2014 Şubat Anneleri

Ben geldim kızlar:) :) nasıl gidiyor.bebisi neden az hissetigimi anladım inşallah. Ben tombik hamile kaldimya ondandir diyorum insallah.bugun okula yuruyerek geldim cok horuldum ama yurudum yarım st

sorma gözüm yaaa.özledim yahuuu hiç görüşemiyoruzzz
ben çok iştahsızım bu aralar.çarşamba günü görüşümüz var bebişkomu özledimmm

Ben de özledim valla. Ben acıkıyorum ama çabuk doyuyorum. Yani öyle canımın istediği kadar yiyemiyorum. Tam diyetlik durumdayım he. Doğumdan sonra da böyle olsam ne güzel olur

Biz cumartesi gördük ama özledim bilee Tekmeleriniz nasıl?

tatlım bende tekme hissi yeni başladı.karnım daha önceki ameliyatkar yüzünden hissiz.çok hoşuma gidiyor pat diye arada vuruyor

Bu arada koctastan aldigimix dolap geldi cok merak ediyorum nasil bişi. Aksam esim yorgun olmazsa kurar muhtemelen

Bu arada bir kilo verdim çok mutluyum:) dikkat ediyorum artik birsz ama genede iki gundur yedim asure:)

selam yavrular ya ben dün yoğurt yapmıştım bi de öğrenci getirmiş biraz da hazır var abowww bunları telef etmeden nasıl değerlendirebilirim direk çorba geldi önce aklıma başka ne olabilir acaba aklıma ilk siz geliyonuz soracak k. bakmayın gurbetteyim zatiii

kızlar plesanta aşağıda sorununuz falan yoksa korkmayın cinsellikten bebiklere hiç bişicik olmaz
bizde 15 gün öncesine kadar düzenli olarak oluyordu fakat 15 gündür ağrılarım çok arttı bel ve sırt ağrısı olarak ve çok yoruluyorum gün içinde o yüzden ara verdik biraz fakat bu durum üzüyor beni eşim açısından anlayışlı ama yinede o na bu kadar uzak olmak istemiyorum

oğlumdada düzenli olarak oluyordu ve ben doğumda açılmamın normal şekilde (hatta kolay diyeyim ) ilerlemesinin birazda buna bağlı olduğunu düşünüyorum
o yüzden son haftalara kadar düzenli cinsel birliktelik istiyorum ama sırf doğumum kolay olsun diye aklınıza bişi gelmesin

Kendime biraz geleyim yine gireşeceğim o işlere haydi bireeeeeeeeeeeeeeeee diyeeeeee

Ben böyle zamanlarda yemeklerin yanına bol bol cacık yapıyorum. Ya da daha çok yoğurtla yemeyi sevdiğim yemekleri. O zaman bol bol yeniyor. Hemencecik bitiyor. Ama çorba da iyi fikirmiş. Bol bol ayran da yapıp içebilirsiniz. Daha yaratıcı olamadım şu an maalesef

Yoğudun içine meyve doğrayıp yiyebilirsin de canım. Hele bir de yulaf ezmesi falan varsa çok doyurucu oluyor.

Tamam canım açıklama yapmana gerek yoktu bu kadar. Biz anladık senin niyetini:)))

çorba güzel fikir ben olsam bende öyle yapardım ama
sen onları süz bence bir güzelde cam kavanoza koy tuzlayıp dolaba at bir müddet daha kalır orda ekşimeden lazım olduğunda çıkarır kullanırsın

Yada kek falan yap içine süt yerine yoğurt koy

saol canım gayet iyi fikirler bir kaşık yemeğe iki kaşık yoğurt ohhh gelsin protein

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…