selam kızlar
uzun zamandır giremedim bozğaz enfeksiyonu ile yatmaktaydım
face gurubu iyi olmuşbende katılabilirim
bu arada doğum tariihim bir hafta öne alındı
hep son adete göre hesaplanıyordu halbuki aşılamaya göre hesaplanması gerekir
fazla duramıyorum bu günlerde kıtan dolayı zaman hızl geçiyor irde uyuyunca gün nerdeyse 6 saate düşüyor
benden bu kadar allaha emanet olun
SANIRIM BENİM Kİ ÖNCE :)
benim diabetim var bebeği zehirlemeye başlıyorum o da benim ggözlerimi kanatıyor o yüzdeen şubatın ilk haftası falan olucak.. aman sakın ha acele etmesin senin kız... bu arada face de resmini gördüm ne güzelsin sen.. tam izmir kızı.. İzmirdensin deil miii
iyi akşamlar anneler sonunda mobilyalarımızı aldık odası tamamen bitince foto atatrım artık :)
Iyi aksamlar bayanlar
Yazdiklarinizi takip ediyorum fakat muhabbetinize katilamiyorum.haftaici okula gidiyorum hafta sonu seminerlere. Sizinle sıkıntımı paylasmak istedim. Ben bu yil atanan bir ogretmenim. Esimle farkli sehirlerdeyiz. Agustos ayinda es durumu atamasiyla onun yanina gidebilicem (insallah) es durumu atamasindan faydalanabilmek icin de bu seminerlerin hepsine katilmak zorubdayim.devamsizliga cok onem veriyorlar. Sadece 1 devamsizlik hakkimiz var. 26 ocaga kadar devam edicek. 26 ocakta sinav yapip bitirecekler. Benim son adet tarihine gore dogum yapacagim tarih 1 subat. Bulundugum ilcede ne devlet hastanesinde ne ozelde kadin dogum doktoru yok. Insallah erken dogum falan olmaz . Tam 39. Haftamda esim almaya gelicek. Kendi evimde esimin yaninda dogum yapmak istiyorum. Bir aksilik cıkacak diye cok korkuyorum.
selam kızlar doktordan geldik şimdi kızımızı gördük doktor herşeyine baktı gayet iyi suyu ne az nede çok iyi dedi başı yukarda normal dogum pozizyonuna gelmemiş dedi bende gelmesimi gerekiyo dedim yok son andada dönebilir dedi dogumda dönmesi yeterli olur ama şuan dogum olsa sezeryan gözüküyo bu pozisyonda dedi ... ellerimdeki şişlikleri söyledim albümmü acaba diye yok değil aşırı şişlikler öyle olur dedi bu aylarda avuç içinin hafif şişmesi kızarması normal dedi bende bi dolu bardak taşırken bile elim boşalıveriyo dedim oda normal dedi ilerki haftaalrda dahada sık olabilir böyle şeyler dedi...
boyu 40 cm olmuş iyi dedi..ama biraz zayıf bi ebek dedikilosuda 1389 çıktı bana göre de çok düşük değil kilosu yani yarın tam 30 haftalık olucaz bana nbormal geldi yani 1300-1500 arası bekliyodum bende ama öyle biraz zayıf dedi göbüşünü ölçtü kuzumun ama gayet saglıklı bi bebek dedi kilosunun artması için kan akışının iyi olması gerekir dedi soluna yat mutlaka ,su iç, ve kan ilacını aksatmadan düzenli kullan dedi ben kan ilacını nerdeyse yatarken içiyorum ondan mı oldu acaba artık sabah içicem tiroid ilacını sabah içiyorum diye kanı geçe bırakıyorum artık gündüz içicem onuda
Eki Görüntüle 889329
buda kızçemin fotorafı zor pozisyon yakaladı doktor yüzü değdigi için karışık gözüküyodu hep yakalaması zor oldu miniğimin yüzü ve eli
Günaydın
bu bildiğin poz vermiş maşallah çok tatlıselam kızlar doktordan geldik şimdi kızımızı gördük doktor herşeyine baktı gayet iyi suyu ne az nede çok iyi dedi başı yukarda normal dogum pozizyonuna gelmemiş dedi bende gelmesimi gerekiyo dedim yok son andada dönebilir dedi dogumda dönmesi yeterli olur ama şuan dogum olsa sezeryan gözüküyo bu pozisyonda dedi ... ellerimdeki şişlikleri söyledim albümmü acaba diye yok değil aşırı şişlikler öyle olur dedi bu aylarda avuç içinin hafif şişmesi kızarması normal dedi bende bi dolu bardak taşırken bile elim boşalıveriyo dedim oda normal dedi ilerki haftaalrda dahada sık olabilir böyle şeyler dedi...
boyu 40 cm olmuş iyi dedi..ama biraz zayıf bi ebek dedikilosuda 1389 çıktı bana göre de çok düşük değil kilosu yani yarın tam 30 haftalık olucaz bana nbormal geldi yani 1300-1500 arası bekliyodum bende ama öyle biraz zayıf dedi göbüşünü ölçtü kuzumun ama gayet saglıklı bi bebek dedi kilosunun artması için kan akışının iyi olması gerekir dedi soluna yat mutlaka ,su iç, ve kan ilacını aksatmadan düzenli kullan dedi ben kan ilacını nerdeyse yatarken içiyorum ondan mı oldu acaba artık sabah içicem tiroid ilacını sabah içiyorum diye kanı geçe bırakıyorum artık gündüz içicem onuda
Eki Görüntüle 889329
buda kızçemin fotorafı zor pozisyon yakaladı doktor yüzü değdigi için karışık gözüküyodu hep yakalaması zor oldu miniğimin yüzü ve eli
günaydın canım hayırlı olsun raporun...Allahım güc kuvvet versin
Amin canım raporu aldım ama elimde kağıt falan yok sisteme girecekler oradan bakacaklar falan filan bide şunu sistemde görseler de tamamen işim bitse
e devlet şifresi aldım ama bi yerde göremedim
Kısmetse 18 gün sonra evimde olacağım..
18 güncük mü çalışacaksınohh ne güzel yaaa....ben ocağın 15 ine kadar falan düşünüyorum bakalım dayanabilirsem
ama sen 6 ay ücretsiz izin alacaksın bende o yok
speedy 18 gün sonra işten ayrılcanmı o kadar erkenmiAmin canım raporu aldım ama elimde kağıt falan yok sisteme girecekler oradan bakacaklar falan filan bide şunu sistemde görseler de tamamen işim bitse
e devlet şifresi aldım ama bi yerde göremedim
Kısmetse 18 gün sonra evimde olacağım..
18 güncük mü çalışacaksınohh ne güzel yaaa....ben ocağın 15 ine kadar falan düşünüyorum bakalım dayanabilirsem
ama sen 6 ay ücretsiz izin alacaksın bende o yok
speedy 18 gün sonra işten ayrılcanmı o kadar erkenmi
yoksa 18 iş gümümü ??
selam jack
18 iş günü canım çalışacağım günleryani
geçmiş olsun sana da kızçe baskı yapmaya başlamış :26:
speedy 18 gün sonra işten ayrılcanmı o kadar erkenmi
yoksa 18 iş gümümü ??
selam jack
sağol canım evet çok baskılı bir kız olacak
hangi tarihe denk geliyor sppedy ayrılcan gün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?