2014 Şubat Anneleri

Ayyy kim uğramış:) duyduk ki face de takılıyormuşsun canım. İşin hayırlı olsun.

Bugün bi muhabbet döndü ki gözlerim seni aradı lauranacım:) bizi de sensiz bırakma...
Kizlar calisabilir raporunu en son ne zaman alabiliyoruz.
Mesela 32+5 de alabilir miyiz
32+6 sonmuş sanırım canım.

ben de bu kız nerelerde diyordum,valla ne yalan söyleyeyim komşu gezmelerini,öğleye kadar uyumalarını kıskanıyordum:)))))

yaşadıklarımız hamileliğin cilveleri,yeterki sağlık olsun.defne kız bereketiyle geldi ya allah daha iyilerini nasip etsin inşaallah

Canim bende mart annesi olucam insallah bu agrilar cok siddetli ve sık araliklarla oluyorsa dr a gorun fakat arada bir oluyorsa sorun yapma yalanci dogum sancilari oluyor rahim amtreman yapiyor doguma hazrlior kendini aslinda iyi birsey bu :)Bendede var karinda sertlesme karinda bianda kasilma rahim agzina baski hepsini hissediyorum ama cok sukur sık araliklarla ve cok agrili olmuyor.Sende sorun yapma kendine :)

Kizlar iliski hakkinda yazdiklarinizi okuyunca biraz moralim bozuldu..esime cok haksizlik yapiyorum galiba...ben vajinismus hastasiydim. Evlenince 1 yil boyunca iliski yasayamadik. Gitmedigimiz dr. Psikolog kalmamisti.nihayet yendim ve 10. Ayinda hamile kaldim.. ilk baslarda riskli diye iliski yasamadik sonrasinda da vajinismustaki acilari tekrar yasadim ve esim her zaman oldugu gibi anlayisli oldu ve beni zorlamadi... insallah dogumdan sonra vajinismusa geri donmem tek korkum bu... bu arada okulda cok yoruluyorum sinif ogretmeniyim. Vajinal bi zonklama sizi oluyo. Nasil desem tovbe sanki heran vajinadan bi sey cikacak gibi bi aci sizlerde de benzer agrilar oluyo mu? Bi de okulda cok bagiriyorum sizler nasil geciriyonuz gununuzu?

canım kendi adıma konuşayım. ben de rahat rahat giremiyorum ilişkiye şu an. her birliktelik sırasında ve sonrasında acı hissediyorum. o yüzden vajinismusa geri döndüm diye düşünme. böyle düşünürsen doğum sonrası ilişkiye girmeye başladığınızda da yine acı hissedeceğim diye kendini kasacağın için hissedersin. bu acı sanırım hamilelikte oluyor. çünkü birkaç kişide daha okumuştum burada. takma sen kafana. inş doğum sonrasında hamilelik öncesindeki hallerimize döneceğiz hepimiz

Ayyy insallah canim... herkesin yazdigini okuyunca sorun tek ben de sandim..desteginle biraz rahatladim.. cok tesekkurler...

Bende vajinusmus yoktu lakin ilk bir hafta ilişkiye girememiştim. Sonrasında da ne zaman ara versem yeniden bir acı hissediyordum. Ki en son ne zaman ilişkiye girdiğimizi şu an unuttum. Yine de canım yanmıştı. Ama doğum sonrasında düzeliriz bir şeycik olmaz. Hem azıcık nazlanırız fena mı

bende yaşadım eğer böyle durumun varsa normal doğumla hemen genişliyor mesela benim çok sıkıntılı lmuştu doğumda haliyle genişliyor sonra istesende istemesende çok geniş oluyor ve küçülmüyor ..rahatlık yni aklında bulunsun doğumdan sonra ilişki öncesi mesela 40 gün sonra ağrı kesici kayganlaştırıcı ve kas gevşetici alırsan sıkmazsın kendini

Benmde ikinci hamileligim. İlk kizimda hic bir sorun olmamisti. Suyu normal ayrintili ultrasonda da bisey cikmadi. Dopplere giricez simdi. 32. /haftadyim.
Tesekkur ederim ilgin icin

ayy olmaz mı ben de sınıf öğretmeniyim, hem de birinci sınıf öğretmeni aynen benim de zonk zonk zonklamam oluyor, hele tahtada bir şe yazarken bir gelior, kendimi sıraya zor atıyorum, hemen oturuyorum, hah şimdi çıktı bu çocuk diyorum amaa demek ki normal bir şey

ben de öğretmenim canım aynı sıkıntılar bende de oluyor demek ki normal bir de uzanıp dinlenemediğimiz için sıkışıyor sanırım

vallahi ben gözümü kararttım ağdacıya gidiyorum, çok rahat oluyor, ohh bir ay rahatım, hem de tüyleri acayip azaltıyor, kesinlikle jilet berabt birşey bir daha elime bile almam

evet benim kızımda d acayip bir azalma olmuştu, ama şimdi oğlumda coştu da coştu, hçi kıllanmadığım kadar kıllandım, kendime inanamadım, bence bunun kız erkek gebeliği ile alakası var, hormonlar farklı çalışıyor demekki

Gece gece cok yediiimmmm misafir sonrasini sevmiyorum yaptiklarimdan kaliyo ve dayanamiyorum yarin cezaliyim tatli yok . Sanirim bogazim acildi artik sizinde öylemi ?

kızlar dün bende eşime yaptırdım ağdamı :) evde sir ağda ısıtıcısı var onda ısıttık yarım saatte bacaklarım bitti :) eşim saolsun

kaçıncı sınıf seninkiler canım? mevcut kaç? ben okulda hiç bağırmıyorum desem yeridir geçen sene 1 lerdi bu sene 2 oldular birbirimize alıştık mevcut da azaldı 45 den 29 a düştü baya rahatım yani.. sadece çok yorgunluk hissediyorum o da son haftalara geldiğimizden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…