2014 Şubat Anneleri

haha maşallah çok kuvvetliymiş kızın :)) ben daha öyle dayak yemedim ama büyüdükçe bekliyorum.bazen yer değiştirirken canımı acıtıyor ah diyorum eşim hemen bağırıyor,kızıımmmmm bak geliyorum haa rahat bırak ananı diye :)))

ayyyy ah o yeni siteler yokmuuu...bir emlak vergisi geliyor kapıda artık kimse ev alamayacak duruma gelecek çok üzülüyorum yaa ((

6-7 kilo giderse ne mutlu sana valla.Umarım daha fazlası gider.Benim de aklıma şu genlerde ki hamilelik ve doğum olayları takılıyor aklıma bir kaç gündür.Umarım çok ta doğru değildir yoksa vay halimize

Amin canım çok teşekkürler hepimizin inşallahh

haklısın kuzum.şimdi sıkışılmazsa zor...büyüdükçe masrafları da artacak.Allah yardımcımız olsun.

Benim oğlumda çok düzensiz hareket ediyor kızlar . Dün sabah kalk der gibi vurup durdu bugünarada bi tık tık yapıyo sonra hiç yok bazen hiç durmuyo .

ahan aynı benim kızım :))) bir gün acaip hareketli bam güm dalıyor bir hatta 3 gün tık olmadığı oluyor...doktora sordum belki o zamanlar sen uykudayken vuruyordur bir de pozisyonu terstir dedi korkma dedi

Tahmini bir hesaplama yaparsak 2500 gram bebek olsa 2500 eşi oluyor oldu 5 kg 2 kilo da suyu kanı pisliği dersek 6*7 kilo gider diye düşünüyorum . hatta bebeğimizi beklerken sizi neler bekler kitabında daha detaylı yazıyor 10 kilo bile gidebiliyormuş..

Ben annemle bir gidiyorum tahmini genlerimiz aynı inşallah onun gibi 3 günde doğurmam.

o beni aşağıda taşımış benim de öyle kızım aşağıda
ilk 5 ya full yatmış bende 4,5 ay yattım ve zor geçirdim.

Ben yemek yapmaya kaçar yoksa iç karartısından çöküp gideceğim bu koltukta hava iyice kapadı..Sabaha karşı mııı akşam mı oluyor anlayamadım saat daha kaç..Hiç sevmiyorum kapalı havayı.Öperim sizi güzel hamişlerim

Senin tahminlerin genellikle doğru çıkıyor bakalım sonuç ne olacak :26:

Ayyy allah korusun canım 3 gün sürmesin doğumun.
Benim de annemle aynı gidiyor. Onun da hamileliği boyunca ne bulantısı olmuş ne bişey. Gayet rahat geçirmiş. Sancısı gelmeden suyu gelmiş. Ama sonrasında sancıdan çok bulantısı olmuş doğurana kadar. Kolay doğurdum diyor ama annem her gün yürürmüş. Bana da yürü diyor da anlaranın bu yokuşlarında her gün yürünmüyor ki anacım

ben annemle çok alakasız gidiyorum yaaa çünkü annem 5 kere doğurdu 5inde de farklı yaşadı ve ben hiçbirine uymuyorum :) ben 8 kilo gider diye umud ediyorum bu sebeplee75e kadar çıksam sonraa 8 kilo versem olurum 67 sonra da ben onun 9 kilosunu da 2 ay içinde veririm azimliyimdir bu yüzden kasmıyorum kendimi ama şaşkınlığım şu kii bu geçtiğimiz 3 hafta içinde dana gibi yedim hiç kilo almamışım :)))))

öptüm adallyy ben bugün kolaya kaçtım yemek konusunda buzluktan kurbandan kalan pirzolaları çıkardım akşama mangal yaparız,bir de kıyma çıkardım onalrı da köfte ya da kavurma yapabiliirim öyle :)

amin inşallah canım güzel yanlarımız çeksin

yürüyüş herkes söylüyor bana da ama doktor yürümeyi yasakladı şimdi tamamen de kesemiyorum yine yürüyorum ama daha az yürüyorum.

akşam eve giderken yürüyorum yeter napıyım

Amiin inşallah güzel yanlarımız çeker. Yine yürüdüğün bir yer varsa iyi canım ya. Ben gün içinde ofisteysem bol bol merdiven çıkıyorum. Asansör kullanmamaya çalışıyorum. Ofisim bi binada 5., yemekhane diğer binada 7. Katta olunca bi de arada işim oldu mu da imip çıkıyorum. O yani. Bazı öğle aralarında vaktim varsa kısacık bi yürüyüp geliyorum o kadar. Bi de şimdi kış geldi iyice. Ben de olmadı yoga falan yapmaya başlayayım diyorum.

ben dün doktoruma herşey serbest mii dedim serbest tabi bol bol da yürü dedi hatta işin yakın olacaksa yürüyerek git dedi kii işim 20 dk yürüme mesafesi ben de yürümeyi düşünüyorum :) bu arada cinselliği de sordum yine dee dedim acı oluyor o da hiçbirşey olmaz 30.haftaya kadar olabilir dedi sonra akşam eve geldik tabii ben hiçbirşey olmaz lafının rahatlığıyla bismillah dedim acımadı yaaa :))))) demek kiii öncekiler korkudan psikolojikmişş :)))

ahan aynı benim kızım :))) bir gün acaip hareketli bam güm dalıyor bir hatta 3 gün tık olmadığı oluyor...doktora sordum belki o zamanlar sen uykudayken vuruyordur bir de pozisyonu terstir dedi korkma dedi

Benimki kafadı aşşağıdayken daha çok oynuyo yukarıdayken az vuruyo çözdüm . :)) iyiler canım allaha şükür korkma

Göreceğiz bakalım nr olacak

Benim ki kafayı kaburgalarıma dayadımı off ki ne off. Bir de yavrum kasılıyor benim de canım yanıyor ama asıl o rahatsız oluyor

Amin canım çok teşekkürler hepimizin inşallahh

haklısın kuzum.şimdi sıkışılmazsa zor...büyüdükçe masrafları da artacak.Allah yardımcımız olsun.

Amin cümlemize. :)

Ay laurana çok hoşsun yaa:))))) ben de bi deneyeyim o zaman belki de psikolojiktir. Hahahaha

Bu arada şubenin yakın olmasına sevindim. Trafik vs derdin olmayacak ne güzel.

hajım senin keyfine kurban olam ben
6-7 kilo bence gitmez kuzum.plesenta max 1,5 kilo olur.vucut sıvılarımız göğüslerimiz zaten kalıyor bir süre daha.bebek ve suyu 5 kilo desek,diğer kısmınıda veririz kuzum.hele doğsunlarda

Anarşik ben varım sen yoksun sen varsın ben yokum. Dündü galiba gördüm yine böyle bir anarşiik şeklinde yazdım ama senin çıkışına denk gelmişim

Sen de ne var ne yok? Nasıl gidiyor?

Anarşik ben varım sen yoksun sen varsın ben yokum. Dündü galiba gördüm yine böyle bir anarşiik şeklinde yazdım ama senin çıkışına denk gelmişim

Sen de ne var ne yok? Nasıl gidiyor?

sorma gözüm yaaa.özledim yahuuu hiç görüşemiyoruzzz
ben çok iştahsızım bu aralar.çarşamba günü görüşümüz var bebişkomu özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…