2014 Şubat Anneleri

Ben normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum . Ama hayırlısı ne olucağı belli olmaz bebeğim iyi olsunda her ikisinefe razıyız ..

aynen ya benimde arada sancım oluyo yerimde duramıyorum eşim sen bu kadara dayanamıyon normal dogumun acısına nasıl dayancan diyo bana allah sabrını verir inşallah

inşallah canım hayırlısıyla gecer o günlerde

Merhaba arkadaslar baya baya dogumlar konusulmaya baslanmıs hayırlısı olsun gercegı normal dogum ama ıste o sancı kısmı zorlukları nasıl muamma(sezaryan da dogum anı konforlu ama sonrası uamma(her ıkı turlu de zor galıba
bu arada bebısımıze yenı aldıklarımızı yukluyorum

bu da 26+5 lik göbegimiz:))

laurana bana söylüyorsun galiba genelde ben kopuğumdur
özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende odaklanma problemi var norman hayattta da öyle mesela biri birşey söyler arkasından ben başka birşey 10 işle meşgul olurum aynı anda hastalık gibi huyum öyle normaldede arkadaşım geldi aynı zamanda komşum ve dostum kız birşey anlatıyor ben yarısını dinledin hop lafa dalıp bu garaj işi ne oldu dedim odaklanma sorunu mesela ösym de sınav oldu herkes türkçeden başlar ya yok ben 5 türkçe 5 mat sonra g30. soruya gelirim sonra başa dönerim çok tuaf birde sınavda bir ünüte caşlışırım bırakırım odaklanamam hop 10 mat çözerim sonra tarih konu anlatımı ...
ev temizlerkende baştan sona hiç görülmemiştir salonun camını silerim tabi ruhum daralır ardından gide mutfağı süpürürüm ardından çoçuk odası balkonu ardından salonu süpürüüm ama işleri karıştırsamda bitirebiliyorum şükürler olsun kafam biraz karışık çalışıyor galiba kusura bakma

maşllah canım şu mustela markasını neden tercih ettin hiç bir fikrim yok ama nette çok görüyorum
güle güle kullan

birde üçlü sepetin fiyatı nedir acaba bende küçük parçalar için bol bol sepet düşnüyorum

hepside çok güzel canım aventin neyini aldın

maşllah canım şu mustela markasını neden tercih ettin hiç bir fikrim yok ama nette çok görüyorum
güle güle kullan
Tesekkur ederim
Mustela dogal oldugu icin bir de beyaz renk olan yenidogan konak onleyici kopuk sampuan,sari olan da masaj yagi bebekler cok seviyormus bununla masaji ve yapis yapis degilmis.bi tek vucut sabunu bulamadim onu da mustela alicam

güzelim sana söylemedim genele seslendim,ulusa sesleniş oldu benimki:)))) istiyorum kii topiğimiz durmasın hareketlensin ama yazan olmuyor üzülüyorum sadece...

cnm aldıklarının hepsine bayıldım hayırlı olsun=))ismi ne olcak bebişin?=)

Canım göğüs kalkanı ne işe yarıyor

göğüs ucunuz deforme olursa kalkan sayesinde meme ucu açıkta kalacağı için hem hava alıyor, hem de sürdüğünüz krem üzerinde kalıyor peddeki gibi uçup gitmiyor.pedde aldım ben ama soyle dusun tahrıs olursa ped de ustune gelıp daha da tahrıs edebılır. bunda bosluk var hava alabılıyor surtunmeyı azaltıyor.benım de ılk gebelıgım ama duyumlarla alıyorum bıseyler ıste bakalım zamanı gelınce de denıycez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…