2014 Şubat Anneleri

Gözünüz aydın ..Size ve bebeğinize sağlıklı uzun ömürler dilerim..

günaydııın bugün okulda toplantı var bi size bakıp çıkayım dedim erkenden bir baktım ne göreyim aceleci bebişlerden biri dünyaya gelmiş artık bize de az kaldı onu daha iyi anladım :18:

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum

oyy topiğin ilk bebişi dünyaya gelmiş hoşgelmiş canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın iyi olduğunuzu yazmışsın sevindim ayrıntıları dinlenince bekliyoruz

günaydın canım,
biz de dün doktordaydık, doktorun ilk kontrol ettiği şeylerden bir tanesi bebeğin suyu. sana 26. haftadan sonra neden şeker testi yapılmadı bilemiyorum ama artık hemen hemen tüm hamilelere yapılıyor. bana da yapıldı ve gebelik diyabeti teşhisi konuldu. 1 aydır diyetteyim ve çok şükür yolunda gidiyor. bence doktor bebeğin suyunun fazla olduğunu tespit edince sende gebelik diyabeti olabileceğini düşündü ve bu yüzden şeker yükleme testi istedi. o güne kadar da şekerinin biraz düzene girmesi için diyet vermiş.
bebeğin kilosu maşallah iyi çünkü 29. haftada ortalama 1.300 gr. oluyorlar. Artık her hafta yaklaşık 200'er gram alarak büyüyecekler kuzular.radyotom ve radyomarı ilk defa duyuyorum canım.

gülseydik acık

hahhahaha tamam anlatıyorummm.....utana sıkıla ama olsun zaten eşimden yeterince utandım,ama soğukkanlılığımı korudum

ya şimdi biz evleneli 10 ay oldu çok şükür....erkekler bu gaz çıkarma olayında gayet rahatlar gördüğüm kadarıyla ama ben daha hiç yapmamıştım.....ta ki dün değil önceki gece sabaha karsı kendimden çıkan sese uyanana kadar

ya hep tutuyodum ya da gece kac olursa olsun kalkıp diğer odaya ya da wc ye gidiyodum ben....ama 2 gün önce ben akşam saat 9 gibi 2 kase çorba içtim....cok sıkıştırdı o gün.karnım davul gibi oldu cok rahatsız oldum uyuyamadım...sabaha karsı dalmışım....neyse bi ses duydum,gözümü açmadım ama o ses bendendi..uyuyo numarası yaptım.....aradan on dk geçti tuvalete kalkıcam eşim gülerek dedi ki;

- Çakallll pırtladın az önce

ben hiç bozuntuya vermiyorum...

-hııı öyle mi,hiç farkında değilim.....

kusura bakma karnım cok agrıyodu dedim....yoksa yapmazdım dedim....o da sacımı yanağımı karnımı falan okşadı uyuduk snra ama,iki gündür yüzüme bakınca bile utanıyorum çünkü onu hatırlatarak bakıo

ahah jackim boşver daha nelerimizi görücekler pırtlıcaz tabi biz de insanız. hem öyle tutma kendini bebişimiz var bizim bize her şey mübah

Canım bende çok takintiliyim bu konularda ama hamilelik birakmadi valla bir ozel kocalar la kanki olduk

kocaya ayıp yoktur JACKim
bir pırttanmı utancan kızzzz
boşver takma

PROLET eline sağlık canım ama biz yinede 7-8 haftadan önceyazmayalım oralara

günaydın ismirnacım,

baklagil hem çok besleyici hem de kış günlerinin vazgeçilmezi olunca ben hiç sofradan eksik etmiyorum. gaz yapmaması için de ilk haşlama suyunu döküyorum. yemeğini pişirirken de azıcık kimyon atıyorum. böylece gaz problemini minimum düzeyde yaşıyorum. yoksa bende de inanılmaz gaz yapar. bir de daha önceden haşladığım nohutları buzluğa koyup yoğurt çorbası, tarhana, mantı çorbası vb. çorbaların içine birazcık koyuyorum. böylece çorbalar daha besleyici oluyor.
cici terliklerini de güle güle giyin canım, lcw mağazasından bizler de bakalım.benim de klasik ceyolardan var ama kış olunca yumuşacık sıcak tutacak bir şeyler illa ki lazım.

ahah jackim boşver daha nelerimizi görücekler pırtlıcaz tabi biz de insanız. hem öyle tutma kendini bebişimiz var bizim bize her şey mübah

violem haklısın da ne bilim kırk yıllık annemin yanında bile nadiren olmuştur utanıyom işte

Canım bende çok takintiliyim bu konularda ama hamilelik birakmadi valla bir ozel kocalar la kanki olduk

doğru söylüyosun valla cnm...bazı şeyleri unuttum zaten

violem haklısın da ne bilim kırk yıllık annemin yanında bile nadiren olmuştur utanıyom işte

doğru söylüyosun valla cnm...bazı şeyleri unuttum zaten

haha en son muhabeti geçmişti sonunda sen de dayanamadın hee
valla kaçar yavruş yaa yapacak bişi yok çatlican mı hem de uyuyosun yani sese uyanmışın:d
adam mukemmel olmadığını görmüş rahatlamıştır

Bende bilemedim neden bukadar geç istedi.. Bundan sonra sebze ağırlıklı beslenmemi şekerin hertürlüsünden uzak olmamı söyledi. Şuan dediğim gibi tek sıkıntım yolda yürürken karnım sertleşiyor ve sanki karnımın altı aşağı çekiliyor buda yürümeme engel oluyo Umarın bu durum düzelir .. Dikkat etmezsem suyun daha artacağını ve erken doğum olabileceğini söyledi.. Umarım böyle bir şey yaşamam...

jackim çok tatlı anlatmış yahu:)
bizde de ben eşimden daha bir kez bile duymadım ama ben bebekken olduğum gibi hala çok gazlıyımdır:))
4. ve 5. aylarda karnım davul gibi oluyordu bazen, ne kadar gidip diğer odalarda dolaşsam, tuvalete gitsem de olur olmadık bir yerde bir kaçak oluyordu. ben de "ben yapmadım, bebek yaptı" diyerek suçu bizim kızın üzerine atıyordum. cem yılmaz misali:)) o da öyle yapıyormuş ya...
artık dokunan gıdaları tespit ettim, mesela mercimek çorbası, nohut, fasulye gibi besinlerin ilk haşlama suyunu döküyorum, bir de o yemeğe biraz kimyon atıyorum, öyle öyle atlatıyorum... napalım herkesin metabolizması aynı değil...

Aynen valla lepimama benim herif zaten hep rahattır

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum

tatlım hayırlı olsun..darısı bize artık..inşallah ikinizde iyisinizdir..biraz bilgi verirsen boş olduğunda seviniriz..Rabbim analı babalı büyütsün,sağlık sıhhat versin kuzucuğuna.

İnşallah çook teşekkür ederim.. maalesef insülin ve diyet benim bir yaşam biçimim alıştım artık.. bazen herkes benim gibi zannediyoruum:26: lütfen sende çook dikkat et.. çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. az kaldı azıcık daha sabredelim

aynen lipim bende öloe dedim zaten,ben yapmadım kızın yaptı dedim

bundan snra hem yediklerime dikkat edicem hem de aksamları cok bişey yemicem...zaten bi haftadır dikkat ediyodum.akşamları sadece su içiyorum bir de soda....hep onun üzünden oldu...tutturdu aksam vakti anneme gidelim arabaşı çorbası çeksin...al işte katlan sonucuna dedim bende senin neyine 2 kase çorba diyo...e doymuyorum napim biri benim için biri de kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…