evet öyle oluyor ama artık yemeklerdende lezzet alamıyorum canım canım bişe yapmak istemiyor ne yiyecem şaşırdım valla
selam lipcim ne olsun aynen devam izinemi ayriliyorsun yoksa hafta sonu diyemi:)
dogum yapayim gelsin tatlilarrrr kekler boreklerr sanirim kilo alcam ozaman insallah bol bol emzirelimde kalori gider hem
valla aynen oyle haklisin bu aksam balik salata var... doya doya meyva yiyemiyorum ya ona yaniyorum yetmiyor gidim gidim yahu
Bence almina . Hayirli olsun bu arada benimde oglum olucak adi ejder :) esimle ilk evlendigimizde anlasmistik kiz olursa ben erkek olursa o koycakti . Bide bu ismi soylemisti taa ozaman bende begendim
haftasonu için seviniyorum güzelim,
doğum iznine ayrılmama 2 hafta var cnm. buraya ancak 2 hafta daha dayanabilicem, yoksa 37. haftaya kadar çalışmayı ve 5 haftayı doğum sonrasına aktarmayı ben de isterdim ama bu durumda 2 haftasını aktarabilicem.
bir de stresli ortamda şekerim daha yüksek çıkıyor evdeki ölçümlere oranlara. sağlığım daha önemli, ben sağlıklı olursam bebiş de sağlıklı olur. böyle işte tatlım, benim canım tatlıdır biraz, keyfime düşkünüm azcık:)
allhin izniyle bisicik olmas caniimm benim koca gidincede yalniz kalamiyorum :)) allhtan geceleri calismiyorlar.İyi akşamlar herkeseeee vala eşim 3 gunluk eğitime gitti evde yalnızımm inşallah bişe olmaz :)) siz nasıkdınız bacilarrrr
Kızıyla evde tek bsşına :)) mısırmı patlatsak teyzeleri) allahtan medcezir varda bugun sıkılmam
ben haftada 3 kez parmaktan kan ölçümü yaptığım için ve eşim devamlı bu değerleri kontrol ettiği için mecburen uyuyorum diyete güzelim. zaten cumartesi günü endokrin uzmanında kontrolüm var, aç karnına kan alınacak, kan değerlerim iyi çıkar inşallah.
bende de arada kaçak oluyor tabi abartmadan:) onda da faydalı bir şey yiyorum, hurma ya da meyve gibi...
ben de geçen aydan bu yana 1,5 kilo vermişim ama bebek 1 kilo almış bu çok ilginç:)
beni şu anda görenler "hiç kilo almamışsın" diyor, ben de "yediklerime dikkat ediyorum" diyorum.
dün gözümün önünde şerbetli tatlıları götürdüler ama hiç canım istemedi inan ki...eğer yersem bebeğimi zehirleyecekmişim gibi geliyor, öyle olunca beynim kabul etmiyor zaten...
Günaydınnn....bu ne sogukkkk:18: fırtına var dünden beri....millet de çamaşırlık falan bırakmamış atmış aşağıya....benimki duruyo cok şüküryalnız gece korku filmi gibiydi,bi ara tırsmadım dsem yalan olur.o rüzgarın sesi ne korkunç öle.....garip bi yaratık konusuyo gibi...huuu woooo huuu
bu arada sabah krampla uyandım ve ayağımın üstüne basamıyrum su an.zor yürüyorum
evet balım uzak kaldık.watsaptan yazdım gecen bakmadın hiçbende özledim seni huzomla da görüşemiyorum cok sık...onu da özledim.
kızlar dün sağlık ocağına gitmiştim ya.şimdi dr la görüştüm tlf da...kansızlık cok ciddi boyutta dedi..ilaçlarımı içmiyodum çünkü
1 buçuk ay önce 10.6 olan kan değerim 9.2 olmus:18:
idarardaki lökosit 30 dedi.enfeksiyon cok fazla dedi ama önceki tahlilde de 32 cıkmıstı.hastanede yaptırdığımızda 3-4 arası cıktı.sağlık ocağının idrar tahliline pek güvenmiyorum yani.
bide hematokrit gibi bişi dedi.o da 29.1 dedi.bu ne ki:26:
bunların 3 ünü doktoruna söyle dedi:18:
ya kızlar sizinde göğsünüzün altındaki kaburganızda batma ve ağrı oluyor mu? 1 haftadır benim artık dayanılmaz dereceye geldi ne gece, ne işte nede evde durmuyor bu batmalar ve ağrılar ne yapcağımı şaşırdım şuan 32 haftadayım son haftalarda nasıl olacam korkusu sardı bu ağrılarla :26:
günaydın kızlarrr
bugün oğlumu görüş ve raporumu alış günüm:)
ordan da iki gündür ektiğim okuluma gidicem:S
bu son kısmını hiç sevmedim poff
günaydın kızlarrrr
3 gündür okul tatil :)
Kızıyla evde tek bsşına :)) mısırmı patlatsak teyzeleri) allahtan medcezir varda bugun sıkılmam
Sorma canim yaa su icsem midem yaniyo.. napcami sasirdim.. gavisconu kafaya dikesim geliyo.. ayrica aksamdan beri muthis bir bas agrisi cekiyorum .. yatiyorum midem yaniyo kalkiyorum basim agriyo.. bide surekli wc.ye tasiniyorum:-( gecmiyorrr gunlerr...Selam hanımlarr!
Artık günler zor geçmeye başladı. sabah ya karın ağrısıyla ya bel ağrısıyla uyanıyorum. Midemde gün boyu öyle bir yanma var ki ne yesem şaştım kaldım.Şurup da aldım ama ıııh hiç bir şey kar etmiyor. Açken açlıktan tokken yediklerimden yanıyor. Eşim senin aslında neren ağrıyor diye soruyor bu sabahHayırlısıyla geçse zaman
inş canım tesekkur ederimm iyi geceler tatlışş ruyalarrİyi akşamlar kızlar,
Hiçbir şey olmaz canım allahın izniyle. Sen içini ferah tut. Ben de hamileliğim boyunca hiç kalmadığım kadar yalnız kalmak zorunda kaldım. Hatta bir ara öyle bir seyahat planı vardı ki eşimin neredeyse 1 ay eve uğramayacaktı da neyse ki 2 haftalık olan iptal oldu da gitmedi. Geçen hafta da sonuncusuna gittiğini umuyoruz.
Ama sen içini ferah tut. Sandalye tepelerine falan çıkma:) onun dışında olabilcek şeylere yapabilecek bişey yok zaten. İnş olmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?