2014 Şubat Anneleri

Ya benim kalbim sıkışıyo bazen yattığım yerde gobek baskımı yapıuo noluyo anlamadım vala
benim de sürekli öyle nefes alamıyorum sanki,akciğerlere baskı yaptığı içinmiş sorun yok yani.

hayırlı olsun iznin ben de bugün aldım çalışabilir raporu ama ancak 3 hft dayanabilirim.27 aralık son inşallah, heyet raporu alamazsam 3 hft baya işe yarar.benim de iki çocuk çok fena yoruluyorum.bir de sezeryan olacağı için 20 -21 ocak gibi tarih verdi dr.

kızlar:31+4 de bebişin kilosu 1660 boyu 7 ile çarptığımda 40 idi,çokmu düşük,diğer çocuklarımda hep 2,2,5 kg arası doğdular,bu tosuncuk olsun istiyorum.

laurana işe başladı mı,diğerleri gibi face de mi?

Bence kilosu iyi canm. Benim 29+2 de 1503 dü. Boyu da 41 cm. Boy biraz genetik oluyor ona bakmamak lazım. Laurana da işe başladı kuzum. Akşamları face e yazıyor ara sıra..

selam kızlar
uzun zamandır giremedim bozğaz enfeksiyonu ile yatmaktaydım
face gurubu iyi olmuşbende katılabilirim
bu arada doğum tariihim bir hafta öne alındı
hep son adete göre hesaplanıyordu halbuki aşılamaya göre hesaplanması gerekir
fazla duramıyorum bu günlerde kıtan dolayı zaman hızl geçiyor irde uyuyunca gün nerdeyse 6 saate düşüyor
benden bu kadar allaha emanet olun

Beni ekle canım. Bahar GÜNEŞ. Kapak fotomda gelinlikle maximum pozu veriyoruz. Ordan bulabilirsin doğru kişiyi

O zaman şimdilik 1 günle abla oluyor benim sıpa :) Bakalım önce kim doğuracak.

SANIRIM BENİM Kİ ÖNCE :)
benim diabetim var bebeği zehirlemeye başlıyorum o da benim ggözlerimi kanatıyor o yüzdeen şubatın ilk haftası falan olucak.. aman sakın ha acele etmesin senin kız... bu arada face de resmini gördüm ne güzelsin sen.. tam izmir kızı.. İzmirdensin deil miii

canımm bende idil baby organik aldım sen nerden aldın?? hani sende ANKARAdasın ya fiyat araştırması yapıyorum :)

canım bizimki organik değil. 20 li sete 171 lira dediler ama toplamda bir indirim yaptılar. daha uyguna geldi. söğütözündeki özelcan bebeden aldık. sen nereden ne kadara aldın canım?

şubat annelerinden erken doğum yapan varmı

geçmiş olsun canım. inş en kısa sürede atlatırsın. bizden de aslıfatih doğum yaptı.

Selamlar kızlarr geçmişi okumak cok zor ya şu dogum yapan arkadaşın durumu nedır aslının bılgısı olan var mı kızlar

Kizlar merhaba, ya bana sabahtan beri ara ara sanci giriyor. sag tarafina karnimin..hani kosunca dalak siser ya agrir ondan daha siddetli ve sirtimda da hissediyorum.. Suan servisteyim eve donuyorum yarim saat once giren sanci yeni gecti.. bunlar neden olabilir size de oluyo mu?eve gidince de devam ederse dr.umu aramayi dusunuyorum... Bugun stresli bi is gunuydu ondan mi oldu acaba:-(

canım dr. ara için rahat etsin fakat tek taraflı giren kasılmalar ağrılar yalancı doğum sancıları oluyormuş, gerçek doğum sancısı çift taraflı giriyormuş ve sırttan başlıyormuş

benimde 28-29 haftalarda çok sancı oluyordu öle özellikle sağ tarafa doktora gittim hatta baktı rahmin durumuna filan herşey normal karnın büyürken rahim kasıldığı için olur normaldir dedi o haftadan sonrada daha bidaha olmadı senin de öledir büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…