2014 Şubat Anneleri

ah kuzum niye içmiyorsun sen ilacını ki? aç karnına mı alıyorsunuz? ondan mı bulantı yapıyor ki? bana doktor kahvaltıdan yarım saat sonra al dedi. öyle içince hiçbir problem olmuyor. tamam boş mide de daha iyi etki ediyor belki ama sizi de mahvediyor. hiç alamamaktan iyi diye düşünüyorum. bence doktorunla alternatifleri konuş canım. epey düşmüş çünküm

ilk verdiği hap mide bulantısı kusma yapıodu..sonra bu küçük şişedeki ilaçlardan verdi.kan gibi var ya..ondan kullanıyodum bi süre sonra onu da içemez oldum.2 kutu duruyo evde öyle.....şimdi dr a dicem bunu haslıcak beni...tabi ondan önce eşimin çenesini baya bi dinlicem

yanımda vardı 4 tane içtim birini şimdi zar zor.iş işten geçtikten sonra tabi

Gunaydinnnnn.kizlar ben mastit olmusum gogus enfeksiyonu resmen iltihap akiyordu dr antibiyotik verdi ama sadece akintisi durdu acisi hala ayni ve sanirim apse ye cevirdi tas gibi oldu kahverengi kismi.orayi nesterle acip apseyi bosaltiyorlar ama ben ne yapacagimi sasirdim yaptirsam mi sut gelmesini saglayip erken dogum a sebep olurmu.kafam cok karistikanda enfeksiyon 20 bin kurumuyor bi turlu kutu kutu antibiyotik ictim yok kaldi oyle.bari bu kizim 36 haftaya gelebilseydi

Geçmiş olsun.İnşallah bir çözüm bulabilirsiniz...

Aferin sana

Geçmiş olsun.İnşallah bir çözüm bulabilirsiniz...

İnsallahhhhh.mastit in acisi fena:ne giyinebiliyorum ne bisey yapabiliyorumacayip halsizligim var.sabir insallah gecicek genel cerraha gidicem yarin eger kesip akitalim derse kadin dogum dr um izin verirse yaptiricam acisi cok fena valla. Boyle vucuttaki enfeksiyon yuzunden ictigim antibiyotikler insallah kuzuma zarar vermemistir.

Gönlünü ferah tut olmamıştır inşallah bir şey...En acısız şekilde halletmeni dilerim

tünaydın kızlarrrrrrr
kuzummm senin sat 4 mayıs olmalı benim sat 4 mayıs muhtemel doğum tarihimiz arasında bir gün var.ben pazar günü 32+0 ım bebeğim

bencede 2. kuzummmm
evet balım uzak kaldık.watsaptan yazdım gecen bakmadın hiç bende özledim seni huzomla da görüşemiyorum cok sık...onu da özledim.
bende özledim yaaaaa

çok geçmiş olsunnnnnnn

ne desen haklısın içtim simdi hemen.içicem doğuma kadar söz veriyorum cok korktum,bebeğime bi şey olur mu diye.ya da doğum sonrası ona yetemezsem diye....

Bebeğine bir şey olmaz guzum o her şekilde senden alacağını alıyor... Senin deponu boşaltıyor sen yerine koyasın ki doğum sonrası lohusa sendromu yaşamayasın.Doğumda kansızlık sorunu yaşamayasın...Allah korusun kanın daha da azalacak doğumda bir sıkıntı olur filan...

Haklısın canım benim....pazartesi azarı işitecem anlaşılan.bakalım dr um ne dicek

yok ultrason haftası yok gerçek hafta derken benim kafa iyice karıştı zaten....neyse dr un gel dediği zaman gidiyorum artık napim kuzum

ne desen haklısın içtim simdi hemen.içicem doğuma kadar söz veriyorum cok korktum,bebeğime bi şey olur mu diye.ya da doğum sonrası ona yetemezsem diye....
yok be kuzumm.hepimiz bazen düşünüyoruz bunuu
adana bile soğumuşsa türkiye donuyor demektir

kro ya katılıyorummm

allhatn bana gebeliğimin 10.haftası ilyas aga (kadın doğumcum ) ultrason haftasına takılma.aynı gün farklı iki ultrasona girsen iki farklı değer alınabilir.önemli olan bizim için sat demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…