- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Canım benim de bebeğimin suyu fazla çıktı benim de şekerim çıkmadı çok üzülüyorum internette saçma sapan şeyler yazıyor moralim çok bozuk
Sona kalan dona kalmaz inşallah yavrum.. Herkeşler yazcak doğum hikayesini gerildikçe gerilcez kurdukça kurcaz gibi geliyor.
Bence de kargoyla gönder canım ptt ile hiç o kadar hızlı olmuyor malesef.inşallah kronikim inşallahhh....bazen seyahat durumu olabilir bu işte ama ona daha iyi bi imkan sunabilirim...hakkımızda hayırlısı artık...
bu arada ptt den acele posta servisiyle göndersem yarın ellerinde olur mu?:18: ankara sonuçta ya.6 saatlik yol,yetiştirsinler yarın aksam 5 e kadar
yok canım uzatılmadı henüz.
Canım benim de suyum fazla çıktı içtiğimiz suyla bir alakası varmıymış
kızlar nabız ölçümü yapıyor musunuz hiç. benim nabzım 97-100 filan çıkıyor. bu normal mi acaba.sizinkiler nasıl??
hamilelik ilerledikçe bu hormonlar da bi coşuyor ki bu aralar herşeyi takıyorum sanırım ben
sen böyle yazınca ben gerildim ama ben ocak sonunda doğurmuş olurum muhtemelen :26::26:
Senin suyun ne kadar...Benim şu an 8.8.Normalde olması gereken 8 miş azda olsa benimde suyum fazla.Cuma günü doktora gittiğimde suyum yine fazla olunca doktor benimde böbreklere bakılmasını istedi.Bebekteki su fazlalığı annenin böbreklerinde genişlemeye sebep olabiliyormuş çünkü.Doktorun dediği gibi böbreklerim genişlemiş çıktıama endişelenecek boyutta değil.Bir de üstüne sol böbreğimde taş olduğunu öğrendim.Biri 1 cm biri 0,50 cm boyutunda iki taş.1 cm lik olan oturmuş yerine oynama yapma riski yok ama yarım cm olan oynayıp kanallarımı tıkayabilir.O yüzden kontrol altında olmam gerekiyormuş doğuma kadar.Uzattım ama sizin böbreklerinize bakıldımı genişleme için.
Belki ilk biz doğururuz
İzin izin diyip durmayın loooo.
Ben Allah'tan bi mani olmazsa Ocak sonuna kadar ahanda bu ofisteyim..
kızlar nabız ölçümü yapıyor musunuz hiç. benim nabzım 97-100 filan çıkıyor. bu normal mi acaba.sizinkiler nasıl??
Senin suyun ne kadar...Benim şu an 8.8.Normalde olması gereken 8 miş azda olsa benimde suyum fazla.Cuma günü doktora gittiğimde suyum yine fazla olunca doktor benimde böbreklere bakılmasını istedi.Bebekteki su fazlalığı annenin böbreklerinde genişlemeye sebep olabiliyormuş çünkü.Doktorun dediği gibi böbreklerim genişlemiş çıktıama endişelenecek boyutta değil.Bir de üstüne sol böbreğimde taş olduğunu öğrendim.Biri 1 cm biri 0,50 cm boyutunda iki taş.1 cm lik olan oturmuş yerine oynama yapma riski yok ama yarım cm olan oynayıp kanallarımı tıkayabilir.O yüzden kontrol altında olmam gerekiyormuş doğuma kadar.Uzattım ama sizin böbreklerinize bakıldımı genişleme için.
Suyumun ne kadar olduğunu söylemedi doktor sadece suyun fazla sendevşeker çıkmışmıydı dedi ben de yok dedim...o zaman son zamanlarda çok şekerli yiyorsun dedi şekli yememeye dikkat et 10 gün sonra yine bakarız dedi....dün gayet normaldim bugün internetten bakkım bebeklerde anolmallikler olunca da su artabiliyormuş zaten pimpirikli olan ben iyice tuaf oldum
:) Benim 20 Şubat a kadar vakti var. 30 Ocak ta izne çıkmam lazım 37 ye kadar dayanabilirsem. Ki hiç sanmıyorum..
Hehehe belli mi olur. Ama speedy ve adally den önce doğuramayız bence
Merhaba
Kan hapını gece almakla bebişin kilosunun bir ilişkisi mi varmış tam anlayamadım ben.
Ben de sürekli soluma yatamıyorum done done yatıyorum işte . İlk oglumda da oyleydi nasıl rahat edersem artık:)sag sol sırt üstü:)
4135 dogdu ilk oglum bu arada.
Her doktor farklı şeyler soyleyebiliyor standardı yok galiba bu konunun:)
Maşallah dünya güzeline canım. Bak hafta sonu benim de randevum vardı. 29+2 de 1503 gr dı kızım. Bende kan ilacını gece içiyorum onunla alakası yok onun. Nasıl rahat içebiliyorsan öyle iç. Ama onu içtikten sonra bir mandalina falan ye su iç canım. c vitamini emilimini arttırıyormuş.
bu bildiğin poz vermiş maşallah çok tatlı
Belki kızının kısmetine iş oluverir jackim...Hakkında hayırlısı olsun...
Nasıl bir ağrı oluyor lip.Batıyor gibimi...Bende de oluyor o.Hamilelikten önce yorulduğumda oluyordu ama hamilelikten sonra sürekli olmaya başladı.Hamileliğin ilk başlarında yürüyemiyordum bile
gebelikte kalbin dakikada çarpım hızı oldukça artar bu normaldir, gebelik taşikardisi denir ve nerdeyse her gebede olur,
benim oğlumda çok sık tansiyon ölçerdim dolayısıyla kalp atışımıda görürdüm 100-130 falan çıkardı hatta
buda rahatsız ediyor tabiki, kulaklarında hissediyorsun kalp sesini göğsün yerinden fırlıcak sanıyorsun bazen, buda nefes darlığı yapıyor
neyse neticede normal durumlar bunlar
kronik hoşgeldin, prolet
Suyumun ne kadar olduğunu söylemedi doktor sadece suyun fazla sendevşeker çıkmışmıydı dedi ben de yok dedim...o zaman son zamanlarda çok şekerli yiyorsun dedi şekli yememeye dikkat et 10 gün sonra yine bakarız dedi....dün gayet normaldim bugün internetten bakkım bebeklerde anolmallikler olunca da su artabiliyormuş zaten pimpirikli olan ben iyice tuaf oldum
evet canım batıyor gibi bir ağrınapıcaz çekicez herhalde. ben pazartesi doktora gidicem bir sorayım bakalım ne diyecek...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 8de kalktım eşimle kahvaltı yaptım 10a kadar oturdum bi yattım anca kalktımoda görümcemin telefonuyla akşama yemege çarıyo da yarında anneme gitmeyi düşüyorum bakalım kısmet
kızlar bu arada bizim doktor dün akşam didiki ilişki yapmayın artıkşok oldum neden öyle dediki eşimde var ikimizde birbirimize baktık soramadıkta neden felan diye sanki çok istiyoruzda nasıl yasakalrsın der gb olcaktı
hoş dün akşam biz yasağı çiğnedik zaten
ama neden yasak olsunki bi problem olmadıkça normal dogumu bile kolaylaştırıyo diyolar hatta sancıları başlayınca ilişki yapan duydum ben dogum kolay olsun diyeo kadar yapamam da daha erken yani genciz güzeliz
iyiyim datlım, daha doğrusu iyiyim diyelim iyi olalımNasılsın bilimim
Kontrole gittiğinde özellikle sor bakalım ne kadarmış su seviyen.İnternette araştırdım ben üst sınır 24-25 cm miş.Şu an bebeğin rahatsızlığı olsada yapabileceğimiz bir şey yok o yüzden en azından kendimize stres yapıp hamileliği kendimize zehir etmeyelim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?