sorma gözüm yaaa.özledim yahuuu hiç görüşemiyoruzzz
ben çok iştahsızım bu aralar.çarşamba günü görüşümüz var bebişkomu özledimmm
Ben de özledim valla.Ben acıkıyorum ama çabuk doyuyorum. Yani öyle canımın istediği kadar yiyemiyorum. Tam diyetlik durumdayım he. Doğumdan sonra da böyle olsam ne güzel olur
Biz cumartesi gördük ama özledim bileeTekmeleriniz nasıl?
merhaba ekim gunumuz aynı ne guzel durumlarımızı gelısmelerımızı paylasabılırız.
tatlım bende tekme hissi yeni başladı.karnım daha önceki ameliyatkar yüzünden hissiz.çok hoşuma gidiyor pat diye arada vuruyor
Bu arada koctastan aldigimix dolap geldi cok merak ediyorum nasil bişi. Aksam esim yorgun olmazsa kurar muhtemelen
oooo resim bekliyoruz kuzummm
[sıze=3]ben dün doktoruma herşey serbest mii dedim serbest tabi bol bol da yürü dedi hatta işin yakın olacaksa yürüyerek git dedi kii işim 20 dk yürüme mesafesi ben de yürümeyi düşünüyorum :) bu arada cinselliği de sordum yine dee dedim acı oluyor o da hiçbirşey olmaz 30.haftaya kadar olabilir dedi sonra akşam eve geldik tabii ben hiçbirşey olmaz lafının rahatlığıyla bismillah dedim acımadı yaaa :))))) demek kiii öncekiler korkudan psikolojikmişş :)))[/sıze]
selam yavrular ya ben dün yoğurt yapmıştım bi de öğrenci getirmiş biraz da hazır var abowwwbunları telef etmeden nasıl değerlendirebilirim direk çorba geldi önce aklıma başka ne olabilir acaba aklıma ilk siz geliyonuz soracak k. bakmayın gurbetteyim zatiii
Yoğudun içine meyve doğrayıp yiyebilirsin de canım. Hele bir de yulaf ezmesi falan varsa çok doyurucu oluyor.selam yavrular ya ben dün yoğurt yapmıştım bi de öğrenci getirmiş biraz da hazır var abowwwbunları telef etmeden nasıl değerlendirebilirim direk çorba geldi önce aklıma başka ne olabilir acaba aklıma ilk siz geliyonuz soracak k. bakmayın gurbetteyim zatiii
kızlar plesanta aşağıda sorununuz falan yoksa korkmayın cinsellikten bebiklere hiç bişicik olmaz
bizde 15 gün öncesine kadar düzenli olarak oluyordu fakat 15 gündür ağrılarım çok arttı bel ve sırt ağrısı olarak ve çok yoruluyorum gün içinde o yüzden ara verdik biraz fakat bu durum üzüyor beni eşim açısından anlayışlı ama yinede o na bu kadar uzak olmak istemiyorum
oğlumdada düzenli olarak oluyordu ve ben doğumda açılmamın normal şekilde (hatta kolay diyeyim ) ilerlemesinin birazda buna bağlı olduğunu düşünüyorum
o yüzden son haftalara kadar düzenli cinsel birliktelik istiyorum ama sırf doğumum kolay olsun diye aklınıza bişi gelmesin
Kendime biraz geleyim yine gireşeceğim o işlere haydi bireeeeeeeeeeeeeeeee diyeeeeee
yoğudun içine meyve doğrayıp yiyebilirsin de canım. Hele bir de yulaf ezmesi falan varsa çok doyurucu oluyor.
Tamam canım açıklama yapmana gerek yoktu bu kadar. Biz anladık senin niyetini:)))
selam yavrular ya ben dün yoğurt yapmıştım bi de öğrenci getirmiş biraz da hazır var abowwwBunları telef etmeden nasıl değerlendirebilirim direk çorba geldi önce aklıma başka ne olabilir acaba aklıma ilk siz geliyonuz soracak k. Bakmayın gurbetteyim zatiii
günaydın canım.nasılsın?
salla ya...takmıcan kuzum konussunlar
kuzum gittiğimde sorcaktım yavrumu görünce her şeyi unuttum yine
Bizde de hareket edeceği yoksa arada vuruyor zaten. Hazırlıklar ne durumda? Alışveriş vs..
Ben böyle zamanlarda yemeklerin yanına bol bol cacık yapıyorum. Ya da daha çok yoğurtla yemeyi sevdiğim yemekleri. O zaman bol bol yeniyor. Hemencecik bitiyor. Ama çorba da iyi fikirmiş. Bol bol ayran da yapıp içebilirsiniz. Daha yaratıcı olamadım şu an maalesef
bu arada bu da kızıma başladığım entrelak örgü battniye ip yarı kaldı bekliyom memleketten göndereceklerEki Görüntüle 861069
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?