2014 Şubat Anneleri

Merhabalar,
Bebek şekeri yapıyorum düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım.. Kolay ve de hayırlı doğumlar :)

Merhaba
Kan hapını gece almakla bebişin kilosunun bir ilişkisi mi varmış tam anlayamadım ben.
Ben de sürekli soluma yatamıyorum done done yatıyorum işte . İlk oglumda da oyleydi nasıl rahat edersem artık:)sag sol sırt üstü:)

4135 dogdu ilk oglum bu arada.
Her doktor farklı şeyler soyleyebiliyor standardı yok galiba bu konunun:)

Bugun 11de doktor kontrolumuz var ama sikayetlerim de var gece bagirarak uyandim bacagima kramp girdi cok kotu ve hala bacak kasim kaskati cok aciyor.magnezyum da kullaniyorum ama😕 bir de gecen hafta dis etlerim sisti kanadi neyse ki gecti bakalim sorucam tek tek.Hayirlisi👪

Günaydın kızlarrrr....flash belleğimi evde unutmuşum.çalıştıgım dosyayı dün ona atmıştım belki evde bakarım diye...şimdi eve gitmem lazım kim yürücek bu soğukta yaw neyse ki ev yakın..offf offf cok unutkan oldum cokkkk.....bi iş basvurusunda bulunmacaktım,daha iyi bi pozisyon bakanlıkta.şansım yok denecek kadar az ama deneyim demiştim.11 aralık son başvuru günü ve ben daha aralık ayının 5i 6 sı sanıyorum bugün...bugün hemen postalamam lazım hemde acele postayla:18::18::18:

Face adını soyadını bana özel mesajla gönder canım. Ekleyelim.

Nasıl seninki önce canım? 17 Mayıs demedin mi?
Anladım kuzum, geçmiş olsun. Hayırlısıyla alırsın inşallah yavrunu kucağına. Sağol canım. Pek mutlu oldum. İzmir de yaşıyorum ama Bulgaristan doğumluyum

iyi akşamlar anneler sonunda mobilyalarımızı aldık odası tamamen bitince foto atatrım artık :)

İyi günlerde olsun canım

Allah'ım hakkınızda hayırlısını versin canım. Stres yapma rahat ol ki herşey yolunda gitsin.

Maşallah dünya güzeline canım. Bak hafta sonu benim de randevum vardı. 29+2 de 1503 gr dı kızım. Bende kan ilacını gece içiyorum onunla alakası yok onun. Nasıl rahat içebiliyorsan öyle iç. Ama onu içtikten sonra bir mandalina falan ye su iç canım. c vitamini emilimini arttırıyormuş.

bu bildiğin poz vermiş maşallah çok tatlı

günaydın canım hayırlı olsun raporun...Allahım güc kuvvet versin

Amin canım raporu aldım ama elimde kağıt falan yok sisteme girecekler oradan bakacaklar falan filan bide şunu sistemde görseler de tamamen işim bitse

e devlet şifresi aldım ama bi yerde göremedim

Kısmetse 18 gün sonra evimde olacağım..

Son düzenleme:

18 güncük mü çalışacaksın ohh ne güzel yaaa....ben ocağın 15 ine kadar falan düşünüyorum bakalım dayanabilirsem

ama sen 6 ay ücretsiz izin alacaksın bende o yok

gunaydın kızlar nasılsınız
ben güne kötü başladım birazcık
annemde yattık dün gece eşim şehir dışında

biraz bişiler yiyeyim dedim güya mısır ekmeği yedim azcık üzerine tahin pekmez sürdüm

tramvayda bir midem bulandu bir fenalaştım zaten 3-4 gündür ne yesem azımdan geliyor sıpa iyicene yukarı çıktı sanırım, mideme çok baskı yapıyor

tramvaydan inmek zorunda kaldım durakta biraz bekledim tabi su falan verdi ordaki görevli tansiyonumdamı düştü bilmiyorum nefesim kesilmişti çünkü zor nefes alıyordum
5 dk kadar bekledim ve sonraki tramvaya bindimde geldim
geldim ama nasıl
oyyy bu kız beni çok yoruyor hayırlısıyla geçeydi şu 1,5-2 ay yaaaaaaaaaaaa

18 güncük mü çalışacaksın ohh ne güzel yaaa....ben ocağın 15 ine kadar falan düşünüyorum bakalım dayanabilirsem

36+1 de kısmetse çıkmayı düşünüyorum içime su serpildi valla kafam şimdi daha rahat keyfime göre 1 hafta daha çalışabilirim belki :)

4 ay ücretli 6 ay ücretsiz istiyorum

speedy 18 gün sonra işten ayrılcanmı o kadar erkenmi
yoksa 18 iş gümümü ??

selam jack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…