2014 Şubat Anneleri

Maşallah canım, çok tatlı görünüyorsun.

Ya benim bebişim büyümüyor mu? Niye benim karnım böyle olmuyor? Kız daha yayık duruyor diye mi acaba?

sağol canım bilmem ki neden bünyeden bünyeye farkediyor işte

Güle güle kullan çıtırım aldıklarını

O kız çocuğu (yani sen)olmasan nasıl evlat sahibi olacak kocan acaba? Hem senin problemin erkek olmaması benim hiçbir etkim yok desene canım sen ona.Allah akıl fikir versin eşine sana da sabır

Oyyy kurban olurum çok şükür maşallah size ya

Kaçamak yaparken yakalanmış ama kurtarmış paçayı canım

Merhaba; bende şubat annesiyim , özelden mesaj atamadığım için burdan yazıyorum , muhtemel doğum tarihim 18-02-2013 , oğlum olcak inş , 25 yaşındayım ve ilk çocuğum, bu bilgiler yeterli midir :) ?

Hoşgeldin canım aramıza

Allah kolaylık versin canım ya :18:

Güzel günlerde kullanın canım cicilerinizi kuzuna da maşallah valla

Maşallah size bbilimim

Maşallah kızıl bombam bir ters durması olsun derdimiz gerisi iyi ya sorun yok

vay anasını sayın seyirciler ne kaa güzel görünüyorsun ama sen ya

maşallah canım

seni gidi seniiii biliyorum o malzemeler ne hale gelecek ama sölemicem kimseye

Oy maşallah ya ne de güzel şuna bakın hele

Yeni kararın hayırlı uğurlu olsun canım eşini istiyorsan yanında en doğru karar bencede

Güzel günlerde kullanın canım aldıklarınızı

kızlar dün bende eşime yaptırdım ağdamı :) evde sir ağda ısıtıcısı var onda ısıttık yarım saatte bacaklarım bitti :) eşim saolsun

vay bee eşine yaptırdın demek vuhuuu

Bende zaman zaman yasiyorum.En cok yatakta donerken. Banada doktorum normal oldugunu soyledi. 29+1 im bu arada.

dün bide işi ciddiye aldı eşim bi görsen nası dşkkatlice özenerek yaptı :) adam demekki acıyarak bakıyodu baya uzamış kılarda şimdi çok güzel oldu 1 ay rahatım :)

Ay kızlar dün gece hiç uyumadım sarhoş gibiyim şimdi de..abimin yazdıklarına yaptıklarına takıldı aklım sinir geldi..uyku kaçtı.
Günaydın bu arada :)
Ya tatil konusu şöyle ..geçen sene bizim banka engelli ve hamile personele kar da izin vermişti. Baktım bu sefer birşey yayınlanmamış ama ..şartlar aynı gitmesem olur mu acaba kafadan ..

günaydin cicis anneler.dün kizimin kiyafetlerini yikadaim ve ütüledim..cok duygulandim cok güzel bi duyguuu..bi subatt gelsede bebislerimizi kucagimiza alsak...

herkese günaydııın, burada kar kış kıyamet yok ama soğuğu var, poyraz eşiliğinde, resmen buzzzzzz:18::18: Bu havalarda çalışmayacaksın, ev hanımı olacaksın işte, oohh sıcacık evinde kalacaksın, şehrine kar yağmış olanlar ve dışarı çıkmak zorunda kalanlar aman dikkat kaymaya düşmeye karşı, benim derdim de bugün ne giyeceğim, montlarım olmuyor, hırka ile idare ederim, nasıl olsa havalar çok soğuk olmuyor burda diyordum, al sana soğuk işteee, bugün ne giyseeemm :111:

Günaydın nasılsınız? mutlu bir gün daha geçirelim....
Gece rüyamda ilk kızımı gördüm doğum yapmışım bağrıma basıp seviyordumçok duygulandım, sonra uyandım tekrar uyudum, allahım bir kanama bir kanama doktorumu arıyorum gel hemen diyor ne yapıcaz diyorum ameliyatla alıcaz bebeği diyor ağlaya ağlaya uyandım, ne kabustu yaa...
Korkular kabusa dönüyor

gunaydın millet karlı buzlu bir güne merhaba dedik bugün
yerler kar ve hala yağıyor işe biraz zorlanarak geldim özellikle yolda yürümek çok zordu tipili yağıyor çünkü kar

son zamanlarımız zor zamanlara geldi malesef akıl diyor 32. haftada al raporunu otur evinde ama el mahkum işte

Sanirim daha once yazdim arkadaslar ama bu cok csnimi sikan bir konu. Benim bebegim 2hafta geriden geliyor. İnternette arastirdigimda kotu seyler okudum canim sikildi. Benimle ayni durumda olan varmi. Dr 1haftasi gec yumurtlamadan olabilir dedi.

Canım internetten araştırma yapma olabildiğince. Bilen de yazıyor bilmeyende. Bende patoloji sonucumu araştırmıştım direk mide kanseri yazmışlar. Ama hiçbişey çıkmadı çok şükür. Bebeğin gelişimi her kontrolde değişir. İyi düşün iyi olsun..

Sanmıyorum canım öyle birşey olacağını. Sonuçta sen doğum iznine çıktıktan sonra 16 hafta iznin var ne zaman doğurursan doğur. Ona bakmıyorlar..

kızlar dün bende eşime yaptırdım ağdamı :) evde sir ağda ısıtıcısı var onda ısıttık yarım saatte bacaklarım bitti :) eşim saolsun

Kocanın ellerine sağlık bacım

Öyle elbet zeytin güzeli

Ben de aralik sonun da ayrilicam galiba. 10 gun icin kendimi yipratmiycam. İsyerindwkiler hala gitmeden her isi bitirtme derdindeler.

Herkese gunaydin kizlaaaaar. Ehi bugun bize kar nedeniyle tatiiiiiiil :)) ise gitmedim. Bilseydim sabah erkencikten kalkmazdim yav.

Gunaydin.. Soguk ve gunesli bugun ankara bizim buralarda da yollar buzlu.. Hani kar yagsa daha iyi olacak gibi sanki buz olmasindansa.. Kizim erkenden rapor aldirdi bana ama bu havalarda ise gitmek gerckten zor olacakti dikkat edin kendinize.. Bugun temizlikci geldi bana.. Ben yatiyorum o temizlik yapiyo.. evde olunca yardim edesim geliyo ama iste suan hic halim yok..

antalyada da resmen kar soğuğu ve güneş var, ne yaman bir çelişkidir bu böyle...sabah ben evden çıkmadan anneciğim geldi, evi toplayıp yemek filan yapacak. bir de bebişin kıyafetleri yorganı filan vardı, onlarda duruyordu, onları getirmiş, geçenlerde biraz naz niyaz etmiştim "ben artık yoruluyorum, hem iş hem ev, her gün her gün yemek yapmak zor oluyor " diye....aslında o kadar zoruma gitmiyor millet ne şartlarda çalışıyor, çocuk bakıyor, p gün sadece keyfim yoktu, canım sıkkındı...ama kıyamamış anne yüreği işte:)

ooohh keyfini çıkar gülüm, sıcacık otur ne güzel...

günaydın canım,

aynen bizim burada da öyle canım. normalde hiç bir işi takip etmeyen ve kendini uyanık zanneden bir tip, her ne hikmetse yapılacak işlerin listesini çıkarmış bana gösteriyor. bana yaptıracak aklı sıra. ben de o işlerin farkındaydım ama hiç umurumda değil. öyle bir yaymış moddayım ki...

günaydınlar

bize de bugün kar tatiliymiş sabah öğretmen arkadaşlardan arkası arkasıya mesaj geldi mutlu uyandım şimdi yağan kar manzarasıyla kahvaltımı yapıcam

bizdede halen insanlar beni eski ben sanıyor
ama o eski halimden eser yok şimdi

günaydınlar

bize de bugün kar tatiliymiş sabah öğretmen arkadaşlardan arkası arkasıya mesaj geldi mutlu uyandım şimdi yağan kar manzarasıyla kahvaltımı yapıcam

kamuda olmanın keyfini çıkarın kızlar ya bizde ne kar tatili olur ne benzer bir tatil

bizdede halen insanlar beni eski ben sanıyor
ama o eski halimden eser yok şimdi

kamuda olmanın keyfini çıkarın kızlar ya bizde ne kar tatili olur ne benzer bir tatil

"o eski halimden eser yok şimdi..." şarkısı hepimize gelsin, accık arabeske bağlayalım bugün...arabeski çok severim ayrıcana:)

bu arada annem, ben ve kardeşime hamileliklerinden hiç bir şey hatırlamadığı için ( tekme attığımızı, döndüğümüzü bile hatırlamıyor, yoksa bu kadın bizim annemiz deil mi diye düşünüyorum bazen:)) teyzeme sormuş, benim sağ kalçadaki ağrıyı. teyzem de "ah ah bilmez miyim, benim kızda da olduydu" demiş. yani dayanın kız annesi hatunlar, çok tatlı kızımız olacak amma kalçadaki ağrıyı çekecez bi zahmet...2 aydan az bir süre kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…