Valla bugüne kadar hiç alttan muayene olmadım bacılar. Ağdaya da 2 kez gittim kızara bozara açtım. Bi kocam gördü yani kendimi bildim bileli. O yüzden doktoruma açmaya özeniyorum. Kadın temiz görsün. Bi haftaya giderim bi de doğumdan önce tamammmm.
Bir de normal doğum olursa pansuman falan gerekcek annem yapar herhalde. Yazık kadın bu benden mi çıktı demesin
anam sdeni topiğimizin en şey yapmayan hamişi seçiyorum yavrum herkezin incileri döküldü bakma sen o haftada bi yapıyoruz diyenlere yalan onlar yalan dimi ya moralmanım bozuldu
benim öle 3-5 değil ama ayda bi yapıyorum doktora giderken yapıyorum işte 15te bir bazen yeter :)) ama eskiden daha çabuk çıkıyodu gb geliyo banada aman hep çok benim bi agdaya başlayamadımmakinayla lüpletcem bigün şeyimi göremiyorum da
koş koşş bak hafada bi yapanalr var çatladım ben şuan yağlanıyorum
bende ilişkiden sonra kasılma oluyo kasıklarımın bi tarafımda acı oluyo 15 dakka felan kalkamıyorum kıpırdayamıyorum adamda korkuyo haliyle o sırada karnıma değiyo çocu karıoştırma çocu karıştırma diyorum bu işe ay bazen kıkırdamaktan yapamıyoruz ya çok komikkkkkkkkkkkkkkkkk
al haftada birden yakınan biri daha hucummmmmmmmmmmmmmmmmmminsan şükreder başkalarına bakıp bizde 6 senedir çocuk için hergün ilişki yaparken bi olsun 9 ay yapmıcaz diyoduk
ahanda benim kide aynı şeyi söylüyo bende doktordan önce yada sonra aradan çıkartmak istiyorum o işi temizken süslendim diyorumhıı sanki bana süslendin diyo eskiden bide çocuk siterken hep alttan muane oluyodu deli oluyodu şimdi o bakmıyoki sana diyorum bende
ben ağda mağda unuttum valla nasıl yapılıodu, doğal haliyle takılıyorum. hatta doğuma giderken de yapıp yapmamak konusunda kararsızım, sezaryen olursa kimse görmez herhalde o bölgeyi, sonda takan hemşire görür o da hiç umurumda değil
Valla bugüne kadar hiç alttan muayene olmadım bacılar. Ağdaya da 2 kez gittim kızara bozara açtım. Bi kocam gördü yani kendimi bildim bileli. O yüzden doktoruma açmaya özeniyorum. Kadın temiz görsün. Bi haftaya giderim bi de doğumdan önce tamammmm.
Bir de normal doğum olursa pansuman falan gerekcek annem yapar herhalde. Yazık kadın bu benden mi çıktı demesin
gözün çıkmasın lip
çıkışınamı bıraktın kılları
kız yinede banyofda falan kendin hallediver doğuma gitmeden önce
aynen canım bazen sayıyorum 20 gün oldu bikere gücüme gidiyo yani uzaklaşınca iyi hissetmiyorum kendimibence hamileler sorun olmadıkça yapmalı ilişki zaten göbekli şişko oluyoruz sanki eşlerimiz sevmiyo gb oluyo yani ben öyle hissediyorum o bi iletişim şekli yani felan filan libidolarım tavan yaptı herelde
tam normale dönmüştük haftada 10günde gb oluyodu zaten eşim korkuyo benim bebege zarar veririz diye bende hayır dogum kolaylaşıyomuş diyodum adam yasakadı çat diyedoktordan sonrada planlarımız vardı dedim benimki yapmaz şimdi öle duydu diye kapanış yapalım bali dedi hahhaaaaaaaaaaaaa ya daha 2buçuk ay var töbe töbeeeeeeee
işte kimene at verir mekan vermez kimene mekan verir at vermez atasözü bugünler için söylenmiş zaten
şimdi mekan var ama at yok (teşbih ediyorum at diye )
sonrada at olacak ama mekan uygun değil
anam sdeni topiğimizin en şey yapmayan hamişi seçiyorum yavrum herkezin incileri döküldü bakma sen o haftada bi yapıyoruz diyenlere yalan onlar yalan dimi ya moralmanım bozuldu
benim öle 3-5 değil ama ayda bi yapıyorum doktora giderken yapıyorum işte 15te bir bazen yeter :)) ama eskiden daha çabuk çıkıyodu gb geliyo banada aman hep çok benim bi agdaya başlayamadımmakinayla lüpletcem bigün şeyimi göremiyorum da
koş koşş bak hafada bi yapanalr var çatladım ben şuan yağlanıyorum
bende ilişkiden sonra kasılma oluyo kasıklarımın bi tarafımda acı oluyo 15 dakka felan kalkamıyorum kıpırdayamıyorum adamda korkuyo haliyle o sırada karnıma değiyo çocu karıoştırma çocu karıştırma diyorum bu işe ay bazen kıkırdamaktan yapamıyoruz ya çok komikkkkkkkkkkkkkkkkk
al haftada birden yakınan biri daha hucummmmmmmmmmmmmmmmmmminsan şükreder başkalarına bakıp bizde 6 senedir çocuk için hergün ilişki yaparken bi olsun 9 ay yapmıcaz diyoduk
ahanda benim kide aynı şeyi söylüyo bende doktordan önce yada sonra aradan çıkartmak istiyorum o işi temizken süslendim diyorumhıı sanki bana süslendin diyo eskiden bide çocuk siterken hep alttan muane oluyodu deli oluyodu şimdi o bakmıyoki sana diyorum bende
anaaa senin doktorun bayanmı bilmiyordum bunu ben
pansuman meselesine gelince kocan yapsın neden annen yapıyor
zevikini sefasını sürüyorda pansuman yapmakmı kötü gelecek her halini görsün oranın nelere mağruz kaldığını falan
bende eşim yapmasın diyordum annem yapar diyordum ama eşim yaptı hep ben yaaprım annene söyleme bile dedi o yaptı yapsınlar anacım kaymağını yemek değil hep
anaaa senin doktorun bayanmı bilmiyordum bunu ben
pansuman meselesine gelince kocan yapsın neden annen yapıyor
zevikini sefasını sürüyorda pansuman yapmakmı kötü gelecek her halini görsün oranın nelere mağruz kaldığını falan
bende eşim yapmasın diyordum annem yapar diyordum ama eşim yaptı hep ben yaaprım annene söyleme bile dedi o yaptı yapsınlar anacım kaymağını yemek değil hep
ben de evlenmeden önce koltukaltı ve o bölgeye lazer yaptırmıştım, % 70 azalmıştı. ama hamilelik sebebiyle arttılar.
bu ara hep pantolon ya da kalın çorap giydiğim için uğraşmıyorum. arada traş ediyorum. dediğiniz gibi neredeyse 2 hafta uzamıyor. ama şimdi uzatıp doğuma yakın makineyle alıcam bacakları.
Sesli güldüm
Ay çok güldüm yaaaaa
Valla canım ben fazla utangaç bişeyim. Kocamla da hep karanlıkta görüyorum o işi. Annem yapar o yüzden. Kocama açamam öle
sende hep gül lipimay çok yaşa emi sen de beni güldürdün şimdi bacım, müdür karşıda oturuo ben deli deli gülüyorum:))
öyle yapcam artık, bir kısmına ağda bandı filan, zor bölgeleri de jiletle halledersek oldu da bitti maşallah:)
amannnnnnnn bu muhabbet güldürüyor insanı napalım zaten hepimizin bir yeri ağrıyor bari accık gülelim demi amaamma şey muhabbeti yapasımız varmış nerden dedim doktor yasakaldı bize diyeyasakalr çiğnenmek içinmiş yasakalyınca cazip gelmeye başladı birden
kız doğum yapınca yüzünün astarı bezi yırtılacak merak etme sen
hem kocaya ayıpmı olurmuş (not : bbilim nene)ay koca karı gibi konuşuyorum bazen
sende hep gül lipim
amannnnnnnn bu muhabbet güldürüyor insanı napalım zaten hepimizin bir yeri ağrıyor bari accık gülelim demi ama
Aynen öyle valla. Zaten benim bu konuda çok rahat. Hiç öyle iğrenme vs yok. Sonuçta koca yaw. Yani hakkaten hep kaymağını yiyecek değiller. Ağdacıya da gitme, mikrop falan kapçaksın sonra diyor. Hadi dedim şimdi az çok hatta artık yarım yamalak tıraş ediyorum. Sonra nolcak? Ben yaparım dedi. Yakın bir zamanda haftalık tıraş seanslarımız olacak galiba
Ben de kol altıma lazer yaptırmıştım bak çoğalma olmadı. Aynen ben de doğuma yakın bir ağda ya da makineyle alırım diyorum. Belki onu da kocam yaparama şimdi de korkuyorum acil bir şey olur da hastaneye yatmam gerekir falan diye o yüzden sürekli pantolon giymeme rağmen sık sık temizlemeye çalışıyorum.
ay alemsin,dediğin doğru ama normal doğum için iyi bi çalışma şekliaçıkcası bendede pek istek yok sunny
adamı resmen kullanıp atıyorum doğumum kolay olsun diye
yoksa vallahi libidom çok düşük
rahim açılmam kolay olsun diye hep
Valla canım bende şaşıyorum kendime. Kendimi çok ateşli zannedersim. Burcumu okudukta gaza gelirdim. Koç burcuyum sekis temzsilcisi yazıyor her yerde. Ben fos çıktımAdamın karşısında giyinemiyom bilem. Sanırım kilolarım yüzünden kötü hissediyorum psikolojik yani. Doğurup bi zayıflayayım şov yapcam şov
çiş olayı harbi kötü olmuş bende sabah fenalaştım tramvaydaay alemsin,dediğin doğru ama normal doğum için iyi bi çalışma şekli
bugün benim tersinden başladı ve öyle gitti kızlar, umarım başıma iş gelmez
sabah nası uayndım giyindim hazırlandım bilmiyorum..evden çıkmadan da ilacımı içtim, o yarım bardak su yolda bana azap oldu bi çişşm geldi...kıvrandım durdum en sonunda servis şöförüne söyledim, otobandan gidiyoruz biz bi de ..durdurudm kamyoncu mekanınd opet vardı allahtan, ay girdik meğer o taşınmış ileri bi yere, of adam benim için girdi çıktı tekrar devam etti, taşınan yere gittik ben utandımbi iki kız olur böyle sıkılma filan dio ama güldüler de sanki az bişi ben giderken çoığunluk uyuyordu bi döndm tuvaletten herkes uyanmış ayyy rezilllk.
diğeri...eften ppüften bişey yüzünden abimle papaz oldumben kaşındım belki ama dolmuşum...o da 5 yıldır ayrı yaşadğı eşinden boşanıyor..kalktı bana ağzı açtını yumdu gözünü hep sen mi varsın hayatta, hep senin duyguların ben de çok kötüyüm filan laflar boy boy aldı yürüdü..ben ona daha da şarladım...sonra yöneticim kel alaka bi konuyu biz buna nası 6 gündür dönmedik gibisinden bana attı, cc de bütün ekip. meğer konu çözülmüş ama yanlış mesj atmışlar, zaten adam bana kıl kaç zamandır...hamileyim diye..gitmemem de az kaldı ya ...kötü kalp...
ben mevzuyu çözdüm ama...tutamadım kendimi masamda gözler doluverdi, ben de açık tenliyim ama hemen kızardım koştum tuvalete..ağla ağla..
abime ayrı, adama ayrı kızıorm...abimin güçlü olmayışına, dırdırıcı çenesine( bi erkeğe hiç yakıştırmam...) adamın kabalıklarına...
sonra bi çay içtim filan yerime döndüm ikisine de mail döşedim..abim neyse boşver dedi sadece sen beni anlamamışsın, sen beni üzdün ama sonuçta nasılsa üzülen sen oldun dedi...
adamdan ses yok, işin kötüsü işle ilgili mailler attım onlara da dönmedi.
neyse bana dönmese de olur, adam gibi davransın yeter...
canım korunurken neyle korunuyordunuz doğum kontrol ilacıysa bunlar normal de
valla canım haline şükret bana ilk 4 ay düşük tehdidi yasağı 6 aydan sonra plesenta previa ve erken dpğom tehdidi yasağı tık yok yani anlayacağın neyseki eşim çok anlayış gösteriyo ben ondan vahim durumdayım arada kendi imkanlarımla bişiler yapıyrm artık gizlice
Nazik davranırsa bişey olmaz canım. Yavaş yavaş yaparsınız. Ben bi deneyeyim, deneyimlerimi paylaşırımbende oğlumda göremiyordum ablama dedim sen nasıl ettin oda kocama yaptırdım dedi
ay ben kendim yaptım valla yarım yamalak hayır utanmamda güvenemiyorum adama kendi yüzünü traş ederken bile kesiveriyor muhakkak benim kukuyada keserde allah korusun ondna güvenemediğimden yaptırmadım ben
ama bunda bizim duş daha küçük aynayı koyacak yer bulamıyorum ya nasıl etsem :26::26:
ay alemsin,dediğin doğru ama normal doğum için iyi bi çalışma şekli
bugün benim tersinden başladı ve öyle gitti kızlar, umarım başıma iş gelmez
sabah nası uayndım giyindim hazırlandım bilmiyorum..evden çıkmadan da ilacımı içtim, o yarım bardak su yolda bana azap oldu bi çişşm geldi...kıvrandım durdum en sonunda servis şöförüne söyledim, otobandan gidiyoruz biz bi de ..durdurudm kamyoncu mekanınd opet vardı allahtan, ay girdik meğer o taşınmış ileri bi yere, of adam benim için girdi çıktı tekrar devam etti, taşınan yere gittik ben utandımbi iki kız olur böyle sıkılma filan dio ama güldüler de sanki az bişi ben giderken çoığunluk uyuyordu bi döndm tuvaletten herkes uyanmış ayyy rezilllk.
diğeri...eften ppüften bişey yüzünden abimle papaz oldumben kaşındım belki ama dolmuşum...o da 5 yıldır ayrı yaşadğı eşinden boşanıyor..kalktı bana ağzı açtını yumdu gözünü hep sen mi varsın hayatta, hep senin duyguların ben de çok kötüyüm filan laflar boy boy aldı yürüdü..ben ona daha da şarladım...sonra yöneticim kel alaka bi konuyu biz buna nası 6 gündür dönmedik gibisinden bana attı, cc de bütün ekip. meğer konu çözülmüş ama yanlış mesj atmışlar, zaten adam bana kıl kaç zamandır...hamileyim diye..gitmemem de az kaldı ya ...kötü kalp...
ben mevzuyu çözdüm ama...tutamadım kendimi masamda gözler doluverdi, ben de açık tenliyim ama hemen kızardım koştum tuvalete..ağla ağla..
abime ayrı, adama ayrı kızıorm...abimin güçlü olmayışına, dırdırıcı çenesine( bi erkeğe hiç yakıştırmam...) adamın kabalıklarına...
sonra bi çay içtim filan yerime döndüm ikisine de mail döşedim..abim neyse boşver dedi sadece sen beni anlamamışsın, sen beni üzdün ama sonuçta nasılsa üzülen sen oldun dedi...
adamdan ses yok, işin kötüsü işle ilgili mailler attım onlara da dönmedi.
neyse bana dönmese de olur, adam gibi davransın yeter...
nasıl ya hiç mi almıyosunben olsam örüp gitmem gerekir herelde 9 ayda
ah ahh bazen kız bebekelrinkini görüyorumda diyorum evrim geçirdik biz herelde ne zman bu hale geliyolar hatırlamıyorum bilegeçen hafta ablamdaydım ya yegenim banyo yapıyo bende tuvalete girdim yegenimde teyze yaa bakam bakma felan diyo ablamda barıyo çok meraklıydı teyzen popona güzelken görsün nolcak bida göstercek hal kalmıyo diyo oda neden nolcak ki diyo hahaa
Eki Görüntüle 890568 Eki Görüntüle 890589 Eki Görüntüle 890590 Eki Görüntüle 890591 Eki Görüntüle 890592 Eki Görüntüle 890593 Eki Görüntüle 890594 kızlar bebeğime bişiler daha aldım . küveti kovası filesi maşrapası . alt açmamız nivea atta çantamız ve içindekiler. kadife tulum . iki tane alt . banyo havlusu çok yumuşak ve kaliteli bi ürün. tırnak makasımız . hepsine 180 verdim çokmu acaba kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?