- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
benim de sürekli öyle nefes alamıyorum sanki,akciğerlere baskı yaptığı içinmiş sorun yok yani.Ya benim kalbim sıkışıyo bazen yattığım yerde gobek baskımı yapıuo noluyo anlamadım vala
Merhaba arkadaşlar. Yazmıyorum ama takipteyim sizi. Ben geçen hafta doğum iznine ayrıldım. Sezeryan olacağı için 31 de aldım iznimi. Zor oluyordu bana. Evde 2 çocuk, okul köyde, git gel canım çıkıyordu. Erken ayrıldım yani. Artık ikinci dönem de heyet almaya falan bakacağız. Alabilirim inşallah. Hazırlıklarım da tam. Gerçi hala yıkamadım kıyafetlerimizi çamaşır makinamız bozuldu. yeni makinayla yıkarım artık..
sat 16 mayıs canım. Doğum 20 şubat. şuan 29+4 teyiz. Sen?
benim de sürekli öyle nefes alamıyorum sanki,akciğerlere baskı yaptığı içinmiş sorun yok yani.
hayırlı olsun iznin ben de bugün aldım çalışabilir raporu ama ancak 3 hft dayanabilirim.27 aralık son inşallah, heyet raporu alamazsam 3 hft baya işe yarar.benim de iki çocuk çok fena yoruluyorum.bir de sezeryan olacağı için 20 -21 ocak gibi tarih verdi dr.
kızlar:31+4 de bebişin kilosu 1660 boyu 7 ile çarptığımda 40 idi,çokmu düşük,diğer çocuklarımda hep 2,2,5 kg arası doğdular,bu tosuncuk olsun istiyorum.
laurana işe başladı mı,diğerleri gibi face de mi?
Kızlar face grubuna nasıl katılıcaz ?
:) bende 17 mayıs 29+3..
Beni ekle canım. Bahar GÜNEŞ. Kapak fotomda gelinlikle maximum pozu veriyoruz. Ordan bulabilirsin doğru kişiyi
O zaman şimdilik 1 günle abla oluyor benim sıpa :) Bakalım önce kim doğuracak.
Beni ekle canım. Bahar GÜNEŞ. Kapak fotomda gelinlikle maximum pozu veriyoruz. Ordan bulabilirsin doğru kişiyi
O zaman şimdilik 1 günle abla oluyor benim sıpa :) Bakalım önce kim doğuracak.
canımm bende idil baby organik aldım sen nerden aldın?? hani sende ANKARAdasın ya fiyat araştırması yapıyorum :)
selam kızlar
uzun zamandır giremedim bozğaz enfeksiyonu ile yatmaktaydım
face gurubu iyi olmuşbende katılabilirim
bu arada doğum tariihim bir hafta öne alındı
hep son adete göre hesaplanıyordu halbuki aşılamaya göre hesaplanması gerekir
fazla duramıyorum bu günlerde kıtan dolayı zaman hızl geçiyor irde uyuyunca gün nerdeyse 6 saate düşüyor
benden bu kadar allaha emanet olun
şubat annelerinden erken doğum yapan varmı
Canım iyiler çok şükür bebeğine anne sütüne başladılar kucağına alacağı günü bekliyoruz hepimiz heycanlaSelamlar kızlarr geçmişi okumak cok zor ya şu dogum yapan arkadaşın durumu nedır aslının bılgısı olan var mı kızlar
Kizlar merhaba, ya bana sabahtan beri ara ara sanci giriyor. sag tarafina karnimin..hani kosunca dalak siser ya agrir ondan daha siddetli ve sirtimda da hissediyorum.. Suan servisteyim eve donuyorum yarim saat once giren sanci yeni gecti.. bunlar neden olabilir size de oluyo mu?eve gidince de devam ederse dr.umu aramayi dusunuyorum... Bugun stresli bi is gunuydu ondan mi oldu acaba:-(
Kizlar merhaba, ya bana sabahtan beri ara ara sanci giriyor. sag tarafina karnimin..hani kosunca dalak siser ya agrir ondan daha siddetli ve sirtimda da hissediyorum.. Suan servisteyim eve donuyorum yarim saat once giren sanci yeni gecti.. bunlar neden olabilir size de oluyo mu?eve gidince de devam ederse dr.umu aramayi dusunuyorum... Bugun stresli bi is gunuydu ondan mi oldu acaba:-(
Kızım olacak inşallah. Adı da Defne.hayırl ıolsun iznin kuzumm.bebişkon kızmı erkekmi adı belli mi
Canım iyiler çok şükür bebeğine anne sütüne başladılar kucağına alacağı günü bekliyoruz hepimiz heycanla
canım ekledim şimdi fotoları.
Eki Görüntüle 889232 Eki Görüntüle 889234 Eki Görüntüle 889235 Eki Görüntüle 889236
arada birkaçını ekleyemedim nedense. ama genel olarak böyle
oyyyy cicileri gibi bahtıda güzel olsunnn annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?