Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese gunaydınlar
nasılsınız hanımlar
bende ilk kez dün adam gibi yemek yedim, sabah bi kez çıkardım ondan sonra güzel yemek yedim dün
bugünse keyifsizim yine
bazen kusunca rahatlıyor insan
birde çok uykum var yine çokk
DÜN bende çok iyiydim ama gece bir anda ne oldu ise yine kustum
bugün de sanki ilaç midemi bulandırdı![]()
kan ilacı mide bulantısı yapar zaten, bende doktorunla konuş bunu ilk aylarda o yüzden önermiyorlar kan ilacı bulantıyı artırır çünkü
ilaç yerine doğal yöntemlerle alabilirsin kuru üzüm gibi falan
yada kansızlığın çok fazla ise iğnesi var onu yaptırabilirmiyim acaba diyebilirsin doktoruna
doğal yollar etki etmiyor ancak iğne olabilir onun içnde tatil dönüşü konuşabilirim herhalde yarın gidiyoruz çünkü
dr çok yoğun oluyor randevu almam çok zor
kuru üzüm falan çok tüketirim aslında işyerinde evde her yerde bol bol var elimin altında olsun diye ama bana etkisi olmuyor pekmez de yerim o bile yaramıyor![]()
neden çok sevinmeyin dedi anlamadım ?kazanamadınız derken ne demek istedi acaba? bu arada benim kahve lekelerim sarımsı renge döndü, normal mi o zaman
bir kızım var oğlan da hiç fena olmaz hani ama yürekten tek dileğim eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek olsun da cinsiyetini rabbim ne uygun görürse seve seve kabulümüz
![]()
tatilde nasıl rahat edeceksin bulantıyla allah kolaylık versin sana zor valla
Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti varDoğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı
![]()
Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti varDoğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı
![]()
![]()
![]()