2014 Şubat Anneleri

Ay bi de pansumanlar var. Ben anneme açamam sanki yaa. Eşim yapar herhalde pansumanımı da. Bilemedim şimdi.

Canım buna da şükür tabii de yani eski rahatlık, keyif alma olmuyor ya. Hani haftada ya da iki haftada bir olup süper olsa ona da razıyım. Ama olmuyor işte, koşullar o kadar elverişli değil. Bakalım ne zaman eski halimize döneceğiz

nasıl ya hiç mi almıyosun ben olsam örüp gitmem gerekir herelde 9 ayda

ah ahh bazen kız bebekelrinkini görüyorumda diyorum evrim geçirdik biz herelde ne zman bu hale geliyolar hatırlamıyorum bile geçen hafta ablamdaydım ya yegenim banyo yapıyo bende tuvalete girdim yegenimde teyze yaa bakam bakma felan diyo ablamda barıyo çok meraklıydı teyzen popona güzelken görsün nolcak bida göstercek hal kalmıyo diyo oda neden nolcak ki diyo hahaa

amma şey muhabbeti yapasımız varmış nerden dedim doktor yasakaldı bize diye yasakalr çiğnenmek içinmiş yasakalyınca cazip gelmeye başladı birden

gözün çıkmasın lip
çıkışınamı bıraktın kılları
kız yinede banyofda falan kendin hallediver doğuma gitmeden önce

ay çok yaşa emi sen de beni güldürdün şimdi bacım, müdür karşıda oturuo ben deli deli gülüyorum:))
öyle yapcam artık, bir kısmına ağda bandı filan, zor bölgeleri de jiletle halledersek oldu da bitti maşallah:)

valla canım haline şükret bana ilk 4 ay düşük tehdidi yasağı 6 aydan sonra plesenta previa ve erken dpğom tehdidi yasağı tık yok yani anlayacağın neyseki eşim çok anlayış gösteriyo ben ondan vahim durumdayım arada kendi imkanlarımla bişiler yapıyrm artık gizlice

işte kimene at verir mekan vermez kimene mekan verir at vermez atasözü bugünler için söylenmiş zaten

şimdi mekan var ama at yok (teşbih ediyorum at diye )
sonrada at olacak ama mekan uygun değil

Sesli güldüm

Ay çok güldüm yaaaaa

Valla canım ben fazla utangaç bişeyim. Kocamla da hep karanlıkta görüyorum o işi. Annem yapar o yüzden. Kocama açamam öle

Aynen öyle valla. Zaten benim bu konuda çok rahat. Hiç öyle iğrenme vs yok. Sonuçta koca yaw. Yani hakkaten hep kaymağını yiyecek değiller. Ağdacıya da gitme, mikrop falan kapçaksın sonra diyor. Hadi dedim şimdi az çok hatta artık yarım yamalak tıraş ediyorum. Sonra nolcak? Ben yaparım dedi. Yakın bir zamanda haftalık tıraş seanslarımız olacak galiba

Ben de kol altıma lazer yaptırmıştım bak çoğalma olmadı. Aynen ben de doğuma yakın bir ağda ya da makineyle alırım diyorum. Belki onu da kocam yapar ama şimdi de korkuyorum acil bir şey olur da hastaneye yatmam gerekir falan diye o yüzden sürekli pantolon giymeme rağmen sık sık temizlemeye çalışıyorum.

Sesli güldüm

Ay çok güldüm yaaaaa

Valla canım ben fazla utangaç bişeyim. Kocamla da hep karanlıkta görüyorum o işi. Annem yapar o yüzden. Kocama açamam öle

kız doğum yapınca yüzünün astarı bezi yırtılacak merak etme sen
hem kocaya ayıpmı olurmuş (not : bbilim nene) ay koca karı gibi konuşuyorum bazen

sende hep gül lipim
amma şey muhabbeti yapasımız varmış nerden dedim doktor yasakaldı bize diye yasakalr çiğnenmek içinmiş yasakalyınca cazip gelmeye başladı birden
amannnnnnnn bu muhabbet güldürüyor insanı napalım zaten hepimizin bir yeri ağrıyor bari accık gülelim demi ama

Valla canım bende şaşıyorum kendime. Kendimi çok ateşli zannedersim. Burcumu okudukta gaza gelirdim. Koç burcuyum sekis temzsilcisi yazıyor her yerde. Ben fos çıktım Adamın karşısında giyinemiyom bilem. Sanırım kilolarım yüzünden kötü hissediyorum psikolojik yani. Doğurup bi zayıflayayım şov yapcam şov

bende oğlumda göremiyordum ablama dedim sen nasıl ettin oda kocama yaptırdım dedi
ay ben kendim yaptım valla yarım yamalak hayır utanmamda güvenemiyorum adama kendi yüzünü traş ederken bile kesiveriyor muhakkak benim kukuyada keserde allah korusun ondna güvenemediğimden yaptırmadım ben
ama bunda bizim duş daha küçük aynayı koyacak yer bulamıyorum ya nasıl etsem :26::26:

açıkcası bendede pek istek yok sunny
adamı resmen kullanıp atıyorum doğumum kolay olsun diye
yoksa vallahi libidom çok düşük
rahim açılmam kolay olsun diye hep
ay alemsin,dediğin doğru ama normal doğum için iyi bi çalışma şekli

bugün benim tersinden başladı ve öyle gitti kızlar, umarım başıma iş gelmez
sabah nası uayndım giyindim hazırlandım bilmiyorum..evden çıkmadan da ilacımı içtim, o yarım bardak su yolda bana azap oldu bi çişşm geldi...kıvrandım durdum en sonunda servis şöförüne söyledim, otobandan gidiyoruz biz bi de ..durdurudm kamyoncu mekanınd opet vardı allahtan, ay girdik meğer o taşınmış ileri bi yere, of adam benim için girdi çıktı tekrar devam etti, taşınan yere gittik ben utandım bi iki kız olur böyle sıkılma filan dio ama güldüler de sanki az bişi ben giderken çoığunluk uyuyordu bi döndm tuvaletten herkes uyanmış ayyy rezilllk.

diğeri...eften ppüften bişey yüzünden abimle papaz oldum ben kaşındım belki ama dolmuşum...o da 5 yıldır ayrı yaşadğı eşinden boşanıyor..kalktı bana ağzı açtını yumdu gözünü hep sen mi varsın hayatta, hep senin duyguların ben de çok kötüyüm filan laflar boy boy aldı yürüdü..ben ona daha da şarladım...sonra yöneticim kel alaka bi konuyu biz buna nası 6 gündür dönmedik gibisinden bana attı, cc de bütün ekip. meğer konu çözülmüş ama yanlış mesj atmışlar, zaten adam bana kıl kaç zamandır...hamileyim diye..gitmemem de az kaldı ya ...kötü kalp...
ben mevzuyu çözdüm ama...tutamadım kendimi masamda gözler doluverdi, ben de açık tenliyim ama hemen kızardım koştum tuvalete..ağla ağla..
abime ayrı, adama ayrı kızıorm...abimin güçlü olmayışına, dırdırıcı çenesine( bi erkeğe hiç yakıştırmam...) adamın kabalıklarına...
sonra bi çay içtim filan yerime döndüm ikisine de mail döşedim..abim neyse boşver dedi sadece sen beni anlamamışsın, sen beni üzdün ama sonuçta nasılsa üzülen sen oldun dedi...
adamdan ses yok, işin kötüsü işle ilgili mailler attım onlara da dönmedi.
neyse bana dönmese de olur, adam gibi davransın yeter...

canım korunurken neyle korunuyordunuz doğum kontrol ilacıysa bunlar normal de

çiş olayı harbi kötü olmuş bende sabah fenalaştım tramvayda

canım sıkma sen canını stessiz gebe stressiz az ağlayan bebe doğrur

allahım yarabbim sen bizi koru neler gelcek başımıza bakalım bekarken yapamdık evliyken o duruma kadar düşmeyelim yahuu

Nazik davranırsa bişey olmaz canım. Yavaş yavaş yaparsınız. Ben bi deneyeyim, deneyimlerimi paylaşırım

Canım sonuçta hamilesin. Böyle zamanlarda rezillik olmaz. Bence öyle olumsuz düşünme. Bizim elimizde değil ki çoğu şey.

Diğerlerini de kafana takmamaya çalış. İnsanlar da bi garip olabiliyorlar. Hele senin yönetici de bi cinsmiş ama boşvermeye bak. Şurda çok bir zamanın kalmadı zaten izne. Kafana takmamaya çalış bu tipleri.

ben gidip namaz kılıp kuran okuyayım 25 . cüzdeyim az kaldı 2. hatimimi bitirmeme

sonrada evime bakarım acık akşama yemege gitcez raahatım

hı bu arada mevlitte annem kayınvaldem ablamın ve görümcemin kayınvaldelerine yani 4 tane bir örnek tülbent oyalıyorum bitince fotoalrını atarım daha altlarını yapıyorum kurdeleyla yapılan bi örnek yapıcaz bir örnek takcakalr mevlitte bizde öle oluyoda :)) görümcemlede ablam bir örnek takcakalr aman akrıştırmasınlar diye

hakseverim, ben evlenmeden önce lazer yaptırmıştım, neredeyse % 70'i dökülmüştü. ama hamilelik hormonları biraz çoğalttı. jiletle hallediyorum genelde. yoksa eskisi gibi olsa bildiğin amazon ormanlarıydı yani:))

Eki Görüntüle 890568 kızlar bebeğime bişiler daha aldım . küveti kovası filesi maşrapası . alt açmamız nivea atta çantamız ve içindekiler. kadife tulum . iki tane alt . banyo havlusu çok yumuşak ve kaliteli bi ürün. tırnak makasımız . hepsine 180 verdim çokmu acaba kızlar ??

hepsi çok güzel güle güle kullanın
nivea seti hangi siteden aldın e bebekte indirimdeydi 49,90 mıydı neydi oradanmı aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…