Herkese çok teşekkür ederim erken doğum riskim yoktu bende nasıl oldu anlamadım yinede aklıma şu geliyor çok kötü bi kaç hafta geçirdim dert sıkıntı üzüntü bence sebebi bu dikkat edin kendinize hiç bir şeyi kafaya takmayın bide erken doğumda şöyle oldu kanamam geldi evdeyken hemen doktora gittik alttan muayane etti açılman var bebek geliyo dedi sancımda yoktu ama sabah uyandığımda karnıma 5 dakika süren bir ağrı girdi ben ne olduğunu anlamadım bide konuyu toparlayamıyorum çok uykusuzluk bide 12de çıktım doğumdan
Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum
Herkese çok teşekkür ederim erken doğum riskim yoktu bende nasıl oldu anlamadım yinede aklıma şu geliyor çok kötü bi kaç hafta geçirdim dert sıkıntı üzüntü bence sebebi bu dikkat edin kendinize hiç bir şeyi kafaya takmayın bide erken doğumda şöyle oldu kanamam geldi evdeyken hemen doktora gittik alttan muayane etti açılman var bebek geliyo dedi sancımda yoktu ama sabah uyandığımda karnıma 5 dakika süren bir ağrı girdi ben ne olduğunu anlamadım bide konuyu toparlayamıyorum çok uykusuzluk bide 12de çıktım doğumdan
gunaydın bu arada kızlar iyisiniz inş.
artık şubat anneleri doğum hikayeleri topiğini biri açmalı sanırım
Herkese günaydınnnn ,
Dün dr gittim arkadaşlar.. 29 hafta 2 günlük olmuşum.. Yürüdüğümde karnımın alt tarafında sanki bi çekilme ve sertleşme oluyordu.. Buna raağmen bebeğim hareketli .. Dün doktor bu sıkıntılarımın sebebinin bebeğin suyunun fazla olmasıymış bununda sebebinin şeker kaynaklı olduğunu söyleyerek şekeri tamamen bırakmamı söyledi ve diyet verdi.. Kafama takıldı 29 haftalığım 15 gün sonra şeker yüklemesini istedi sanki biraz geç kalmadıkmı ..Tabi suyun fazla olması bebeğin kalp atışlarının düşmesine neden oluyor.. 15 gün sonra şeker yüklemesi,sarılık,idrar testleri istedi..Radyotom&Radyomara gigip 4boyutlu sanografi çektirebileceğimide söyledi.. Buarada bebeğim 1.442 gr olmuş sizce kilosu iyimi haftasına göre ..
gülseydik acık
hahhahaha tamam anlatıyorummm.....utana sıkıla ama olsunzaten eşimden yeterince utandım,ama soğukkanlılığımı korudum
ya şimdi biz evleneli 10 ay oldu çok şükür....erkekler bu gaz çıkarma olayında gayet rahatlar gördüğüm kadarıyla ama ben daha hiç yapmamıştım.....ta ki dün değil önceki gece sabaha karsı kendimden çıkan sese uyanana kadar
ya hep tutuyodum ya da gece kac olursa olsun kalkıp diğer odaya ya da wc ye gidiyodum ben....ama 2 gün önce ben akşam saat 9 gibi 2 kase çorba içtim....cok sıkıştırdı o gün.karnım davul gibi oldu cok rahatsız oldum uyuyamadım...sabaha karsı dalmışım....neyse bi ses duydum,gözümü açmadım ama o ses bendendi..uyuyo numarası yaptım.....aradan on dk geçti tuvalete kalkıcam eşim gülerek dedi ki;
- Çakallll pırtladın az önce
ben hiç bozuntuya vermiyorum...
-hııı öyle mi,hiç farkında değilim.....
kusura bakma karnım cok agrıyodu dedim....yoksa yapmazdım dedim....o da sacımı yanağımı karnımı falan okşadı uyuduk snra ama,iki gündür yüzüme bakınca bile utanıyorum çünkü onu hatırlatarak bakıo
hahhahaha tamam anlatıyorummm.....utana sıkıla ama olsunzaten eşimden yeterince utandım,ama soğukkanlılığımı korudum
ya şimdi biz evleneli 10 ay oldu çok şükür....erkekler bu gaz çıkarma olayında gayet rahatlar gördüğüm kadarıyla ama ben daha hiç yapmamıştım.....ta ki dün değil önceki gece sabaha karsı kendimden çıkan sese uyanana kadar
ya hep tutuyodum ya da gece kac olursa olsun kalkıp diğer odaya ya da wc ye gidiyodum ben....ama 2 gün önce ben akşam saat 9 gibi 2 kase çorba içtim....cok sıkıştırdı o gün.karnım davul gibi oldu cok rahatsız oldum uyuyamadım...sabaha karsı dalmışım....neyse bi ses duydum,gözümü açmadım ama o ses bendendi..uyuyo numarası yaptım.....aradan on dk geçti tuvalete kalkıcam eşim gülerek dedi ki;
- Çakallll pırtladın az önce
ben hiç bozuntuya vermiyorum...
-hııı öyle mi,hiç farkında değilim.....
kusura bakma karnım cok agrıyodu dedim....yoksa yapmazdım dedim....o da sacımı yanağımı karnımı falan okşadı uyuduk snra ama,iki gündür yüzüme bakınca bile utanıyorum çünkü onu hatırlatarak bakıo
herkese günaydııııın,
bana çooook uzun gelen bir ayrılıktan sonra aranıza dönebildim
perşembeden beri annem, anneannem ve yengem bizdeydiler. evde onlar varken de bilgisayar başına oturamadım. arada girip telefondan okudum ama ne okuduğumu ben de bilmiyorum valla. kaçırdığım aralar da oldu tabii. umarım herkes iyidir.
biz kızımla iyiyiz çok şükür. sadece dün bir daha baklagil yememeye karar verdik. çünküm gaz büyük sıkıntı
bir de cici cici terlik:) ben bir tane LCW den aldım. pembiş pembiş beyaz ponponlu. çantaya onları da atacağım.
geçmiş olsun canım. ikinizin de sağlıklı olmanıza çok sevindim. umarım en yakın zamanda görürsün de.
daha çok var derken bizden birilerinin de doğurduğunu görmek şimdi bir panik yaptırmadı değil hani:18::18:
ahah jackim boşver daha nelerimizi görücekler pırtlıcaz tabi biz de insanız. hem öyle tutma kendini bebişimiz var bizim bize her şey mübah
Canım bende çok takintiliyim bu konularda ama hamilelik birakmadi valla bir ozel kocalar la kanki olduk
kocaya ayıp yoktur JACKim
bir pırttanmı utancan kızzzz
boşver takma
PROLET eline sağlık canım ama biz yinede 7-8 haftadan önceyazmayalım oralara
violem haklısın da ne bilim kırk yıllık annemin yanında bile nadiren olmuşturutanıyom işte
doğru söylüyosun valla cnm...bazı şeyleri unuttum zaten
günaydın canım,
biz de dün doktordaydık, doktorun ilk kontrol ettiği şeylerden bir tanesi bebeğin suyu. sana 26. haftadan sonra neden şeker testi yapılmadı bilemiyorum ama artık hemen hemen tüm hamilelere yapılıyor. bana da yapıldı ve gebelik diyabeti teşhisi konuldu. 1 aydır diyetteyim ve çok şükür yolunda gidiyor. bence doktor bebeğin suyunun fazla olduğunu tespit edince sende gebelik diyabeti olabileceğini düşündü ve bu yüzden şeker yükleme testi istedi. o güne kadar da şekerinin biraz düzene girmesi için diyet vermiş.
bebeğin kilosu maşallah iyi çünkü 29. haftada ortalama 1.300 gr. oluyorlar. Artık her hafta yaklaşık 200'er gram alarak büyüyecekler kuzular.radyotom ve radyomarı ilk defa duyuyorum canım.
ahah jackim boşver daha nelerimizi görücekler pırtlıcaz tabi biz de insanız. hem öyle tutma kendini bebişimiz var bizim bize her şey mübah
haha en son muhabeti geçmişti sonunda sen de dayanamadın hee
valla kaçar yavruş yaa yapacak bişi yok çatlican mı hem de uyuyosun yani sese uyanmışın:d
adam mukemmel olmadığını görmüş rahatlamıştır
Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum
Aynen valla lepimama benim herif zaten hep rahattır
merhaba hanvol,
ben de hamilelikle beraber şeker sorunuyla tanıştım, hakikaten zor bir durum, Allahım sana ve bebeğine sağlıklar ve hayırlı doğumlar versin inşallah...kimisi bebeğine kilo aldırmaya gayret ederken, bizim gibiler de diyet veya insülinle dengede tutmaya çalışıyor. ben de bugün doktordaydım, çok şükür her şey yolunda...
jackim çok tatlı anlatmış yahu:)
bizde de ben eşimden daha bir kez bile duymadım ama ben bebekken olduğum gibi hala çok gazlıyımdır:))
4. ve 5. aylarda karnım davul gibi oluyordu bazen, ne kadar gidip diğer odalarda dolaşsam, tuvalete gitsem de olur olmadık bir yerde bir kaçak oluyordu. ben de "ben yapmadım, bebek yaptı" diyerek suçu bizim kızın üzerine atıyordum. cem yılmaz misali:)) o da öyle yapıyormuş ya...
artık dokunan gıdaları tespit ettim, mesela mercimek çorbası, nohut, fasulye gibi besinlerin ilk haşlama suyunu döküyorum, bir de o yemeğe biraz kimyon atıyorum, öyle öyle atlatıyorum... napalım herkesin metabolizması aynı değil...
40 yıl tut da göreyim ben seni
rahatsa hiiç takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?