2014 Şubat Anneleri

ay canım bbilimin de dediği gibi kocaya ayıp olmaz. yani adamla dip dibe yaşıyorsun, nasıl olcak o? hem hamilesin, bunun hastalığı vs var. bir an önce bu samimiyeti geliştirdiğin iyi olmuş

yaa evet öyle canım. besleyici olduğunu biliyorum. ilk haşlama suyunu ben de döküyorum. ama kimyon atmıyordum. onu da deneyeyim bir daha ki sefere bari. sağol canım.

benim de şu beyaz hastane terliği gibi terliklerimden vardı. ama cicili bicili olsun istedim.

biz evleneli 4 sene biticek bunun daha öncesi de var tabii.. o yüzden artık hiç ayıp falan kalmadı zaten ben ilk aylarda çok gazlıydım tek problemim gazdı o yüzden eşim de hiç dalga geçmedi çünkü kramplar giriyodu karnıma yürüyüşe çıkıyoduk her akşam gazım geçsin diye.. mercimeği yeni anladımm gaz yaptığını bu akşam da karnıkara yapıcam bakalım gaz yapıcak mı kimyon koyayım içine mutlaka

waawwwwww dogdumu aman allahım çok süpriz bi durum hemde önceden erken dogum tehlikesi olmması ve gelmesi ay çok heycan yaptım dün akşam 12 ye kadar içim sıkıldı sanki doguvercek gb böle bi korku kapladı sdemek sen doguruyomuşsun o mzan herelde normal oldu saniyesi saniyesine analt kendine gelince allahım yarabbim bebeğin saglıklı olsun sütünde cok ve besleyici olsun biran önce toparlanın inaşallah anam senin oğlan biizmkilerden 2 ay büyük olcak biz dogana kadar siz hoplatmalık olcaksınız herelde maşallah maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

daHA ON AY OLMUŞ EVLENELİ BİDE HEMEN HAMİEL KALMIŞSIN NORMAL bende baştan cok dikkat ediyodum felan böyle şeylerden çok utanıyodum ama seneelr geçtikçe o işler başkalaşıyoinsan eşinden iğrenmiyo tiksinmiyo ben anne babama bile dayanmadım öle şeylerde asla onalrın yanındada yapmazdım ama evlenince olmuyo 24 saat beraberken yani hem hamielleikte valla gazım gelince hiç tuttmam velininmet o benim için nasıl akrnım arıyo tutunca bende çok ağlamışımdır ilk kaçırdıgım hem yapıyodum bide adam tesellie tmeye ugraşıyodu valla sorun eğil hayatım öle şeymi olur bak bende yapayım falan diye hahaaa

benim doktorum ilk önce bir endokrin uzmanına yönlendirdi, endokrin uzmanı da diyetisyenle birlikte kontrol altında tutuyorlar. neyse canım bu iki hafta her türlü hamurişi, tatlı, bal, pekmez gibi besinlerden uzak durursun. günde mutlaka 3 ara öğün yap. bu ara öğünlerde elma, armut gibi meyveler ve yanında bir bardak süt-yoğurt tüket. elma ve armutun glisemik endeksi düşük. sabahları kan şekeri çok çabuk yükselebiliyor bu sebeple bana haşlanmış yumurta, az yağlı peynir, yarım bardak süt, 5-6 zeytin, 1.5 dilim tam tahıl ekmeği, salatalık domates ya da yeşillik önermişti.sen de bu tarz bir kahvaltı yapabilirsin canım. diğer öğünlerde de yine sebzeni, salatanı, etini, 2 dilim ekmeğini, yoğurdunu yersin.

Aynı şey bende de oldu canım. Ama ben ilk aylardan beri gaz sıkıntısı çektiğimden artık alıştı benim herif. Duymazlıktan geliyo. Hatta bi keresinde nasıl beceriyorsun ya ben hayyat yapamam falan deyip denedi. Çıkardığı sese 2 gün güldük. Artık eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz bu durumu. En azından bir süreliğine.

kocaya ayıp yoktur JACKim
bir pırttanmı utancan kızzzz
boşver takma

PROLET eline sağlık canım ama biz yinede 7-8 haftadan önceyazmayalım oralara

Aynen. Benim ki 37 den sonra doğabilir canım, iznim var

sabah sabah toplantı mı olurmuş yahu bi de kimbilir ne gereksiz şeyler konuşulacak peeh ben gider size iyi sohbetler kızlar

ohh afiyet bal şeker olsun yarasın:) akşamları yine de iyi beslen canım, etini, salatanı, ekmeğini ye. ben mesela karnabahar ve brokoli haşlamasından sıkılınca brokoli ya da karnabaharları biraz haşlayıp blenderdan çekip, içine 1 bardak süt ile 1 kaşık un koyup pişirip çorba yapıyorum. eşim pek sevmiyor ama ben bayıla bayıla yiyorum...

çok teşekkür ederim uyucam ..

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum

öncelikle hayırlı olsun. iyi olmanıza sevindim. kaç kilo doğdu merak ediyorum açıkçası.?

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum

canım hayırlı olsun aceleci çıktı ilk bebişimiz ikinizinde iyi olmasına sevindim allah mutlu huzurlu uzun ömür nasip etsin umarım bir am önce görürsün oğunu...bu durum bizde de bir heyecan yarattı valla he an herşey olabilir arkadaşlar

haşlayıp yemeye bende bayılırım ama çorba olarak içemem canım,damak tadıma uymaz pek benim

aksam yemeğimi yiyorum 6 gibi...sonrasında bol meyve yiyodum ben.....onu kestim.aksam yediğim meyve de şişiriyor çünkü....sonra uyuyamıyorum....zaten gün içinde ofiste yeterince meyve yiyorum evde de yemeyiverim

proletimmm sanırım bizde de öyle olacak artık,yavas yavaş eğlenceli hale getirmeliyim bende

Ayyy heyecan bastı. Akşam eve gidince geceliklerimi yıkıyayım bari

bende şimdi annemi aradım.cumartesi gidelim pijama gecelik herneyse alalım sonra benim eve geçip kızımın kıyafetleri yıkayalım dedim

hazırlayalım her şeyimizi...tırstım biraz:18:

Bak sana bişi daha anlatayım da rahatla iyice
Bi gün yine kaçırdım ben yemekten sonra, ses çıkmadı diye derin bi oh çekmişken hafif bi koku yayıldı. Kocam döndü "Aşkım bana söylemek istediğin bişey var mı?" dedi. Gülsem mi ağlasam mı bilememiştim. Kıpkırmızı oldum.

Sonra o güldü güldürdü. Adamlar iğrenmese bari bizden. Benim herif pinpirikli biraz ama napayım mazeretim var..

ahahahhaha içinde fazla tutmuşun ondan kokmuştur bacımmm

ayy halimize bak yaaa....amannn takmıcam bende bundan sonra uleynnn

günaydınnn herkese sayfamızın ilk bebeği emiri kocaman öpüyorum allah sağlıkla sıhhatle hastahaneden çıkmayı nasip etsin.uzun ömürlü analı babalı büyütsün darısıda sağlıkla bize olsun inşallahh

ben de sez. olmuştum ve sonrasında korse giymeyi denemiştim ancak sıkıntı basmıştı çıkarmıştım...zaten dikiş yerleri acıyorken giy çıkart kolay olmuyordu :s ay şimdi aklıma manyakça bişi geldi, alt kısmı keseceksin böylece tuvalete gidip gelirken indir çıkart olmıcak hehe saçmaladım...bi de benim dr. dolaşımı engelliyor biraz mı ne demişti..bende göbekli göbekli dolanmıştım..
eşimin üni arkadaşlarından biri beni doğumertesi görmüş ve göbeğime bakıp şok olmuştu..normal mi böyle kocaman filan demişti densizzzz

Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyümesini nasip etsin. Hepimizi duygulandırdın Şubat annesi olmayı beklerken oldun Aralık annesi :) Bebeğin sana süpriz yapmış. İnşallah sorunsuz çıkarsınız hastaneden, ne heyecan ne heyecan bebeğinle çabucacık kavuşup emzirmen dileği ile...
Humana steel tea diye birşey vardı, süt arttırıcı onlardan içabilirsin.

Bizleri aydınlattığın için saol cnm, benimde ilk aklıma gelen arkadaşların sorduğu soru oldu, önceden belli miydi diye, ama soramamıştım :) Üzüntü nelere kadir, ama hayırlısı buymuş, iyi taraflarını düşünmeye çalış İnşallah bebiş de çabucacık toparlar.
Alltaki etikete göre bebeğin kilosu önde gibi dr. belkide bu sebeple de şekere yordu, ama tabi tahlillerde çıkacak ortaya..Genetik bile olabilir bu kilo işi..

hehe siz daha yeni evlisiniz ondan sana tuhaf geldi heralde, ama bana hiç tuhaf gelmiyor böyle şeyler ben mi çok doğalım rahatım bilemedim :26: aslında bende sonrasında hala utanıuorm bi parça ama üzerinde de durmuordum :) şimdi siz böyle anlatınca kendimi ayıcık gibi hissettim

doktorlar programına çıkan bir dr. anlatmıştı "gaz konusu" işlenirken :) Eşler, gaz çıkarmadan utanmasın. Mutlu ve huzurlu bir yuvadan bu sesler ne kadar yükseliyorsa o kadar güzel mi ne demişti ona benzer bişeyler :) hiç unutmam...Bütün salon alkıştan yıkılmıştı herkes çok mutlu olmuştu filan ppp

canlar tünaydınnnn
ne utancam umodan yaa,adam beni çıplak görmüş bundan utanmadım da pırttanmı utancam.ne sosyetesiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…