Hahaha, senin doktorun bu durumunu duysa bütün erkekler eşlerini senin doktora götürmeye zorlar valla:)))
Ayy bana bu "bebeğin canı ister" i ilk söylediklerinde bakakaldım resmen. Şerbetli tatlı yiyemiyorum. Ağır geliyor, midem bulanıyor, bi de en başlarda her şeye çok dikkat ediyordum. Böyle dediler mi delleniyordum resmen. Yahu yiyemiyorum napayım. Ama insanlar ısrarı seviyor ne yazık kiinş bu hafta sonuçların iyi çıkar da biraz esnetelirsin canım.
Eşine de gelince, ya galiba çok dışında hissediyorlar kendilerini bu işin. Bi yerinden dahil olmaya çalışıyorlar. Şu an güncel bir konu ya bu da sizin için adamcağız da ordan yakalamış naapsın:)
ha işte o masaj onun bir aletimi vardı ne bi kez görmüştüm bir sitede, ay onu hayatta yapmam ben onun yerine kocalarımız var faydalanmak gerekevet canım, perine masajı yapılacak daha 34. haftadan sonra, ne bileyim ben kegel yapıyorum arasıra, mesela öksürdüğünde, hapşırdığında ya da güldüğünde idrarını tutmana çok yardımcı oluyor.
ben geçenlerde "bir sorun olmazsa doğuma kadar cinsellik yapılır" dedim eşime de , adam dövecekti beni nerdeyse:) "hiç yapılır mı son ay tehlikelidir " diyor, zaten hamileliğin başından beri hep ben öneriyorum, kendiliğinden yaklaşmıyor bana bırakıyor zamanını. ben de dedim ki " doktor amcaya sorarız, ne derse o" çünkü cinsellik benim psikolojimi düzelten bir sey
Hahaha, senin doktorun bu durumunu duysa bütün erkekler eşlerini senin doktora götürmeye zorlar valla:)))
Ayy bana bu "bebeğin canı ister" i ilk söylediklerinde bakakaldım resmen. Şerbetli tatlı yiyemiyorum. Ağır geliyor, midem bulanıyor, bi de en başlarda her şeye çok dikkat ediyordum. Böyle dediler mi delleniyordum resmen. Yahu yiyemiyorum napayım. Ama insanlar ısrarı seviyor ne yazık kiinş bu hafta sonuçların iyi çıkar da biraz esnetelirsin canım.
Eşine de gelince, ya galiba çok dışında hissediyorlar kendilerini bu işin. Bi yerinden dahil olmaya çalışıyorlar. Şu an güncel bir konu ya bu da sizin için adamcağız da ordan yakalamış naapsın:)
Kıhkıhkıh hakkaten.. Neyse böyle durumlarda karşılıklı ikna çalışmaları yapılmalı:))kız bazılarındada erkek kokrkuyor bak lipde örnek verdi onun gibi bazen diyorum keşke benim kocada biraz korksa
hoş ilk bebekte ilk haftalarda korkuyordu ama ikinci olunca adam tecrübeli banamısın demiyor
ha işte o masaj onun bir aletimi vardı ne bi kez görmüştüm bir sitede, ay onu hayatta yapmam ben onun yerine kocalarımız var faydalanmak gerek
evet canım bir de bunu diyenler kilo kilo tatlı yiyip anında yakanlar, yahu benim vücut yakamıyor işte, hamile olmadan önce de yakamazdı, benim yakmam için vücudu iyice ısıtmam yani spor yapmam lazım. genetik koduma işlenmemiş işte napayım:))
eşlerimiz de bir yerden dahil olmaya çalışıyor işte, yalnız hamilelik sonrasında çocuk doğduğunda yardımcı olarak bu performansını göstermesini isterim ben:)
Kıhkıhkıh hakkaten.. Neyse böyle durumlarda karşılıklı ikna çalışmaları yapılmalı:))
Valla istemek lazım:)) eşimle önceden konuşuyorduk, işte annenin kalmasına gerek yok çok ben geceleri de kalkar bakarım falan diyordu. Geçen hafta bi arkadaşının eşi doğum yaptı. Bugün onunla konuşmuş, işte uykusuz geceler başladı ama eşim sağolsuun işe gidiyorum diye bana dokundurmuyor, sen uyu ben bakarım diyor demiş arkadaşı bana bunu anlatıyor. Ben de hiç oralı olmadım:))) madem dedi önceden o da azıcık kalksın baksın:)
ay şu dayanabilen adamlara hayranım zaten
benimkine o kadar ara verelim desem adam kafayı yer
limon oda doktoruna bağlı canım ya
bazı doktor normaldede kendimi dayanıklı oluyor nedir yasaklıyor bazısıda bir yasak yok diyor
bak benim doktorum 11. hafatda hafif lekem oldu gittiğimde sorun yok falan baktı o ara ben sordum cinsellik yasakmı dedim hayır ben yasaklamıyorum dedi e leke dedim onu bir çok şeye bağlayabilirsin dedi bence cinselliklte bir sakınca yok dedi ama ben yasaklıyorum dedim adama oda güldü onda sonra bir müddet korktum yapmadım
yani benim doktor teşvik ediyor daha çok koca dostu bir doktorum var
birde kızlar size benden bir öneri
aman eşim rahatsız olmasın diye bebek doğduktan sonra odaları ayırmayın
çok duduyorum çünkü ben bunu
karı koca arasına soğukluk giriyor ozaman
ha olur bebek bir gece çok ağlar eşinizde çok yorgundur bi kaç saatline başka odada susturmaya çalışırsınız ama gidipte başka odada uyumayım derim ben
birde kızlar size benden bir öneri
aman eşim rahatsız olmasın diye bebek doğduktan sonra odaları ayırmayın
çok duduyorum çünkü ben bunu
karı koca arasına soğukluk giriyor ozaman
ha olur bebek bir gece çok ağlar eşinizde çok yorgundur bi kaç saatline başka odada susturmaya çalışırsınız ama gidipte başka odada uyumayım derim ben
kızlar perine masajı yapılacak aletleri buldum alın bakın
Eki Görüntüle 861128
ay ben hayatta yapamam bununla
bilmedik tanımadık bir şey
Eki Görüntüle 861128
mavili şey tamamda diğeri pek açmadı içimi süremem ben onu orama buramane öle şey giibi
sevgi o mavilide pompalı şişiyormuş içerde isteiğin gibi
beni ikiside pek açmadı vallahi
tanıdık bildik şey dururken
kuzum ben oda almayacağım küçük bir beşik alacağım.üç şağaı beş yukarı tamamız
sende durum nedir?bebişin ismi bellimi
Eki Görüntüle 861128
doktorların verdiği kilolara çok takılmamamk lazım, sonuçta ölçüp biçip bi tahmin yapıyorlar.benimde bi arkadaşımı doktoru..bebek ufak olucak cart curt, iyi beslen demişti, kızın morali bozulmuştu sonra yavru topaç gibi doğdu maşalalhbugün bebeğimi 3 afta aradan sonra ilk kez gördüm 3 hafta önce 25 haftalıktı ve 720 gr çıkmıştı çok üzülmüştüm 50-60 gr eksiklik vardı biraz da doktordan kaynaklandı o ölçümler dopğru olmayabiliomuş ama bana sen yemek yemiomusun bebiş zayıf dedi bugün tedirgin gitiim doktora ama ogünden beri yemedim şey kalmadı 2 kilo aldım hatta vee bebimm bugün 1300 gr çıktı çok şükürçok iyi dedi doktor hatta ben dedim yanlışlık var galiba bukadar değişiklik olmaz die bidaa ölçtü yine yaklaşık öle çıktı çok sevindirik ooldum allahım çok şükürrrrr.
canım 7/24 devamYani bizde öyle oldu ama son zamanlarda sıklığı çok azalıyor tabi birde zorlanma artıyor bizim açımızdan fakat doğumu başlatması açısından doktorların bazısı bile öneriyor bunu
ve bizde doğumu başlatan şey olmuştu daha doğrusu bir gün sonra başlamıştı sancılar
kegel egrezsi yaptırıyorlar demi doğum kurslarına birde bi alet mi ne vardı onla engersiz öneriyorlardı hayır o aletle yapcana .................. Anladın sen onu
canım bi kaç kişiden fiyat aldım ama dün dediğim kişi tanesini 3 tl den yaparım dedi,lavantası ve tülü de içinde...tanıdık çünkü bu arkadaş.kınamda da taç ve eldiven yaptırmıştım.diğerleri lavantası tülü hariç 200 tl dedi
bu fiyatların içinde kapı süsü yok ayrıca
Eki Görüntüle 860845
bu olacak ama bunu tülle ve lavantayla süslicek....bir de bunun büyüğü kapı süsü olacak.yine keçeden harflerle güneş yazacak,sarkıt seklinde.ve tüllü olacak.
yaa speedyy hadi kız alışmamış sormuş diyelim,kızlarrrrr bir yudum kola içtim bugün bebeğim zarar görmüşmüdür diyene şahit oldum yaa :)))))))))) yani varyaa acile koş kesin tıkanmıştır diyesim geldi deee kendimi zor tuttummm....mesela ben dün doktora namaz kılıyorum bazen karnım geriliyor çok bi zararı var mıı diye sordum,hiçbirşey olmaz sonuna kadar kılabilirsin belin ağrımıyorsa bebeklik hiçbirşey yok dedi...ayy bu arada kilo almamışım bu 3 hafta içinde çok sevindim yaa :)))
bi yudum cola dan bişi olmazda...ben bi yudum da olsa alkol içmedim kızımda, şimdi de içmeyi düşünmüyorum..mesela yani aklıma geldi şimdi..
o diilde sucuk ve salamla aranız nasıl? ben normalde çok severdim, sonra ilk hamilileğimden sonra yemeye alışmıştım iyi de etmişim :) cildimi bozardı biraz sık yesem..şimdide yemiyorum ..amma bazen de canım çekiyor, kahvaltılarda filan bi dilim sucuk yesem salam yesem olur olmaz mı hı?ne diosunuz sakatatçılar
sakatat demişken ciğer de faydalı kan yapar diye düşünebilirsiniz fakart hamilelikte önerilmeyenler içinde yer alıyor..
bir de kremalı peynirler..rokforlar filanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?