2014 Şubat Anneleri

bizdede halen insanlar beni eski ben sanıyor
ama o eski halimden eser yok şimdi

kamuda olmanın keyfini çıkarın kızlar ya bizde ne kar tatili olur ne benzer bir tatil
eheh eşim de kamuda ama ona tatil yok tıpış tıpış gitti ben de arkasından aradım bize tatilmiş seni çatlatayım diye aradım dedim tamam tamam hadi kapat dedi bozuldu öğretmen olmak varmış bu devirde diyo
Merhabalar herkese...

Bingölde karlı ve hala yağmaya devam ediyor
oyy orasının karı hiç bitmez artık ben geçen sene muştaydım kardan tiksinmiştim çok şükür şimdi memleketime geldim inşallah siz de biran önce dönersiniz canım
günaydınnn kızlarrrr,
evimiz sobalıydıı ama laptop ve cep tlflarının şarjı bitti.mum ışığında uyuduk umoylaa
geçen akşam bizde de elektrikler gitti kaldık öyle soğukta sonra anneme gittik geç saate kadar orda oturduk eve geldiğimizde gelmişti çok şükür

aman canım ısınabildiyseniz gerisini boş ver. bu soğuklarda hamile hamile en önemlisi o.

elektriksiz zordu kızlarrrr

kuzum bilseydim bu kadar uzun süreceğine kızkardeşime giderdim bende

selam canım burasıda öyle ve önümüzdeki günlerdede yağmaya devam edecekmiş
yarına doktora gidip raporumu alacağım güya sabah iş yerine gelecektim ordan gidecektim öğleden sonra hiç gelmessemmiki ya

Öğleden sonra git gelme bencede karda varmış zaten zor olur dönmen

Sanırım bundan sonra toprak yüzüne hasret kalırız bizde

günaydııııııııııııııııııııın anneler istanbulda öretmen olan var mı aranızda ben bugün okula gitmedim düşerim falan diye ayrıca bacağıma da ramp girmişti sabah ama kar olmasa giderdim çok kar var sizler napyorsunuz nasıl geçiyo gününüz ah şimdi kar topu oynamk vardı neyse seneye bebişlerle oynarız:)))))

canım nerede öğretmensin

Bende kar topu oynamak istiyorum

Kizlar ya bu kk android uygulamasinda alinti falan yapilamiyo galiba.. Varsa da bilen biri ogretsin bana
Laptopa bi haller oldu fazla kurcalamiyim aksam kocam bakar artik mobilden idare ediyorum..
Temizlikci konusunda haklisiniz normalde ben isten geldigimde o isini bitirmis oluyo teslim edip gidiyo ben evde durmaya alisik degilim ya ondan bi bocaladim napsam diye ama suan yatiyorum kahvalti yaptik birlikte.. Aksama misssler gibi olcak evim insallah uc haftadir temizlenmiyodu da...
İns aksama kadar kar yagmaz rahat rahat donersiniz evlerinize ise giden arkadaslar onceki yil 3-4 kere yolda kaldim saatlerce yurudum karda.. Hamile hamile dusunemiyorum zaten imkansiz yani.. Bi de ankaranin yokuslari fena..
Buarada popcorn demissiniz benim de aklima ne zamandir aksama yapim bari kocamlar mentalistin biriken bolumlerini de izleriz iyi gider

Bende kar topu oynamak istiyorum

ben de ctesi istedim. ama bu sene yok bize malesef ama karın tadı da iki top atmayla çıkmıyor ki. bir önceki yıl güzel kar yağmıştı ankaraya. bi de bizim burası epey yokuş. bir kızağımız vardı. aldık, indik parka. kay babam kay. sonra yattım karların içine de. tabii insan izmirli olunca pek bir görgüsüz oluyor kar konusunda neyse ertesi gün kalktığımda ciğerlerim ağrıyordu. doktor duş alıp bu soğukta dışarı mı çıktın dedi. yok kara yattım dedim. iyi yapmışsın dedi şimdi hamile hamile bu iş yapılamaz malesef oynamayı geçtim, ben üzerime yağmasını da çok severim. çıkalım, şöyle iki adım atalım diyorum eşime, yok çıkarmam diye tutturdu öööyle boynu bükük camdan baktım bende

aahhaah yok be manyuk kızarmıyım sana

Ufakliklara deginmeyi unutmusum benimkiler de 80di..ama suan 80lerim olmuyo yeni sutyen de almadim takmiyorum bi rahat bi rahat sormayin yalniz bunlar hic faaliyete gecicek gibi gelmiyo ya nasil olcak.. Mercimek gibi bi de uclari buyumezlerse nasil emzircem bilmiyorum...

Son düzenleme:

bana da 75 küçük geliyordu. 80 azıcık büyük geliyordu. 80 ler tam olmaya başlamıştı ki zamanla sıkmaya başladı. ama boyutları büyüdüğünden değil sanki o kadar. daha çok sırtla ilgili. bir süre sırtı genişletmek için olan aparatlardan aldım öyle idare ettim. ama sonra iki tanesini birbirine ekleyecek hale geldim. bir de yanlardan taşıyordu. sonra gittim 85 aldım. ama bence o kadar büyümedi yani. uçlara doğru inceliyor mu ne göğüslerim, biraz boş kalıyor. yanlardan taşıyor deyince de kadın toparlayıcılı verdi. isterseniz bir deneyin dedi. girdim kabine. ay o ne rahatlık öyle. çok canım yanıyormuş meğersem. bir de üstüne c kuplu bir tane verdi. emzirirken bunu kullanırsın, dolar daha göğüslerin dedi. ama dediğim gibi, büyüme öyle pek göğüslere doğru değil maalesef.

bu arada mesajların altında bir konuşma baloncuğu gibi bir şey var canım, telden girerken ona tıklayınca alıntı yapabiliyorsun.

Ay öyle anlattın ki kendimi dışarı atıcam şimdi

onlar artık big girlss ehheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…