayacak şeyler değil ama olsun
çantası fena değil belki kullanabilirim

ben de üyeyim herkese mi gönderiyorlar yoksa sitede biryerleri mi tıklamak gerekiyor....

evet 3 tane numune mama var zaten, ben zaten mama sevmiyorum fakat yinede dursun bir kenarda
çantasıda kullanılabilir dediğiin gibi

Off 3 günde doğum yapmak ne demek:-O helal olsun annene!!

yollarlar herhalde canım
ben gaza gelip primayada üye oldum şimdi

Hahaha iyiymiş valla. Dur ben de olayım:-D

hatta kızlar makat gelişli olan bebekleri ebeler elini içeri sokar çevirirmiş eskiden öyle doğurturmuş
öyle derdi nenem

hatta kızlar makat gelişli olan bebekleri ebeler elini içeri sokar çevirirmiş eskiden öyle doğurturmuş
öyle derdi nenem

biri makat mı dedi :))) ben de evde doğmuşum ve makattan geldiğimi görünce ebe elini sokmuş yukardanda karnına birşeyler yapmış annemin döndürmüşler beni,zavallı annem ne acılar çekmiş yaa,sonra da uyuşturucu olmadan dikmişler ühüüü bir de kanama dursun diye içeriye pamuğu tıkamışlar tabi zamanla kan kuruyunca ve pamuğun çıkma zamanı gelince de ayrı bir işkence olmuş,yaniii eskiler ölmediyse bize hiçbişey olmaz :)))) bazen düşünüyorum şimdi bi ton vitamin hapı var,test yapıoyrlar yok şeker,yok tiroid felan,yahu bu eskilerde hiç mi tiroid ya da şeker yoktu??? maşallahları varmış tüm bebeklerin,topaç gibi vucut ve zehir gibi kafayla doğmuşlar :)

Valla çok çekmişler ya, yazık... Ben de aynı şeyi düşünüyorum, sonra da ama onlar daha sağlıklı şeyler yiyorlardır, bizim kadar katkılı yemiyorlardır a bağlıyorum.

evet 3 tane numune mama var zaten, ben zaten mama sevmiyorum fakat yinede dursun bir kenarda
çantasıda kullanılabilir dediğiin gibi

SÜTLÜ pirinçli olanı masama koydum acıkınca kendim yerim diye

Off 3 günde doğum yapmak ne demek:-O helal olsun annene!!

o yüzden şimdi normal doğum yapmamı fazla desteklemiyor :2::2::2:

öyle derdi nenem

normal doğum istiyorum diye anlatmıyor ama kim bilir neler yaptlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…