canım bence yavaş hareket etsinler
hareketli olsun ama yavaş yavaş ya
iki gün önce bi kafa attı benim kız bana etim ezildi resmen ya ağrısı gece boyu sürdü ve böbreklerime kadar yayıldı
eve giderken tramwayda bir yüz halim vardı görenler ne dedi acaba bilmiyorum ama çok acı verdi bana sabah kaktım hala azcık ağrıyordu öğleden sonra geçti
oğlumdan hiç böyle bir dayak yememiştim, bu beni şimdiden dövüyor zilli
Mantıklı valla. Ben de arada ya kiraya küçük eve geçersek diye arada kalıp duruyorum. Ev alma mevzusu bi kaç seneye biz de zor. Arada takılıyorum almışken 4+1 alalım diye.Yakınımıza yeni bir site yapıldı. Off bayıldım bayıldım. 4+1 evler, giyinme odasından, çamaşır odasına iki adet çocuk odasına kadar her şey var yahu. Hee olduu şeklinde devam ediyor gerisi abi haklı olarak Allahü teala inşalah gönlünüze bir ev almanızı nasib eder
6*7 kilo falan gider diye düşünüyorum doğumda daha fazla da olabilir tabi bebek * eşi * suyu çıkacak işte
benden çıkacak çocuğun nasıl olacağını bende merak ediyorum.
teyzemin anne karnında geceleri hiç uyumazdı şimdide öyle bizim bebek gündüz de uyumuyor gece de uyuyorsa da harbiden 15*20 dk falan uyuyordur.
bakalım bu varsayımlar doğru mu ?
Kızlar bir şey soracağım. Hakkaten bilmiyorum çünkü nasıl oluyor, adet nedir. Şimdi bu bebek kurabiyeleri yapılıyor ya, onlar yensin diye mi yoksa saklansın diye mi dağıtılıyor? Yani bana mantıken yenmesi gerekiyor gibi geliyor ama arkadaşım poşetledi, kimseye de yedirmedi, saklıcaksınız bınları dedi de.
Allah gönlünüze göre verir inşallah canım.
İstanbul. Ama yani taa Beylikdüzü şu an. Evlenmeden önce havalaanın oralarda oturuyorduk. Bildiğin merkezdi. Şİmdi burası çook sakin, bir de evlendiğim sene elektrikler kesilip duruyordu. Off deli olmuştum. Hala sakinliğine kılım. Bunlara rağmen dediğim evler 500 civarında başlıyorlar. İç düzenleri harika ama. Herşey süper planlanmış ve oyun parklarına da bayıldım
Ya aslında şimdi sıkışılmazsa bir daha zor sıkışılır. Ortalama düzeyde alıp biraz sıkışmak gerekli gibi sanki. Tabi o da yine duruma bağlı. Bebeklerden sonra daha da zor olacak.
Benim oğlumda çok düzensiz hareket ediyor kızlar . Dün sabah kalk der gibi vurup durdu bugünarada bi tık tık yapıyo sonra hiç yok bazen hiç durmuyo .
6-7 kilo giderse ne mutlu sana valla.Umarım daha fazlası gider.Benim de aklıma şu genlerde ki hamilelik ve doğum olayları takılıyor aklıma bir kaç gündür.Umarım çok ta doğru değildir yoksa vay halimize
Tahmini bir hesaplama yaparsak 2500 gram bebek olsa 2500 eşi oluyor oldu 5 kg 2 kilo da suyu kanı pisliği dersek 6*7 kilo gider diye düşünüyorum . hatta bebeğimizi beklerken sizi neler bekler kitabında daha detaylı yazıyor 10 kilo bile gidebiliyormuş..
Ben annemle bir gidiyorum tahmini genlerimiz aynı inşallah onun gibi 3 günde doğurmam.
o beni aşağıda taşımış benim de öyle kızım aşağıda
ilk 5 ya full yatmış bende 4,5 ay yattım ve zor geçirdim.
Senin tahminlerin genellikle doğru çıkıyor bakalım sonuç ne olacak :26:
Tahmini bir hesaplama yaparsak 2500 gram bebek olsa 2500 eşi oluyor oldu 5 kg 2 kilo da suyu kanı pisliği dersek 6*7 kilo gider diye düşünüyorum . hatta bebeğimizi beklerken sizi neler bekler kitabında daha detaylı yazıyor 10 kilo bile gidebiliyormuş..
Ben annemle bir gidiyorum tahmini genlerimiz aynı inşallah onun gibi 3 günde doğurmam.
Ben yemek yapmaya kaçar yoksa iç karartısından çöküp gideceğim bu koltukta hava iyice kapadı..Sabaha karşı mııı akşam mı oluyor anlayamadım saat daha kaç..Hiç sevmiyorum kapalı havayı.Öperim sizi güzel hamişlerim
Ayyy allah korusun canım 3 gün sürmesin doğumun.
Benim de annemle aynı gidiyor. Onun da hamileliği boyunca ne bulantısı olmuş ne bişey. Gayet rahat geçirmiş. Sancısı gelmeden suyu gelmiş. Ama sonrasında sancıdan çok bulantısı olmuş doğurana kadar. Kolay doğurdum diyor ama annem her gün yürürmüş. Bana da yürü diyor da anlaranın bu yokuşlarında her gün yürünmüyor ki anacım
amin inşallah canım güzel yanlarımız çeksin
yürüyüş herkes söylüyor bana da ama doktor yürümeyi yasakladı şimdi tamamen de kesemiyorum yine yürüyorum ama daha az yürüyorum.
akşam eve giderken yürüyorum yeter napıyım
ahan aynı benim kızım :))) bir gün acaip hareketli bam güm dalıyor bir hatta 3 gün tık olmadığı oluyor...doktora sordum belki o zamanlar sen uykudayken vuruyordur bir de pozisyonu terstir dedi korkma dedi
haha maşallah çok kuvvetliymiş kızın :)) ben daha öyle dayak yemedim ama büyüdükçe bekliyorum.bazen yer değiştirirken canımı acıtıyor ah diyorum eşim hemen bağırıyor,kızıımmmmm bak geliyorum haa rahat bırak ananı diye :)))
ayyyy ah o yeni siteler yokmuuu...bir emlak vergisi geliyor kapıda artık kimse ev alamayacak duruma gelecek çok üzülüyorum yaa((
Amin canım çok teşekkürler hepimizin inşallahh
haklısın kuzum.şimdi sıkışılmazsa zor...büyüdükçe masrafları da artacak.Allah yardımcımız olsun.
ben dün doktoruma herşey serbest mii dedim serbest tabi bol bol da yürü dedi hatta işin yakın olacaksa yürüyerek git dedi kii işim 20 dk yürüme mesafesi ben de yürümeyi düşünüyorum :) bu arada cinselliği de sordum yine dee dedim acı oluyor o da hiçbirşey olmaz 30.haftaya kadar olabilir dedi sonra akşam eve geldik tabii ben hiçbirşey olmaz lafının rahatlığıyla bismillah dedim acımadı yaaa :))))) demek kiii öncekiler korkudan psikolojikmişş :)))
6-7 kilo giderse ne mutlu sana valla.Umarım daha fazlası gider.Benim de aklıma şu genlerde ki hamilelik ve doğum olayları takılıyor aklıma bir kaç gündür.Umarım çok ta doğru değildir yoksa vay halimize
hajım senin keyfine kurban olam ben
6-7 kilo bence gitmez kuzum.plesenta max 1,5 kilo olur.vucut sıvılarımız göğüslerimiz zaten kalıyor bir süre daha.bebek ve suyu 5 kilo desek,diğer kısmınıda veririz kuzum.hele doğsunlarda
Anarşik ben varım sen yoksun sen varsın ben yokum. Dündü galiba gördüm yine böyle bir anarşiik şeklinde yazdım ama senin çıkışına denk gelmişim
Sen de ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?