2014 Şubat Anneleri

Selamlar herkese umarım herkes iyidir ... Benim mide bulantılarım başladı hatta bazen çıkartıyorum bile Bu doğuma kadar böyle devam edermi acaba :26::26::26: Ve inanılmaz halsizlik var bende.Bütün gün evdeyim ama sanki çalışıyormuşum gibi yorgun oluyorum ya

bebekler yoruyor bizi kronik
birde havalar malum kapalı güneş yüz görmeyince birazda psikolojik olarak kendimizi halsiz hissediyoruz sanırım

mide bulantısıda bebeğin mideye yaptığı baskıdanmı acaba :26::26: biraz fazla yeyince bendede oluyor ama kusacak kadar değil

Canlar bizim de burda doğal gaz yok yaza döşenmeye başlıcak inşallah..Bu kış klimayla idare edicez mecburen. Klimayı eşimin bi arkadaşından satın aldık. Kendisi de bebeğini klimayla büyütmüş buhar makinaları için hikaye diyor. Odaya bi ıslak havlu koymak yeterliymiş. Zaten sabaha kadar kurucak o falan dedi. Haberiniz olsun.

kuzum benim yaaa...inşallah devam etmez ama halsizlik bende de var..ciddi derecede.kılımı kıpırdatacak halim yok ama mecbur yapıyoruz işleri

bu arada kızlar bugün öğleden sonra gidip raporumu alcam jack sen ne zaman alacaksın canım
lip sen ?

canım pazartesi gidicem bende dr.a....valla benim hesaplar karıştı iyice unutkan oldum.32+2 hesapladım pazartesi için.ama zaten dr un kendisi dedi.normalde bu ayın 8 inde gidecektim.bi hafta gec gel raporunu da verelim çalışacaksan dedi.iki kez gel git olmasın dedi

gunaydın prolet
buhar makinası bende var ama odayı serinletiyor daha çok
ben oğlumun burnu çok tıklaı olduğunda kullanıyorum sadece
yoksa evi soğutuyor

Günaydın canlaaar,

ayy bence Ankara için daha en soğuk kış olmadı. ben ilk evlendiğim yılki kışı hatırlıyorum da şaka gibiydi. 2 yıl önceki kıştan söz ediyorum. o zamana kadar hep sömestr tatillerinde İzmir'e gittiğim için o kadar soğukları görmüyormuşum ama o yıl da hakikaten soğuktu. gündüz vakti çıktığımda -15, -16 falan oluyordu:18::18: bu sene inş o kadar olmaz. çünkü o zaman hiç kalkmamıştı kar buz yerden.

ödem için de çok abartmadan birkaç dal maydanoz yiyebilirsin. ama fazlası zararlı. bol su içip hareket edebilirsin. yediğin tuzlu ne varsa onlara ara verebilirsin. başka napılır bilemedim:44:

ay evet ya, bizim ofiste var. minnacık ama muhteşem ısıtıyor. tabii hava kuruyor o ayrı.

yatak odalarının kaderi midir bu bilemedim yani. bizim evde de, bildiğim birçok evde de hep yatak odaları evin en soğuk yeri. ama canım sana tavsiyem başka bir odaya geçecekseniz bile eşinde sizinle gelsin. ayrılmayın. tecrübeli olanlar böyle söylüyorlar hep. eşinin de hem sürece dahil olması, hem çocuğuyla daha iyi yakınlaşması açısından iyi diyorlar. diğer türlü sadece sevmeye gelen bir baba gibi oluyormuş. hatta bazı durumlarda doğru dürüst ilişki bile kuramıyorlarmış.

doğru söylüyorsun canım ayrılmamak lazımmış ama ben şubatı çıkarana kadar diye düşünmüştüm, martta antalya'da hava ısınır zaten. gerçi bu fikrimi henüz kimseyle paylaşmadım, bakalım havalar güzel gider inşallah.

inş canım ya, çok soğuk olmadan atlatsak şu kışı

Sanırım havanın etkisi var...Bir hafta öncesine kadar evin içinde hareketliydim ama bir haftadır özellikle son bir kaç gündür elimi kaldırmak zor geliyor. Sadece yemek yapıyorum onun dışında hemen hemen herşeyi eşim yapıyor... Mide bulantısıda çok yemesemde oluyor bilimim... Ve ilk zamanlar olduğum gibi değil.Midem çok iyi uyandım bugün mesela bulantı filan yoktu birden kalkıverdim masadan hop lavaboya doğruca

Bu arada sezeryana karar verdim demiştim ama daha önce sezeryan olan bir arkadaşım inatla normal yap doğumunu diyor.Dikiş yerlerinde sızlama oluyormuş zaman zaman.Kafam çok karıştı

aslında kızlar uyunan oda için ideal sıcaklık 20-21 miş dhaa rahat bir uyku için
benimde yatak odam en soğuk yer malesef hatta bugünlerde 18 e düşüyor hiç bu kadar düşmemişti daha ama dışarısı çok soğuk bu kış
bebeciklerde üzerlerini açacak kadar büyük değiller iyi örteriz artık üzerlerini

lip sen o gün tam 32+0 da oluyorsun sanırım aramızda 4 gün var çünkü

jack sende 32+2 olursun canım sanırım

Herkese gunaydınnn hava cok soğuk ya inşallah hasta olmayızxx

günaydın canım, soğukta mikroplar kırılır hasta olunmaz derler eskiler :)
hakkaten antalya'da yazın bile daha kolay hasta olabiliyorsun ama soğuk havada öyle kolay kolay hasta olunmuyor. ben bir de lahana gibi kat kat giyiniyorum ve terledikçe çıkarıyorum, üşüdükçe giyiyorum. ayrıca banyo sayısı haftada 2'ye düştü. onu da akşamları yapıp hemen saçlarımı güzelce kurutuyorum. kesinlikle banyo yapıp sokağa çıkmıyorum. vitamini de bolca alırsan bir şeycik olmaz inşallah:)

canım herkes bişi söylüyor doğumla ilgili bence herkese sorupta kafanı karıştırma
o sızlama işini çok kişiden duydum ama bu sızlama tüm ameliyatlardan sonra ki dikiş yerlerindeki bir sızlama herkes diyor bunu soğuklarda sızladığını
üzerinden kaç sene geçerse geçsin çok soğuklarda hafif bir sızı oluyormuş dikiş yerinde

evet tatlım 32+0 oluyorum, 2 hafta önce de pazartesi gitmiştim, o gün 30+0 dım ordan biliyorum:)
şimdi her gidişte usg ile bakılacak mı acaba? gerçi ben diyabetli gruba girdiğim için her defasında bebeğin gelişimine, suyuma, rahim boyuna filan bakması lazım. mecbur bakılacak yani:) en az 4-5 defa daha doktora gidecez artıkın:)

Dediğin gibi herkes bir şey söylüyor ya...Sen normal doğum yapmıştın değil mi bilim.İlk doğumunda dikişin varmıydı senin :26::26::26: Birde sence normal doğumda doktorun önemlimi sence.

evet dün söz ettiğim iki elbise kızlar. içlerine girebildim, bir problem yok. ilkinde (saçaklı olanda) göbeğim elbiseyi gerdiğinden göbeğin altından hemen saçaklar başlayınca sanki komik duruyormuş gibi geldi bana.

diğerinde de önünde hareket olduğundan hiç hamile olduğum belli olmuyor. ama onunda arkası popoma çok fena yapıştı. elbiseler siyah olduğu için çok da bir şey belli olmuyor ama yine de sizce hangisi daha iyi duruyor?

evet canım bakılacak ya bakılsın bişi olmaz kaygı etme

benim doktor c.tesi gittiğimde bundan sonra 35 de geleceksin dedi yani 3 hafta sonra dedi ondan sonrada 2 hafta sonra yani 37 de, sonrasında her hafta dedi
ki bende aynen onun dediği gibi düşünüyordum

ismirna ikinci elbise daha şık durmuş bence. Üzerine şal tarzı bir şey alsan idare edemezmisin... Masanıza oturana kadar idare eder.Sonrada oturursun kalkmazsın zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…