2014 Şubat Anneleri

ya ama o taçtan bende istiyorum nerden bulcam

ben de merak ediyorum aslında benimki de biraz erken gelse de kova olsa burcu diye düşünüyorum arasıra severim kovalarıı

ya aslında biz de (gününde doğarsa tabii) kova olacağını öğrenince şaşırdık çünkü ailede pek kova yok, sadece büyükbabam,dayım ve bir kuzenim kova. bizim ailede de eşimin ailesinde de yengeç, başak, terazi ve akrep çoğunlukta. eşimle ben yengeç burcuyuz zaten. kova burcu kız çocuğu nasıl olur bilmiyorum, öyle çok özgür ruhlu ve inatçı olmazlar inşallah. çevremdeki bazı kovalar da deli dolu, çılgın kişiler:)
insan anne baba olunca anlıyor bazı şeyleri, çocuğunun akıllı, uslu, söz dinleyen bir evlat olmasını istiyor. gerçi burçla alakası yok, hepimizin öyle inatçı dönemleri oldu, hala da oluyor. ergenlik döneminde filan çok ilgilenmek lazım, arkadaş gibi olmak lazım yerine göre de otoriteyi hissettirmek lazım. artık hepimiz yaşayıp göreceğiz, Allahım inşallah evlatlarımız hep yüzümüzü güldürsün...

hepsi de harika şeyler iyi günlerde kullanın :)

jack çok güzel hediyelerin kızlar ne güzel düşünmüşler.
bana da yaptı arkadaşım hediye ekledim az önce sonra seninkini gördüm taçlarımız da hazır

isterim tabi canımda nasıl yapcaz onu alıp verme işini

arkadaşa istediğin modeli anlatacaksın canım....ücretini gönderirsin o da yapar gönderir sana kargoyla

hepsi de harika şeyler iyi günlerde kullanın :)

çok teşekkür ederim

jack çok güzel hediyelerin kızlar ne güzel düşünmüşler.
bana da yaptı arkadaşım hediye ekledim az önce sonra seninkini gördüm taçlarımız da hazır

Çok teşekkürler speedyim....canlarım onlar benim.saolsunlar.keselerine bereket

taçlar hazır...vakit geçsin doğuralım artık dimi

Çok teşekkürler speedyim....canlarım onlar benim.saolsunlar.keselerine bereket

taçlar hazır...vakit geçsin doğuralım artık dimi

Valla hazırızı gelsinler doğuralım sevelim koklayalım kaldı 67 gün

gerçi ben hala izne çıkmaya saymak istiyorum benim şafağım 29 şuanda izne çıkıp evde yatacağım

Valla hazırızı gelsinler doğuralım sevelim koklayalım kaldı 67 gün

gerçi ben hala izne çıkmaya saymak istiyorum benim şafağım 29 şuanda izne çıkıp evde yatacağım

oyyy yumuk yumuk eller,bal dudaklar....dokunmaya kıyamayacağımız pembe tenleri......ayy ağlıcam şimdi....kızımı özledimmm

sadece haftaiçini mi sayıyosun kuzum 29 gün öle mi oluyo benim daha cok var o zaman yaa

bu arada sen nereye yükledin tacı kuzum,göremedim:26:

evet ben dün gördüm tombul yanak bal dudak gelse de öpsem o yanaklardan :13::13::13:

hafta içini saydım sadece ocak ayında çıkacak gibi planladım 1 hafta daha çalışmak istersem artık uzayacak kasım ayından da kurtulsak artık Aralık gelse

aldıklarımıza ekledim

evet aralık gelse cabuk geçecek gibi sanki...bende ocak ayını yarılasam yeter diyorum....

hemen bakim aldıklarımıza

Canım sorma bizim binada aynı alt üst yan dairem çocuklu ev çocuklar akşamları hiç durmuyor gece 12 şarkılar koşuşturmcalar anne baba diye bağırmalar gözümüz korktu apartman hayatı zor gerçekten sözde binada ses yalıtımı var olmasa ne yaparız
Biz kadınlarda var bu problem bende bişeyler söylüyorum sonradan aynen golü ben yiyorum )
ben de merak ediyorum aslında benimki de biraz erken gelse de kova olsa burcu diye düşünüyorum arasıra severim kovalarıı
Bende kova burcu olsun istiyorum, balık çok duygusal çok ezilir hayatta gibi geliyor ben oğlak burcuyum tüm özelliklerini taşıyorum ay burcum kova bakalım hayırlısı, en son ultrason kağıdında 19 şubat tahmini doğum günü yazıyordu ama kısmet kuzenim 38. Haftada doğum yaptı bende merakla bekliyorum :))

jack harika görünüyor bunlar çok beğendim canım ellerine sağlık arkadaşlarının iyi günlerde tak takıştır inş.

merhaba anneler nasılsınız yorucu bir haftayı bitirdik bi tek gözetmenlik kaldı sınavda yoruluyorum artık okulda ya izin işini ne yapmayı düşünüyorsunuz 32 mi 37 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…