SÜTLÜ pirinçli olanı masama koydum acıkınca kendim yerim diye
o yüzden şimdi normal doğum yapmamı fazla desteklemiyor :2::2::2:
normal doğum istiyorum diye anlatmıyor ama kim bilir neler yaptlar :26:
Valla çok çekmişler ya, yazık... Ben de aynı şeyi düşünüyorum, sonra da ama onlar daha sağlıklı şeyler yiyorlardır, bizim kadar katkılı yemiyorlardır a bağlıyorum.
anam bu kızın keçeden yaptıracağım lavanta kesesi ve kapı süsü bana pahalıya mal olacak
Allahtan 50 tane düşünüyorum.100 falan yaptıracak olsam var ya ohoooo
ne kadar pahalı yaaa
onu nasıl yicen kızSÜTLÜ pirinçli olanı masama koydum acıkınca kendim yerim diye
o yüzden şimdi normal doğum yapmamı fazla desteklemiyor :2::2::2:
normal doğum istiyorum diye anlatmıyor ama kim bilir neler yaptlar :26:
biri makat mı dedi :))) ben de evde doğmuşum ve makattan geldiğimi görünce ebe elini sokmuş yukardanda karnına birşeyler yapmış annemin döndürmüşler beni,zavallı annem ne acılar çekmiş yaa,sonra da uyuşturucu olmadan dikmişler ühüüü bir de kanama dursun diye içeriye pamuğu tıkamışlar tabi zamanla kan kuruyunca ve pamuğun çıkma zamanı gelince de ayrı bir işkence olmuş,yaniii eskiler ölmediyse bize hiçbişey olmaz :)))) bazen düşünüyorum şimdi bi ton vitamin hapı var,test yapıoyrlar yok şeker,yok tiroid felan,yahu bu eskilerde hiç mi tiroid ya da şeker yoktu??? maşallahları varmış tüm bebeklerin,topaç gibi vucut ve zehir gibi kafayla doğmuşlar :)
Haklı kadıncağız da kim bilir neler çekmiştir. Seni düşündüğünden işte hepsi.
canım ne kadara mal oluyorki birde nasıl bişi yaptırıyorsun ???
yaa speedyy hadi kız alışmamış sormuş diyelim,kızlarrrrr bir yudum kola içtim bugün bebeğim zarar görmüşmüdür diyene şahit oldum yaa :)))))))))) yani varyaa acile koş kesin tıkanmıştır diyesim geldi deee kendimi zor tuttummm....mesela ben dün doktora namaz kılıyorum bazen karnım geriliyor çok bi zararı var mıı diye sordum,hiçbirşey olmaz sonuna kadar kılabilirsin belin ağrımıyorsa bebeklik hiçbirşey yok dedi...ayy bu arada kilo almamışım bu 3 hafta içinde çok sevindim yaa :)))
wowwwwwwww baby çok para gerçekten bu güneşin içindemi olacak lavanta anlamadım ben onucanım bi kaç kişiden fiyat aldım ama dün dediğim kişi tanesini 3 tl den yaparım dedi,lavantası ve tülü de içinde...tanıdık çünkü bu arkadaş.kınamda da taç ve eldiven yaptırmıştım.diğerleri lavantası tülü hariç 200 tl dedi
bu fiyatların içinde kapı süsü yok ayrıca
Eki Görüntüle 860845
bu olacak ama bunu tülle ve lavantayla süslicek....bir de bunun büyüğü kapı süsü olacak.yine keçeden harflerle güneş yazacak,sarkıt seklinde.ve tüllü olacak.
canım bi kaç kişiden fiyat aldım ama dün dediğim kişi tanesini 3 tl den yaparım dedi,lavantası ve tülü de içinde...tanıdık çünkü bu arkadaş.kınamda da taç ve eldiven yaptırmıştım.diğerleri lavantası tülü hariç 200 tl dedi
Eki Görüntüle 860845
bu olacak ama bunu tülle ve lavantayla süslicek....bir de bunun büyüğü kapı süsü olacak.yine keçeden harflerle güneş yazacak,sarkıt seklinde.ve tüllü olacak.
slm cicis anneler benim kizim dört gündür cok asada tekme atiyor canim cok yaniyor sizinde öyle oluyormu
ya kimseyi kınamak istemiyorumda
biride kiraz yerken çekirdeğini yuttum bebeğe bişi olurmu demişti onada çok güşmüştüm
wowwwwwwww baby çok para gerçekten bu güneşin içindemi olacak lavanta anlamadım ben onu
normalde malzemesi ne kadar tutar acaba ??
yani keçe fiyatlarını hiç bilmiyorumda ben
canım bi kaç kişiden fiyat aldım ama dün dediğim kişi tanesini 3 tl den yaparım dedi,lavantası ve tülü de içinde...tanıdık çünkü bu arkadaş.kınamda da taç ve eldiven yaptırmıştım.diğerleri lavantası tülü hariç 200 tl dedi
Eki Görüntüle 860845
Dolgulu olduğu için fiyat yükseliyor, dolgusuzlar daha ucuz oluyor .)
Anoww yevrım o nasıl bir fiyat öyle ama göze güzel geliyor cidden
Dolgulu olduğu için fiyat yükseliyor, dolgusuzlar daha ucuz oluyor .)
evet canım dolgusuz olursa 100 dedi ama o da kötü duruyo yaw
evet canım dolgusuz olursa 100 dedi ama o da kötü duruyo yaw
Bu çocuk bi enteresan valla.Bir gün gece durmuyor bir gün gündüz.Oğlum bir karar versen de bende az çok çıkınca ne ayak olacağını anlayayım ama nerdee.Bayılıyor ters köşe yapmaya
Evet bunlar kadar güzel durmuyor :) Ama isim süs uyumu süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?