eheh eşim de kamuda ama ona tatil yok tıpış tıpış gitti ben de arkasından aradım bize tatilmiş seni çatlatayım diye aradım dedim tamam tamam hadi kapat dedi bozuldubizdede halen insanlar beni eski ben sanıyor
ama o eski halimden eser yok şimdi
kamuda olmanın keyfini çıkarın kızlar ya bizde ne kar tatili olur ne benzer bir tatil
oyy orasının karı hiç bitmez artık ben geçen sene muştaydım kardan tiksinmiştim çok şükür şimdi memleketime geldim inşallah siz de biran önce dönersiniz canımMerhabalar herkese...
Bingölde karlı ve hala yağmaya devam ediyor
geçen akşam bizde de elektrikler gitti kaldık öyle soğukta sonra anneme gittik geç saate kadar orda oturduk eve geldiğimizde gelmişti çok şükürgünaydınnn kızlarrrr,
evimiz sobalıydıı ama laptop ve cep tlflarının şarjı bitti.mum ışığında uyuduk umoylaa
aman canım ısınabildiyseniz gerisini boş ver. bu soğuklarda hamile hamile en önemlisi o.
elektriksiz zordu kızlarrrrben mum ısıgında uyumaya bayılırım.dolu dolu tealight mumlardan aldım.rengarenk kokulu kokulu...mis gibi ama benim uyuz herifim zifiri karanlık olmazsa uyuyamıyor...elimde patladı o mumlar....1-2 kez kullandık işte romantizm içün
eheh eşim de kamuda ama ona tatil yok tıpış tıpış gitti ben de arkasından aradım bize tatilmiş seni çatlatayım diye aradım dedim tamam tamam hadi kapat dedi bozulduöğretmen olmak varmış bu devirde diyo
oyy orasının karı hiç bitmez artık ben geçen sene muştaydım kardan tiksinmiştim çok şükür şimdi memleketime geldim inşallah siz de biran önce dönersiniz canım
geçen akşam bizde de elektrikler gitti kaldık öyle soğukta sonra anneme gittik geç saate kadar orda oturduk eve geldiğimizde gelmişti çok şükür
elektriksiz zordu kızlarrrr
selam canım burasıda öyle ve önümüzdeki günlerdede yağmaya devam edecekmiş
yarına doktora gidip raporumu alacağım güya sabah iş yerine gelecektim ordan gidecektim öğleden sonra hiç gelmessemmiki ya
eheh eşim de kamuda ama ona tatil yok tıpış tıpış gitti ben de arkasından aradım bize tatilmiş seni çatlatayım diye aradım dedim tamam tamam hadi kapat dedi bozulduöğretmen olmak varmış bu devirde diyo
oyy orasının karı hiç bitmez artık ben geçen sene muştaydım kardan tiksinmiştim çok şükür şimdi memleketime geldim inşallah siz de biran önce dönersiniz canım
tamam huzuncum kızma öyle olsun :18:
geçen akşam bizde de elektrikler gitti kaldık öyle soğukta sonra anneme gittik geç saate kadar orda oturduk eve geldiğimizde gelmişti çok şükür
günaydııııııııııııııııııııın anneler istanbulda öretmen olan var mı aranızda ben bugün okula gitmedim düşerim falan diye ayrıca bacağıma da ramp girmişti sabah ama kar olmasa giderdim çok kar var sizler napyorsunuz nasıl geçiyo gününüz ah şimdi kar topu oynamk vardı neyse seneye bebişlerle oynarız:)))))
kıslar ya benim ufaklıklar 1 beden filan büyüdü, daha da bir faaliyet yok. doğuma yakın büyürler mi ki? ayy korkuom hiç büyümeyecekler diye...sizin nasıl oldu?
Taubeciğim bittimi kıyafetleri yıkama işi...Ne güzel mis gibi olmuştur kıyafetler
evet canim yikama ütü islerini cok sükür hallettim...
günaydııııııııııııııııııııın anneler istanbulda öretmen olan var mı aranızda ben bugün okula gitmedim düşerim falan diye ayrıca bacağıma da ramp girmişti sabah ama kar olmasa giderdim çok kar var sizler napyorsunuz nasıl geçiyo gününüz ah şimdi kar topu oynamk vardı neyse seneye bebişlerle oynarız:)))))
Bende kar topu oynamak istiyorum
aahhaah yok be manyukkızarmıyım sana
ben de ctesi istedim. ama bu sene yok bize malesefama karın tadı da iki top atmayla çıkmıyor ki. bir önceki yıl güzel kar yağmıştı ankaraya. bi de bizim burası epey yokuş. bir kızağımız vardı. aldık, indik parka. kay babam kay. sonra yattım karların içine de. tabii insan izmirli olunca pek bir görgüsüz oluyor kar konusunda neyse ertesi gün kalktığımda ciğerlerim ağrıyordu. doktor duş alıp bu soğukta dışarı mı çıktın dedi. yok kara yattım dedim. iyi yapmışsın dedi şimdi hamile hamile bu iş yapılamaz malesef oynamayı geçtim, ben üzerime yağmasını da çok severim. çıkalım, şöyle iki adım atalım diyorum eşime, yok çıkarmam diye tutturdu öööyle boynu bükük camdan baktım bende
wala canım iyi cesaret etmişsin.. bende Ankaradayım.. hemen eve kapadık kendimizi
kara kara düşünmeye başladım işe nası gidicem diye.. yerler hep buzlu arkadaşlar saolsun koluma giriyorlar... bir arkadaşımın ablası yıllar önce 7 aylık hamileyken buzda düşmüş sonrasında bebeği doğmuşş..ööle kızal mızak zararlı şekerim.. dikkat et...
Ufakliklara deginmeyi unutmusum benimkiler de 80di..ama suan 80lerim olmuyo yeni sutyen de almadim takmiyorum bi rahat bi rahat sormayinyalniz bunlar hic faaliyete gecicek gibi gelmiyo ya nasil olcak.. Mercimek gibi bi de uclari buyumezlerse nasil emzircem bilmiyorum...
ben de ctesi istedim. ama bu sene yok bize malesefama karın tadı da iki top atmayla çıkmıyor ki. bir önceki yıl güzel kar yağmıştı ankaraya. bi de bizim burası epey yokuş. bir kızağımız vardı. aldık, indik parka. kay babam kay. sonra yattım karların içine de. tabii insan izmirli olunca pek bir görgüsüz oluyor kar konusunda neyse ertesi gün kalktığımda ciğerlerim ağrıyordu. doktor duş alıp bu soğukta dışarı mı çıktın dedi. yok kara yattım dedim. iyi yapmışsın dedi şimdi hamile hamile bu iş yapılamaz malesef oynamayı geçtim, ben üzerime yağmasını da çok severim. çıkalım, şöyle iki adım atalım diyorum eşime, yok çıkarmam diye tutturdu öööyle boynu bükük camdan baktım bende
Ufakliklara deginmeyi unutmusum benimkiler de 80di..ama suan 80lerim olmuyo yeni sutyen de almadim takmiyorum bi rahat bi rahat sormayinyalniz bunlar hic faaliyete gecicek gibi gelmiyo ya nasil olcak.. Mercimek gibi bi de uclari buyumezlerse nasil emzircem bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?