tabi hayırlısı güzelim,normal diye niyetlenelim de biz artık hakkımızda hangisi hayırlıysa...ama geçen bir kasık ağrısı çektim aboovvvvv dedim ki bu ne kiii doğum sancısı çok beterdir kesin dayanırım inşallah dedim...yahuu her türlü acıyı da biz kadınlar çekiyoruz haa,erkeklerin bir sünnetten başka hangi acısı var acep???
tabi hayırlısı güzelim,normal diye niyetlenelim de biz artık hakkımızda hangisi hayırlıysa...ama geçen bir kasık ağrısı çektim aboovvvvv dedim ki bu ne kiii doğum sancısı çok beterdir kesin dayanırım inşallah dedim...yahuu her türlü acıyı da biz kadınlar çekiyoruz haa,erkeklerin bir sünnetten başka hangi acısı var acep???
stres yok korku yok panik yok diyorum ben kendime pırt diye çıkıverecek diyorum:) bi de hayırlısıyla o anı eninde sonunda yaşayacağız 9 ayımı sadece o anı o korkuyu düşünerek mahvetmek istemiyorum nasip Allah sabrını verecektir inşallah
ben de korkuyorum yaa ama çatur çutur doğuracam diyom kendi kendime:) bir bağıracam hoopp çıkcak çocuk:)
ya kızlar birşeyler yazıyoruz,ya da siz yazıyorsunuz cevap veriyoruz sonra bir hareketsizlik alıyor topiğii...hep bana mı denk geliyor ne(( sonra da neden konuşmuyorsunuz takılmıyorsunuz buraya oluyor,nasıl takılayım bi şey yazıyorum yarım saat sonra biri lütfediyor...haa kimse cevap vermek zorunda değil tabi ama muhabbet olmazsaa nasıl paylaşım olacak?? bakıyorum aşağıda 7 kişinin adı var ama birinden de çıt yokkk neysee herkes sağlıklı olsun da benn konuştuğumla kalayım....
Merhaba arkadaslar baya baya dogumlar konusulmaya baslanmıs hayırlısı olsun gercegı normal dogum ama ıste o sancı kısmı zorlukları nasıl muamma(sezaryan da dogum anı konforlu ama sonrası uamma (her ıkı turlu de zor galıba
bu arada bebısımıze yenı aldıklarımızı yukluyorum
Eki Görüntüle 875492 Eki Görüntüle 875488 Eki Görüntüle 875487 Eki Görüntüle 875493 Eki Görüntüle 875496 Eki Görüntüle 875495 Eki Görüntüle 875494 Eki Görüntüle 875489 Eki Görüntüle 875490 Eki Görüntüle 875491 Eki Görüntüle 875497
bu da 26+5 lik göbegimiz:))
Eki Görüntüle 875498
Merhaba arkadaslar baya baya dogumlar konusulmaya baslanmıs hayırlısı olsun gercegı normal dogum ama ıste o sancı kısmı zorlukları nasıl muamma(sezaryan da dogum anı konforlu ama sonrası uamma (her ıkı turlu de zor galıba
Eki Görüntüle 875492 Eki Görüntüle 875488 Eki Görüntüle 875487 Eki Görüntüle 875493 Eki Görüntüle 875496 Eki Görüntüle 875495 Eki Görüntüle 875494 Eki Görüntüle 875489 Eki Görüntüle 875490 Eki Görüntüle 875491 Eki Görüntüle 875497
Eki Görüntüle 875498
Tesekkur ederimmaşllah canım şu mustela markasını neden tercih ettin hiç bir fikrim yok ama nette çok görüyorum
güle güle kullan
birde üçlü sepetin fiyatı nedir acaba bende küçük parçalar için bol bol sepet düşnüyorum
hepside çok güzel canım aventin neyini aldın
laurana bana söylüyorsun galiba genelde ben kopuğumdur
özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende odaklanma problemi var norman hayattta da öyle mesela biri birşey söyler arkasından ben başka birşey 10 işle meşgul olurum aynı anda hastalık gibi huyum öyle normaldede arkadaşım geldi aynı zamanda komşum ve dostum kız birşey anlatıyor ben yarısını dinledin hop lafa dalıp bu garaj işi ne oldu dedim odaklanma sorunu mesela ösym de sınav oldu herkes türkçeden başlar ya yok ben 5 türkçe 5 mat sonra g30. soruya gelirim sonra başa dönerim çok tuaf birde sınavda bir ünüte caşlışırım bırakırım odaklanamam hop 10 mat çözerim sonra tarih konu anlatımı ...
ev temizlerkende baştan sona hiç görülmemiştir salonun camını silerim tabi ruhum daralır ardından gide mutfağı süpürürüm ardından çoçuk odası balkonu ardından salonu süpürüüm ama işleri karıştırsamda bitirebiliyorum şükürler olsun kafam biraz karışık çalışıyor galiba kusura bakma
Eki Görüntüle 875498
Tesekkur ederim cnm aventin gogus kalkanini aldim
cnm aldıklarının hepsine bayıldım hayırlı olsun=))ismi ne olcak bebişin?=)
Canım göğüs kalkanı ne işe yarıyor
cook tesekkur ederım daha guzellerı sızlerın olsun ıns bebeıslerımız saglıkla sıhhatle kullansınlar bebişin ismi ALYA olacak allah ızın verırse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?