2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar...umarım herkes iyidir.....benim acil bi işim var...onu halledip aranıza dönücem...öperim

Ellerine sağlık,gayet başarılı

hayırlı olsun canım.güle güle giysin bebişin

Allah yardımcın olsun Taubecim...dualarım seninle...inş bi şey olmayacak,içini ferah tut,bol bol dinlen

maşallah Nisa Duru'ya

canım allah esirgesin inş. bu defa kuzunu sağlıkla kucağına alırsın bol bol dinlen yat

speedyim maşallah kuzuna canım tombik bir kız olacak annesi
gunaydın canım

JACK im gunaydın

canım çok geçmiş olsun ama dün haberlerde 17 haftalık bebeğin yaşadığını duydum...sen hiç üzülme tek sağlıklı olsun da ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin....

Günaydın ANNELER :)

Nasılsınız bugün?

Geçmişi okudum biraz, maşşallah herkes çok aktif inşallah sağlıkla tamamlarız...

Erken doğum riski olanlar içinde rabbim en hayırlı zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin... benimde korkulu rüyam erken doğum bazen sağ kasığımda daha önce hissetmediğim ağrılarım oluyor yanma ile birlikte inşallah ciddi bir şey değildir....

bugün bir sağ böbrek ağrısıyla uyandım, halada batıyor resmen ağrıyla içime. Hayır olsun.. Sol böbreğim üzerine uzun süre yatınca ağrıyordu ama sağ ağrımazdı.. Böbrek ağrısı gibi bir ağrı çeken var mı aranızda. Yaşlılar gibi oldum ya, kemiklerim sızlıyor akşımları, sırtım felaket ağrıyor.. artık ağrıyor şuram bile diyemiyorum o kadar çok ki.. Allahım hayırlısıyla doğursaydık bebişlerimizi..

antalya günlerdir yağışlı, hava kapalı, bunaldım iyicene...hafta ortasına geldik, artık günleri sayıyorum...dün bizim bebişin cicileri kargoya verildi, bugün gelecek diye sevinçliyim, resmini çeker yarın koyarım buraya.
ya bir de sabah sabah sinirim bozuldu, bizim burada güneş enerjisi sistemi ile su ısınıyor onunla banyonu da yapıyorsun, bulaşığını da yıkıyorsun ama mart-kasım ayları arasında güneşli günlerde kullanılıyor genelde. zaten neredeyse her gün güneşli olduğundan sorun olmuyor. ama bizim burada 4-5 gündür hava kapalı olunca tabii sıcak su olmadı ve yukarıdaki depoda rezistanslı bir sistem yapmışlar, düğmesini de aynı sigorta düğmesi gibi tam da sigortaların bulunduğu panelin içine yapmışlar. ve vestiyerin içindeki o panele ulaşmak için merdivene ya da bir pufun üstüne çıkman gerekiyor. ama eşim boyu uzun olduğu için yetişiyor. ama düğmeyi açtıktan 1 saat sonra kapatman gerekiyor. ben bir keresinde o düğmeyi açıp, elektrikle alakalı olan sigorta düğmesini kapattığım için saatlerce açık kalan rezistans yanmıştı ve gelip değiştirmişlerdi. biz de o düğmeyi belirginleştirmek için kırmızı ojeyle boyamıştık. dün akşam aynı şeyi eşim yapmış. düğmeyi açmış ama 1 saat sonra kapatırken gidip sigortadaki başka bir düğmeyi kapatmış. yani rezistans yine yandı. yahu biz bu eve taşınalı 1 sene bile olmadı ve topu topu 10 defa ancak kullandık şu zıkkımı. ve 10 defada 2 defa yanlış düğme kapatıldığı için yandı. bu kadar gerizekalıca bir sistem olabilir mi sormak istiyorum. yahu sen o düğmeyi niye sigortanın içine yaparsın, niye aynı sigorta düğmesi gibi bir düğme yaparsın, niye o kadar yükseğe yaparsın? bu kadar mantıksız bir şey görmedim ben, belli ki gelip gelip 5 liralık rezistansı 50 liraya değiştirmek ve milleti kazıklamak için yapmışlar. kış aylarında banyo yapmak resmen işkence oldu. ben şimdi hamile olunca uzanamıyorum, ilerde de sezeryan filan olursam yine uzanamıycam bir süre. artık akşam bizim adamın gelmesini bekleyecez:))

benim böbrek ağrım erken haftalarda olmuştu, doktora gittim hemen ceryanda kaldığım için olmuş merhem fakan vermişti gçti, bir doktora görün istersen...

kıyamam canım bayağa dolmuşsun, ama inan sistemleri anlamak çok zor bizde yeni ev değiştirdik , sorun çıkarmasın diye yeni ev tuttuk birde, bir aydır camından su tessisatına her şeyde sorun yaşadık, senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum, ama bebişler için sakin olmak şart :)

her saat aşerebilen bir hamiş olaraktan isteğimi işini gücünü bırakıp hızır gibi kocacım yetiştirdiçok seviyom ben bu adamı çooook

hep istee hep istee bulmuşkenbenim yerimede iste noluur,hiç aşermeyen biri olarak aşerme hadisesinin tamamen kocayla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum,kocişkomun öküzlüğünden değil tabikisidee canım istemedi beniimmm

günaydın kızlar bize yarın sınav görevi yazmışlar 9-12 arası sonraaa tatiiil yaşasın tatil çok mutluyum

sağol canım hayırlı olsun sizin de, bizim de diğer dairelerde yapılan yemeklerin kokusu filan çok geliyor, site kalabalık ve hep çocuklu aileleler. üstte 2 erkek çocuk, alttakinde 2 erkek çocuk. sitede de toplam 60 tane mi ne çocuk varmış. çok gürültü yapıyorlar, bizim burada camlar açık yatıyoruz yazın, ama çocuklar gece 12 ye kadar dışarda oldukları için sesten uyuyamıyoruz.üst ve alt komşu desen zaten görgüsüzün daniskası. gece 11 de mısır patlatıyor, kızartma yapıyor. sitenin çocuklarını evine doldurup doğumgünü yapıyor, sanki aşağıdaki çardağın suyu çıktı. tabii gece 22.30'da inanılmaz bir gürültü oluyor. eşim 2 defa kapılarına çıktı sessiz olmaları için. zaten daha önceki evlerinde kapılarına polis bile gelmiş, o derece. diğer komşularımız gayet saygın ve efendi kişiler, ama bizim alt ve üst komşu şansımıza berbat çıktı. zaten hiçbiriyle samimiyetim yok, onlara ayıracak vaktim de yok. ama iyi komşu olsa ne güzel olurdu, şans tamamen....

çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış tatlım,kötü düşünceleri sil at,çağırmayalımm,
hepimizin duaları seninle,bi de bakarsın 40.hafta olmuşş nerdee bu çocuuk diye aramaya çıkarız :)

valla bende aşerdim canım ya gecenin 1de simit alma gönderdim adamı saolsun kocamda ikletmedi lafımı gidip aldı

al bendende o kadar benim yan komşumda gürültücü çok ama diycek bişeyim yok cekiyorum

bana nedense hep 40 hafta dolacak ama sancı gelmeyecek gibi geliyor, içime böyle doğuyor. belki de yakın zamanda çevremde bu şekilde bekleyip bekleyip de bir türlü sancısı gelmeyen, en sonunda mecburen sezeryan olan 2 kişi var, onlar yüzünden böyle düşünüyorum. anneme de benim 5 temmuzda doğacağımı söylemişler ve ben 1 temmuzda doğmuşum, bu durumda bizim fıstık belki de 5 şubat'ta doğar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…