canlar tünaydınnnn
ne utancam umodan yaa,adam beni çıplak görmüş bundan utanmadım da pırttanmı utancam.ne sosyetesiniz :)
ahahahhaha içinde fazla tutmuşun ondan kokmuştur bacımmm
ayy halimize bak yaaa....amannn takmıcam bende bundan sonra uleynnn
Taubeciğim nasılsın
Kızlar sabah beri içimde bir sıkıntı var, yoksa benimkide gaz mı
Ya dün çok yorgun yattım..eşim işleri ile ilgilendi, mailleşti durdu bişeyler hazırladı etti. Benim kızda kreş sonrası evde uyuyo akşamları zımba gibi oluyor 11’de ayakta oluyor, benim gözümden uyku akarken onun daha gelmemiş oluyor.arada tuvalete giderken yetiştirememiş tam klozetin orada çıkartmış, hadi akşam akşam duşta yıka et, çamaşrıları yıka, yerleri sildi.
Hepsi bitti “anneeee, “öğretmenim makas çalışması yapmamazı istedi makas nerde, kağtı nerde” diye başladı :) çok güldüm öğretmen mi istedi kendi mi uydurdu anlamadım :)))
Rutin işleriyaptım ettim. Baktım meğer benimki tatil rez. Yapıormuş ne güzel aslında değil mi, güzel ama ...kredi kartında biriken puanlar ile almaya çalışıyor, o puanlar sene sonu yanıormuş, e dedim 1 ay zamanımız var seçeriz rahat rahat yok dedi o zamana bişey kalmaz..zaten siteden belli yerlerden seçiorsun çok bi seçimlik bişey yok. En uygunlar içinden baktık ne zamana..Mayıs 19’u haftasına..Velhasıl 19 Mayıs haftası Bodrum’da otelimiz rezerve oldu, puanlar harcandı..Üstüne ayrıca 2 gün başka yerden aldık kk ile ödedik ettik de..Aceleye getirdi çok..haftasonu da biraz bakmıştık birlikte ama mayıs düşünmemiştik..İndirim oldu diye boşuna onca yolu tepmeyiz inşallah çoluk çocuk..Ben denizi çooook seviyorum, onca yolu gidince doyasıya girmek isterim..Ama Mayıs ortası hava ısınsa bile belki deniz ısınmayacak pif ..buna sıkıldım galiba..bir de işte daha hiç devir mevir olmadı, halen işlerimi tam gaz yapıorm hep ertesi günün işleri aklımda akşamları, sabahları..
Sonra eğil kalk çok yoruluyorum, kızıma diorum yerden topla dağıttıklarını die o da bi yere kadar 1 topluo 2 dağıtoyo, eşime de hep hatırlatıorm ..ama bazı şeyleri ondan bekliorm mecburen yatak kaldırma etme (altı bazalı yatak)
İçine bişey konacak, bişey alınacak..kaç gün oldu bunu koyalım dediğim yatak örtüsü ortada...bi hırsla kaldırıcam yatağı iş gelicek başıma tövböe tövbee
Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Canim benim ben iyiyim iste ilac iciyorum igne vuruyorum öyle isteee insallahh kizim acele etmez sen nasilsin ..
Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum
İyiyim kuzum sağolasın.İnşallah acele etmez prenses biraz daha dayansın inşallah...
selam sunny,
boşver tatil tatildir, ortamdan uzaklaşmak bile süper gelicek sana:) bodrum tarafı dediğin gibi soğuk oluyor ama bodrum ağustos'ta bile soğuk oluyor...dolayısıyla ye, iç gezmene bak...biz de her sene tatil planı yapar bodrum marmarise giderdik ama bu sene antalya'da yakın yerlerde takılırız herhalde.hatta çok sıcak olursa benim yayladaki köyevine bile gidesim var.
Pof yaa toplntı toplantı diye uzattılar, yemeği kaçırdık. dışarıdan söyledim ama gelmedi daha. Eşimin de teyzeleri enimiş yerimde ziyarete gelecekler. 10 dakikaya burda olurlar daha ben yemek yemedim. Ölüyorum acımdan
Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum
hahhahaha tamam anlatıyorummm.....utana sıkıla ama olsunzaten eşimden yeterince utandım,ama soğukkanlılığımı korudum
ya şimdi biz evleneli 10 ay oldu çok şükür....erkekler bu gaz çıkarma olayında gayet rahatlar gördüğüm kadarıyla ama ben daha hiç yapmamıştım.....ta ki dün değil önceki gece sabaha karsı kendimden çıkan sese uyanana kadar
ya hep tutuyodum ya da gece kac olursa olsun kalkıp diğer odaya ya da wc ye gidiyodum ben....ama 2 gün önce ben akşam saat 9 gibi 2 kase çorba içtim....cok sıkıştırdı o gün.karnım davul gibi oldu cok rahatsız oldum uyuyamadım...sabaha karsı dalmışım....neyse bi ses duydum,gözümü açmadım ama o ses bendendi..uyuyo numarası yaptım.....aradan on dk geçti tuvalete kalkıcam eşim gülerek dedi ki;
- Çakallll pırtladın az önce
ben hiç bozuntuya vermiyorum...
-hııı öyle mi,hiç farkında değilim.....
kusura bakma karnım cok agrıyodu dedim....yoksa yapmazdım dedim....o da sacımı yanağımı karnımı falan okşadı uyuduk snra ama,iki gündür yüzüme bakınca bile utanıyorum çünkü onu hatırlatarak bakıo
canlar tünaydınnnn
ne utancam umodan yaa,adam beni çıplak görmüş bundan utanmadım da pırttanmı utancam.ne sosyetesiniz :)
saol cnm, şimdi bi arkadaşıma söyledim 23 nisan'da ve 19 mayıs'ta gitmişler bodrum'a deniz demedi ama ...havuza girmişler güneşlenmişler felan fişmekan güzel diyor. Ben deniz aşığı olarak girmek isticem ama ufacık bebek artı bizim kız bakalım nası olacak, yine eşim cesaretlendirdi beni elin yabancısı bilmemnerelerden 2 aylık bebekle antalya'ya bodrum'a geliyor boşver takma kafanı dedi..iyi dedim :)
oy oy hemen doyur karnını bende hiç dayanamıorm açlığa, sabah ve akşam yolda serviste 4 dönüorm açlıktan :)
ne dicem.
ben neredeyse full bacak bacak üste atılı modda oturyorum, öyle rahat ediyorum. bi arkadaşımda hep gelince bacağımı idnirio bebek için iyi değil falan fişman şeklinde..ama diğer türlü de rahat edemiorm, aslında atınca da çok rahat edemiorm nası oturacağımı da size sorayım
belim çok ağrıyooooo
v
Canim cok gecmis olsun bende bel agrisi cekiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?