Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti varDoğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı
![]()
güzel anneler hepinize günaydınlar....3 gündür boynum tutuk odun yutmuş gibiyim noolur dua edin...yatalak muhtaç hastalar gibi yatıyorumsizlere bir merhaba demek istedim biri Allahım laurana nın boynunu düzelt der belki de düzelirim:)))) tekrar yatışa gidiyorum ben....Allahım bir yandan mide bulantısı bir yandan baş dönmesi bir yandan kabızlık bir de boyun tutulması eklendi ağlamak istiyoruummmm...
evt cnm malatyadayım ben de kararsız kaldm zehra kuzu park has.onu da çok söylediler denizhan deniz de aynı şekilde bilmiyorum henüz[/QUOT
ben de tarık göksel gül e gidiyorum arkadaşlar.
çok merak ediyo eşim de ama doktor müsade edermi diyodm bende
gunaydin herkesee. bugun ilk defa bir derinden bulanti hissettim ama gecti guclu gelirse zor olacagi analasiyiliyor simdiden. bulanti cekenlere allah kolaylik versin. uykusuzluk baki zaten nerdeyse alistim uykusuzluga zorluyor calisirken beni.burun tikanikligim devam ediyor yarin doktora gidecegim ultrasonda net gorunmesi icin cok su icip gidicem bakalim ise yarayacakmi belki mesane siserse daha net gorunur. kalp atislarini da duyarim insallah.
selam anneler,
bugün çok kötü uyandım ve affedersiniz zehir gibi çıkardım. şu an işteyim acayip midem yanıyor ve bulanıyor hiç iştahım yok ya
hiç beslenemiyorum napcam böyle bilmiyorum. çalışmak çok zor geliyor![]()
bu arada yarın 6+4 olucaz doktora gidicem umarım herşey yolundadır ve kalp atışını duyarız. dua edin bana kızlar çok korkuyorum.
günaydın canım. su içip gidicem daha iyi görünür demişsin, ben geçen hafta 5 haftalıkken gittiğimde doktor önce baya aradı bulamadı. senin idrarın var yap gel dedi yaptım hemen gördü keseyi mesane şiştiği zaman bebeğin önünü kapatıyormuş. bende senin gibi biliyordum ama doktorum böyle söyledi ve gözümle gördüm![]()
günaydın canım. su içip gidicem daha iyi görünür demişsin, ben geçen hafta 5 haftalıkken gittiğimde doktor önce baya aradı bulamadı. senin idrarın var yap gel dedi yaptım hemen gördü keseyi mesane şiştiği zaman bebeğin önünü kapatıyormuş. bende senin gibi biliyordum ama doktorum böyle söyledi ve gözümle gördüm![]()
jack frost ben de adanadayım hangi doktora gidiyosn
evt cnm malatyadayım ben de kararsız kaldm zehra kuzu park has.onu da çok söylediler denizhan deniz de aynı şekilde bilmiyorum henüz
aslında kendini zorlayıp bir bardak süt içebilsen hem yanmanı alır hem de azıcık protein almış olursun. bende c.tesi 6+2 olucam inş. 3 gün var aramızda. o minik kalpleri görürüz
teyzemde dr gittiğinde 1,5 lt su iç hemen gel demişti. bebek ve kesesi sıkışsın diyebana da çok iliginç. gelmişti
demek bazı zamanda gözükmeyebiliyor
aaa ogrendigim iyi oldu gitmeyim cok su icip ozaman
Mrb canım ben de gittiğim de çok zor göründü doktor çok gazın var dedi iyice bastırdı anca böyle silik gibi göründü net olmadı...
merhaba arkadaşlar
bende hayırlısıyla şubat annesi olucam inşallah
Herkese hayırlısı olsun diyorum
ben dün hamile olduğumu öğrendim ve hala şokundayım 5+3 imiş kendileri
ama çok şaşkınız çünkü çok adet düzensizliğim vardı her zamanki gibi tek çizgi çıkıcak diye beklerken
çift çizgiyle doktora koştum
yanlız hiç ama hiç bir belirtim yok
bu normal midir
hatta gece rüyalarımda gördüm bir daha gidiyorum doktora hamile değilsin yok öyle bir şey diyor
böyle olan var mı acaba
çünkü durduk yere canı bişeyler isteyen sürekli normalde bile midesi çok çabuk bulanan ben
tık yok
maşallah diyorum tabiki ama içimede korku düştü fikirlerinize ihtiyacım war
ayyy ne güzel hepimiz arka arkaya bebişimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle :) ben bugün 5+5 haftalık hamileyim doktorum cumt gel kalp atışlarını duyalım dedi. bana çok erken gibi geldi. sizden kimler şimdiden kalp atışlarını duydu acaba çok merak ediyorum ? ve duyanlar vaginal ultrason mu baktırdı?