Maşallah canım, çok tatlı görünüyorsun.
Ya benim bebişim büyümüyor mu? Niye benim karnım böyle olmuyor? Kız daha yayık duruyor diye mi acaba?
sağol canım bilmem ki neden bünyeden bünyeye farkediyor işte
Naber canlar?nasilsiniz?
Bugun annemle carsiya çıktık. Lohusa pijamasi emzirme sütyen atleti falan aldik.o kadar yer dolastik.bi yerde hosuma gitti ama pahaliydi.pijama takimi 83, sabahligi 67 tlydizaten kira zamanimiz geldi.e dogum masraflari bebisin cicileri derken dunya para gitti. kocisim saolsun istedigini al dedi ama kiyamadim.kompedandan iki pijama takimi aldim.biri 17 tl, digeri 35tl.bi sutyen bi atlet derken 72 tl para verdim.
Birdenbire kiraya 7000 tl verecek olunca bole oldu.napim hayırlısı buymys
Güle güle kullan çıtırım aldıklarını
merhabalar herkese,
konuya nasıl baslayacağım bilemiyorum ama size anlatmaya karar verdim, ki ufacık şeylere üzülmeyin diye, bakın neler oluyo insanların hayatlarında, 8 yıllk flört 4 yıllk evliliğin ardından ısrarlarım sonrasında hamile kaldım, eşim istemiyordu bir yıl sonra olsun diyordu. İlk 4,5 ay her sey iyiydi, cok mutluyduk, ta ki cinsiyetini öprenene kadar, ilk gece eve bile gelmedi ki ilk defa olan bir durum bu.. erkek cocuk hayali varmıs, kız cocuk yetistirmek zormus vss.
ailemden uzakta yaşıyorum, tek desteğim eşimdi.. yaklasık iki aydır karnıma elini bile sürmüyor, tiksiniyırmus gibi bir yüz ifadesi, nasılsın diye sormak yok, cok yalnız cok caresizim, kızım sayesinde ayaktayım, gece gündüz ağlıyorum.. Bu nasıl bir insan, nasıl baba!. Doğunca anlar belki diyorlar, nasıl sabredeceğim.. dualarınıza ihtiyacım var..
O kız çocuğu (yani sen)olmasan nasıl evlat sahibi olacak kocan acaba? Hem senin problemin erkek olmaması benim hiçbir etkim yok desene canım sen ona.Allah akıl fikir versin eşine sana da sabır
selam kızlar çok mutluyum çok oğlum solunum cihazından çıkmış artık yiyip içip yatıp kilo alcakbiraz zayıflamış şimdi 1300grma düşmüş buna üzülmüyorum çünkü doğumdaki ödemi vücudundan atması gerekiyomuş ilk hafta kilo vermesi çok iyi bişeymiş dün akşamdan beride anasının sütünüde içmeye başlamış çok az kaldı hissediyorum oğluma sarılcam yakında
Oyyy kurban olurum çok şükür maşallah size ya
Hava buz gibi olmuş brrr, haftaya da kar geliyor. Bakalım kar tatiline denk gelecek miyim
Bugün kv. Kapıdan bize uğradı,esasen ben yokken gelmiş...hoş gelmişte ayakkabılarla girmiş içerilere. Görünce bakakaldım ağzım açık, ben kızım doğunca apartmanda yürüdüğü terlikle bile girsinler istememiştim. Neyse birşey demedim bu sefer, eşim görmedi sahneyi bende söylemedim ama girer girmez temizliğe giriştim (tamam ev pisti ama yine de ayakkabıyla gezmiyoruz) ben ah uh yapınca Kocacım bırak sen ben yaparım dedi sağolsun..bende ona söylemedim birşey sustum bu seferlik
Kaçamak yaparken yakalanmış ama kurtarmış paçayı canım
Merhaba; bende şubat annesiyim , özelden mesaj atamadığım için burdan yazıyorum , muhtemel doğum tarihim 18-02-2013 , oğlum olcak inş , 25 yaşındayım ve ilk çocuğum, bu bilgiler yeterli midir :) ?
Hoşgeldin canım aramıza
Kızlar günaydın,
Benim için korkulu günler başladı. Ankaraya ctesi günü kar yağdı. Hem de epey yağdı. Biz ankaranın yüksek kesimlerinde oturuyoruz bir de. Burda yağmış olan kar uzun bir süre buz olarak kalıyor. Bundan sonra işe, okula nasıl gideceğim hiç bilmiyorum. Bugün okul günümdü mesela iptal ettim. Ana caddeler açık ama benim ana caddeye çıkabilmem için ara sokakları kullanmam lazım ki onlar buzlu ve her yer yokuş tabii. Arabayı bırakıp dolmuşla gideyim desem, bu seferde o buzlu yerlerden yürümem gerekiyorbir de kampüste de buzları hiç temizlemiyorlar. Bu yağan karın etkisi kim bilir kaç ay sonra geçecek. Kampüs içinde yürümek de bir eziyet.
Yarın işe gideceğim ama aynı şeyler orası için de geçerli. Dolmuşla gitsem bile ineceğim yokuşun haddi hesabı yok. Yarın ve perşembe de çok fena kar bekleniyor. Hadi o günler tatil oldu diyelim. Erimiyor ki ya da temizlenmiyor kinasıl geçecek bu kış?
Allah kolaylık versin canım ya :18:
Günaydın annişlermiss gibi bir pazartesi günü başladı , bir haftayı daha geride bıraktık çok şükür zaman giderek yaklaşıyor dün ilk kez alışverişte bebek bezi aldık stoklamaya başladık birde bebek arabası salıncak ve ev tipi anakucağı aldık inanın kızım bile heycanlandı bîr tekme attı zannettimki çıkıcak daha alınacaklar var tabii bi sürü ama bunları almak bile bizi mutlu etmeye yetti
Güzel günlerde kullanın canım cicilerinizi kuzuna da maşallah valla
gunaydın herkese
cumartesi doktora gittik kontrrolümüz vardı
1800 gr olmuş kızımız dönmüş başı aşığadaymış herşey yolunda çok şükür
rapor içinde perşembe tekrar gidicem
Maşallah size bbilimim
Canlar günaydın,
Cumartesi doktor randevumuz vardı. 29+2 ydik. 1503 gr 41 cm olmuşuz. Suyu kalp atışları vs. herşey yolunca ama ters duruyoruz. Daha döner sanırım ama bi tek o kafama takıldı. Yer çekimine meydan okuyor kızım
Maşallah kızıl bombam bir ters durması olsun derdimiz gerisi iyi ya sorun yok
ayy evet tatlım ya, bende aralık-ocak-şubat iyicene karıştı artık...
geçmiş olsun, aman kış geldi diye suyunu aksatma bol bol iç, kanının iyi çıkmasına sevindim ama,
kızlar size cuma gününden birkaç kare foto benim 30+5 lik göbüş:)
Eki Görüntüle 888661 Eki Görüntüle 888663 Eki Görüntüle 888664 Eki Görüntüle 888665
vay anasını sayın seyirciler ne kaa güzel görünüyorsun ama sen ya
merhaba anneler
randevum vardı bugün oğluşumu gördm 29 haftalık olduk anca 1300 gr kilosu 38 cm boyu herşey yolunda çok şükürbel ağrıları dışında onun için de yürüyüş ve medikal bel destek yastığı kullan dedi. Umarım sizlerin de keyifleri yerindedir
maşallah canım
kızlar tünaydınnnn
para harcamanın verdiği dayanolmaz hafiflik ile yazıyorum
oğlumun bebek şekeri malzemelerini sipraiş ettim
oğluma yurt dışı bir siteden bir sürü cici aldım
bu arada sosi (sosyoloji 12 ) cevap yazdım bebamm sana :)
seni gidi seniiii biliyorum o malzemeler ne hale gelecek ama sölemicem kimseye
selam kızlar doktordan geldik şimdi kızımızı gördük doktor herşeyine baktı gayet iyi suyu ne az nede çok iyi dedi başı yukarda normal dogum pozizyonuna gelmemiş dedi bende gelmesimi gerekiyo dedim yok son andada dönebilir dedi dogumda dönmesi yeterli olur ama şuan dogum olsa sezeryan gözüküyo bu pozisyonda dedi ... ellerimdeki şişlikleri söyledim albümmü acaba diye yok değil aşırı şişlikler öyle olur dedi bu aylarda avuç içinin hafif şişmesi kızarması normal dedi bende bi dolu bardak taşırken bile elim boşalıveriyo dedim oda normal dedi ilerki haftaalrda dahada sık olabilir böyle şeyler dedi...
boyu 40 cm olmuş iyi dedi..ama biraz zayıf bi ebek dedikilosuda 1389 çıktı bana göre de çok düşük değil kilosu yani yarın tam 30 haftalık olucaz bana nbormal geldi yani 1300-1500 arası bekliyodum bende ama öyle biraz zayıf dedi göbüşünü ölçtü kuzumun ama gayet saglıklı bi bebek dedi kilosunun artması için kan akışının iyi olması gerekir dedi soluna yat mutlaka ,su iç, ve kan ilacını aksatmadan düzenli kullan dedi ben kan ilacını nerdeyse yatarken içiyorum ondan mı oldu acaba artık sabah içicem tiroid ilacını sabah içiyorum diye kanı geçe bırakıyorum artık gündüz içicem onuda
Eki Görüntüle 889329
buda kızçemin fotorafı zor pozisyon yakaladı doktor yüzü değdigi için karışık gözüküyodu hep yakalaması zor oldu miniğimin yüzü ve eli
Oy maşallah ya ne de güzel şuna bakın hele
Benimde mide bulantılarım başladı tekrarDün bulantıyla kalmadım çıkardım hatta
Ben sezeryan olmaya karar verdim.Büyük ihtimal sezeryan olucam.Normal doğum istiyordum ama eşim yanımda olsun istediğim için sezeryan olmaya karar verdim...
Yeni kararın hayırlı uğurlu olsun canım eşini istiyorsan yanında en doğru karar bencede
Eki Görüntüle 890568 Eki Görüntüle 890589 Eki Görüntüle 890590 Eki Görüntüle 890591 Eki Görüntüle 890592 Eki Görüntüle 890593 Eki Görüntüle 890594 kızlar bebeğime bişiler daha aldım . küveti kovası filesi maşrapası . alt açmamız nivea atta çantamız ve içindekiler. kadife tulum . iki tane alt . banyo havlusu çok yumuşak ve kaliteli bi ürün. tırnak makasımız . hepsine 180 verdim çokmu acaba kızlar ??
Güzel günlerde kullanın canım aldıklarınızı
kızlar dün bende eşime yaptırdım ağdamı :) evde sir ağda ısıtıcısı var onda ısıttık yarım saatte bacaklarım bitti :) eşim saolsun
vay bee eşine yaptırdın demek vuhuuu